Orijinalini görmek için tıklayınız : Telefonum Dinleniyormu? Casuslar,Böcekler ve Diğerleri

Akayizm
13.05.2007, 18:57
Yaklaşık 3 Aydır Araştırma Yaptığım Bir Konu
Araştırdım Gezdim Kullandım ve Sizlerle Paylaşmak Istedim
Bu Başlıkta Yazılan Makalenin Tümü Bilgilendirme Amaçlı Olup
Güvenliğini Artırmaniz Nihayetindedir.

Teknoloji Harikası Casus Telefon Programı..
http://www.casusbocek.com/mynet_resimlerim/nokia-n72-pmbe.jpg Telefon özellikleri yanı sıra uzaktan ortam dinlemek amacıyla da kullanılmaktadır. Telefona programlanan size ait özel bir numaranın telefonu araması ile birlikte kullananın fark edemeyeceği bir biçimde telefon açılır ve ortamı dinlemenizi sağlar. Mesafe sınırı olmadan dünyanın heryerinden telefonun bulunduğu ortamı dinleyebilir, sms ve arma kayıtlarına uzaktan erişebilirsiniz...
"Yasal"

Dünyanın En Küçük Kablosuz İşitme Cihazları
http://www.casusbocek.com/mynet_resimlerim/kl4.jpg Cep Telefonları için geliştirilmiş kulak içi işitme cihazıdır. Özel güvenlik alanlarında gizli dinleme amacıyla kullanılmaktadır. Dışardan hiç farkedilmeden dinleme yapabileceginiz profesyonel işitme cihazıdır..

Profesyonel Casus Kamera Sistemleri
http://www.casusbocek.com/mynet_resimlerim/pencam.jpg Kablosuz Kalem Kamera ile
Özel güvenlik amaçlı görüntüleme ihtiyaçlarında kullanılabilecek profesyonel bir gizli kameradır.

"Yasal"

Böcek görünümlü helikopter 3 kanallı mosquito ledli
http://www.casusbocek.com/mynet_resimlerim/micro_gif_1_.gif
Özellikleri
Full fonksiyon radyo kontrol
Otomatik sabitleme tam hız kontrolü
3 channel
Ön gözlerde led ışık
10 dakikadan fazla uçuş süresi
60 feetyükselebilir
Şarj edilebilir li-ion batarya
Hobi amaçlı yetişkinler için oyuncak görünümlü
elinizden düşmeyecek dinleme oyuncağıdır...

Böcek Verici 300m

http://www.casusbocek.com/mynet_resimlerim/3.jpg
- 4,5v ÷ 15V arasi güç ile çalışır.
- çalışma frekansı 433,900 ÷ 434,100 MHz..
- yüksek kalitede ses..
- açık alanda 300 m yayın mesafesi..
- kapalı alanda bu mesafa bulundugu ortama
- göre değişir..yaklaşık ( 50m )
- ölçü 22 x 8 x 3 mm

50 Mw Yeşil Lazer Suikast ışığı...

http://www.casusbocek.com/mynet_resimlerim/c29b.jpg Bu kesinlikle oyuncak değildir..
Göze temas edilmesi durumunda körlüğe yol açabilir...
50Mw gücüne sahip bu lazer yaklaşık 40km yeşil çizgi çiziyor..

Şimdilik Ön Bilgilendirme Bu Kadar
Yakında Devamı Bu Başlık Altında
Bizi Izleyen Tv'ler.. Bizden Habersiz Çalışan E-Mailimiz "Outlook ve Benzeri" Bilgisayarımıza Kendini Gizleyen Casus Programlar "Keylogger" Klavyede Hangi Tuşa Bastıysak 2nci Şahıslara Rapor Eden Program
Bizden Habersiz Bizi Görüntüleyen Masum Web Kameramız ve Dahası

Kolay Gelsin

lion12
13.05.2007, 19:05
Yani biz telefon ile konuştukça hep görüşmelerimiz dinleniyor öyle mi Akay cım?

