ellaa20
15.05.2007, 21:52
merhaba malatya-doğanyol-gökçe köyü alevi köyümür arkadaşlar ?
|
Orijinalini görmek için tıklayınız : Malatya / Doğanyol / Gökçe ellaa20 15.05.2007, 21:52 merhaba malatya-doğanyol-gökçe köyü alevi köyümür arkadaşlar ? AleviKürt 30.07.2007, 22:16 ben de merak ediyorum.. Gökce Beldesinin Yeni Mahalle adli mahallesi alevimidir? E_f_e_44 06.08.2007, 21:40 slm ben hekımhan dan servet Gökçe, benım de soyadım gökçe oldugu için ilgimi çekti gökçe beldesi gerçekten ALEVİ mi saglıcakla kalın zaratolu 25.09.2007, 18:04 doğanyol-gökçe. Alevi değildir benim köyüme 10 dakikalık mesafededir benim köyümün 1970 li yıllardan evvel.ismi (şiro zarato ) iken örmeli.olark değiştirilmitir. ve maraş katliamından sonra. köyümede toplu katliam hazırlığına giren sağımızdaki ve solumuzdaki yezid köyleri. arazilerimizi dahi aralarında paylaşmşlar. bizler haberdar ulunca vaz geçtiler. ve daha sonra içlerinde bazıları bu olayı itiraf etmişlerdi. NOT, köyüme cami yapıldı. sağlık ocağı yapmıştık. sağlık memuru vermediler cami hocasını yerleştirdiler. hoca ayrılınca sağlık ocağını. köylüler CEM evine çevirdiler gelen hocalar ev bulamayıp şimdilik geri gidiyorlar. diğer köyümzün adı hüsükuşağı idi onunda ismini değiştirip 3 köye böllüp 3 isim verdiler anlıyacağını 4 köyüz. canlar .hepinize saygı ve sevgilerimle, yaratanımızın sellamı üzerinize olsun,, AleviKürt 25.09.2007, 21:48 Merhabalar zaratolu. Bizi bilgilendirdiginiz icin tesekkür ederim. Basinizda gecen aci olaylardan üzgünüm. Keske durum böyle olmasaydi. Demek Kemal Sunal sünniymis. Fakat galiba Gökce Sünni Kürt bir köy, ben öyle tahmin ediyorum. Bu forumda sizin köyün asimile oldugunu okumustum bir yerde, sizin köyde Aleviligin durumu nasil? Selamlar zaratolu 26.09.2007, 00:46 Sevgili ALEVİ FORUM daki güzel dostlar. önce doyarlılığınız için çok teşekür ederim Gökçe köyü sünni kürtlerdir. kemal sunal ın köyüde sünnidir, Gökçe köyünden sonraki köydür, lakin onlar kürt değildir. Benim köye gelince, Dediğiniz gibi bende birkaç sitede köyümün asimile olduğunu Okudum bunu yazan arkadaşlara bir şey dıyemem çünkü çok gençler istanbul da büyümüşler senede 15-20 gün köylerine gezmeye giderler, Eylenmekden başka konuyla ilgilenecek zamanları kalmaz ki, BU cammi neden yapılmış diye sormazlar.sorsalar dahi karşısındaki kişi detayına inmeye gerek görmemiştir, YARATANIMIZA şükürler olsunki o köyde. hazıreti ALİNİN RESMİ hiç bir evde inmemiştir ve sonsuzluğa kadarda inmiyecektir, Saygılarımla. şiro zaratolu, AleviKürt 26.09.2007, 23:23 Sevgili ALEVİ FORUM daki güzel dostlar. önce doyarlılığınız için çok teşekür ederim Gökçe köyü sünni kürtlerdir. kemal sunal ın köyüde sünnidir, Gökçe köyünden sonraki köydür, lakin onlar kürt değildir. Benim köye gelince, Dediğiniz gibi bende birkaç sitede köyümün asimile olduğunu Okudum bunu yazan arkadaşlara bir şey dıyemem çünkü çok gençler istanbul da büyümüşler senede 15-20 gün köylerine gezmeye giderler, Eylenmekden başka konuyla ilgilenecek zamanları kalmaz ki, BU cammi neden yapılmış diye sormazlar.sorsalar dahi karşısındaki kişi detayına inmeye gerek görmemiştir, YARATANIMIZA şükürler olsunki o köyde. hazıreti ALİNİN RESMİ hiç bir evde inmemiştir ve sonsuzluğa kadarda inmiyecektir, Saygılarımla. şiro zaratolu, Sevgili zaratolu, Kemal Sunal, Gökceli olmadigini söylemisiniz, fakat internetten aldigim bilgilere göre, Gökce köyü dogumlu olup, orada 7 yasina kadar yasamis, ve cenazesi de orda kaldirilmistir. Mezari Gökce'deymis. zaratolu 27.09.2007, 00:53 Sevgili zaratolu, Kemal Sunal, Gökceli olmadigini söylemisiniz, fakat internetten aldigim bilgilere göre, Gökce köyü dogumlu olup, orada 7 yasina kadar yasamis, ve cenazesi de orda kaldirilmistir. Mezari Gökce'deymis. __________________ ALEVİ FORUM daki güzel can dostum. Rahmetli kemal sunal GÖKÇE KÖYÜNÜ geçtikten sonraki köydür eski ismi, (AĞVANG) idi yeni ismini şu an hatırlıyamadım. sünni türktür, kürtçe bilmezler. Rahmetlinin cenazesini de istanbulda defin etiler ,köyde DEĞİL.. Benim köyümün nasıl asimile olduğunu yazan arkadaşlar gibi. Onlarda öyle internete, yazmışlar zaratolu 27.09.2007, 00:57 SAYGI VE SEVGİLRİMİ, LÜTFEN kabul edin AleviKürt 27.09.2007, 13:21 Galiba Agvang köyü artik Gökce beldesinin bir mahallesi olmus; http://www.e-tkbm.gov.tr/publisher/tkyilbirimdetay.asp?yili=1994&ilceid=640 MALATYA İLİ DOĞANYOL İLÇESİ 1994 YILINDA KESİNLEŞEN BİRİMLER BELDE BİRİM ADI ESKİ ADI MAH/KÖY KADASTRO DURUMU KESİNLEŞME TARİHİ DAMLI KÖY Tam İlanı Kesinleşti 18.01.1994 AĞVAN YENİ GÖKÇE MAHALLE Tam İlanı Kesinleşti 25.02.1994 AĞVAN MERKEZ GÖKÇE MAHALLE Tam İlanı Kesinleşti 25.02.1994 zaratolu 27.09.2007, 17:32 Galiba Agvang köyü artik Gökce beldesinin bir mahallesi olmus; ______________________________________ Sayın,ALEVİKÜRT.dostum. _____________ Doğrudur. ben bu kadar detayına inmemiştim.bu hasasiyetinizden dolayı, Ayrıca size teşekür ederim. Benide bu konuda bilgilendirdiğiniz için. Ayrıca, ALEVİFORUM un, büyüklüğü ve titizliği, bir kez daha kanıtlanmıiş oldu Saygı ve sevgilerimi sunarım. YARATANIMIZIN SELLAMI ÜZERİNİZE OLSUN ___ZARATOLU___ |