metumad
13.05.2007, 11:31
.günaydınnn dostlar www.aleviradyo.com "türkülerin dilinden" ile türkülerin dili aleviradyo.com dayız. Tüm annelerin anneler gününü kutlarım.
İsteklerinizi bekliyorum.
İsteklerinizi bekliyorum.
|
Orijinalini görmek için tıklayınız : 13 mayıs(Anneler günü kutlu olsun) istek topiği metumad 13.05.2007, 11:31 .günaydınnn dostlar www.aleviradyo.com "türkülerin dilinden" ile türkülerin dili aleviradyo.com dayız. Tüm annelerin anneler gününü kutlarım. İsteklerinizi bekliyorum. Hevinn 13.05.2007, 11:39 günaydın sen yenisin sanırım hayırlı olsun ben ismail özdenden sende birgün unutursunu çlalmanızı rica edicektim bizi dinliyen herkeze gelsin metumad 13.05.2007, 11:53 günaydın sen yenisin sanırım hayırlı olsun ben ismail özdenden sende birgün unutursunu çlalmanızı rica edicektim bizi dinliyen herkeze gelsin kusura bakma can İsmail Özden'den Sende Birgün Unutursun bende yok onun yerine Oğul'u çalıyorum. muhammetmustafa 13.05.2007, 13:27 selam alevi forum üyelri vede sevgili dj leri hepinizin anneler gününü kutlarım ve ben sizden ben sizden engin nurşaniden yaşam sürüyor türküsünü istiyorum selamlar ........... çeşm-i naz 13.05.2007, 13:53 11710 bu güller aleviradyo.com ailesinden bütün annelerimize hepsinin ellerinden öpüyoruz ve anneler gününü kutluyoruz analarımızın kıymetini bilelim ve bugün bütün türkülerimiz annelerimiz için sizleri seviyoruz :001_wub: :001_wub: çeşm-i naz'lı türküler türkülerin dili alevirdayo sizlerle dostlar:) ihsan 13.05.2007, 14:10 merba tün annelerin anneler günü kutlu solsun özlem özdilden yürü be haydar türküsünü istyorum çeşm-i naz 13.05.2007, 14:12 merba tün annelerin anneler günü kutlu solsun özlem özdilden yürü be haydar türküsünü istyorum teşekür ederiz türkünüz sırada:) ihsan 13.05.2007, 14:23 tekrar merhaba arif sağdan insan olmaya geldim diye bir türkü var ma tam ismini bilmiyorum teşekkkür ederim gorkemcan 13.05.2007, 14:25 slm ihsan arkadasımız için ali ekber erenden sakal parcasını istiyorum.iyi günler dilerim gorkemcan 13.05.2007, 14:27 slm cesmi naz arkadasımız ve ihsan arkadasımız için ali ekber erenden sen gör siirini calarsanız sevinirim çeşm-i naz 13.05.2007, 14:28 tekrar merhaba arif sağdan insan olmaya geldim diye bir türkü var ma tam ismini bilmiyorum teşekkkür ederim türkü adı can insan olmaya geldim ama ben sana arzudan yayınlıcam umarım kabul edersin:) ihsan 13.05.2007, 14:31 türkü adı can insan olmaya geldim ama ben sana arzudan yayınlıcam umarım kabul edersin:) teşekkür ederim gorkemcan 13.05.2007, 14:32 bütün annelerimizin anneler günü kutlu olsun. grup türküden yarınımsın parcasını istiyorum bütün alevi radyo dinleyicileri ve annelerimiz için çeşm-i naz 13.05.2007, 14:32 slm ihsan arkadasımız için ali ekber erenden sakal parcasını istiyorum.iyi günler dilerim slm cesmi naz arkadasımız ve ihsan arkadasımız için ali ekber erenden sen gör siirini calarsanız sevinirim ali ekber eren çaldık can hep böyle kal :) gorkemcan 