Orijinalini görmek için tıklayınız : 9.şiir yarışması sonuçları

Nesimi
22.05.2007, 23:33
9.şiir yarışmamız sonuçlanmıştır

1.Yürürüm ben Aliye Doğru şiiri ile Alicem

2.Yanık düşler şiiri ile Mavi boran

3.Garip çoban şiiri ile mürebbi_emre ve Savaş Çocuğu şiiri ile dervisan dır.

Ödüller:

1.350

2.250

3.150

4.100

5.75

ve diğerleri 50şer puandır.

Hayırlı olsun

Alevimen
22.05.2007, 23:44
Tebrikler, emeği geçen herkese teşekkürler.

Şoreş
22.05.2007, 23:54
Öncelikle emeklerinden dolayı Nesimi Bırama sonsuz teşekkürlerimi sunarım..
En baştan beri düzenli ve başarılı bir organizasyondu...
Ellerine sağlık bıram.. Bende katılmıştım ama kazanamadım :yamukgul: Sağlık olsun :yamugul: Birdahaki yarışmaya inşallah :D

Katılan tüm canların yüreğine sağlık..
Dereceye giren canlarımızı ve yarışmaya katılan tüm dostları, emeklerinden dolayı Nesimi bıramı bir kez daha tebrik ederim... ;)

sausen
22.05.2007, 23:56
Merhaba Canlar,

Herkesin emeğine sağlık...

Nesimi
22.05.2007, 23:57
Finale katılan tüm canlara puan ödüllerini dağıttım hayırlı olsun isterlerse kendi şiirlerini açıklayabilirler ben sadece ilk üç şiiri açıkladım.

Hevinn
23.05.2007, 00:00
bende katılan bütün canları tebrik ederim şiirlerin hepsi güzeldi nesimiye organize ettiği için teşekkürler emeğine sağlık

Alevimen
23.05.2007, 00:07
esom sen katılmadın mı :) forumun meşhur şairlerinden birisin..
eski şampiyonlar dereceye girmemişler galiba, şaşırdım :)

Şoreş
23.05.2007, 00:07
Ben katılan tüm Şiirleri gerçekten çok beğendim...
Her tarzdan, duygulu, devrim kokan şiirlerimizde vardı...
Gerçekten süper bir organizasyondu...
Ellerine sağlk bıra.

Nesimi
23.05.2007, 00:08
esomun abisi sanırım veya yakını olsa gerek :)

Mansuri
23.05.2007, 00:10
Bu paylaşımdan ötürü herkese teşekkürler. Ben oyumu Mirza adlı şiire vermiştim.Mirza kimin şiiriydi?

Şoreş
23.05.2007, 00:10
Katıldığımız Şiirin adını verebiliyor muyuz ? :D

Hevinn
23.05.2007, 00:11
esom sen katılmadın mı :) forumun meşhur şairlerinden birisin..
eski şampiyonlar dereceye girmemişler galiba, şaşırdım :)

hayır Erhan abi ben katılmadım bu kez önceliği hiç katılmıyanlara vermemiz daha doğru olur diye düşündüm ama içim içimi yedi katılmadım diye :biggrin:
bir dahaki sefere insallah

Hevinn
23.05.2007, 00:15
Katıldığımız Şiirin adını verebiliyor muyuz ? :D

şoreş senin şiir hangisiydi

PirO_62
23.05.2007, 00:17
Katılan canları kutlarım. Hepsi birbirinden güzeldi.

Yüreklere sağlık.

