Orijinalini görmek için tıklayınız : Sizce $ampiyonlar Ligi'ni kim kazanIr ???

Lon_Caner
27.12.2005, 19:27
Sevgili Canlar,
Bildiginiz gibi $ampiyonlar Ligin'de cok zor takimlar birbirleriyle kar$Ila$acak.
Ama soru $u;

Sizce 2006 senesinde hangi takim Kupayi KaldIrIr ???

Cevaplarinizi lutfen a$agI'da bIrakIn........:142:
ilk mac 21/22 Subat ikinci mac 7/8/14 Mart

Kar$ila$an Takimlar:

1. Chelsea - Barcelona.......... (1 - 2) (1 - 1) Chelsea Elendi Kupadan

2. Real Madrid - Arsenal........... (0 - 1)(0 - 0) Real Madrid Elendi Kupadan

3. Werder Bremen - Juventus.......... (3 - 2) (2 - 1) Werder Bremen Elendi Kupadan

4. PSV Eindhoven - Olimpique Lyionnais........... (0 - 1)(0 - 4) Psv Eindhoven Elendi Kupadan

5. Bayern Munich - A.C Milan........... (1 - 1)(1 - 4) Bayern Munich Elendi Kupadan

6. Ajax - Internazionale (Inter Milan) .......... (2 - 2)(0 - 1)Ajax Kupadan Elendi

7. Benfica - Liverpool........... (1 - 0)(2 - 0) Liverpool Elendi Kupadan

8. Glasgow Rangers - Villareal.......... (2 - 2) (1 - 1) Glasgow Rangers Elendi Kupadan

Oli
27.12.2005, 19:31
barça.

khaydar
28.12.2005, 21:21
barcelona yada chelsea

KingAlevi
28.12.2005, 22:33
Fransa liginde ve Champ. League gösterdi üstün performansla, sezonun flaş ismi Olym. Lyon

Naz
30.12.2005, 17:45
ben sampiyon olacak takim zaten 1 numaraya yazilmis...

1. chelsea...

memço
30.12.2005, 19:17
Gönlüm Barcelonadan yana. Çünkü oynadıkları maçlar zevk veriyor.
Finali Chelsea ile oynayıp geçen senenin rövanşını da almalarını istiyorum.Zaten finale de tüm takımlar arasında en çok bu iki takım yakışır.

Lon_Caner
01.01.2006, 18:39
hadi canlar du$uncelerinizi yazIn!!!!!!!!!!!!
Ben londranin krallarini seciyorum ARSENAL!!!!!!!!!!!!!!!

eren89
01.01.2006, 18:58
Real Madrid

Oli
01.01.2006, 19:47
Gönlüm Barcelonadan yana. Çünkü oynadıkları maçlar zevk veriyor.
Finali Chelsea ile oynayıp geçen senenin rövanşını da almalarını istiyorum.Zaten finale de tüm takımlar arasında en çok bu iki takım yakışır.

zannetmiyorum ki sen barcelona nın maçlarını takip edesin. çünkü barcelona chelsa ile eşleşti ilk turda :3D_NG (7)

memço
01.01.2006, 20:15
zannetmiyorum ki sen barcelona nın maçlarını takip edesin. çünkü barcelona chelsa ile eşleşti ilk turda http://www.aleviforum.com/images/smilies/3D_NG%20(7).png

Kuralardan haberim yoktu, hangi takımın hangi takımla eşleştiğini bilmiyordum.Ama bu Barcelonanın maçlarını takip etmediğim anlamına gelmez.

onurtt
01.01.2006, 23:02
Fener alır bence hala şansları var...

Kemal
01.01.2006, 23:49
Benim favorim Chelsea..

Serkan_Devrim
02.01.2006, 16:07
PSV Eindhoven benim favorimdir.

Lon_Caner
03.01.2006, 16:40
Fener alır bence hala şansları var...

Haaa haaa haaa!!! fener bence obur takimlarin standartlarina gore oyniyamadi ama artik seneye bakalim cunku GALATASARAY VAR!!!!!!!!!!!
ve biz gosterecez dunyaya iyi futbol oynamak icin para lazim degil!!!!!!!

KingAlevi
03.01.2006, 17:24
Haaa haaa haaa!!! fener bence obur takimlarin standartlarina gore oyniamadi ama artik seneye bakilim cunku GALATASARAY VAR!!!!!!!!!!!

helal sana!!!!!:36_1_55:

Lon_Caner
03.01.2006, 20:24
Cevaplariniz icin Saolin!!!!!! ba$ka du$unceleriniz varsa birakin. : )))

Oli
03.01.2006, 22:26
Haaa haaa haaa!!! fener bence obur takimlarin standartlarina gore oyniyamadi ama artik seneye bakalim cunku GALATASARAY VAR!!!!!!!!!!!

