Orijinalini görmek için tıklayınız : deccal bunamı diyorlar

ni_u
28.12.2005, 03:08
Tek Gözlü Yaratık http://img267.imageshack.us/img267/1971/chudishe8bz.jpg

nasıl birşey anlayamadım ben ...

sanırım eğer gerçekse dünyada farklı türler meydana gelmekte ..

evrim teorisi gerçek olacak gibi..

siz nedersiniz...

Yakapınarlı
28.12.2005, 03:15
bence fotomontaja benziyor yada umarımöyledir çok kötü görünüyor çünkü sincap gibi ama tek gözlü:(

mercan
28.12.2005, 15:14
aaa çok kötü bi görüntü :3D_NG (28

Yakapınarlı
28.12.2005, 15:16
aaa çok kötü bi görüntü :3D_NG (28
mercan istermisin bide mısırda her yerde bunlardan olsun.piramitlerde bile bir sürü:)):3D_NG (4)

mercan
28.12.2005, 15:19
mercan istermisin bide mısırda her yerde bunlardan olsun.piramitlerde bile bir sürü:)):3D_NG (4)

heheh ıııı şeyyy nasıl olsa sen varsıın yanımda:)) tuttuğun gibi sen bu yaratığı fırlatırsın benden çok çok uzaklara :3D_NG (9)

Yakapınarlı
28.12.2005, 15:31
heheh ıııı şeyyy nasıl olsa sen varsıın yanımda:)) tuttuğun gibi sen bu yaratığı fırlatırsın benden çok çok uzaklara :3D_NG (9)
heheh kim ben mi:3D_NG (4) şeyyy aslında kem kümm filan yani:yamukgul:
donanımlı gielim silahler bıçak vs.:3D_NG:

Bir Zeynep
28.12.2005, 15:55
buda ne yaaaaa? Allah allah... O göz öyle bi fotomontaj kiiiiiiiiiiiii... hahaha.... Asil ne yaratik oldugunu merak ettim simdi. Neyki o öyle? Fare mi köpek yavrusumu oda ne yaw allah allah...

mercan
28.12.2005, 16:00
aslında fotomontaj olmayabilirde :)) hayvan buna hamileyken türkiyedeki hormonlu yiyeceklerden yemiş :3D_NG (9) üstünede fabrikaların ortalığa saçmış olduğu zehirli kimyasalları içmişse al sana zorunlu değişime uğramış bi hayvan yavrusu:3D_NG (9)
yada fotomontaj ...bilmiyom işte ama çok ilginç :3D_NG (29

Lon_Caner
28.12.2005, 16:04
O NE??????????
1 gozlu yavru kopek'e benziyor ama galiba fotomontaj. cok ilginc

Bir Zeynep
28.12.2005, 16:05
O ne agizi öyle yaw? Ben daha hala cikaramadim ne hayvan oldugunu, yardimci olun canlar daaaaaa.... Bu neyin nesi??

mercan
28.12.2005, 16:09
O ne agizi öyle yaw? Ben daha hala cikaramadim ne hayvan oldugunu, yardimci olun canlar daaaaaa.... Bu neyin nesi??

Zeynep bu uzaylı olmasın sakın:3D_NG (9) yada uzaylıların evcil hayvanlarından biri :))

Bir Zeynep
28.12.2005, 16:11
ahahaha canim evet olabilir. Öyle bir agiz ne köpek te gördüm ne de fare de. Belki de oda fotomontajdir, yani biraz gülümser gibi ya hani. hehehe. Uzayli yaratik. Karninda ne var ya peki? Amaleyat mi olmus o ne iplikler felan? yada bagarsaklari mi cikmis iiiiiiiiiiiiiggggggggggghhhhhhhhhhhh!?!?

Lon_Caner
28.12.2005, 16:16
benim bildiyime kadar yaratikin vucudu bir yavru kopegi yada yavru sincapI animsadiyor ama yuz'u gercekten cok ilginc. aynen o cizgi filimdeki gibi(monsters inc.) "MIKE" denen canavar.

Bir Zeynep
28.12.2005, 16:20
aynen o cizgi filimdeki gibi(monsters inc.) "MIKE" denen canavar.
yesssssssssssss evet yaaaaaaaaaaaaaa. hahahaha

Canan
28.12.2005, 16:27
yesssssssssssss evet yaaaaaaaaaaaaaa. hahahaha

maviye buyasinlar aynen o.......
fatma abla sen galiba seviyodun havyan buyamayi........... ne dusunuyosun bu buyanmalimi?????

