Orijinalini görmek için tıklayınız : 9.AleviForum Şiir yarışması (Kısa dönem) Son Katılım:15 Mayıs

Nesimi
12.05.2007, 18:36
9. AleviForum Şiir Yarışması

Şiir yarışması geleneğini katılımlarınız ve desteğinizden güç alarak devam ettiriyoruz 9. şiir yarışmamız başlamıştır. Zaman ve istek oldukça bu tarz kısa süreli yarışmalar yapacağız.

Şiir yarışmamızın kriterleri şunlardır

1. Yarışmaya sunduğunuz şiir kesinlikle size ait olmalıdır

2. Şiiriniz kesinlikle daha önce hiç bir yerde gerek forumumuz gerekse diğer yerlerde yayınlanmamış olmalıdır.

3. Belirlenen konu dışına çıkılmamalı ve Aleviliğe yakışmayan tarzda davranışlar yapılmamalıdır.

4. Madde 3'de olduğu gibi kişilere ve kurumlara gerçek dışı hakaretler veya rencide edici kelimeler, imalar sarf edilmemelidir.

5. Oylama sürecinde kesinlikle kendi şiirinize oy kullanmamalı, özel mesaj veya farklı yollardan oy toplamaya çalışmamalısınız. Şahsım'dan başka kimseye konu hakkında bilgi vermemelisiniz.

6. Şiirin herhangi bir yerinde kendi isminizi belirtmek veya ima etmek kabul edilmeyecektir ya da tarafımdan değiştirilecektir.

7. Yukardaki kuralların ihlali, üyeliğinizi riske atmak demektir. Tüm katılımcılar yarışma sonuna kadar tarafımdan ve ekibimiz tarafından dikkatle incelenecektir.

8. Eğer üyeler şiirini yolladıktan sonra oylama sürecinde adaptasyonda iseler şiirleri yarışmaya dahil edilmez. Oylama bitiminde adaptasyondaysalar birinci olursa ödül hakkı olmaz.

9. Yarışmaya katılan bir şiirin bir bölümü kısmen veya benzer (aynı) olarak yayınlanmışsa tespit edildiği takdirde juri kararı ile anket sonucuna ceza puanı uygulaması yapılacaktır.

10. Forum yönetimi de dahil isteyen her üyemiz yarışmaya katılabilir, Yönetimin kuralları kısmen değiştirme yetkisi vardır (Özel durumlar için).

Yarışma süresi 3 günlük katılım ve 4 günlük oylama sürecinden ibarettir. Bu sürenin sonunda yarışmanın birincisi açıklanacaktır. ve kendisi bir sonraki yarışmaya kadar ketum bölümünün şeref konuğu olacak ayrıca nicki farklı bir renkte olacaktır.

Verilecek Puan ödülleri
1.ye 300 puan

2.ye 200 puan

3.ye 100 puan

4.ye 50 puan

5.ye 25 puan

* Şiirlerinizin mutlaka bir ismi olmalıdır
** Uzunluğu 6 kıtayı geçmemelidir. Düz yazı şeklinde olmamalı şiir formatında olmalıdır( Kıta Kıta olmuş olanları önemsiyoruz ancak kafiyeli olmasından ziyade şiir tadı veren kafiyesiz olanlarda kabul edilecektir.).

Tüm katılımcıların 15 Mayıs 2007 tarihi akşamına kadar özel mesaj yoluyla şiirlerini şahsıma yollamaları rica olunur. 15 Mayıs 2007 tarihinden sonra yapılacak oylamada şiirler şairlerin isimleri belirtilmeden oylamaya sunulacaktır. Kendi şiirinize oy vermeniz yasaktır.

Konu -SERBEST(istediğiniz konuda olabilir)

Son Katılım - 15 MAYIS

Başvuru - Özel mesaj ile Nesimi'ye

16 Mayıs itibariyle oylama başlayacaktır, son katılım tarihini kaçırmayın...

Bol şanslar

Ali yardımcınız olsun.