Gerçekleri görün beyler. hem borç batağındasınız hem de ulaşamadığınız ete mundar diyorsunuz.

Galata 4 yıl üst üste şampiyonlar ligine girip son sene son maçta uefa ya kalıp kupayı aldı. uefa kupasının halide ortada. geçen sene cska aldı bu sene şampiyonlar ligine giremedi. Fener doğru yolda... gölge etmeyin başka ihsan istemeyiz.

Lon_Caner
05.01.2006, 18:29
Gerçekleri görün beyler. hem borç batağındasınız hem de ulaşamadığınız ete mundar diyorsunuz.

Galata 4 yıl üst üste şampiyonlar ligine girip son sene son maçta uefa ya kalıp kupayı aldı. uefa kupasının halide ortada. geçen sene cska aldı bu sene şampiyonlar ligine giremedi. Fener doğru yolda... gölge etmeyin başka ihsan istemeyiz.

valah fener sampiyonlar ligine girdi de ne yapdi? aaaaahhhhhh evet gurubda sonuncu bitirdiler! birkere galatasaray koca ARSENALi devirdide o kupayi aldi fener arsenali yensin ondan sonra desinler uefa takimlari gucsuz!!!

Oli
05.01.2006, 18:33
valah fener sampiyonlar ligine girdi de ne yapdi? aaaaahhhhhh evet gurubda sonuncu bitirdiler! birkere galatasaray koca ARSENALi devirdide o kupayi aldi fener arsenali yensin ondan sonra desinler uefa takimlari gucsuz!!!

arsenal henüz sampiyonlar liginde final oynam1s degil yari final dahi oynamad1, çeyrek belki oynam1st1r bakmak laz1m. siz 4 y1l1n üçündeydi galiba son maçta gol att1n1z. fener manchesteride yener arsenalide yener barcelonay1da ama hepsi s1rayla...

Lon_Caner
05.01.2006, 18:47
arsenal henüz sampiyonlar liginde final oynam1s degil yari final dahi oynamad1, çeyrek belki oynam1st1r bakmak laz1m. siz 4 y1l1n üçündeydi galiba son maçta gol att1n1z. fener manchesteride yener arsenalide yener barcelonay1da ama hepsi s1rayla...

fener ancak Manchester united'in yedek 21 yasalti'sini yendi!!!!
Arsenal ve Barcelonaya geldikmi onu ancak ruyanizda gorursunuz!!!
Galatasaray'da olan para fener'de olsaydi fener 2. degil 3. lige du$erdi!!!

Lon_Caner
05.01.2006, 18:55
biraz konudan ayrildik ama soruyu yine yazayim:

sizce 2005/06 sampiyonlar ligini kim kazanir?

secenekler ilk sayfada ve cevabiniz asagida biraka bilirsiniz.

Saygilarimla Caner.......

SivanA SimyacI
17.01.2006, 17:28
barcelona ve arsenal final oynar barcelona kazanır hadi beee derseniz acıklıyım barcelona futbol oynamıyor futbol showu yapıyor arsenal adada kötüde olsa avrupada döktürüyor hızlı forvetleri var........

kanak71
17.01.2006, 18:57
Guzel cocuk from londra, ben fanatik Fenerliyim, ama millenium yillarinda gs in o kupaya kaldirdiginda gogsum kabardi bir turk olarak...onun icin biraz sevgi ve saygi gosterin o buyuk Fenere ok....bi de gs in futbolcularina sahip ciksin, maaslarini odesin, buyuk stat yapsin 40000 50000 seyirci toplulugu onunde futbol oynasin, avrupa da soz sahibi olsun,butcesini senin bahsettin arsenal gunners kadar olsun yani 170 milyon euro , fenerinki su an 110 milyon euro ve daha da gelisecegiz guzel kardesim, isterim ki gs veya bjk veya trabzon veya baska anadolu takimlari boyle gelissin ve dunyada futbolda soz sahibi olsun, tamam mi ...buradan , yani hollanda dan kucak dolu sevgiler yollarim erdal agbin ( by the way i support milwall...hehehehe u understand demmi guzel kardes...) cyaa

kanak71
17.01.2006, 18:59
pardon bu arada unuttum kimmin sampiyon olacagini, tabii ki Barcelona, neden mi ? cok kolay...takip edin, adamlarda heyecan var, futbol aski var, taraftar var, super oyuncular var ve tabii last but not least buyuk antrenorleri var frenkie rijkaard en tabii ki henk ten cate..super hocalar....hepinizi optum

Serkan_Devrim
18.01.2006, 02:32
psv de ısrar ediyorum.