Şoreş
23.05.2007, 00:19
şoreş senin şiir hangisiydi

Kan akar dereler.

aspava
23.05.2007, 02:29
finale kalan ve kazanan tüm canları yürekten kutlarım gerçekten herşiir bir emek ama bin gönül gibiydii özellikle ilk üçe giren canları da kutlerım ellerinize emeklerinize ,gönüllerinize ve kalemlerinize sağlık canlar

sausen
23.05.2007, 03:06
Ben bu şiirim baya iyi bir sonuç alacağını düşünmüştüm ama olmadı...
Takdir canlarındır...
Bu arada benim şiirim Mirza idi...

ankh
23.05.2007, 03:36
Dereceye giren arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Yüreklerine ellerine sağlık.
Yarışmaya katılan diğer arkadaşların da ellerine sağlık hepside birbirinden güzeldi oy verirken çok zorlandığım şiirler oldu.
Nesimi cana ve emeği geçen arkadaşlarım teşekür ediyorum gerçekten çok güzel bir organizasyon oldu ellerine kollarına gözlerine sağlık.Sağolasınız varolasınız.

Alevimen
23.05.2007, 03:51
bidahaki yarışmayı boykot etme kararı aldım çünkü dereceye bile giremedim :p
Ama finale girip 0 oy alanda varmış bunada üzüldüm :(

Şoreş
23.05.2007, 04:07
bidahaki yarışmayı boykot etme kararı aldım çünkü dereceye bile giremedim :p
Ama finale girip 0 oy alanda varmış bunada üzüldüm :(

Benim Şiir Gruplarda 9 ol aldı ama Finalde 0'da kaldı sanırım..:bitmisbu:

meymane_usari
23.05.2007, 08:44
Salıverilmiş Esir Umutlarım benim şiirimdi....

Yarışmayı düzenleyen Cenk abime ve yarışmaya katılan bütün canlara teşekkürler ilk 5 e girenlere tebrikler....

cafi
23.05.2007, 10:06
bu yarışmayı kaçırdım.
umarım bir dahaki yarışmaya bende olacagım aranızda...

not:şiirler hayatımda ki tek varlıgımdır.ve sizlerde bu güzel forumda şiirlere büyük bir ilgi gösterdeginiz için teşekürler canlar....

serpil_88
23.05.2007, 10:18
katılan arkadaşları ve birinci olan alicemi tebrik ederim :clap: :clap: :clap:
gün geçtikçe yarışmalara talepte artıyor buda seçimi çok zorluyor
ama hakeden herzaman hakkınıda alıyor
yarışmayı düzenleyen arkadaşlara da teşekkürler:clap: :clap: :clap:

mavi boran
23.05.2007, 10:24
beni dereceye sokan ve şiirimi beğenen tüm canlara sonsuz saygılarımı sunarım.ben 2. oldum ama bir dahaki sefere 1. yim kafaya koydum şimdiden hazırlanacağım.bu yarışmaya son şiir kala girmiştim sanırım.çünkü istanbuldan 27 saatlik bir yolculuğa çıkmıştım.malatya üzeri mersine geçmiştim.yorgunluk seviyem yüksekti ve foruma girdim öylesine.gözüme yarışma ilişti.40 candan 30 u başvurmuştu bile.bende o yorgunlukla oturdum 5 dakikada kendimin beğenmediği bir şiir yazdım ve uyuyakaldım.sabah kalktığımda yarışmaya son 3 katılım kalmıştı.ben sanırım son yarışmacı olarak girdim.bundan dolayı benim için daha önemli oldu bu sonuç.Nesimi can a sonsuz teşekkürlerimi sunarım.katılan canlarında emeklerine sağlık.

saheser
23.05.2007, 10:52
Bu gün anneler günü anne siirini ben yazmistim.5 oy almisim hic yokdan iyidir önemli olan katilmakti.Kazanan arkadaslari yürekden kutlarim.

cornflakegirl
23.05.2007, 11:32
tebrik ederim alicem...ayrıca dereceye giren,giremeyen tüm şairleri:) kutlarım.