Akayizm
13.05.2007, 19:11
Yani biz telefon ile konuştukça hep görüşmelerimiz dinleniyor öyle mi Akay cım?

Şimdilik Net Bir Cevap Vermek Kolay Değil
Ama Zamanla Yayinlicagim Makalelerde Bu Sorunun Cevabini Bulabilirsin :)

Mansuri
13.05.2007, 19:14
Konuşmasak da telefonda olduğumuz ortam dinlenebiliyor bildiğim kadarıyla. Önlem olarak telefonun kartını çıkarmak yeterli olmuyor, bataryanın da çıkması gerekiyor.

Karabiber
13.05.2007, 19:18
Benim aklımda da Webcama takıldı . yani ben farkında olmadan herhangi biri benim kameramdan beni görebiliyomu ben izin vermediğim halde
(ne çok ben kullandım ya)

vitamin
13.05.2007, 19:19
telefon dınleme olayı şöyle gerceklesıyor aynı anda mılyonlarca ınsanın telefonunun dınlenmesı mumkun degıl ama telefonda konusurken bazı kara lıste cumleler vardır eger onlardan söz acarsanız dırek algılanıyor o cumle ve verıcıler sıze yonlendırılıyor ornegın terör saldırı suikast gıbı özellıkle amerıkada sıstem boyle sade teelfon degıl maıllerde ızlenıyor bu sekılde

Akayizm
13.05.2007, 19:45
Benim aklımda da Webcama takıldı . yani ben farkında olmadan herhangi biri benim kameramdan beni görebiliyomu ben izin vermediğim halde
(ne çok ben kullandım ya)

Yakında Geniş Bir Açıklama Yapıcam Bu Konu Hakkinda
Evet Haberiniz Olmadan Web Kameranızın Usb Girişi Bilgisayara Takiliysa
Monitörünüz Kapali Dahi Olsa Izlenebilirsiniz Alınan Görüntüler Web Kamerasi Nereyi Gösteriyorsa Orasıdır.
Yani Duvara Dönükse Duvar Görüntüsü Alınır.

Konuşmasak da telefonda olduğumuz ortam dinlenebiliyor bildiğim kadarıyla. Önlem olarak telefonun kartını çıkarmak yeterli olmuyor, bataryanın da çıkması gerekiyor.

Telefonla Konuşmanıza Gerek Yok Sizinle iş Konuşmaya Geldigini Söyleyen
Taımadiginiz Bir Adam Bir Süre Sizinle Konuştuktan Sonra
Masaya Telefonunu Birakir ve Sizden Müsade Isteyip Wc'ye Gideceginiz Söyler
Siz Farkinda Olmadan Diger Kişilerle Konuşurken O Masa Üstüne Biraktigi Telefonu Arar Siz Farketmezsiniz ve Oda'da Neler Konuşulduğunu Dinler

telefon dınleme olayı şöyle gerceklesıyor aynı anda mılyonlarca ınsanın telefonunun dınlenmesı mumkun degıl ama telefonda konusurken bazı kara lıste cumleler vardır eger onlardan söz acarsanız dırek algılanıyor o cumle ve verıcıler sıze yonlendırılıyor ornegın terör saldırı suikast gıbı özellıkle amerıkada sıstem boyle sade teelfon degıl maıllerde ızlenıyor bu sekılde

Evet Katılıyorum Gelişmiş Ülkelerde ABD,Japonya,Ingiltere Başta Olmak Üzere
Bu Yöntemler Sıkça Kullanılır Bunlara Ek Olarak Uydu Telefonları'da Suikast Amaçlı Kullanılır
Üzeyir Garih Cinayeti Bunlara Örnek Verilebilir..