Azrail
18.01.2006, 02:34
1. Chelsea - Barcelona....................... chelsea

2. Real Madrid - Arsenal........................ arsenal

3. Werder Bremen - Juventus ........................ juventus

4. PSV Eindhoven - Olimpique Lyionnais.... ....................... o.lyon

5. Bayern Munich - A.C Milan..................................... b.münich

6. Ajax - Internazionale (Inter Milan) ............................... inter

7. Benfica - Liverpool .............................. liverpool

8. Glasgow Rangers - Villareal................................. villereal

kupa juventus'un

hasan1
18.01.2006, 11:24
[quote=aleviyim22]1. Chelsea - Barcelona....................... chelsea

2. Real Madrid - Arsenal........................ arsenal

3. Werder Bremen - Juventus ........................ juventus

4. PSV Eindhoven - Olimpique Lyionnais.... ....................... o.lyon

5. Bayern Munich - A.C Milan..................................... b.münich

6. Ajax - Internazionale (Inter Milan) ............................... inter

7. Benfica - Liverpool .............................. liverpool

8. Glasgow Rangers - Villareal................................. villereal

iyi oynayanlar kazanir:sarkazm :gosterge

kizilbas44
18.01.2006, 12:13
bana göre sampiyon lyon olacak
chelsea barcelona maci ise barcelonanin

PARLEMENT
19.01.2006, 17:17
Ben Barcelona Kazanir Dİyorum Ama O.lyon Da SÜprİz Yapabİlİr.

D-e-v-r-i-m
21.01.2006, 09:04
ac milan

Lon_Caner
21.01.2006, 16:42
vallah bence arsenalin sansi dahada yukseldi sampiyonlar ligini kazanmasi icin cunku dunyanin yeni yildizi dogdu. ismi WALCOT ve hunuz sadece 16 yasinda ama yasina ragmen 1. ligde butun oyunculari semi-profesyonel oyunculara benztiyor. dunyaya goztericek potansiyelini ve butun buyuk takimlar onu kesin isteyecek ama Walcott imzayi atti ve Arsenal'li oldu
Real Madride Gecmi$olsun diyorum ancak seneye belki : )))

Canan
21.01.2006, 17:01
arsenal yensin...
londrada kutlamalar olur, trafik kitlenir, babam delirir.... of be ne guzel...

kizilbas44
21.01.2006, 17:38
real madrid in ölüsü arsenalı yener.ama hepsinin takılacağı bi engel var o.lyon ya da inter

Lon_Caner
21.01.2006, 17:51
real madrid in ölüsü arsenalı yener.ama hepsinin takılacağı bi engel var o.lyon ya da inter

Arsenal bu sene cok guclendi ve forveti cok tehlikli. Bence Real Madridi yenbilecek seviyedeler. Arsenalin Taktikleri obur takimlari $ar$irtacak ve hizli oyun tarzi kupayi kaldirir. Sonuna kadar Arsenal diyorum. : )))

sagolun dostlar cevaplariniz icin, beni kirmadiniz. ilk maclara az kaldi ve baska du$unceleri olan arkada$lar yazsinlar.

Bol saygilarimla Caner..........

kizilbas44
21.01.2006, 17:56
diğer favorim ise inter adriano tek başına bütün takımlara yeter.bi serbet vuruş olsun işi bitirir anında.öldürücü bi sol ayak var dünyanın en güçlü ve en teknik forvetlerinden biri.

Serkan_Devrim
21.01.2006, 18:10
ama hepsinin takılacağı bi engel var o.lyon
lyon bu turdan bile çıkamaz. psv lyon için kötü kura.

Oli
21.01.2006, 18:13
lyon psv yi rahat geçer bence. barcelona veya chelsa kupayı alır. fovorim barcelona...

Serkan_Devrim
21.01.2006, 18:20
ne diyelim. bekleyelim görecez. ama ben psv nin kupayı kaldıracağını düşünüyorum

Oli
21.01.2006, 18:23
ne diyelim. bekleyelim görecez. ama ben psv nin kupayı kaldıracağını düşünüyorum

fazla salladın be ali ekber :sas psv bu sene çok güçsüz 4-5 oyuncusu yok geçen seneye göre. bu turu bile geçmesi çok zor.

kizilbas44
21.01.2006, 23:34
psv fenere yenildigine göre o takımdan hayır gelmesi beklenmez.lyon ya da inter

Serkan_Devrim
22.01.2006, 00:28
inter bir tur fazladan gidemez. lyon iyi takim olmasina ragmen kotu kura cekti. psv sistemi oturtmus bir takim. o yuzden cok sikinti cekmez.

