Orijinalini görmek için tıklayınız : 23-24 Mayıs İstek ve Görüş Topiği
Çıkınımda güneş boynumda bir hüzün düştüm yollara ben
Elimde son bir gül son olmasın diye düştüm yollara ben
Bilirim her gecenin sabahında şafak söker
yürürüm umut dolu ufuklara
Ellerim kenetlendi canlar bir türkü söyler
Gökyüzü yeryüzü merhaba
Merhaba yeni doğan çocuklara merhaba
Merhaba hala yürüyen dostlara merhaba
Merhaba sevdalara koşanlara merhaba
Merhaba dostlara, insan olanlara MERHABA
11860
“Ah bu türküler
Türkülerimiz
Ana südü" gibi candan
Ana südü" gibi temiz
Türkülerde tüter dağ dağ, yayla yayla
Köyümüz, köylümüz, memleketimiz”.
"Türküler umuttur, hasrettir, vefadır, dostluktur ve yüreğimizde kıvrım kıvrım dolanan ince bir yoldur sılaya uzanan, gurbet ellerde.
Dermandır dermansız kalanlara...
Yüreğin gurbetinde büyüyen, özlemleri kor kor, demet demet sunan hasret çiçeğidir.
Yüreğimizdeki, sevgi kıpırtılarıdır, sevgi pınarıdır gürül gürül hasrete akan..."
11861
"Yaşama sevincinden tutun da ölüm acısına kadar, vefayı, vefasızlığı, hasreti, sevgiyi, inancı, direnci, aşkı türkülerle dile getirmiş, türkülerle seslenmişiz. içimizi, acımızı, sevdamızı türkülere dökmüşüz, türkülerle bölüşmüşüz..."
"O zaman susma vaktimizdir ;) biz susalım Türküler dillensin yüreklerimize..."
TüRKü DiYaRı ile Merhaba Türkü Dostlarım :)
İstek ve Görüşlerinizi buradan belirtebilirsiniz :) sanırım Özledik "TüRKü DiYaRı"nı :p
( ben özledim sizle Türkülere yolculuğu :blush:)
yagmur12 23.05.2007, 11:33 Günaydın Leyla ablacığımmm :) Benim için ve forumdaki tüm arkadaşlar için Mustafa Özarslan'dan Arayı arayı ve Aynur Doğan'dan Daye'yi çalarsan çok sevinirim.:clown: Şimdiden teşekkür ederim. Evet seni çok özledik.:innocent: Bugün harika birgün olacak :)
günaydın ablacığım benim için Umut Altınçağ-yitirilen veyahut ülke ol çalar mısın birde senin için Özlem Özdil-deli gönül gelsin
herşey gönlünüzce olsun canlar hayata her daim gülümseyin..çünkü hayat herşeye rağmen yaşamaya değer :)
seyhunbey 23.05.2007, 11:37 Türküler Hanği Dilde Söylenirse Söylensin Her Dinlediğimde Ayni Tadi Ayni Sicaklğini Yaşadim Ben Bir Türküyüm Çal Beni Ablam :yamukgul: !!
''Metim Kemal Kahraman - Dewreso ' yu '' Çalarmisin Tüm Umutlara Bütün Türkü Dostlari için Çalabilirmisin..
iyi yayinlar...
çeşm-i naz 23.05.2007, 11:38 günaydın ablacım türkülerini özledik hoşgeldin
grup yorumdan görüş kabininde türküsünü isticem sadece sana
bir de zülfü livaneli merhaba türküsü sana merhaba demek için
hoşgeldin ablacım:)
serpil_88 23.05.2007, 11:43 günaydın ablacım
bende forumdaki tüm arkadaşlar ve senin için
abidin biterden mercan dağlarını istiyorum
umarım mevcuttur ablacım
iyi yayınlar
mavi boran 23.05.2007, 11:48 şebek oğlandan günaydın abla.şimdi ben aslında istek istemeyecektimde işte leyla ablam yayın yapıyor diye istiyorum:Dabla ne zamandır yoksun burda.enver çelikten dilan türküsünü eskilerden çok eski birine istiyorum abla.bu arada şiir yarışması 2. si olduk kutlayan yok bir daha girmeyeceğim yarışmaya::(
Günaydın Leyla ablacığımmm :) Benim için ve forumdaki tüm arkadaşlar için Mustafa Özarslan'dan Arayı arayı ve Aynur Doğan'dan Daye'yi çalarsan çok sevinirim.:clown: Şimdiden teşekkür ederim. Evet seni çok özledik.:innocent: Bugün harika birgün olacak :)
günaydın ablacığım benim için Umut Altınçağ-yitirilen veyahut ülke ol çalar mısın birde senin için Özlem Özdil-deli gönül gelsin
herşey gönlünüzce olsun canlar hayata her daim gülümseyin..çünkü hayat herşeye rağmen yaşamaya değer :)
Türküler Hanği Dilde Söylenirse Söylensin Her Dinlediğimde Ayni Tadi Ayni Sicaklğini Yaşadim Ben Bir Türküyüm Çal Beni Ablam :yamukgul: !!
