btopal
17.05.2007, 23:25
Bu Sİtede Uygulanan Bİr Kİlİt Olayina TeŞekkÜr Eden Sevgİlİ Fİrarİhh İsİmlİ ArkadaŞin Tavrini Kiniyorum.
|
Orijinalini görmek için tıklayınız : SansÜre TeŞekkÜr. btopal 17.05.2007, 23:25 Bu Sİtede Uygulanan Bİr Kİlİt Olayina TeŞekkÜr Eden Sevgİlİ Fİrarİhh İsİmlİ ArkadaŞin Tavrini Kiniyorum. firariHH 17.05.2007, 23:29 Arkadasim, git isine ugrasma benimle lutfen. Yazdiklarina bir bak,Seviyeli ol. Yeterince CHP topigi oldugu icin kapatilmis. Senin yerin bura degil,Bu seviyeli Forumu cocuk parkina cevirme,haddini bil. Seni Saygili Olmaya Davet ediyorum. Mansuri 17.05.2007, 23:33 Ohooo herkes böyle topik iki de bir topik açarsa, bu forum topik çöplüğüne döner yahu. Ayrıca o sansür falan değildi, açtığın topikle ilgili yeterince topik var da ondan. O konuyla ilgili paylaşımda bulunmka istiyorsan, o topiklerde yazarsın. btopal 17.05.2007, 23:40 sevgili firarihh herkese şirin gözükmek kaygından durmadan teşekkür ediyorsun.bakıyorum kulis işlerinde tecrübelisin.aman kimse incinmesin kıyak işi ha.sonu ayak işi olmasın . bak bi teşekkürde ben sana edeyim Alevimen 17.05.2007, 23:42 kısa zaman içinde bilmem kaçıncı topğinizi kiltiyorum. tekrarlanıyorsa topik açma yetkiniz alırım. o zaman bana inanın, çok pişman olacaksınız.. |