Oli
22.01.2006, 15:06

fenere saldırmayın....tromsönün kupayı kaldırmasına az kaldı 1000 yıl kadar :yamukgul:

Serkan_Devrim
22.01.2006, 15:17
fenere saldırmayın....tromsönün kupayı kaldırmasına az kaldı 1000 yıl kadar :yamukgul:
kel alaka. avrupa bir başarısı olmayanlar mı bizle alay etme cürretinde bulunuyor. güldürmeyin beni:yamukgul: hehehe

Lon_Caner
22.01.2006, 18:19
sevgili futbol severler, umarim biliyorsunuz gecen sene Istanbulda Liverpool 3-0 malubiyetden sonra A.C Milani devirmeyi bacerdi ve kupayi kazandi,
ama sizce Liverpool kupayi savunabilirmi 1 sene daha?, yoksa, diger takimlara mi kaldi kupa???
sizlerden duymayi beklerim......... : )))

kizilbas44
22.01.2006, 18:54
:sas liverpool iyi takımda bu sene sanmam devirirler liverpoolu.benim favorim lyon ya da inter

SivanA SimyacI
26.01.2006, 13:34
benim favorim barçaydı ama düsündümde belki sampiyonlar ligi şampiyonu seneye için konuşursak GALATASARAY AVRUPAYI GENE TİTRETECEK ÖNÜNE BAKLAVA ATTIKLARI FENERLİLERDE GENE GERÇEKLERİ VE TARİHİ GÖRECEK

Lon_Caner
28.01.2006, 00:44
Arsenal kazanmazsa istiyorum'ki lyon kazansin!!! bence bu sezon cok super futbol oyniyor ve kazanma $ansi'da baya yuksek... : )))

ahmetasrlan
13.02.2006, 14:49
tabiki barcelonaa....

24Coskun24
14.02.2006, 00:17
ben villarreal diyorum.en zayif olan takim gibi görünüyo ama süpriz yapacak bir takim.simdiden söyliyeyim sonra demedi demeyin.iddasina bile girerim.

onurtt
15.02.2006, 11:17
fener alır fener...

KoCGIRİ
15.02.2006, 16:19
fener alır fener...
uefayı da bjk alır bjk...

onurtt
20.02.2006, 11:24
uefayı da bjk alır bjk...

zor dostum bu kadroyla şansımız pek yok....

Lon_Caner
22.02.2006, 00:50
peki can dostlar ilk maclar oynandi ve sonuclar baya ilginc cikdi

Arsenal 1-0 Real Madrid ( Henry 47' ) : )))

A.C Milan 1-1 Bayern Munich (Ballak 23' Shevchenko Pen. 58' )

Lyon 1-0 PSV Eindhoven (Juninho 65' )

Liverpool 0-1 Benfica ( Luisao 84' )

Yarin aksam obur maclar oynanacak.........

onurtt
22.02.2006, 01:44
arsenal maçını izleyebildik sadece gerçi şuanda bayern-milan da var ama beni pek açmadı...Real Madrid ne yaparsa yapsın nafile bir takımda bu kadar teknik oyuncu olursa o takım koşmaz bu halı sahada bile böyle bir tane kelli felli göbekli adam alırsın o pası atar diğerleri koşar...Maçın ilk dakikasında Arsenal üstünlüğünü koydu ilk 15dk 3 tane net pozisyon buldu ki sonuçta şampiyonlar ligi çeyrek finali için az değil...İspanya ligini izliyorsanız 3 sezondur bu gerçek değişmiyor, her zor deplasmanda ya da içerde dişli takımlarla oynanan maçlarda ortaya çıkıyor bu sıkıntı, kaba tabirle takımda amelelik yapacak oyuncu gerek; tekmeye kafa sokmadan, kayarak müdahale etmeden bir sürü yıldızla bu iş yürümüyor, öyle olsaydı Porto iki sene önce kazanamazdı devler ligini...

Asıl maç bugün(çarşamba) chealse-barca daha ne olsun..Bir tarafta formasına reklam dahi almayan katalan ekibi diğer tarafta her şeyi satan ya da satın alan londra ekibi...

KoCGIRİ
22.02.2006, 08:35
evet onur dediğin gibi esas maç bu akşam
CL deki 8 maçın 7 si bir yana barca-chelsea öbür yana.
ve gönlümüz hem bu maç için hem de kupa için barcelona dan yana...

onurtt
22.02.2006, 11:40
evet onur dediğin gibi esas maç bu akşam
CL deki 8 maçın 7 si bir yana barca-chelsea öbür yana.
ve gönlümüz hem bu maç için hem de kupa için barcelona dan yana...

tabi barcelona'nın en büyük handikapı eğer oynarsa aslen kendisi bir kova olan ama kendine kaleci süsü veren Valdez olacaktır diye düşünüyorum, yanılmıyorsam kemal sunal'ın bir filmi vardı adam aslında karpuzcu kendini kaleci diye yutturuyordu kulübtekilere sanki bu valdez de öyle bir şey de kimse bunun farkında değilmiş gibi geliyor bana..

