Daha Az Önce AÇtiĞim BaŞlik Yeterİnce Chp İle İlgİlİ Konu Var Dİyerek Kİlİtlendİ.
Kiniyorum.
Kİmlerİn Ne YazacaĞina Nasil YazacaĞina Karar Verİlecekse Forum Sİtesİ Olmanin Ne Esprİsİ Var.
Ayrica Kendİne Solcu Bİr Hava Verİp Bu SansÜre TeŞekkÜr Eden ArkadaŞ Özellİkle Tebrİkler.
firariHH
17.05.2007, 23:27
Daha Az Önce AÇtiĞim BaŞlik Yeterİnce Chp İle İlgİlİ Konu Var Dİyerek Kİlİtlendİ.
Kiniyorum.
Kİmlerİn Ne YazacaĞina Nasil YazacaĞina Karar Verİlecekse Forum Sİtesİ Olmanin Ne Esprİsİ Var.
Ayrica Kendİne Solcu Bİr Hava Verİp Bu SansÜre TeŞekkÜr Eden ArkadaŞ Özellİkle Tebrİkler.
Önce Herkez Haddini Bilecek!!
Arkadasim senin benimle bir alip veremedigin mi var?
Topik üstüne topik acilirmi?
Actigin CHP topiginden söylemek istedigini devam ettirseydin.
Burasi Cocuk Parki degil, biraz Ciddi ol.Burasi Sevileyi bir yer.Ayrica kimse kimsenin ne yazacagina karar vermiyor.
Birde,Kendime Solcu Bir Hava Verdigim Yok..Anamdan Solcu Dogdum ben.
Yetkili Arkadaslardan Topigi Kapatmalrini rica ediyorum.
bu yazılardan hiçbiri firarihh adına yazılmadı. sadece chp ile ilgili fikirlerim yazıldı.
bir topiğin kilitlenmesi karşısında tavrını eleştirmek bu kadar zoruna gidiyorsa hiç yamayalım.
herkes haddini bilecek diye yazmışsın.terbiyesizlik yapma.
Bak ben yönetimden değilim sadece üyeyim.Ama bir konuyu okumak istediğimde karşımda aynı şeylerden bahseden bir kaç seçenek çıkması keyfimi kaçırır.Yazacak bir şeyin varsa konuya yakın Aynı topik altında yazını yazarsın bizde okuruz. Bize okullarda kağıt israfını öğrettiler.Buda bir israf.
Birazda Saygı ve Terbiye diyoruz.
firariHH
17.05.2007, 23:42
bu yazılardan hiçbiri firarihh adına yazılmadı. sadece chp ile ilgili fikirlerim yazıldı.
bir topiğin kilitlenmesi karşısında tavrını eleştirmek bu kadar zoruna gidiyorsa hiç yamayalım.
herkes haddini bilecek diye yazmışsın.terbiyesizlik yapma.
evet Herkez Haddini Bilecek.
Bu forumda topigi kapatilan bir sen degilsin,hekez elestirseydi topik kapatmayi,ne olurdu bu forumun hali?Foruma göz at actigin topige yakin onlarca topik var.
Alevimen
17.05.2007, 23:45
ve şimdi topik açma yetkiniz alınmıştır, tebrikler.
konuda kilitlenmiştir.