Westside
15.05.2007, 20:11
anlaşılmaz bi sorun yahu.Çıkış diyorum üst üste ama her defasında yine online oluyorum nasıl iş anlamadım bu internet explorer kullanıyorum.
|
Orijinalini görmek için tıklayınız : Forumdan çıkamıyorum Westside 15.05.2007, 20:11 anlaşılmaz bi sorun yahu.Çıkış diyorum üst üste ama her defasında yine online oluyorum nasıl iş anlamadım bu internet explorer kullanıyorum. Bakır 15.05.2007, 20:15 çıkış yasağı koydular sana herhalde o yüzden çıkamıyorsundur :D şaka bir yana bir defa çıkış dedikden sonra çıkman lazım. online gözükmediğine göre çıkmışsın. hadi iyi akşamlar :) mekzunsincari 15.05.2007, 20:30 anlaşılmaz bi sorun yahu.Çıkış diyorum üst üste ama her defasında yine online oluyorum nasıl iş anlamadım bu internet explorer kullanıyorum. aralıklarla iki defa çıkışa bas bende hep oluyor iki defa basmazsam çıkamıyorum Alevimen 15.05.2007, 21:21 çıkış yapıyorsunuz fakat siz halen bellekde (Cache) bulunan sayfayı izlediğiniz için halen çıkış yapılmadığını zannediyorsunuz. Klavyenizdeki f5 tuşuna basın (sayfayı güncelleyin) ve gerçekten çıkış yaptığınızı görebiliyorsunuz. |