alicem
23.05.2007, 11:40
Teşekkürler arkadaşlar sonsuz teşekkürler beni ve şirimi 1. yapıp ve oy kullanan arkaşlara çok teşkkürler.Ne yalan söylim yarışmaya katılırken birinci olmak bir tarafa gruplardan çıkacağımı bile düşünmemiştim ama gördümki canlar şiirimi beğenip oy kulanmışlar şiirim gerçekten güzel olduğuna inanıyorum oy kullanan tüm canlara saygılarımı sunuyorum. Dikkatimi çeken bir konuda aslında çok fazla üyesi olan sitemizde oy kullanan sayısının az olması. yarışmaya katılan tüm arkadaşlara ve oy kulanan tüm canlarımıza tekrar çok teşekkürler..

alicem
23.05.2007, 11:44
esomun abisi sanırım veya yakını olsa gerek :)

evet nesimi esom kardeşim gibidir.

YezdaN
23.05.2007, 12:04
Benim Şiir Gruplarda 9 ol aldı ama Finalde 0'da kaldı sanırım..:bitmisbu:

soreş benim şiirimde grupta 9 oy aldı finalde ne oldu bilmiyorum.gece yarısından sonra adlı şiir benimde.alicem ayrıca seni kutlarım.katılan ve finale kalan şaiir yüreklerin eline yüreğine sağlık kalemlerimiz şiir için yazsın....

pazarcıklı
23.05.2007, 12:11
bu yarışmada şiirleriyle olsun, zaman ayırıp şiirleri okuyup oy kullananlar olsun ve bunu düzenleyenler hepsine teşekür ederim...önemli olan birliktelikti,bunu gerçekleştirmek güzeldi...ben şiir yazan bütün arkadaşları tebrik ediiyorum...gerçekten yetenek işi,şimdilik okuyucu olarak katılıyorum belki bilrgün bende yazarım... bu ortam insanı şair yapar yaw:001_rolle :001_rolle :001_rolle

yudum
23.05.2007, 12:21
başta nesimi ve alicem i ve emeği geçen tüm dostları tebrik ediyorum.

sevgilerimle...

YezdaN
23.05.2007, 12:22
Teşekkürler arkadaşlar sonsuz teşekkürler beni ve şirimi 1. yapıp ve oy kullanan arkaşlara çok teşkkürler.Ne yalan söylim yarışmaya katılırken birinci olmak bir tarafa gruplardan çıkacağımı bile düşünmemiştim ama gördümki canlar şiirimi beğenip oy kulanmışlar şiirim gerçekten güzel olduğuna inanıyorum oy kullanan tüm canlara saygılarımı sunuyorum. Dikkatimi çeken bir konuda aslında çok fazla üyesi olan sitemizde oy kullanan sayısının az olması. yarışmaya katılan tüm arkadaşlara ve oy kulanan tüm canlarımıza tekrar çok teşekkürler..

can kalemin susmasın..gönül gözüyle görebilmen kalemine yansımış..

mekzunsincari
23.05.2007, 13:04
kazanan ve katılan herkesin emeğine sağlık
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

gulguselı
23.05.2007, 13:59
tebrikler Alicem...ayrıca katılan tüm canların emeğine sağlık şiirlerin hepsi güzeldi...

Mansuri
23.05.2007, 19:13
Benim şiirim "Yeniliğe Gökyazı"ydı ama ilk onluk grup içinde sadece 6 oy aldı.
:garibbak:

halitseyfi
23.05.2007, 19:24
Kazananları tebrik eder,geleceklerinin başarılarla dolu olmasını dilerim.

yarışamayı düzenleyen canlarada teşekkür ederim.