''Metim Kemal Kahraman - Dewreso ' yu '' Çalarmisin Tüm Umutlara Bütün Türkü Dostlari için Çalabilirmisin..
iyi yayinlar...
günaydın ablacım türkülerini özledik hoşgeldin
grup yorumdan görüş kabininde türküsünü isticem sadece sana
bir de zülfü livaneli merhaba türküsü sana merhaba demek için
hoşgeldin ablacım:)
canlarım benim teşekkür ederim :) hoşbuldum :) Türküleriniz sırada :)
günaydın ablacım
bende forumdaki tüm arkadaşlar ve senin için
abidin biterden mercan dağlarını istiyorum
umarım mevcuttur ablacım
iyi yayınlar
günaydın tatlım :) abidin biter- yürekte kalsın gelse senin için olur mu :( mercan dağları da ilerleyen saatlerde :)
şebek oğlandan günaydın abla.şimdi ben aslında istek istemeyecektimde işte leyla ablam yayın yapıyor diye istiyorum:Dabla ne zamandır yoksun burda.enver çelikten dilan türküsünü eskilerden çok eski birine istiyorum abla.bu arada şiir yarışması 2. si olduk kutlayan yok bir daha girmeyeceğim yarışmaya::(
oyyy ölsün ablası şebek oğlanına, hayırlı olsun bitanem :) eee yoktum kaç gündür kaçırmışım özür :blushing: isteğin sırada ablası kurban :)
serpil_88 23.05.2007, 12:21 sağol seyhunbey
mercan dağları için
ablacığım Arzu'dan ayrılık adlı parçayı istiyorum vardır umarım arşivinde :stuart: :whistling
birde çok sevdiğim barış abim için gülcihan koç- haktır sevdiğimiz istiyorum bu birde seyhun'a gelsin :innocent: :)
kucak dolusu sevgiler..
seyhunbey 23.05.2007, 12:43 ablacığım Arzu'dan ayrılık adlı parçayı istiyorum vardır umarım arşivinde :stuart: :whistling
birde çok sevdiğim barış abim için gülcihan koç- haktır sevdiğimiz istiyorum bu birde seyhun'a gelsin :innocent: :)
kucak dolusu sevgiler..
Tamam ablacim isteklerini hemen siraya aliyorum bendende tüm dostlara gelsin :thumbup1:
merhaba erdal erzincandan zöhrem türküsünü çalarsanız sevinirim
yine ben :D
canımcım yusuf gül ve gülay'dan-üzülme'yi çalar mısın fikoma gitsin :pinch:
birde varsa İlkay Akkaya & Tuncay Akdoğan-munzur(delücümle çok seviyoruz bunu, bize gelsin :biggrin: )
vee kıvırcık Ali-türküler, gül ve sen buda bana gelsin :sweatdrop :sweatdrop
vardır umarım.:confused1
seyhunbey 23.05.2007, 13:01 merhaba erdal erzincandan zöhrem türküsünü çalarsanız sevinirim
yine ben :D
canımcım yusuf gül ve gülay'dan-üzülme'yi çalar mısın fikoma gitsin :pinch:
birde varsa İlkay Akkaya & Tuncay Akdoğan-munzur(delücümle çok seviyoruz bunu, bize gelsin :biggrin: )
vee kıvırcık Ali-türküler, gül ve sen buda bana gelsin :sweatdrop :sweatdrop
vardır umarım.:confused1
İsteklerinizi Siraya aliyorum :)
seyhun kardeş bugün bütün türküler alicem başta olamak üzere finale kalan tüm şiir dostalarına gelsin içlerinde bende varım :) banada gelsin..gönlünden gecen bir türkü olabilir..türkü tadında kalmak dileğimle iyi yayınlar..
seyhunbey 23.05.2007, 13:18 seyhun kardeş bugün bütün türküler alicem başta olamak üzere finale kalan tüm şiir dostalarına gelsin içlerinde bende varım :) banada gelsin..gönlünden gecen bir türkü olabilir..türkü tadında kalmak dileğimle iyi yayınlar..
