Orijinalini görmek için tıklayınız : Site açmak için yardım talebi.

halitseyfi
16.05.2007, 23:46
Sevgili canlar

Derneğimize bir site açmak istiyoruz. Fakat bu konuda pek bilgim yok. Dernekte bu işin sorumluluğunu bana yüklediler. Bende sizlerden yardım istiyorum.

Bu işi nasıl yapabilirim?
İçinizde bu işle uğraşan var mı?
................................... vs vs
öneriniz nedir?

maymay
16.05.2007, 23:53
Sevgili canlar

Derneğimize bir site açmak istiyoruz. Fakat bu konuda pek bilgim yok. Dernekte bu işin sorumluluğunu bana yüklediler. Bende sizlerden yardım istiyorum.

öneriniz nedir?

Sitede 3 sey önemlidir :

Code
Design
Hebergeur (türkçesi ne bilmiyorum :D :D)

Ama profesyonel bir site istiyorsan, en iyisi birine para vermek :) Baya bi zor aslinda, tecrüben ne kadar varsa o kadar iyi yane :)

halitseyfi
16.05.2007, 23:55
Para vermekten çekinmiyorum.yalnız neleri nasıl yapacağım konusunda yeterli bilgim olmadığından güvenemiyorum.

maymay
16.05.2007, 23:59
Para vermekten çekinmiyorum.yalnız neleri nasıl yapacağım konusunda yeterli bilgim olmadığından güvenemiyorum.

Webmaster bulmalisin, internetten çok var :) Örnek çalismalara felan bakarsin mesela. Sonra "Hosting" veya "Barindirma" bulamlisin, siteyi internete koymak için, onada her ay para veriyorsun iste, ne kadar güzel olursa, site o kadar hizli çalisir. Mesela aleviforumda erhan abi ödüyor, o yüzden reklamlar var, tiklarsak azda olsa para aliyor.

ismailgokhan
17.05.2007, 00:14
Sevgili canlar

öneriniz nedir?

Merhaba öncelikle nasıl bir site açmak istediğinizi yazarsanız size yardımcı olmaya çalışalım ne gibi özellikler istiyorsunuz

Alevimen
17.05.2007, 00:18
sanırım aramazıda gönüllü olarak yardımcı olabilecek kişiler var, nerden biliyorum çünkü bana bir kaç defa özel mesajla benzer konularlar ilgili iletiler gelmişti.
@Halitseyfi, derneğede domain ücretini ödemek kalır (buda yıllık 12 dollar aşağı yukarı...) dediğim gibi gönüllü kişiler epey var forumda.
Aklıma ilk gelenler Fx Tasarım: http://www.aleviforum.com/member.php?u=14787 Ve surfdeyiz.com: http://www.aleviforum.com/member.php?u=9636

Black_Love
17.05.2007, 00:21
forum konusunda smf olursa emrinizdeyim SMF Resmi sitesinde Türkçe Bölüm Sorumlusuyum...

www.simplemachines.org

halitseyfi
17.05.2007, 01:11
Merhaba öncelikle nasıl bir site açmak istediğinizi yazarsanız size yardımcı olmaya çalışalım ne gibi özellikler istiyorsunuz

Sevgili canlar

Öncelikle ilginilenen tüm canlara teşekürler.

Atma aşireti Malatya da en büyük aşiretlerden biridir derneğimiz bu aşirete hitap etmektedir. Aşiretimizin köylerine ve tüm yurda dağılan Tüm Atma aşireti mensuplarına hitap edecek tanıtım ve iletişim sitesi olmasını düşünüyoruz. Yanı sıra forum ve üyelikte olabilir.

sausen
17.05.2007, 01:19
Merhaba,

Bu konuda yardımcı olabilirim.
Bu işle uğraşan bir kuzenim var...
Eğer bilgi almak istiyorsan özel mesaj atman yeterli...

CeNGaWeR
19.05.2007, 14:20
yardımcı oluyum abicim. Surfdeyiz.Com 'un yetkilisiym.

Akayizm
19.05.2007, 23:27
yardımcı oluyum abicim. Surfdeyiz.Com 'un yetkilisiym.

Sizde Host Fiyatları Biraz Pahali
Host Edilecek 16 Web Sittem Var Iyi Bi Server Arıyorum
Anlaşırsak Sizinle Çalışmak Isterim AleviForum Aracılığı ile?
Ama Dediğim Gibi Web Sittenizde'ki Host Fiyatları Biraz Pahalı
Özel veya Burdan Konuşabiliriz Yabanci Yok Aramızda Zatten :)

Kolay Gelsin

Ek: 3 Domain daha ve Bunlara Host Müşterilerim Bekliyo :)

CeNGaWeR
17.08.2007, 02:41
Sizde Host Fiyatları Biraz Pahali
Host Edilecek 16 Web Sittem Var Iyi Bi Server Arıyorum
Anlaşırsak Sizinle Çalışmak Isterim AleviForum Aracılığı ile?
Ama Dediğim Gibi Web Sittenizde'ki Host Fiyatları Biraz Pahalı
Özel veya Burdan Konuşabiliriz Yabanci Yok Aramızda Zatten :)

Kolay Gelsin

Ek: 3 Domain daha ve Bunlara Host Müşterilerim Bekliyo :)

abicim ben normalde host satmıyorum onlar resel fiyatlarım.

ama size uygun fiyat secenekleri cıkartabilirim. yeter ki kendi canlarımız icin emek harcayalım :)

CeNGaWeR
25.11.2008, 06:31
gerisi yok :D