grup C

Barcelona 16
Bremen 7
Udinese 7
Pana 4

Tek beraberliği Atina'da panatinakos ile.Ayrıca Barcelona'nın tek UEFA Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu 1991 de sampdoria ile webleyde oynadığı maçta elde etti...

grup g
Liverpool 12
Chelsea 11
betis 7
anderlecht 3

Lon_Caner
22.02.2006, 18:28
peki can doslar bugunki onemli maci kim alir sizce? Chelsea - Barcelona????
bence Chelsea bu aksam galip cikacak. 1 - 0
sizin fikirleriniz duymak isterim..........Caner : )))

Şah-Mat
22.02.2006, 19:19
2 side iyi bir takım ve geçen senenin rovaşını almak isteyen Barcelona daha yakın gibi geliyor bana...:=)

DersimVatan
22.02.2006, 23:50
%100 barça demeyeyimdde garanti barça :D

altobelli
22.02.2006, 23:53
şampiyonlar ligi ni MİLAN ALIR
HATTA ANCELOTTİ KUPAYI KALDIRIP GALLİANİ YE FIRLATIR BENCE
:)

Lon_Caner
23.02.2006, 00:05
ikinci takimlar maclarini oynadi ve baya ilginc sonuclar'da var

Chelsea 1 - 2 Barcellona (Motta 59' kk. , Terry 72' kk. , Eto'o 80')

Inter Milan 2 - 2 Ajax (Huntelaar 16' , Rosales 20' , Stankovic 49' , Cruz 86')

Werder Bremen 3 - 2 Juventus (Schluz 39' , Nedved 73' ,Trezeguet 82' ,Borowski 87' , Micoud 90+2)

Rangers 2 - 2 Villareal (Riquelme pen. 8', Lovenkrands 22', Forlan 35', Pena 82' kk)

obur maclar 7 / 8 Mart'da oynanacak................

onurtt
23.02.2006, 10:05
Çok üst düzey bir mücadele oldu.Chelsea çok sert başladı ve bitirdi,Barca daha çok pas yaptı daha fazla boş alan buldu..Premier Lig şampiyonunu hem de londra'da iki yan topla gelen kafa golüyle yenmek önemli...

Chelsea
Del Horno: Gerilen ortamda sinirlerine hakim olamadı ve kendi kendini attırtdı.

Terry: Kendi kalesine gol atmasına rağmen ki bence bir de penaltıya neden oldu ama hakem vermedi sahanın en iyisiydi.Diğer savunma arkadaşları biraz ona uyum sağlasaydı bildik Chelsea savunması yine geçilmezdi Chelsea kazansa her halde gemisini kurtaran kaptan olurdu..

Lampard: Sol kanatta eski etkili günlerinden uzaktı yine de kötü oynayan Chelsea'nin bence en iyilerindendi.

Crespo: Bir gece önce herhalde arkadaşlarıyla barda sızmış kalmış , sahada yürüyecek hali yoktu ikili mücadelelerde Barça savunmasında kayboldu ya da ofsaydtta kaldı.

Drogba: İkinci yarıda Cresponun yerine girdi,afrika kupasında yorulmuş epey, bir kaç etkili posiyon üretti ama sonucu değiştiremedi...

Geremi ve Makalele: Sadece mücadele ettiler eksik kalınca takım en çok onlar koştu açıkları kapatmak için...

Chelsea Taraftarı:Ne denir ki bunlara, insan müsvettesi ırkçılar..

Barça

Valdez: Her zaman olduğu gibi yine söylüyorum bu adam bir kova, gol de Motta ile olan uyumsuzluğu da bunun en güzel örneği bütün bir maç tek bir yan top aldı o da 80.dakika civarı durum 2-1ken.

Puyol: Türkiyedeki savunma oyuncularını izledikten sonra bu Puyol nimet gibi bir şey zorda kalmadıkça geriden top şişirmiyor ayağa pas atıyor geriden çok iyi oyun kuruyor..

Deco: Messi ve bazen Ronoldinio ile Chelsea'nin sol kanadını çökettiler.

Messi: Sahanın gizli kahramanlarındandı, sağdan çok etkili geldi, direkten dönen şutu çok güzel çıkardı bir de çizgiye inerek içeri attığı pas.

Ronoldinio: Saha bu kadar bozuk olmasına rağmen yine aynı bilek hareketlerine devam etti, taç çizgisinin üzerinde bile çalım attı, bu kadar sert oynayan Chelsea'nin tekmeleri dahi yıldırmadı..