Akayizm
12.05.2007, 18:55
Konu Serbest Olunca Çok Güzel Şiirlerin Ortaya Çıkacağı Kanisindayim
Organizasyon Için Teşekkürler Nesimi

Kolay Gelsin

Nesimi
12.05.2007, 18:56
Arada serbest yarışmalar yapmak faydalı oluyor bakalım nasıl olacak, merak ediyorum bende şiirleri :)

çeşm-i naz
12.05.2007, 18:57
kısa dönem olunca askerlik dönemimi dedim kendi kendime ne alakaysa:D:D
katılanlara şimdiden başarılar
sana da teşekürler cenk:S:S

Nesimi
12.05.2007, 18:59
Kısa süreli 3 gün katılım 4 gün oylama olacak talep oldukça bu tarz ekstradan yarışmalar hazırlayabiliriz. Turuncu üyeler artsın :)

çeşm-i naz
12.05.2007, 19:02
Kısa süreli 3 gün katılım 3 gün oylama olacak talep oldukça bu tarz ekstradan yarışmalar hazırlayabiliriz. Turuncu üyeler artsın :)

pembe olunacaksa katılırım:p:p

bende kendimi deniz'e hazırlamıştım ama neyse:ehyani

Nesimi
12.05.2007, 19:03
pembe olunacaksa katılırım:p:p

bende kendimi deniz'e hazırlamıştım ama neyse:ehyani

Konu serbest...

huseyn
12.05.2007, 19:03
kıta kıta olmuş olmasaydı daha güzel olurdu ama yine de başarılar herkese...

Akayizm
12.05.2007, 19:04
Arada serbest yarışmalar yapmak faydalı oluyor bakalım nasıl olacak, merak ediyorum bende şiirleri :)

Konu Serbest Olunca Katilmak Istedim Bende Bir An
Karar Vermedim Daha Bakalim Napicaz :)

çeşm-i naz
12.05.2007, 19:05
Konu serbest...

tamam anladım seberst de ben bu ay deniz yaparız diye düşünmüştüm ondan dedim :yaw
deniz'in ayın da kazanmak isterdim neyse tamam cenk kızma gidiyorum:stuart:

Nesimi
12.05.2007, 19:08
tamam anladım seberst de ben bu ay deniz yaparız diye düşünmüştüm ondan dedim :yaw
deniz'in ayın da kazanmak isterdim neyse tamam cenk kızma gidiyorum:stuart:

yelpaze geniş istersen deniz gezmiş için yazabilirsin :)

sausen
12.05.2007, 19:11
Umarım güzel katılımlar olur...
Yarışma için Nesimi'ye teşekkürler...

çeşm-i naz
12.05.2007, 19:15
peki son bir soru geçmiş konularla ilgilli olabilir değil mi:sad:

Nesimi
12.05.2007, 19:21
peki son bir soru geçmiş konularla ilgilli olabilir değil mi:sad:

Evet geçmiş konularla ilgili yeni bir şiir de olabilir. Tamamiyle serbest.

D-e-v-r-i-m-c-i
12.05.2007, 19:27
konunun serbest olması bir hayli hoşuma gitti.ilginç ve güzel şiirlerin olacağını düşünüyorum.fikir için nesimiye içten teşekkürler ve herkese başarılar.

tykhe
12.05.2007, 21:09
benimde sormak istediğim birşey var. konu serbet olunca katılım çok olacak bu kesin. eleme yapılacaksa peki hangi kriterlerle yada elemeyi kim yapılacak?

Nesimi
12.05.2007, 21:32
Katılımın çok olması güzel olur aslında ama genelde 10-15 arası katılım oluyor belki bu yarışmada 20 yi bulur ama sanmıyorum çünkü 3 günlük katılım süresi var.

Gerçe şimdiden 3 şiir yolladılar bana, tahmince 15 civarı olur. Mümkün olduğunca herkesi kabul etmeye çalışıcam tabi kurallara uygun olmak koşuluyla ama anket sistemi 40 tane seçeneği karşılayabiliyor o kadar yoğun talep olacağını sanmıyorum tabi her olasılık mümkün 40 dan fazla katılım olursa o zaman yönetim üyeleri olarak içlerinden eleme yapabiliriz. Teşekkür ederim bu soru için anlamlı bir soru oldu.

halitseyfi
12.05.2007, 21:39
Birden fazla şiirle katılım mümkün mü

Nesimi
12.05.2007, 21:45
Yalnızca 1 şiirle katılım mümkün maalesef.