Finalle kalan türkü dostlarina türküler ilham olur merak etme sen ablam :yamukgul:
senin için Yarim şimdi Nerdesin Diyecek Yavuz bingöl :thumbup1:
seyhunum kolay gelsin, oğuz aksaç ın son albümünden herhangi bi parçayı çalarsan sevinirim. forum üyelerine gelsin, iyi yayınlar...
seyhunbey 23.05.2007, 13:26 seyhunum kolay gelsin, oğuz aksaç ın son albümünden herhangi bi parçayı çalarsan sevinirim. forum üyelerine gelsin, iyi yayınlar...
tabiki çalarim abi ne demek Yarim mi Var Diyecek senin için Oğuz aksaç :walkman:
yagmur12 23.05.2007, 13:26 Seyhun kardeş senin için,Tolga kardeşim için ve bugün itibari ile asker olan Cem kardeşim için he birde Arife ablam için, yok hatta sevdiğim herkes için :D Ahmet Aslan'dan Meso'yu ve Aynur Doğan'dan Dar hejiroke'yi çalarsan çok sevinirim, şimdiden teşekkür ederim. İyi yayınlar, mutlu kal kardeş :)
seyhunbey 23.05.2007, 13:28 Seyhun kardeş senin için,Tolga kardeşim için ve bugün itibari ile asker olan Cem kardeşim için he birde Arife ablam için, yok hatta sevdiğim herkes için :D Ahmet Aslan'dan Meso'yu ve Aynur Doğan'dan Dar hejiroke'yi çalarsan çok sevinirim, şimdiden teşekkür ederim. İyi yayınlar, mutlu kal kardeş :)
Yağmur Benim Büçür Ablacim ne demek seve seve tüm güzel yürekli dostlar için isteklerin sirada :walkman:
Merhaba İlkay Akkayadan Ya Rab Bu Ne Derttİr TÜrkÜsÜnÜ Çalarsaniz Sevİnİrİm
Erzincan yöresinden bir türkü olsa iyi olur yada ayran türküsü varsa olabilir.Tüm erzincanlara ve alevi forum üyeleri icin olsun.
seyhunbey 23.05.2007, 13:38 Merhaba İlkay Akkayadan Ya Rab Bu Ne Derttİr TÜrkÜsÜnÜ Çalarsaniz Sevİnİrİm
Tabiki Çalar İsteyini siraya aliyorum :thumbup1:
Erzincan yöresinden bir türkü olsa iyi olur yada ayran türküsü varsa olabilir.Tüm erzincanlara ve alevi forum üyeleri icin olsun.
Özcan Türe ' den Erpa Ektim Erzincan türküsü senin için siraya aliyorum can...
meleğim24 23.05.2007, 13:41 selam seyhun kardeş kazım koyuncudan hoşçakal ezgisini isityoruz calarsan sevınırız bye
izmir_35 23.05.2007, 13:44 merabalar ben sebahat akkirazdan garip anam adlı türküyü istiyorum bütün türkü sevenlere gelsin
seyhunbey 23.05.2007, 13:47 selam seyhun kardeş kazım koyuncudan hoşçakal ezgisini isityoruz calarsan sevınırız bye
merabalar ben sebahat akkirazdan garip anam adlı türküyü istiyorum bütün türkü sevenlere gelsin
İstekleriniz siraya aliyorum türkü dostları..:thumbup1:
Merhaba GÜler Duman ÇeŞmİ Sİyahim TÜrkÜsÜnÜ Çalarsaniz Sevİnİrİm
meleğim24 23.05.2007, 14:00 seyhun kardeş bi istegim daha olacak ferhat tunctan annem türküsünü istiyorum calarsan memnun olurum kendine cok iyi bak hoşçakal
seyhunbey 23.05.2007, 14:03 Merhaba GÜler Duman ÇeŞmİ Sİyahim TÜrkÜsÜnÜ Çalarsaniz Sevİnİrİm
KArdeş Türküler den ÇeŞmİ Sİyahim TÜrküsünü çalicam :thumbup1:
seyhun kardeş bi istegim daha olacak ferhat tunctan annem türküsünü istiyorum calarsan memnun olurum kendine cok iyi bak hoşçakal
ferhat tunçtan metine ağit senin için sirada cano umarim kabul edersin :thumbup1:
meleğim24 23.05.2007, 14:07 KArdeş Türküler den ÇeŞmİ Sİyahim TÜrküsünü çalicam :thumbup1:
ferhat tunçtan metine ağit senin için sirada cano umarim kabul edersin :thumbup1:
canın sağolsun canom kendıne ıyı bak
Ya kardes ben baska türkü isteyebilirmiyim bilmiyom sinir varmi.Bir anne türküsü daha olsun arkasindanda babam türküsü olsa cok güzel olur.Cok sevinirim duygulanmisken tam olsun.
