Orijinalini görmek için tıklayınız : ortakaday.net hakkında uyarıdır.
arkadaşlar ortakaday.net adlı içerik olarak sol görünen bir site solda mevcut bölünmeyi daha da derinleştirecek bir kampanya yürütüyor.şöyle ki sözde ortak aday hedefi bulunan bu site direkt olarak chp ye karşı bir hareket halini almış.
solun en büyük partisi chp yi dışlayan bu çalışma bence tamamen bir akp planı.
bu siteyi inceleyin.
seçimden önce yapılan bu hareket sola zarar vermekten başka hiçbir şey yapmaz.
bu hareket sadece sağ partilerin işine yarar.
firariHH 17.05.2007, 22:00 AKP Plani olup olmadigini bilemem.Hakaret etmeleride yanlis,kim olursa olsun.
CHP zaten Sol Parti Olmaktan cikmistir,Ben Sahsim adima CHP´yi Sol Parti olarak görmüyorum.
Sola Yakismiyor.
Aslinda CHP Basinda Deniz Baykal´dan Baska biri olsa Belki Sola Yakisan Bir Parti olurdu.
Herkes düşüncesinde özgürdür. CHP yi sevmeyen sol düşmanı olarak tanıtılamaz. Deniz baykalın muğlak tavırları ve benimsenmeyen tutumları doğal olarak CHP ye muhalefet yaratıyor.
zihinlere chp aslında sol bir parti değil safsatasını yerleştirmeleride sağcıların en büyük başarısıdır.
arkadaşlar bu şekilde bölünmeler sadece ve sadece akp ye yarar.
firariHH 17.05.2007, 22:36 zihinlere chp aslında sol bir parti değil safsatasını yerleştirmeleride sağcıların en büyük başarısıdır.
Benim beynime böyle birseyi sagcilar yerlestirmedi,yerlestiremezde.Hersey ortada.Chp Sola yakin gözüken bir parti ama Sol Parti degil.
zihinlere chp aslında sol bir parti değil safsatasını yerleştirmeleride sağcıların en büyük başarısıdır.
Merhaba,
Chp nin sol ideoloji adına ne yaptığını bana söyleyebilir misin?
Lütfen biraz gerçekçi olalım.
Bana göre Chp nin sadece dayanağı soldur.
Çoktan bu çizginin dışına çıkmıştır.
Hangi yasalara onay verdiği ortadadır.
Deniz Baykal gibi bir şahsiyet çoğunlukla parti içinde,
ne desem o diye davranan bir kişiliktir.
Neden Chp,İŞte Cevabi Dİye Bİr BaŞlik AÇtim
Okuyun
dedeoglu 18.05.2007, 10:02 CHP'nin tabanı sol kesim ama CHP tarafından yürütülen siyasetin solla uzaktan yakından alakası yok.
nihat 61 18.05.2007, 10:08 chp sol parti degil diyenlere su anda bize bir sol parti göstermelerini istiyorum ve bu sol partinin neler yapacaklarını soruyorum bir alternatif göstersinler buna karşı tercihleri akp ve diger sag partilerin iktidara gelmelerimi sol cuyum diyen chp nın iktidarınınmı istyorlar
CHP'den aday olurlarsa kötü mü olur ?
Yaptıklarının solun oylarını bölmekten başka bir işe yaramayacağını bilmiyorlar mı?
Bu girişimin AKP’nin ekmeğine yağ süreceğini görmüyorlar mı?
Kulağı tersten göstermeye hiç gerek yok ki.
Oylarını gidip paşa paşa AKP’ye versinler, olsun bitsin.
dedeoglu 18.05.2007, 10:23 Bağımsızların çıkaracağı emekten, özgürlükten, demokrasiden ve barıştan yana 1 adayı, CHP'nin çıkaracağı 10 adaya yeğlerim.
nihat 61 18.05.2007, 12:08 emekten özgürlükten barıştan hepimiz yanayız bu sloganların artık hayata geçirilmesi lazım haktan emekten barıştan yanayın sözleri lafta kalmasın 70 lerden beri sadece sloganlarla hareket edildi şimdi bakıyoruz emekçilere ben emekten yanayım diyenlerden ve emegi savunan partilerden bihaberler isçilerin sendikal hareketlerinde hak ve hukuklaarını savunmada sol partiler ön planda olmalılar işçiler bunları tanımalı baglarımız henüz işçi kesimiyle tam baglı degil ön plana henüz çıkmış işçilri memurları sendikalrı kucaklayacak bir parti göremiyorum benimde arzum böylr bir partinin ortaya çıkması ve solun gercek degerlerini savunarak iktidar olması chp yi sol olarak görmeyenlerin chp yi eleştiriden öte böyle bir oluşumu faliyete geçirmeleri gerekir böyle bir oluşum emekçilere kendini kabul ettirene kadar bizde yönetiriz bizde varız diyene kadar chp diyorum
tabi ya zaten en güclü ve tutarli sol parti ya o yüzden akp durduk yere bir hareket baslatiyor.. lütfen bilincli ve tutarli bir sekilde birseyler üretin!! 'chp'nin sol ile bir alakasi varsa diyecek hicbir lafim yok. sözün son noktasi chpnin sol oldugunu iddia edildigi yer olur. ayrica derin devletin destekledigi parti solla uyusmaz! sol yönlendirmeyle ilerlemez fikir üretir ve cözüm sunar bunlari da uygulamaya gecirir chp de varmı bu özellikler??? ayrica mhpyle ortak yönleri cogalan chp nin de bir özelligi kalmadigini düsünüyorum o yüzden de bu sekildeki bir hareket gayet mantikli ve toplayaci olacaktir. saygilar..
|