ÇaKıL
12.05.2007, 23:21
Eğer İlham Perisi bizim sokağı bulursa bu gece, bende katılmak isterim.Konun serbest olması da insanı motive ediyor.Kendini kasmadan rahat rahat ruh ve kalem buluşacak ne güzel.Katılımcı olacak canları şimdiden tebrik ederim.

Agop
13.05.2007, 01:11
Konunun serbest olması çok iyi olmuş. Bakalım bu sefer başvuru rekorumuzu kıracakmıyız. Yarışma için saol kardeş.

aspava
13.05.2007, 01:19
konunun serbest oluşuu güzel olmuş bu rekabetide arttırır bencee herkez için hayırlısı olsun şimdiden başarılar dilerim tüm katılımcılara

Şoreş
13.05.2007, 01:32
Bıram ellerine sağlık..
Bende Şiir yazacağım ;)
Emeğin için sonsuz teşekkürler biramın

deniz olmak
13.05.2007, 11:08
Umarım güzel şiirleri görürüz ve hissederiz...
Forumdaki iddealı şairlerden beklentilerim var duyurulur d-e-v-r-i-m-c-i
gibi...
Organizasyon için teşekürler
herkese başarılar

Hevinn
13.05.2007, 12:06
bu kez katılmıcam desteklicem sadece yoğun katılım olucak sanırım hadi hayırlısı bakalım güzel şiirlerinizi bekliyorum herkeze şimdiden başarılar

Nesimi
13.05.2007, 12:12
Katılım yoğun oluyor bu sebeple eski yarışmada derece almış olanları kabul etmeyebilirim önceliği ilk kez katılanlara vermek gerekiyor tabi çok aşırı katılım olmazsa eski yarışmaya katılanlarıda kabul edeceğim.

Şoreş
13.05.2007, 12:13
Konumuz çok geniş ve organizasyon yine süper..
Ellerine sağlık bramin..

Hevinn
13.05.2007, 12:20
evet nesimi önceliği hiç katılmamış olanlara vermen çok doğru bakalım nasıl şiirler bekliyor bizleri merakla bekliyeceğiz

PirO_62
13.05.2007, 12:58
evet nesimi önceliği hiç katılmamış olanlara vermen çok doğru bakalım nasıl şiirler bekliyor bizleri merakla bekliyeceğiz

:devil2: :devil2: :001_tt2: Evet Haklısınız Öncelik Diğer Canlara Vermek Lazım..

Konunun serbest olması İlginç Bir YArışma Olacağına İşaret. :biggrin: Herkes Ayrı Bir Yürekten Konuşacak Ve Açıkçası Güzel Olacak. :thumbup1: :thumbup1:

Teşekkürler Bra Güzel Bir Düşünce. Katılan Canları Şimdiden Kutlarım.

Hevinn
13.05.2007, 13:19
:devil2: :devil2: :001_tt2: Evet Haklısınız Öncelik Diğer Canlara Vermek Lazım..

Konunun serbest olması İlginç Bir YArışma Olacağına İşaret. :biggrin: Herkes Ayrı Bir Yürekten Konuşacak Ve Açıkçası Güzel Olacak. :thumbup1: :thumbup1:

Teşekkürler Bra Güzel Bir Düşünce. Katılan Canları Şimdiden Kutlarım.

aslında katılmıyorum diye içimde içimi yiyor piro :devil2: bakma öyle yazdığıma neyse kıyıda köşede bizede bir yer kalırsa bizide alsınlar :biggrin: konunun serbest olması çok iyi bakalım nasıl şiirler bekliyor bizleri herkeze başarılar

Nesimi
13.05.2007, 13:41
Şu anda 21 şiir oldu. Mümkün olduğunca herkesi katılmaya davet ediyorum 40 a kadar yolumuz var :) eski derece alanlarda katılabilirler eğer sayı 40 ı geçerse yarışmayı erken başlatabilirim.