Arzu'dan Turna Gibi'yi veya Onur Akın'dan Gaybana Geceler'i calarmısınız?İyi yayınlar diler,tesekkür ederim.
seyhunbey 23.05.2007, 14:12 Ya kardes ben baska türkü isteyebilirmiyim bilmiyom sinir varmi.Bir anne türküsü daha olsun arkasindanda babam türküsü olsa cok güzel olur.Cok sevinirim duygulanmisken tam olsun.
büyük zevkle türkü - Garip Anam Diyecek :thumbup1:
Arzu'dan Turna Gibi'yi veya Onur Akın'dan Gaybana Geceler'i calarmısınız?İyi yayınlar diler,tesekkür ederim.
Tabiki çalarim isteklerini siraya aliyorum dost :walkman:
meleğim24 23.05.2007, 14:19 canom özlem özdilden yol gerek bana türküsünü istiyorum o olmazsa yine dost yaralanmıs türküsünü calarsan sevınırız canom kendınbe ıyı bak
seyhunbey 23.05.2007, 14:29 canom özlem özdilden yol gerek bana türküsünü istiyorum o olmazsa yine dost yaralanmıs türküsünü calarsan sevınırız canom kendınbe ıyı bak
isteyin arşivimde yok :sweatdrop senin için özlem özdilden zamansiz yagmuru çalicam umarim olur :)
seyhunbey 23.05.2007, 15:07 canom özlem özdilden yol gerek bana türküsünü istiyorum o olmazsa yine dost yaralanmıs türküsünü calarsan sevınırız canom kendınbe ıyı bak
İsteyini buldum cano çaldim umarim dinlemiştirsin :whistling
izmir_35 23.05.2007, 15:19 şu an istekde bulunmak isdediğim türkü çalıyo çok teşekürler bence isdege gerek yok hepimizin dinlemek istedikleri belli emeyinize sağlık
Servet Kocakaya-zindan istiyorum seyhunn
yok deme oyarım :D :D :001_tt2:
mavi boran 23.05.2007, 15:29 canocan şu alev delüsüne ilkay akkayadan gece yolcusunu çalar msın bir dinlesin:)
seyhunbey 23.05.2007, 15:38 Servet Kocakaya-zindan istiyorum seyhunn
yok deme oyarım :D :D :001_tt2:
canocan şu alev delüsüne ilkay akkayadan gece yolcusunu çalar msın bir dinlesin:)
istekleriniz var var kızmayin siraya aliyorum hemen :thumbup1:
Mavi Göl 23.05.2007, 15:52 Seyhun hakan yeşilyurttan acıya gülmek birde Mikail aslandan zeremiyi çalarsan sevinirim.Sana yağmura ,fikoya asker olan ceme gelsin ve tüm sevenlere gelsin.
seyhunbey 23.05.2007, 15:54 Seyhun hakan yeşilyurttan acıya gülmek birde Mikail aslandan zeremiyi çalarsan sevinirim.Sana yağmura ,fikoya asker olan ceme gelsin ve tüm sevenlere gelsin.
Güzel isteyin için çok teşekür ediyorum isteni siraya aliyorum tüm sevenlerede gelsin tamam :walkman:
Türkü Gözlü Kız 23.05.2007, 16:30 Seyhun kolay gelsin :wink:
Tüm forum halki icin, özellikle de Fikoo delüsü ve de Alev´im icin Gülay´dan istanbul agliyor´u calar misin?