Asli
28.12.2005, 16:54
çok Ilginç. ürkütücü.....

Yakapınarlı
28.12.2005, 17:13
maviye buyasinlar aynen o.......
fatma abla sen galiba seviyodun havyan buyamayi........... ne dusunuyosun bu buyanmalimi?????
alacalı beleceli yaparsak belki ilgi çeker şöyle ciks renkler falan denemekte fayda var.ben bi deneyeyim bakalım güzel olursa atarım buraya.:3D_NG:

Yakapınarlı
28.12.2005, 17:44
biraz makyaj yaptım nasıl olmuş ama özenmedim buna fazla bile,:)))

Ceyhun
28.12.2005, 17:45
aslında fotomontaj olmayabilirde :)) hayvan buna hamileyken türkiyedeki hormonlu yiyeceklerden yemiş :3D_NG (9) üstünede fabrikaların ortalığa saçmış olduğu zehirli kimyasalları içmişse al sana zorunlu değişime uğramış bi hayvan yavrusu:3D_NG (9)
yada fotomontaj ...bilmiyom işte ama çok ilginç :3D_NG (29

Aslında çevreye verilen bu tür atıklar ve radyoaktif maddeler mutasyona sebep olabilmekte ve genleri bozabilmekte. Özellikle son yıllarda insanlarda ve hayvanlarda genetik bozuklukların hızla arttığını biliyoruz. Yukarıdaki resim hileli mi bilmiyorum ama bu bu radyoaktif kirlenme dünyamız için önemli bir tehdit.

mercan
28.12.2005, 17:51
biraz makyaj yaptım nasıl olmuş ama özenmedim buna fazla bile,:)))
aahaahaha alemsin yaawww fatma :3D_NG (9)

Yakapınarlı
28.12.2005, 17:51
buda kızamık çıkarmış hali hehehe

Bir Zeynep
28.12.2005, 17:58
buda kızamık çıkarmış hali hehehe
ahahahahaaaaaaaaaa giz fatosssssssssssssssssssssss.... hahahaha kiz senin canin mi sIkIlIyo ahahahahahaaaaaaaaaaa? Hay allahim, Allah senide güldüsün imi? Simdi ne gelecek, perma yaptirsana saclarina bakalim nasil yakisacak ahahahahaaaaaaaaaaaaaaa

Yakapınarlı
28.12.2005, 17:58
ahahahahaaaaaaaaaa giz fatosssssssssssssssssssssss.... hahahaha kiz senin canin mi sIkIlIyo ahahahahahaaaaaaaaaaa? Hay allahim, Allah senide güldüsün imi? Simdi ne gelecek, perma yaptirsana saclarina bakalim nasil yakisacak ahahahahaaaaaaaaaaaaaaa
he valla canım sıkıldı bi daha sefere permalı röfleli filan geliyor:))

Bir Zeynep
28.12.2005, 18:00
heheheh hadi bakam. hahahaha... bekliyom 4 gözle hahaha üc gözle beklesem de olur, bu yaratigin bi gözü varmis sadece bi denesini ona verem bagri. hehehe
Ay sacmaladik kiz, beni de asiladin simdi baksana hehehee

Yakapınarlı
28.12.2005, 18:01
heheheh hadi bakam. hahahaha... bekliyom 4 gözle hahaha üc gözle beklesem de olur, bu yaratigin bi gözü varmis sadece bi denesini ona verem bagri. hehehe
Ay sacmaladik kiz, beni de asiladin simdi baksana hehehee
arda saçmalamak iyi olur zeynep bacı hep ciddi olacak değiliz yaa iyi yaa bana eğlence çıktı:3D_NG (4)

mercan
28.12.2005, 18:03
arda saçmalamak iyi olur zeynep bacı hep ciddi olacak değiliz yaa iyi yaa bana eğlence çıktı:3D_NG (4)

fatma sen bu aralar benle çok konusuyon kötü etkilemiş olabilirmiyim seni :3D_NG (4) bende arada bir ciddi olayım diyicem ama ozamanda çok yapmacık olurum....kendim gibi olmam yani :3D_NG (9)