Haydaryiğit
23.05.2007, 20:18
Katılan canlarımız; gönüllerinden kendi duygularını bizlere en güzel açıklama şekliyle dilleri döndüğünce çok güzel belirtmişlerdir. Bize verdiğiniz gönüllerinizden dolayı 40 şiirin sahibini de ( ki içinde benim şiirim de vardı.) 1. olarak görüyorum... Ben de Dumanlı Türkülerimizden bahsetmiştim biraz.
Hepinizinde gönüllerine kalemlerine sağlık.
Emekleriniz yaşamımıza inanın farklı renkler kattı.
Teşekkürler tüm emeği geçenlere.
:106:
Saygılarımla

Türkü Gözlü Kız
23.05.2007, 20:36
Yarismaya katilan tüm canlari, özellikle de yarismayi baslatan Nesimi´yi, yani Cenk Abi´yi yürekten tebrik ederim.
Hepinizin yüregine saglik, ne kadar güzel siirler vardi. Ne yazik ki benim siirim en az oy alanlardandi :uhhm: ama olsun, önemli olan yarismakti :biggrin:
ilk tecrübem oldu :wink:

koçgiri23
23.05.2007, 20:38
Kazanan ve de katılıp da kazanamayan tüm şiirler güzeldi.. Ayrıca şiirlerin ALEVİFORUM kollektif jürisi tarafından oylanması bence yarışmaların en güzel yönü..

Benim şiirim "Gece ile Gündüz"dü, Ama en beğendiklerim "Hal" ile "Garip Çoban" şiirleri olmuştu.

Alevi Forum'da nasıl olsa şairimiz çok!! Daha nice şiir şölenlerinde karşılaşmak üzere..

ekinsu24
23.05.2007, 20:41
Yarışmaya katılan ve dereceye giren tüm canları tebrik ederim.Çokgüzel bir yarışma oldu emeği geçen herkeze çok teşekkürler..

Alevimen
23.05.2007, 20:51
beni dereceye sokan ve şiirimi beğenen tüm canlara sonsuz saygılarımı sunarım.ben 2. oldum ama bir dahaki sefere 1. yim kafaya koydum şimdiden hazırlanacağım.bu yarışmaya son şiir kala girmiştim sanırım.çünkü istanbuldan 27 saatlik bir yolculuğa çıkmıştım.malatya üzeri mersine geçmiştim.yorgunluk seviyem yüksekti ve foruma girdim öylesine.gözüme yarışma ilişti.40 candan 30 u başvurmuştu bile.bende o yorgunlukla oturdum 5 dakikada kendimin beğenmediği bir şiir yazdım ve uyuyakaldım.sabah kalktığımda yarışmaya son 3 katılım kalmıştı.ben sanırım son yarışmacı olarak girdim.bundan dolayı benim için daha önemli oldu bu sonuç.Nesimi can a sonsuz teşekkürlerimi sunarım.katılan canlarında emeklerine sağlık.
Tebrikler 40 şiir arasında 2. olmak çok iyi bir başarı..

Tabii ki, günde 700 kayıtlı kullanıcı foruma geliyor ve 120 kişi oy kullanıyor, ön elemelerde'de 300 gibi oy kullanıldı. Üye sayısına göre az ama çekimser olanlarda var veya haksızlık olmasın diye tüm şiirleri okuyamayıp oy kullanmayanlar'da..
Oy kullanmak için tüm yarışma boyunca özellikle 9. yarışmada en az 30 dakika olduğunu düşünüyorum. Bunu göz önünde bulundurursak gene epey bir katılım olmuş :ehyani
Sizede birincilikden ötürü tebriklerimi sunuyorum :thumbup1:

EREN izm
23.05.2007, 21:11
1. olan kardeşimi tebrik ederim daha nice güzel şiir yarışmalarında bulunsun :)

alicem
23.05.2007, 21:23
teşekkürler canlar yorumlarınız çok güzel ve içten okudukça çok gururlanıyorum bu güzel sözlerinize layık olmaya çalışıcam herkeze çok teşekkürler

gizemli7575
25.05.2007, 01:09
Yarışmaya katılan tüm canların emeğine ve yüreğine sağlık. Şiirlerin hepsi birbirinden güzeldi.

Dereceye giren arkadaşlarımızı kutluyorum
emeğinize sağlık.

dervisan
08.06.2007, 00:01
arkadaşlar şiirimi 3 cü secdiginiz için tşşk ederim sagolun ( forumun acamisiyim kusura bakmayın ) tşkler