Merhaba,
Ünlü yarisma kim 500 milyar kazanmak ister, fransizca, ama size tercüme ediyim :
Altaki siklardan, hangisi dünyanin uydusu?
A) Ay
B) Günes
C) Mars
D) Venus
http://www.youtube.com/watch?v=DQRVFILbEi4
Oraya gidince, bagri biraz... :D :D Yazik ama ya :D
munzur_62
19.05.2007, 08:59
İnanamıyorum bu insanlar bu kadarmı bilgisiz çocuk bile biliyor dünyanın uydusunun ay olduğunu
cangüdaz
19.05.2007, 10:27
ya yuh ya yuh!koca fransanın insanına bakın hele!sözde franzsız ihtilaliyle avrupa geliştğni düşünyr.hadi yarışmacı bilgisiz ya seyircilere ne demeli?yüzde 56'sı da güneş diyor.bizim insanımız da avrupa hayranıdır.görün işte ne kadar da bilgili olduklarını.cahiller!
cahilliğinde bukadarı yanii...yatıp kalkıp türk olduğumuza tekrardan şüktermeliyiz heralde.....
cahilliğinde bukadarı yanii...yatıp kalkıp türk olduğumuza tekrardan şüktermeliyiz heralde.....
Bunun fransiz, türkü, yok :) Fransizlarin hepsi böyle degil zaten... Bagzilari bitiyorlar oyunu :)
pazarcıklı
19.05.2007, 11:52
gerçekten ilginç yaa... sanırım bu konuda hiç bi bilgisi yok ama o kadar insanında yanlış bilmesi ilginç:confused1 :confused1 ... sanırım ilkokulda öğretiliyodu bize bu:wink:
türklerin hepsi zeki mi? bu zekilik işinin ben ırkla milletle alakası olduğunu düşünmüyorum ben..