Orijinalini görmek için tıklayınız : 19-20 mayıs istek ve görüş topiği
meymane_usari 19.05.2007, 10:16 çalınmasını istediğiniz ezgileri bekliyorum...
σηυя ιçιη∂є нαηgι кαηıη ∂σℓαşтığı öηємℓι σℓмαуαη кαℓρтєкι тıηı,ѕıηıяℓαя νє güмяüкℓєяℓє αℓαу є∂єη σ αѕι ιтααтѕιzℓιктιя...
pukeleka 19.05.2007, 10:19 kardeş türkülerden denize yakılan türküyü istiyorum.şimdiden tşkler.
meleğim24 19.05.2007, 11:47 merhaba herkese günaydın ben mustafa özarslandan ayrılamam ben o gül yüzlü yardan türküsünü istiyorum calarsan sevınırım kendıne ıyı bak hoşçakal
meleğim24 19.05.2007, 12:05 merhaba arzudan kömür gözlümü ıstıyorum calarsan memnun olurum bye
çeşm-i naz 19.05.2007, 12:18 özüm her zaman ki türkümü ve bir de dilan'ı çalarmısın ablacım türküler çok güzel emeğine sağlık ablacım:)
çeşm-i naz 19.05.2007, 12:34 ablan kurban olsun sana ablana bir de seyduna türküsü çalarsın dimi senin seçtiğin bitane olsun bak annem de dinliyor seni şimdi onada mustafa özarslan dan bir türkü çalacakmışın:) öpüyoruz senii:)
Merhaba Mahzunİ Şerİf Den İsmİnİ Tam Bİlmİyorum Sari SaÇli Mavİsİ GÖzlÜm Dİye SÖyledİĞİ TÜrkÜ Var Onu Çalarsaniz Sevİnrİm TeŞekkÜr Ederİm
meymane_usari 19.05.2007, 13:22 arkadaşım dediğin türkü yok.mahzuniden başka bir tane çalacağım senin için.
merhaba engin nurşaniden kara gözlüm türküsünü çalarsanız sevinirim
Hasret Gültekin'den ya da Sabahat Akkiraz'dan bir türkü istiyorum.Tüm forumdaki canlar için..Kolay gelsn,teşekkürler..
meymane_usari 19.05.2007, 13:34 dostum engin nurşani yok arşivde başka bir tane isteyebilirsin.
Mahsuni Şeriften...Hü Hü Hacı Bektaş Dost....deyişini istiyorum..
Teşekkürler...
Özcan'ım Özlem Özdil-deli gönül ve grup yorum'dan da- kayıpların ardından'ı çalar mısın cane :sweatdrop :sweatdrop
kolay gelsinn
Deniz Yıldızı 19.05.2007, 13:55 İyi yayınlar can,benim içinde Mahzunu Şeriften Amerika katil katili çalarsan sevinirim.........iyi yayınlar.
çeşm-i naz 19.05.2007, 14:52 şuan apartmanca www.aleviradyo.com dinliyoruz :):)
bir sürü istek var oylama yaptık mahmut erdal ve abdullah papur berabere kaldı öz'üm iki sanatçımızdan da birer türkü istiyoruz apartmanca:D:D
gorkemcan 19.05.2007, 14:56 mrb herkesin gençlik bayramını kutlarım.ali ekber erenden sen gör adlı şiiri calarsanız sevinirim bütün canlara gelsin.iyi günler
ahmet arslan sadece susarak özlüyorum seni çalarsan sevinirim...
çeşm-i naz 19.05.2007, 15:39 merhaba dostlar sevgili meymane_usari öz'üme güzel yayınından dolayı teşekür ediyoruz:)
şimdi türkülerimiz ve istekleriniz benimle >>>çeşm-i naz'lı türkülerle sizlerleyiz>>>>
mavi barış 19.05.2007, 15:41 didem abla senden tüm aleviforum ailesi için grup yol kar yanığı adlı eseri istiyorum.şimdiden teşekkürler.
çeşm-i naz 19.05.2007, 15:41 ahmet arslan sadece susarak özlüyorum seni çalarsan sevinirim...
ablaların ablası hemen senin için çalıyorum:)
Mavi Göl 19.05.2007, 15:41 merhaba didem erdal güneyden saklımdasını çalarmısan sevinirim.İyi yayınlar..