Kolay Gelsin

vitamin
13.05.2007, 19:58
yaw adamların super bılgısayarları var herseyı kontrol edebılıyor pentagondakı super bılgısayardan kacabılecek teknolojı dunyada yok turkıyede hıc yok sıstem agımızın bıle guvenlıgı sıfır bı atak yapılsa tum haberlesme ve telekomınıkasyon agı çökertılebılır turkıye bılısıme onem vermıyor cunku herseyımızı ızlerler uzerıne dınlerler bı de

spartacus
13.05.2007, 20:02
Akayizme güzel bir konuyu irdelemiş. Teşekkürler kirvem.
Türkiye gibi asya ülkelerinde demokrasi kültürü güdük kaldığı için MİT'in, Polisin, JİTEM'in telefonları dinlemesi çok kolay oluyor. Eften püften gerekçelerle dinleme olayı gerçekleşiyor. Diyebilirim ki, Kürtler, aleviler ve muhaliflerin telefonları dinleniyor.

Artık devletler telefonları dinlemeye alırken özel olarak savcılıkta izin çıkartmıyorlar. Örneğin Alman Der Spigel Dergisi almanya'daki tüm yabancıların telefonlarının dinlendiğini yazmıştı.

Bu dinlemeler özel bir izine tabi tutulmuyor. Digitial bir dinleme metoduyla sağlanıyor. Örneğin bazı sakıncalı sözcüklerin ses frenaksın sisteme yüklenmiştir. Bu sözcükle telefon konuşması gerçekleştirildiğinde otomatik sistem konuşmayı kayd ediyor. Örneğin kullandığınız sözcükler "eylem, direniş, bomba, örgüt, PKK" vs. gibi kelimlerden oluşuyor mutlaka dinleme olayı gerçekleştiriliyor.

Birde sistemi kilitleyen yöntemle uzaktan dinleme olayı gerçekleşiyor. Önce telefonun zili çaldırılır, siz alo der ses gelmeyince kapatırsınız. Siz sanırsınız ki, yanlış bir numara veya hat düştü. İşte bu şekilde bir telefon alırsanız dinlemeden şüphe duyabilirsiniz.

cornflakegirl
13.05.2007, 20:04
paranoyak bir düş değil, gerçektir. "normal" den biraz dışarı çıkmışsanız, siyasi faaliyetiniz varsa (örgüt lideri olmaktan bahsetmiyorum, herhangi bir öğrenci de olabilir bu) telefonlarınızın dinlenmesi olasıdır. istihbarat dediğimiz şey de budur bence.genelkurmay karargahı dahil bazı önemli yerlere hiçbir şekilde cep telefonu ile girilememesinin nedenlerinden biri. cep telefonları ister açık ister kapalı olsun dinlenilmeye müsaittir.2 sene önce bir firma, bütün milletvekillerine bedava cep telefonu dağıtmıştı. bizim vekillerden kaçı buna uyandı merak konusu:)

lion12
13.05.2007, 20:21
Aslında irdelenmesi gereken bir konu.Ne kadar iğrenç bir duygu.Telefonunuzun dinlenme ihtimali olduğunu bilmek dahi insanı sinirlendirmeye yetiyor.

Divani
25.05.2007, 21:35
Ben nerden anlayacağım telefonumun dinlendiğini? Bugünlerde şüpheleniyorum telefonumda sorun yok sesler sürekli kesiliyor yada hışırtı yapıyor neden böyle oluyor?

Akayizm
25.05.2007, 23:00
Ben nerden anlayacağım telefonumun dinlendiğini? Bugünlerde şüpheleniyorum telefonumda sorun yok sesler sürekli kesiliyor yada hışırtı yapıyor neden böyle oluyor?

Nokia Kullaniyorsan "Modeli Farketmez"

*3370# Tuşla Cikan Pencereye Evetle Cevapla
Telefonun Otomatik Kapanip Açılması Lazim..
Kapanip Açılmazsa Sen Kapatip Tekrar Aç
Artik Hışırtı Duymazsin :)

Marka Nokia Değilse
Telefonun Marka ve Modellini Yaz ;)

Divani
25.05.2007, 23:02
Telefonum 6100 *3370# yi biliyorum arada sırada yapıyorum. Ama bu günlerde yapmamıştım denerim sağol...