Herşeyin bir ilki vardır bu işe meraklı insanları bekliyorum ;)

YezdaN
13.05.2007, 23:20
arkadaşlar yüreğimizde kalmış duyguları anlatmak isteriz düşüncelerimizi herkes bilsin duysun dediğimiz anlar vardır ya işte o anlardan bir fırsat düşüncelerimiz şiir tadında beyinlere kazınsın diyorsak işte buyrun bu yarışmaya....hayde kolay gele.....

Alevimen
13.05.2007, 23:21
ha gayret sanırım 14 boş kontenjan kaldı.. :)

tykhe
14.05.2007, 01:13
Şu anda 21 şiir oldu. Mümkün olduğunca herkesi katılmaya davet ediyorum 40 a kadar yolumuz var :) eski derece alanlarda katılabilirler eğer sayı 40 ı geçerse yarışmayı erken başlatabilirim.

Herşeyin bir ilki vardır bu işe meraklı insanları bekliyorum ;)

Ben eski katılımcıların olmasından yana değilim. Neden diye soracak olunursa şunu demek istiyorum. Eski kazanan şiirler ve onların sahipleri belli. Ben olmuş olsam bu yarışmada çok sevdiğim bir arkadaşımın ödülü alması için bilerek ve isteyerek ona oy atabilirim. Artı şu da var amaç eğer yarışmak ve bunun karşılığında ödül almaksa yeni şiirlere öncelik verilsin (sende bu şekilde yaklaşıyorsun ama sadece yeniler olsun daha adil olur) bu yarışmadan sonra bu yarışma ve diğer eski yarışmaların derece alanlarını ayrıca yarışmaya alalım. Bu kez de sadece onlar yarışsın.. ne dersin??

insanca
14.05.2007, 01:35
Konunun genel olması katılımı hayli arttırıcaktır.. Öyle yada böyle herkesin, bir defter sayfasında, bir kitap arkasında yada küçük bir kağıda yazılmış bir şiiri vardır.. 40 şiir dile kolay.. Oku oku bitmez.. Tümcanlardan isteğim, şiirlerin çokluğundan korkup konuyu es geçmemeleri, okumadan oy vermemeleri yada üstün körü birkaç şiir okuyup oy kullanmamalarıdır.. Sezarın hakkı, Sezara.. :thumbup1: Nedersiniz bugün biraz şiir okuyalım :)

Nesimi
14.05.2007, 01:41
Şu an 33 şiir oldu

Nesimi
14.05.2007, 01:43
bu yarışmadan sonra bu yarışma ve diğer eski yarışmaların derece alanlarını ayrıca yarışmaya alalım. Bu kez de sadece onlar yarışsın.. ne dersin??

Bu yarışmadan sonra birde birinci olanları yarıştıralım güzel fikir :)

PirO_62
14.05.2007, 01:52
Ben eski katılımcıların olmasından yana değilim. Neden diye soracak olunursa şunu demek istiyorum. Eski kazanan şiirler ve onların sahipleri belli. Ben olmuş olsam bu yarışmada çok sevdiğim bir arkadaşımın ödülü alması için bilerek ve isteyerek ona oy atabilirim. Artı şu da var amaç eğer yarışmak ve bunun karşılığında ödül almaksa yeni şiirlere öncelik verilsin (sende bu şekilde yaklaşıyorsun ama sadece yeniler olsun daha adil olur) bu yarışmadan sonra bu yarışma ve diğer eski yarışmaların derece alanlarını ayrıca yarışmaya alalım. Bu kez de sadece onlar yarışsın.. ne dersin??

Amaç Ödül almak İse Demişsin can.

HAyır Öyle Değil. Amaç Yüreğini Ortaya Koymak. Birlikte birşeyler paylaşabilmek. Siz Dostunuza Oy atabılırsınız. Ama Ben HAk edene Kullanacagım Oyumu. Yani Açıkcası Yazdıklarınıza KAtılamadım.

MAdem Yarışılcaksa Bırakında Hak Eden Alsın. Eski Yeni Bir Arada Olsunki Hak Eden Ortaya Çıksın Değilmi.