Eto'o: Ben oyunda değil sanıyordum gole kadar hiçbir şey de yapmadı belki kamera sadece topu gösterdiği için görmedik ama ikinci golde stanford bridge'deki ırkçı insan müsfettelerini öyle bir susturdu ki son 10 dakika bir tanesi insan taklidi dahi yapamadı.

Larson:Bence en önemli değişikliği Riikcaard'ın, yorulan Chelsea savunmasını dağıtan isimlerden biri oldu.

Bu kötü saha Türkiye'de olsa UEFA her halde maç oynatmazdı, Barça çok güzel oynadı ama Chelsea'nin 10 kişi kalması da tabiki bunda etkili, şampiyonlar liginde 7 .maçında 6.galibiyetini almış oldu.Her halde bu sezon kendi sahasında sadece At.Bilbao'ya Ronoldinio ve Eto'osuz yenildiler eminim rövanş için Mourinho'nun kafasında şeytanlıklar vardır...

lyon06
25.02.2006, 06:24
bence barcelona

turan_tokus
26.02.2006, 14:12
Barcelona Kesİn Buda Sorulurmu Be Barcelona :d :d :d :d :)

haydargunel
02.03.2006, 01:12
gönlüm chelsea den yana ama işi zora soktu bayern kazanır bence.

altobelli
02.03.2006, 09:35
milan geliyor milannnnnnnnnnnnnnnnnn

kavakli
02.03.2006, 09:37
sivas uzak ara alir gibime geliyo bu sampiyonlar ligini fazlami hayal oldu acaba :D

altobelli
02.03.2006, 09:44
sivas garanti alır :)

yclgr
05.03.2006, 16:45
Arsenal şampiyon bellii

meymane_usari
05.03.2006, 17:24
tabi ki barcelona

celalkocairi
05.03.2006, 19:26
şüphesiz ronaldinho lu barça. geçen yılda yle dıyodum ama anlamadım ne oldu

foodal
05.03.2006, 19:32
BARCELONA... Messi ve Ronaldinho sayesinde...:yamukgul:

Lon_Caner
05.03.2006, 19:58
sonuna kadar Arsenal diyom!!!!! ligde belki iyi sonuc alamiyorlar ama $ampiyonlar liginde kesinlikle iyi bir sonuc alacaklar!!! : )))

Lon_Caner
07.03.2006, 19:00
Arkada$lar Dev Mac Bu Ak$am Oynanacak.

BARCELONA - CHELSEA 2. Kar$ila$ma..................

Barcelona 1 - 0 ilk maci aldi ve Chelsea'nin kazanmasi icin Barcelonanin sahasinda 2 gol atmasi lazim ve hic gol yemeden!!!! biraz zor bence.
sizlerden duymak isterim
.........................Caner : )))

celalkocairi
07.03.2006, 20:46
sitede dolaşırken macı unuttuk. iyi ki burayı gormusum. Ya arkadaslar barça-chelsea maçı basladı. bugunluk hoşçakalın. gideyim maçı izleyim daha fazla kaçırmadan. yürü be barcelona kim tutar seni.

celalkocairi
07.03.2006, 21:00
saati şaşırmışız yaaa. Söylesenize daha 45 dk var diye!!!! hehehe

Adam
07.03.2006, 23:48
Önceden şüphelerim vardı ama gerek bir önceki gerekse bu akşam oynanan maçtan sonra kesinlikle Barcelona alır diyorum.

Lon_Caner
08.03.2006, 00:05
2. Mac Sonuclari...........

Chelsea 1 - 1 Barcelona (Ronaldiniho 78' dak, Lampard pen. 90 +2 dak)
Chelsea Elendi..........

Juventus 2 - 1 Werder Bremen (Micoud 13' dak, Trezeguet 65' dak, Emerson 88' dak)
Werder Bremen Elendi..............

Villareal 1 - 1 Glasgow Rangers (lovenkrands 12'dak, Aurrabarrena 49' dak)
Glasgow Rangers Elendi.............

obur maclar daha oynanacak.........................

Lamekan
08.03.2006, 00:31
Barca almalı güzel oynuyorlar ve alacak gibiler emin adımlarla yürüyorlar...

Oli
08.03.2006, 11:09
Barcelona -- 17
Chelsa ------4 (çeyrek finalde elendi)
Lyon --------4
Arsenal------3
İnter---------2
Milan---------2
Bayern-------1
Real----------1
Villareal------1
Juventus-----1
Psv----------1

Arkadaşlar anket sonucu yaklaşık bu... iki seçeneği olanların iki seçeneğinide yazdım...

yeni oy verecekler bu rakamların üstüne ekleyerek devam etsinler lütfen

celalkocairi
08.03.2006, 13:06
bak yine ronaldinho yaptı yapacağını bu adam oldukça bu takımın sırtı yere gelmez. Spiker bile onun yuzunden şair kesildi akşam...