13.05.2007, 14:38 yanımda bulunan abim için neset ertastan niğde bagları türküsünü istiyorum. gorkemcan 13.05.2007, 14:41 nurettin recberden ezo türküsünü calbirmisiniz betüş 13.05.2007, 14:42 Bütün annelerin anneler gününü kutluyorum ve forumdaki bütün arkadaşların anneleri için Nilüfer Sarıtaş'tan tevhidi çalarsan çok sevinirim canım teşekkür ederim kolay gelsin..:turned: ihsan 13.05.2007, 14:42 merhaba görkemcan arkadaşım için ali askerden bu sevda türküsünü çalarsanız sevinirim. çeşm-i naz 13.05.2007, 14:48 nurettin recberden ezo türküsünü calbirmisiniz Bütün annelerin anneler gününü kutluyorum ve forumdaki bütün arkadaşların anneleri için Nilüfer Sarıtaş'tan tevhidi çalarsan çok sevinirim canım teşekkür ederim kolay gelsin..:turned: merhaba görkemcan arkadaşım için ali askerden bu sevda türküsünü çalarsanız sevinirim. türküleriniz sırada canlar:) ihsan 13.05.2007, 14:53 merhaba rahmetli ali ekber çiçekten kipriklerini ok ok eyleyi çalarsanız sevirim çeşm-i naz 13.05.2007, 14:58 merhaba rahmetli ali ekber çiçekten kipriklerini ok ok eyleyi çalarsanız sevirim ali ekber çiçek sizin için başka bir türküsüyle:) LaDY 13.05.2007, 15:49 Sevginin, Şefkatin, Sabrın, Direncin ve Emeğin Abidesi Annelerimiz... 11711 Dünyanın tüm çiçekleri ayaklarına serilesi Annelerimiz... Gözlerimizi teninde açtığımız, ilk Yârimiz Annelerimiz... Her anımızda,her adımımızda, acımızda, hüznümüzde, sevincimizde,yüreğimizde Annelerimiz... Türkülerimizde Annelerimiz... Analar, Analarımız... Yılın Bir Günü Değil, 365 Günü Elleri Öpülesi Analarımız... Anneler Gününüz Kutlu Olsun... devrim69 13.05.2007, 15:52 Canım kızım benim,ilk istek benden olsun.Daha doğrusu istekler süphan değı,ciran,lo dilo,birde seninde babanın çok sevdiği suavinin şarkısını çalarsan çok sevinirim.kolay gelsin annem:) LaDY 13.05.2007, 16:01 Canım kızım benim,ilk istek benden olsun.Daha doğrusu istekler süphan değı,ciran,lo dilo,birde seninde babanın çok sevdiği suavinin şarkısını çalarsan çok sevinirim.kolay gelsin annem:) Canım Annem; kocaman öpüyorum seni :) isteklerin sırada annem :) Okan22 13.05.2007, 23:07 selam sultanım iyi yayınlar senden bi isteğim olacak ben bugun annem e değilde babama ve galatasaray camiasına bi istek yapıcam sabahat akkiraz buda gelir buda geçer:D:D:D iyi yayınlar Dj Eco 13.05.2007, 23:09 istek - eger mümkünse Candan Ercetin - Annem Annem ... veya Ceylan - Lanet Olsun alevisefa 13.05.2007, 23:12 sevgili didem senden kuzenim emrah için arif sağdan altım üstüm kaç kuruşluk parçasını çalarsan sevinirim esmeray27 13.05.2007, 23:25 didemcimm merhaba annen yanındaymış ellerinden saygıyla öpüyorum canım benim tüm formdaki arkadaşların anneler gününüde kutluyorum ve özel olarak kendi anneminkinide kutluyorum ve iyiki varsın annem iyiki yanımdasın ve iyiki benimle dost gibisin sağol herşey için sağol annecim benim ben sebahat akkirazdan seleverdimi istiyorrum canım seni dinliyorum şimdi annemi çağırıyorum yanıma kolay gelsin