çeşm-i naz 19.05.2007, 15:42 didem abla senden tüm aleviforum ailesi için grup yol kar yanığı adlı eseri istiyorum.şimdiden teşekkürler.
hemen çalıyorum ablacım bütün ailemize gelsin:)
çeşm-i naz 19.05.2007, 15:44 merhaba didem erdal güneyden saklımdasını çalarmısan sevinirim.İyi yayınlar..
merhaba tolga tabi çalarım teşekür ederim:)
Canımm bütün forumdaki canlar için Sabahat Akkiraz yada Musa Eroğlu'dan "Ya hızır Semahını" çalar mısın?Bayramın da kutlu olsun:balloon: Kolay gelsin...:turned:
çeşm-i naz 19.05.2007, 15:51 Canımm bütün forumdaki canlar için Sabahat Akkiraz yada Musa Eroğlu'dan "Ya hızır Semahını" çalar mısın?Bayramın da kutlu olsun:balloon: Kolay gelsin...:turned:
betüşüm çalmam mı herkese gelsin :)
senin de bütün gençlerin ve kendini genç hissedenlerin :)
:balloon: :balloon: :balloon:
iyi yayınlar dilanım hemşom nmasılsın senin ve tüm forum ahalisinin bayramı mübarek olsun, büyüklerimin ellerinden küçüklerimin gözlerinden öperim.hemşocum senden cevdet bağcadan bilesin türküsünü istiyorum bu türkü beni seven tüm canlara gelsin betüşe,arife ablaya, arif e, abbasa ali abiye nihat abiye özcana sana seyhuna başka ercana nurdal hemşoma,
veee biricik aşkım görkem için istiyorum.görkem sana aşığım
teşekkürler dilanım kolay gele hemşom
Mavi Göl 19.05.2007, 16:09 didem bir istediğim daha olcak gülaydan omur gözü çalarmısın...
meleğim24 19.05.2007, 16:44 merhaba suanda yanımda olan kayınvalıdem ve komsumuz sakıne abla ıcın ferhat tunctan annem türküsünü ıstıyoruz kendınıze cok ıyı bakın hoşçakalın
oğuz aksaç tan çalarmısın.tüm canlar için gelsin
Alevimen 19.05.2007, 17:04 Oğuz Aksaç türküsü radyoda çıkınca hemen kapatasım geliyor, ne bileyim sanırım kulağıma zarar veriyor gibi; sinirleniyorum, başım ağrıyor, klavyeyi kırasım geliyor. Yani açıkcası hiç hoşuma gitmiyor ve bu kadar hayranı olduğu içinde aynı şekil şaşıyorum ve helal olsun diyorum :)
Müzik haketten zevk meselesi olmalı. Yoksa benim gibi Oğuz Aksaç mağduru var mı :ilgili: merak ettim... bu konuda yanlızım galiba.
mavi barış 19.05.2007, 17:10 Oğuz Aksaç türküsü radyoda çıkınca hemen kapatasım geliyor, ne bileyim sanırım kulağıma zarar veriyor gibi; sinirleniyorum, başım ağrıyor, klavyeyi kırasım geliyor. Yani açıkcası hiç hoşuma gitmiyor ve bu kadar hayranı olduğu içinde aynı şekil şaşıyorum ve helal olsun diyorum :)
Müzik haketten zevk meselesi olmalı. Yoksa benim gibi Oğuz Aksaç mağduru var mı :ilgili: merak ettim... bu konuda yanlızım galiba.
erhan abi oğuz aksaçın türküleri çalınca bende radyoyu kapatmak istiyorum.sanki kulağımı yiyecek.bende sana katılıyorum.
olur mu erhan abi sen keşfedememişsin.hep aynı türküyü duymandandır.oğuzun sesi eşsiz güzellikte.alevilerin içinde alivimen in eşsizliği gibi
Alevimen 19.05.2007, 17:14 marifete ma marifete ma, raybere ma feqire ma zıra mıra düre şiyu he valla
Sağol didem bak bu türkü güzeldi, hareketli, anlamlı :yamukgul:
çeşmi naz istek yazan yok bari ben yazayım.alevimen için yavuz top'tan "gece gündüz yollarını gözlerim" yada mikail arslandan " canım efendim" yayın çok iyi gidiyor...tsk ederim
Muhlis Akarsu'dan... "Karnı Büyük Koca Dünya" türküsünü istiyorum..
Teşekkürler...