Yakapınarlı
28.12.2005, 18:06
fatma sen bu aralar benle çok konusuyon kötü etkilemiş olabilirmiyim seni :3D_NG (4) bende arada bir ciddi olayım diyicem ama ozamanda çok yapmacık olurum....kendim gibi olmam yani :3D_NG (9)
valla kör sağır birbiriniağırlarmış dedikleri olay bu ruh ikiziyiz yaa ondandır.ben arada bi ciddileşirim ki sorma ama bugünlerde pek ciddileşesim yok.hayatla mücadelede zaten yeterince ciddiyim.:3D_NG (3)

mercan
28.12.2005, 18:08
valla kör sağır birbiriniağırlarmış dedikleri olay bu ruh ikiziyiz yaa ondandır.ben arada bi ciddileşirim ki sorma ama bugünlerde pek ciddileşesim yok.hayatla mücadelede zaten yeterince ciddiyim.:3D_NG (3)

Boşver fatmam.. bak hayat bizle dalga geçiyo :sas: ona inat bizde hayatla dalga geçelim derim ben :))

Bir Zeynep
28.12.2005, 18:10
Tabi bacilar, siz devam edin tabiki arada bir saka da olacak. Güldürdünüz beni iste daaaaa, Allah sizide güldüsün canlarim.

ni_u
28.12.2005, 19:12
arkadaşlar bende inanmadım ama fotomontaj olduğunu sannetmiyorum..

belli olurdu yoksa...

ki yani böyle şeyler olmasıda normal...

dünya burası herşey olabilir..

yakapınarlı hayvanı ne yaptın yazık yaw..

tek eserimiz bu..

Yakapınarlı
28.12.2005, 19:35
arkadaşlar bende inanmadım ama fotomontaj olduğunu sannetmiyorum..

belli olurdu yoksa...

ki yani böyle şeyler olmasıda normal...

dünya burası herşey olabilir..

yakapınarlı hayvanı ne yaptın yazık yaw..

tek eserimiz bu..
ben daha neler yapacağım ona çok hoşuma gitti yaa orjinalini saklıyorum yaa:)))

chatin
28.12.2005, 21:09
:6: valla tuaf bir yaratıkmış montaj olduğunu zannetmiyorum :-)))

Erki
28.12.2005, 23:30
bencede fotomontaja bentiyorrrr

Şah-Mat
17.01.2006, 09:59
Bana göre ;İslam dünyası bir Deccal'a inanıyorlarya ne yapsın diğer inançlı insanlarda bizim islam alimlerinin söylediklerini dinleyip böyle bir şey var mı diye işe koyulmuşlar.? Bakmışlar ki böyle bir yaratığın dünyaya daha zuhur etmediği anlaşılıyor?Gidip tekrar soruyorlar ?Tek gözlü bir canavar lafını duyunca adamlar bizlerlen dalga geçmek için ? bir canlının Genleriyle oynayarak bu hale getiriyorlar ?Sonra islam alemlerine götürüp gösteriyorlar,Ancak;bizimkilerde hemen cevapı veriyor?

-Bunun daha kendine faydası yok,Ama Deccalın sizin içinizden çıkacağına adımız gibi eminizi diyorlar..:)))

Not:Uydurmadır.

GSA
27.01.2006, 13:09
Yaw işimiz gücümüz yok mu bizim adamlar insanın DNAsını çözmüş insanı bile kopyalayacak düzeye gelmişler. Biz hala yok deccal gelecek o gelecek bu gidecek vermişler ağzımıza bi sakız çiğneyip duruyoruz. Evet bişeyler gelecek gelecek de hep bizim başımıza gelecek....

halitseyfi
28.01.2006, 02:58
o resim gerçek mi? yok yaaaaaaa sanmam

Candacan
02.02.2006, 06:01
Tek Gözlü Yaratık http://img267.imageshack.us/img267/1971/chudishe8bz.jpg

nasıl birşey anlayamadım ben ...

sanırım eğer gerçekse dünyada farklı türler meydana gelmekte ..

evrim teorisi gerçek olacak gibi..

siz nedersiniz...

Sevgili can,
Evrim teorisi zaten bir gerçek. Ayrıca bunun evrim teorisi ile bir ilgisi yok.