canım benim kib esmeray27 13.05.2007, 23:30 sağol canım benim tşk öpüldün Garaoglan 14.05.2007, 00:11 biliyom cok olmaya basladim ama Ali Ekber Cicek'ten bir parca calarsaniz cok memnun olurum ......tskler Erenler cemine her can giremez Erenler cemine her can giremez Edep ile erkan yol olmayınca Her Kanberim diyen Haydar Haydar kenber olamaz Şah’ın kanberine kul olmayınca Arama uzakta vardır yakını Gerçek talip olan bulur hakkını Yüklemezler sana Haydar Haydar yolun yükünü Bükülü gametin dal olmayınca Şah Hatayi’m eder bu sırrı beyan Kamilmidir cahil sözüne uyan Bir baştan ağlamak Haydar Haydar ömüre ziyan İki baştan mıhüp yar olmayınca Derleyen: Ali Ekber Çiçek izmir_35 14.05.2007, 00:36 bütün annelerimizin anneler gününü kutlar ve tüm yaşamları boyunca herşey gönlülerince olmasını dilerim. sizden bir isteyim olacak sebahat akkirazdan hele dağlar eşim için istiyorum ihsan 14.05.2007, 00:38 merhaba askere gidecek olan teyze oğlu tercanlı murat sağlam için yılmaz çelikten zazaca bir türkü çalarsanız sevinirim iyi geceler metumad 14.05.2007, 00:39 İyi geceler dostlar. Tüm annelerin ellerinden öper ve anneler gününü kutlarım. Ayrıca 100. yılında Fenerbahçenin de şampiyonluğunu kutlarım. Yaklaşık iki saatlik yayınımda isteklerinizi bekliyorum... metumad 14.05.2007, 00:44 bütün annelerimizin anneler gününü kutlar ve tüm yaşamları boyunca herşey gönlülerince olmasını dilerim. sizden bir isteyim olacak sebahat akkirazdan hele dağlar eşim için istiyorum İsteğin sırada ... metumad 14.05.2007, 00:48 merhaba askere gidecek olan teyze oğlu tercanlı murat sağlam için yılmaz çelikten zazaca bir türkü çalarsanız sevinirim iyi geceler Kusura bakma İhsan dost Yılmaz Çelik' başka bir türküyü senin çalacağım umarım beğenirsin... insanlar kardeş 14.05.2007, 00:53 Kadınlarımız Toprak öyle bitip tükenmez, /dağlar öyle uzakta, sanki gidenler hiçbir zaman hiçbir menzile erişemeyecekti. Kağnılar yürüyordu yekpare meşaleden tekerlekleriyle Ve onlar ayın altında dönen ilk tekerlekti. Ayın altında öküzler başka ve çok küçük bir dünyadan gelmişler gibi ufacık kısacıktılar ve pırıltılar vardı hasta kırık boynuzlarında ve ayakları altından akan toprak, toprak, ve topraktı. Gece aydınlık ve sıcak ve kağnılarda tahta yataklarında oyu mavi humbaralar çırılçıplaktı. Ve kadınlar birbirlerinden gizleyerek bakıyorlardı ayın altında geçmiş kafilelerden kalan öküz ve tekerlek ölülerine. Ve kadınlar bizim kadınlarımız: korkunç ve mübarek elleri ince, küçük çeneleri, kocaman gözleriyle anamız, avradımız, yarimiz ve sanki hiç yaşanmamış gibi ölen ve soframızdaki yeri öküzümüzden sonra gelen ve dağlara kaçırıp uğrunda hapis yattığımız ve ekinde, tütünde, odunda ve pazardaki ve kara sabana koşulan ve ağıllarda ışıltısında yere saplı bıçakların oynak, ağır kalçaları ve zilleriyle bizim olan kadınlar, bizim kadınlarımız şimdi ayın altında kağnıların ve hartuçların peşinde harman yerine kehriban başlı sap çeker gibi aynı yürek