Ama Eğer Söyledikleriniz Destekleniyorsa. Diğer Yarısma Birincileri Gerekeni Yapacaktır. Ve Bunun Adil olup olmadıgınada Kendi İçinizde Siz Karar Verin.

İyi Forumlar.

Alevimen
14.05.2007, 02:02
Konunun genel olması katılımı hayli arttırıcaktır.. Öyle yada böyle herkesin, bir defter sayfasında, bir kitap arkasında yada küçük bir kağıda yazılmış bir şiiri vardır.. 40 şiir dile kolay.. Oku oku bitmez.. Tümcanlardan isteğim, şiirlerin çokluğundan korkup konuyu es geçmemeleri, okumadan oy vermemeleri yada üstün körü birkaç şiir okuyup oy kullanmamalarıdır.. Sezarın hakkı, Sezara.. :thumbup1: Nedersiniz bugün biraz şiir okuyalım :)

evet bu olaydan bende biraz çekiniyorum..

tykhe
14.05.2007, 02:03
Amaç Ödül almak İse Demişsin can.

HAyır Öyle Değil. Amaç Yüreğini Ortaya Koymak. Birlikte birşeyler paylaşabilmek. Siz Dostunuza Oy atabılırsınız. Ama Ben HAk edene Kullanacagım Oyumu. Yani Açıkcası Yazdıklarınıza KAtılamadım.

MAdem Yarışılcaksa Bırakında Hak Eden Alsın. Eski Yeni Bir Arada Olsunki Hak Eden Ortaya Çıksın Değilmi.

Ama Eğer Söyledikleriniz Destekleniyorsa. Diğer Yarısma Birincileri Gerekeni Yapacaktır. Ve Bunun Adil olup olmadıgınada Kendi İçinizde Siz Karar Verin.

İyi Forumlar.

Sanırım yalnış anlaşıldım belkide demek istediğimi tam olarak anlatamadım. Elbette birşeyleri paylaşmak önemli olan ama işin içinde ödül olduğunda çok daha zevk verir bu paylaşım.. Düşünsenize sizden bir iş yapılması isteniyor ve karşılığında büyük bir çikolata var :p ne yapardın :)

Ben sadece bir örnek verdim "arkadaşıma oy atarım diye" bu demek değilki haketmediğine beğenmediğine inandığım bir şiire oy atarım sırf hatır için ama arkadaşımın şiiri olduğunu biliyorsam kazansın diye vermemde çok normaldir bence..

bence eski ve yeni şiirlerin birincileri yada diğer derece alanları final havasında yarışsın. daha güzel ve anlamlı olur. bu yarışma bir nevi eleme olsun.. diğer türlü düşününce adil olmadığına inanıyorum.

Nesimi
14.05.2007, 02:06
Kesinlikle kurallar bellidir. Katılımda çok olduğundan denetim yoğun olacak üyelerimizin kalbi kırılsın istemem bu açıdan kurallara riayet edeceklerine eminim amacımız burada birşeyler paylaşmak hoşça vakit geçirmek ödül vs ise manevi ve birazda olayı heyecanlı yapmak için konulmuş armağanlar. Dürüstlük ve Adaleti elden bırakmayalım saygılar herkese.

PirO_62
14.05.2007, 02:10
Neyse Ben Sadece Sunu Dıyeyım Arkadasımın şiirinin oldugunu bilsem. HATIR için KAzansın diye OY vermem.

LaDY
14.05.2007, 02:12
Düşünsenize sizden bir iş yapılması isteniyor ve karşılığında büyük bir çikolata var :p ne yapardın :)
.

Ayten Abla ne oluyor, ne yapayım:p Fizan'a mı gideyim :p yola çıkam mı şimdiden :p

çikolata verilecekse ben de üç beş şiir yazabilir miyim :rolleyes:

tykhe
14.05.2007, 02:14
Ayten Abla ne oluyor, ne yapayım:p Fizan'a mı gideyim :p yola çıkam mı şimdiden :p

çikolata verilecekse ben de üç beş şiir yazabilir miyim :rolleyes:

canım zaten bu ödülü ben sana özel sunmuştum :) sen yeterki iste sana çikolatalar feda olsun :D birazcık bana versen yeter :pisman

tykhe
14.05.2007, 02:16
Neyse Ben Sadece Sunu Dıyeyım Arkadasımın şiirinin oldugunu bilsem. HATIR için KAzansın diye OY vermem.

bu konu için kardeşimimi kıracam :) öyle olsun..