Lon_Caner
09.03.2006, 00:29
Bugunki Mac Sonuclari.............

Arsenal 0 - 0 Real Madrid (Arsenal Tur Atladi)

Bayern Munich 1 - 4 A.C Milan (Inzaghi 8', 47' dak, Shevchenko 25' dak, Ismael 35' dak, Kaka 59' dak A.C Milan Tur Atladi)

Lyon 4 - 0 PSV Eindhoven (Tiago 26' dak, 45+4, Wiltord 71' dak, Fred 90' dak Lyon Tur Atladi)

Benfica 2 - 0 Liverpool (Simao 36' dak, Micolli 89' dak. Benfica Tur Atladi)

Ajax - Inter Milan maci 14 Mart'da Oynanacak...............

Lon_Caner
09.03.2006, 00:32
En buyuk $ok bence Benfica'nin bukadar ileriye cikmasi ve Lig'deki forumuna dahil cok guclu devam ediyor. Ve Bayern Munich'in oyle cok agir darbe yemesi beni $oka ugrtdi bence dahada iyi oynamaliylardi. : )))

Lamekan
09.03.2006, 00:37
bu maddrid buraya kadar bile çok gelmişti zaten. Arsenalda pek o kadar şanlı görmüyorum ama bayağı gidecekler gibi:)

haydargunel
09.03.2006, 04:03
bu maddrid buraya kadar bile çok gelmişti zaten. Arsenalda pek o kadar şanlı görmüyorum ama bayağı gidecekler gibi:)

arsenal henry barca da ronaldinhoya bağlı. onlar isterlerse takımları gidiyo istemezlerse gitmiyo.

yener
09.03.2006, 16:47
bencede barça kupayı alır
ronaldinho nun aklı komut vermeden daha ayakları ne yapacanı biliyo
akşam ayaklarını görmekte zorlandık
top ayağına mıknatıs gibi yapışıyo
böyle bişey olamaz yaw
adam maynak :)

Oli
09.03.2006, 16:51
Barcelona -- 18
Lyon --------4
Arsenal------3
İnter---------2
Milan---------2
Villareal------1
Juventus-----1

Bayern-------1 (elendi)
Real----------1 (elendi)
Chelsa ------4 (elendi)
Psv----------1 [elendi (ne oldu ali ekber 4 yediler:p )]

kopyala yapıştır ile üzerine ekleyerek devam ettirebilecek miyiz?

lyon06
09.03.2006, 16:55
dostlar kusura bakmayın daha önce barcelona demiştim ama dünkü seyrettiğim maçtan sonra fikrimi değiştirdim. bence milan ama lyon'da çok iyi oynuyor.

haydargunel
09.03.2006, 17:01
ben kimi dersem eleniyo valla fikrimi yazmayacağım.

KoCGIRİ
09.03.2006, 18:11
barcelona-milan finali bekliyorum.
gerçi çeyrek final , yarı final veya final de kim olursa olsun Barcelona kupayı alır.
alamazsa büyük süpriz olur.

Lon_Caner
10.03.2006, 23:35
ceyrek final maclari belirlendi

Arsenal - Juventus

Barcelona - Benfica

Lyon - Villareal

A.C Milan - Inter Milan

ilk maclar 28/29 mart ikinci mac ikinci mac 4/5 Haziran

onurtt
11.03.2006, 10:38
Barça-Chealse ikinci maçı benim pek beklediğim gibi geçmedi, Morinho'nun takım oyunu Barça'nın yıldızları önünde tutunamadı...Özellikle ilk 20dk net 3 gol kaçırdı Barcelona onun dışında penaltıya kadar sadece ikinci yarıda oyuna giren Crespo'nun bir pozisyonu vardı konuk ekibin..Onun dışında maç öncesinde birçok olay oldu ama biz duymadık yine burda olsa düşünemiyorum gelecek cezaları...Barcelona hakketi ve turu geçti, ama güzel bir futbol yoktu ayrıca son dakika beraberlik golü de rekora gitmesini engelledi..Messinin sakatlığı şansızlıktı gerçi oyuna giren Larson sırıtmadı.Onun dışında kaptan Terry yine çok güzel oynadı...

24Coskun24
11.03.2006, 15:28

Arsenal - Juventus

Barcelona - Benfica

Lyon - Villareal

A.C Milan - (Ajax Veya Inter Milan)

caner kardes eslesmeleri yanlis vermissin.

eslesmeler söyle:

Arsenal - Juventus

Lyon - Milan

Inter-Ajax - Villarreal

Benfica - Barcelona

Benim favorim degismedi.Villarreal bu sene sampiyonlar ligini alir.adamlarda muthis bir kademe anlayisi var ve fizik olarakta cok güclüler.