Oğuz Aksaç türküsü radyoda çıkınca hemen kapatasım geliyor, ne bileyim sanırım kulağıma zarar veriyor gibi; sinirleniyorum, başım ağrıyor, klavyeyi kırasım geliyor. Yani açıkcası hiç hoşuma gitmiyor ve bu kadar hayranı olduğu içinde aynı şekil şaşıyorum ve helal olsun diyorum :)
hatıralarım var, sevgili mustafa abi ve gurup çığ ile birlikteliğinden sonra, kendisini tanırım kişiliği ve yorumuyla fark oluşturabilecek birisi aslında ama yinede mustafa abi gibi hayran kitlesi olmaması ve eleştirel yönden sıkça konuşulması sizine tesbitiniz gibi negatif eleştirilere sebep oluyor..
mavi barış 19.05.2007, 17:26 abla istek isteyen yok ben mazlum çimenden "başımın belası"adlı eseri tüm alevi forum ailesi için istiyorum.teşekkürler
EREN izm 19.05.2007, 17:31 bugün bizim bayramımız gençlerin bayramı. ben ankaradaki kız arkadaşıma ahmet kayadan şöyle parcasını istiyorum :)
eldorado 19.05.2007, 17:36 bende bir istek istiyorum...yeni türkü den destina...mümkünmü?
cafer-24 19.05.2007, 19:54 nurettin recberden ezo yu çalarsanız sevınırım yayınızı büyük zevkle dınlıyoruz sızlere calısmalarınızda basarılar dılıyoruz
meleğim24 19.05.2007, 20:40 offffffff yaaaaaa benım radyomdan ses cıkmıyo sınırlenıyorum bılgısayarı kırıcam şimdi
mavi boran 19.05.2007, 20:49 güzel insanlara mersinden selamlar.alevi forum emekçileri için kızılırmak sızı ezgisi.iyi yayınlar.denizdeyiz bugün ve baya yandık her tarafım sızlıyor:Dsızıyı isteyek bizde:)
gorkemcan 20.05.2007, 00:00 slm yeni bir türkü ögrendim ama tam bilmiyorum indim kocubabayı tavaf eyledim diye eger calarsanız sevinirim.iyi geceler
20 Mayis Saatler 00.30 da yayini ben devraldim ... 00.30-2.00 arasi Dj Eco ile Sizin Sesiniz
meymane_usari 20.05.2007, 13:03 çalınmasaını istediğiniz eserleri bekliyorum...
pukeleka 20.05.2007, 13:06 ali kızıltuğdan benim o köyden alacağım varı çalarsan sevinirim.......
eldorado 20.05.2007, 13:07 ben yine yeni türküden istiyorum...olmasa mektubun...teşekkürler...
meleğim24 20.05.2007, 13:09 merhaba herkese günaydın ferhat tunctan annem türküsünü istiyorum kendıne ıyı bak bye
Kardeş Türkülerden "Demme"yi istiyorum bütün forumdaki canlar için....Kolay gelsin.
meleğim24 20.05.2007, 14:00 selam arkadasım bana sabahat akkirazdan yele verdim türküsünü calarsan sevinirim kib
merhaba özlem özdilden yürü be haydar türküsünü çalarsanız sevinirim
eldorado 20.05.2007, 14:40 mazlum çimenden feryadı isyanım...teşekkürler..
meleğim24 20.05.2007, 14:52 canım mustafa özarslandan ayrılamam ben o gül yüzlü yardan türküsünü istiyorum şimdiden teşekkürler
yagmur12 20.05.2007, 15:25 Merhaba forumdaki tüm arkadaşlar için Nurettin Rençber'den Dağ ve Adam ezgisini çalarsan sevinirim Özcan kardeş. Şimdiden çok teşekkür ediyorum. :)
eldorado 20.05.2007, 15:38 joker hakkımı kullanmamın zamanı geldiğini düşünüyorum...bir istek daha istemeye yüzüm yok ama yinede isteyim...selda bağcan beni unutma...
meleğim24 20.05.2007, 15:41 özcan senden bi istegim daha olacak ahmet kayadan şiire gazele türküsünü istiyorum calarsan sevinirim bye
eldorado 20.05.2007, 16:21 kazım koyuncu dido....
eldorado 20.05.2007, 16:43 bu türküde pazar günü bile zorunlu bırakılmış net tutsaklarına gelsin...yasemin göksudan gel gönül...teşekkürler kardeşim...
|