LaDY
14.05.2007, 02:35
canım zaten bu ödülü ben sana özel sunmuştum :) sen yeterki iste sana çikolatalar feda olsun :D birazcık bana versen yeter :pisman

tamam sen nerdesin Ayten abla oraya gelmem yeterli sanırım :p :biggrin: söz paylaşırım :) biraz sana, biraz Onuruma, biraz Cenkoma,biraz Alevimene, biraz da uyuzuma verelim... azıcık da bana :p :biggrin:

Nesimi
14.05.2007, 02:49
40 şiiri 4 ayrı gruba ayıracağız bu gruplardan ilk 3'e girenler final oylamasına çıkacak finale çıkan son 12 şiir arasında oylama yapılacak ve kazanan belli olacak.

Final'e çıkan 12 üyemize 50'şer puan verilecek böylelikle ödüller

1. 350
2. 250
3. 150
4. 100
5. 75

olacakdır. Ayrıca birinci üyemizin nick'i turuncu olacaktır.

tykhe
14.05.2007, 02:50
tamam sen nerdesin Ayten abla oraya gelmem yeterli sanırım :p :biggrin: söz paylaşırım :) biraz sana, biraz Onuruma, biraz Cenkoma,biraz Alevimene, biraz da uyuzuma verelim... azıcık da bana :p :biggrin:

ben İzmirdeyim gel buraya sana kocaman kocaman çikolatalar var :) sende hepsini paylaşmışsın bakıyorum çikolataların :p kimseye söyleme ama sana ayrıca ayırmıştım bir tane :D

insanca
14.05.2007, 04:02
Güzel bir sistem olmuş Nesimi can iyi düşünmüşsün..

Haydaryiğit
14.05.2007, 12:58
Şiirlerini konularını serbest olması gerçekten çok güzel oldu.Ben açıkçası beklemiyordum böyle olacağını... Böylelikle aleviforum da bulunan gizli şairlerimizi ortaya çıkaracak olmuştur. Umuyorum ortaya çok ama çok güzel şiirler çıkacaktır.Yarışmaya katılan tüm canlara başarılar diliyorum...
Saygılarımla

Nesimi
14.05.2007, 15:06
Evet yarışmamız başlamıştır 4 ayrı grup var her birinde 10 ar şiir mevcut okuyup beğendiklerinizi işaretleyebilirsiniz Kendi şiirinize oy vermek yasakdır.

A grubu şiirler ve oy verme (http://www.aleviforum.com/showthread.php?t=30615)

B grubu şiirler ve oy verme (http://www.aleviforum.com/showthread.php?t=30618)

C grubu şiirler ve oy verme (http://www.aleviforum.com/showthread.php?t=30620)

D grubu şiirler ve oy verme (http://www.aleviforum.com/showthread.php?t=30621)

BerfeM
14.05.2007, 15:39
şiirlerin hepsi gerçekten mükemmel olmuş..çok güzeller ya..
A ve B grubunda oyumu kullandım..
C ve D grubunda da iki şiir arasında kaldım..gidip birdaha okuyum şiirleri..

Burdan katılan arkadaşların hepsini yürekten tebrik ediyorum..süper şiirler var...şiirleri okuyunca coştum birileri beni durdursun...destan yazacam buraya yoksa...

süpersiniz ya..Aleviforumun Şiir yürekleri...yüreğinizi eksik etmeyin...

Nesimi emeklerinden dolayı sana ayrıca teşekkür ederim..gerçekten mükemmel bir organizasyon....

tamam durdum...

mavi boran
14.05.2007, 16:17
gerçekten güzel bir yarışma bu konu serbest olunca çoğu kişi döktürmüş.emeklerinize sağlık yarışmaya girenler ve buna vesile olan yöneticim.

tuncerbio
14.05.2007, 17:10
konu geniş olunca değişik tarz ve konularda çok sayıda şiir olmuş tabi bu farklı bir renk katmış yarışmaya ..katılan herkesin eline yüreğine sağlık herkese başarılar...