DrHues
11.03.2006, 15:50
Barcelona kazanicak !!!

şavolanlı
11.03.2006, 23:36
şampiyonlar ligini barca alır

MetinK
12.03.2006, 04:11
bence final Barcelona ve Juventus veya Milan arasinda olacak.Barcelona samiyonlar ligi sampiyonu olur.

Erki
12.03.2006, 05:33
evet simdiye kadar barcaya güveniyordum, ve zatende gelmesi gereken yere geldi. sampiyonluk an meselesi

Adam
12.03.2006, 05:37
bence final Barcelona ve Juventus veya Milan arasinda olacak.Barcelona samiyonlar ligi sampiyonu olur.
Aynen katılıyorum Metin Abim.

Lon_Caner
12.03.2006, 21:50
Arsenal Alicak!!!! kupanin uzerine Arsenal $imdiden yazildi. Bu Sene bizim senemiz!!! Juventusu cok rahat bir $ekilde geceriz. Bence Arsenalin en buyuk korkusu Barca deyil Lyon olmasi lazim. Bu aralar cok super futbol oyniyor. : )))

barışarock
13.03.2006, 04:08
Bu sene arsenal alcak,seneye de chelsea...dünya kupasındada ingiltere enazından final oynicak...gerrard,lampard,terry..bu oyuncuların en az birine sahip takım herşeyi yapabilir.gerçi arsenalde ingiliz yok ama olsun ekol ingiliz ekolu...bunlar sadece kendimce bi tespit arkadaşlar,ingiliz hayranlığı falan diil......sonuçta enbüyük GALATASARAY:3:

Lon_Caner
15.03.2006, 23:56
Ajax'da elendi...............

KoCGIRİ
16.03.2006, 09:04

Arsenal - Juventus

Barcelona - Benfica

Lyon - Villareal

A.C Milan - Inter Milan

@caner
ikinci maçlar 4/5 Nisan da oynanacak.
ayrıca Lyon-Milan ve İnter-Villareal oynayacak.

Yarı Finalde
Arsenal-Juventus galibi ile İnter-Villareal galibi
Lyon-Milan galibi ile Benfica-Barcelona galibi
oynayacakalar.

Bence;
Juventus-İnter / Milan-Barcelona yarı final maçları ve
Barcelona-Juventus finali izleriz.
Kupayı da Barcelona alır.

zeyzey
16.03.2006, 21:07
evet arkadaşlar herkes barcelona diyor ama ben benfica diyorum. çünkü benfika geçen yılın şampiyonu liverpolu eledi ve iki maçtada müthiş oynadılar.

ozcangulum
16.03.2006, 21:48
yüreğim barcalona yana

Caf€Ri
16.03.2006, 22:16
Barcelona olsun Eto' ya yapılan haksızlıklar son bulsun.

Irkçılığa hayır...

gulbas44
01.04.2006, 12:21
barça kupayı alır diğerleride temiz temiz havayı alır

tolga_62
01.04.2006, 13:05
Bence de Barcelona alır, final Barcelona - Arsenal

celalkocairi
01.04.2006, 23:09
hadi arkadaşlar şampiyonlar ligi şampiyonunun maçı başladı
barcelona- real madrit...

tolga_62
02.04.2006, 10:58
10 kişiyle 1-1 berabere kaldı van bommel'in beceriksizliği ve ronaldinho'nun gününde olmayışı, ronaldo'nun golü çok güzeldi

astokomlu
02.04.2006, 11:01
benca final Barcelona ve Arsenal arasında olur.Arsenal bu yıl sessiz ama sağlam adımlarla ilerliyor.sürpriz yapabilir..

KoCGIRİ
06.04.2006, 14:38
Yarı Final tahminimden Barcelona-Milan tuttu da hem Juve hem de İnter gibi 2 italyan takımı beni gerçekten şaşırttı,süpriz oldui
Juve gibi bir turnuva takımının elenmesi ve İnter gibi tecrübeli bir takımın ilk defa katılan Villareal e elenmesi italyanlar için şok.
sanırım astokomlu kardeşimin dediği gibi Barca-Arsenal finali izleyecez.
Kupayı Barcelona alsın da noolursa olsun:)

ONU®
07.04.2006, 20:47
Kesinlikle Barcelona diyorum.Hem takım oyununu iyi oynuyorlar,hem de Ronaldinho,Eto'o,Deco,Messi gibi yıldızlar var.

meymane_usari
08.04.2006, 22:30
ben daha öncede söylemiştim yine söylüyorum barcelona alır kupayı :D

skandinava
19.04.2006, 19:30
bence de barcelona..

serkanB
20.04.2006, 15:26
valla bu kupayı bence barcelona alır butun takımlardan daha iiyi futbol oynuyorlar. bende almalarından yanayım