ferahlığı, aynı yorgun alışkanlık içindeydiler. Ve onbeşlik şaraplenin çeliğinde ince boyunlu çocuklar uyuyordu. Ve ayın altında kağnılar yürüyordu Akşehir üzerinden Afyon`a doğru. . Nazım Hikmet Ran Her anneler gününde büyük üstadın bu şiiri aklıma gelir. Tüm dünya emekçi anaların günü kutlar saygılarımı sunuyorum. Ve mümkünse ''Beni burada arama anne''Ahmet Kaya'dan tüm forum annelerine gelsin. saygılarımla metumad 14.05.2007, 01:01 Kadınlarımız Toprak öyle bitip tükenmez, /dağlar öyle uzakta, sanki gidenler hiçbir zaman hiçbir menzile erişemeyecekti. Kağnılar yürüyordu yekpare meşaleden tekerlekleriyle Ve onlar ayın altında dönen ilk tekerlekti. Ayın altında öküzler başka ve çok küçük bir dünyadan gelmişler gibi ufacık kısacıktılar ve pırıltılar vardı hasta kırık boynuzlarında ve ayakları altından akan toprak, toprak, ve topraktı. Gece aydınlık ve sıcak ve kağnılarda tahta yataklarında oyu mavi humbaralar çırılçıplaktı. Ve kadınlar birbirlerinden gizleyerek bakıyorlardı ayın altında geçmiş kafilelerden kalan öküz ve tekerlek ölülerine. Ve kadınlar bizim kadınlarımız: korkunç ve mübarek elleri ince, küçük çeneleri, kocaman gözleriyle anamız, avradımız, yarimiz ve sanki hiç yaşanmamış gibi ölen ve soframızdaki yeri öküzümüzden sonra gelen ve dağlara kaçırıp uğrunda hapis yattığımız ve ekinde, tütünde, odunda ve pazardaki ve kara sabana koşulan ve ağıllarda ışıltısında yere saplı bıçakların oynak, ağır kalçaları ve zilleriyle bizim olan kadınlar, bizim kadınlarımız şimdi ayın altında kağnıların ve hartuçların peşinde harman yerine kehriban başlı sap çeker gibi aynı yürek ferahlığı, aynı yorgun alışkanlık içindeydiler. Ve onbeşlik şaraplenin çeliğinde ince boyunlu çocuklar uyuyordu. Ve ayın altında kağnılar yürüyordu Akşehir üzerinden Afyon`a doğru. . Nazım Hikmet Ran Her anneler gününde büyük üstadın bu şiiri aklıma gelir. Tüm dünya emekçi anaların günü kutlar saygılarımı sunuyorum. Ve mümkünse ''Beni burada arama anne''Ahmet Kaya'dan tüm forum annelerine gelsin. saygılarımla İsteğin sırada. Bütün annler için... izmir_35 14.05.2007, 01:01 ANAMA Dokuz ay koynunda gezdirdi beni Ne cafalar çekti ne etti anam Acı tatlı zahmetime katlandı Uçurdu yuvadan yürüttü anam Anaların hakkı kolay ödenmez Analara ne yakışmaz ne denmez Kan uykudan gece kalkar gücenmez Emzirdi salladı uyuttu Anam doğurdu beni sivas ilinde Sivralan köyünde tarla yolunda Azığı sırtında orak elinde Taşlı tarlalarda avuttu Anam ben yürürdüm anam bakar gülerdi Huysuzluk edersem kalkar döverdi Hemen kucaklayıp okşar severdi Çirkin huylarımı soyuttu anam Çocuğuydum anam bana ders verdi Okumamı çalışmamı ön gördü Milletine bağlı olda dur derdi Vatan sevgisini giyitti anam Tükenmez borcum var anama benim Onun varlığından oldu bedenim Kimi köylü kızı kimisi hanım Ta ezel tarihte kayıtlı anam Veysel der koparmı analar bağlı Analar doğurmuş ağayı beyi İşte budur sözlerimin gerçeği Okuttu öğretti büyüttü anam aşık veysel AŞIK VEYSEL[/B] |