(puanlardan komisyon alınır )

deniz olmak
14.05.2007, 17:17
Yüreklerini bizimle paylaşam bütün dostlara teşekürler...
Şiirler beklediğimden çok daha güzel
daha çok ekmek yemeliyim bunu anladım :sas

Comandante_62
14.05.2007, 19:01
Bu yarışmayı kaçırdım güzel bir yarışma olmuş

D-e-v-r-i-m-c-i
14.05.2007, 19:31
yahu insan mest oluyor.bu ne katılım böyle.ülkemizin gizemli şairleri.hepiniz hoşgeldiniz.Nesimi emeğine sağlık....tüm katılımcılar,HARİKASINIZ....esenkalın....

eldorado
14.05.2007, 20:08
her dizesinde yarım kalan bir sızı
yüreği bir özlem zincirliğinde
vakit,efkarı çökmüş gece tutsaklığı
yazılırken şiirler bu dost ellerinde...

tüm arkadaşların sevgi dolu yüreklerine sağlık....

Türkü Gözlü Kız
14.05.2007, 20:15
Cenk abi yine her zamanki gibi süper bir konu actin. inan cok sevindim konunun serbest olmasina. Belki böyle daha cok sansim olur :biggrin:
Forumumuzda öyle sairler var ki eminim kiran kirana gececek. Onur Amcam (Piro_62) kesin katilmistir yarismaya de ve ÖzCanim (meymane_usari) :)
Hak eden kazansin, tüm yarismaya katilan canlara basarilar, bol sanslar :wink:
Yüregine saglik Cenk abi senin de :thumbup1:

eros
15.05.2007, 15:35
Emeği geçen bütün canlara teşekür ediyorum

maymay
15.05.2007, 18:57
Gerçekten güzel siirler var, bizim daha çok çalismamiz lagzim :D Daha bir oy kulanamadim, çok kararsizim :)

betüş
15.05.2007, 19:04
Şiirlerin hepsi birbirinden güzel çok kararsız kaldım hala bitmedi oy kullanmam.Yarişmaya düzenleyen arkadaşa ve şiirlerini gönderen arkadslarımıza çok teşekkürler..:turned:

sausen
15.05.2007, 19:06
Merhaba Canlar,

Şiirler gerçekten birbirinden güzel...
Karar vermek oldukça güç olacak diye düşünüyorum...

Herkese başarılar...

Nesimi
17.05.2007, 13:00
A grubundaki bir şiirde kendi şiirine oy veren bir üyemiz var. Oyunu geri çekmezse şiirini iptal edeceğim.

B grubunda da aynı durum söz konusu.

Kendi şiirine oy verenler kendilerini biliyor kendi şiirlerine verdikleri oyu iptal etmelerini bekliyorum.

saheser
17.05.2007, 13:24
Ne olursa olsun kurallara uyulmasi gerek burda birincilik önemli degil önemli olan paylasim herkes yüregini ortaya koymus vede saygi duymak gerek güvende cok önemli.

Ali sağlam
17.05.2007, 21:32
Nesimi can ellerine ve yüreğine sağlık böyle güzel yarışma düzenlediğin için ayrıca şiirleriyle katılan canlarınla ellerine ve yüreklerine sağlık nice şiir yarışmalar düzenlemek dileğiyle .Kimin birinci olması önemli değil bu güzel şiirlerini bizlere sunmalarıda benim için mutluluk biz Alevilerin edebiyat anlayışı hep varolmuştur Pir Sultan Abdal ve Şah Hatayi gibi.Saygılarımla.

Nesimi
19.05.2007, 11:39
Uyarı yapıp 2 gün beklememe rağmen kendi şiirine oy verip kuralları ihlal eden ve uyarımdan sonra durumu düzeltmeyen arkadaşların şiirlerini iptal ediyorum.

A grubundan;

Taş duvarlar adlı şiir

B grubundan;

Anne (Meleğim) adlı şiir

diskalifiye edilmiştir.