Cok tesekkür ederim :biggrin:
-"dört mevsim yeşeren can dalım sensin
.. sensiz tutunamam canımın içi...
_sen gözümün nuru, sen yürek sızım, sen alın yazım canımın içi... "
Kıvırcık Ali - canımın içi yada türküler, gül ve sen istiyorum seyhunnn :36_1_44:
seyhunbey 23.05.2007, 16:40 -"dört mevsim yeşeren can dalım sensin
.. sensiz tutunamam canımın içi...
_sen gözümün nuru, sen yürek sızım, sen alın yazım canımın içi... "
Kıvırcık Ali - canımın içi yada türküler, gül ve sen istiyorum seyhunnn :36_1_44:
Hemen çaliyorum canom gerçekten çk güzel :thumbup1:
seyhunbey 23.05.2007, 16:42 Seyhun kolay gelsin :wink:
Tüm forum halki icin, özellikle de Fikoo delüsü ve de Alev´im icin Gülay´dan istanbul agliyor´u calar misin?
Cok tesekkür ederim :biggrin:
Senin için haluk levent 'den cemberimde gül oya gelicek cano isteyin arşivimde yok :no:
meymane_usari 24.05.2007, 09:25 canlar isteklerinizi bana ulaştırabilirsiniz....24 mayıs sabah yayınımız başlamıştır....
iyi forumlar
http://www.derviscemal.com/images/firik2.jpg
Efendim efendim canım efendim
Ben senin kulunam sen benim sultanım
Yüzün şems-i kamer gözlerin nurdur
Aynı hilale benzer kaşların
Onsekizbin alem hüsniyem kuldur
Lebin kevseri durdur düşleri
Seni sevenlerin can içinde canısın
Aşıklar katredir sen ummanısın
Gönül bir gemidir sen dümenisin
Yelken açmak ister bu dervişlerin
merhaba ilkay akkayadan ya rab bu derttir türküsünü çalarsanız sevinirim.
kirampali 24.05.2007, 10:22 merhaba özcan tüm tokatlılar ve tüm forum için mahmut tuncerden bu sene adlü türküyü çalarmısın? o yoksada mahmut tuncer kara köprü narlıktır olabilir.teşekkürler
meymane_usari 24.05.2007, 10:26 merhaba ilkay akkayadan ya rab bu derttir türküsünü çalarsanız sevinirim.
ihsan can ilkay arşivimde istediğim türküyü bulamadım o yüzden senin için Yunus Emre adlı çalışmayı yayınlıyorum İlkay'dan anlayışın için teşekkürler
yagmur12 24.05.2007, 10:35 Günaydınnn... İsveç'in başkenti Stockholm'de açlık grevi yapan canları destekleyen tüm arkadaşlarımız için Grup Yorum'dan Boran Fırtınası'nı çalmanı rica ediyorum Özcan kardeş. Şimdiden teşekkür ederim.
meymane_usari 24.05.2007, 10:36 Günaydınnn... İsveç'in başkenti Stockholm'de açlık grevi yapan canları destekleyen tüm arkadaşlarımız için Grup Yorum'dan Boran Fırtınası'nı çalmanı rica ediyorum Özcan kardeş. Şimdiden teşekkür ederim.
Boran Fırtınası sırada yagmur Stockholm'deki açlık grevini destekleyen canlar için geliyor....
merhaba yavuz bingölden sarı gelin türküsü çalarsanız sevinirim
meymane_usari 24.05.2007, 11:04 merhaba yavuz bingölden sarı gelin türküsü çalarsanız sevinirim
isteğin sırada can
kirampali 24.05.2007, 11:18 merhaba. tüm forum için sabahat akkirazdan tevhit adlı parçayı istiyorum. teşekkürler.
meymane_usari 24.05.2007, 11:32 isteğin sırada can..
merhaba. tüm forum için sabahat akkirazdan tevhit adlı parçayı istiyorum. teşekkürler.
Merhaba ZÜlfÜ Lİvanelİden YİĞİdİm Aslanim TÜrkÜsÜnÜ Çalarsaniz Sevİnİrİm
Mavi Göl 24.05.2007, 12:06 özcan Ahmet aslandan susarak özlüyorumu çalarsan sevinirim.iyi yayınlar...
Merhaba Pİr Su Eda ArkadaŞim İŞİn Arzudan Gİdemem TÜrkÜsÜnÜ Çalarsaniz Sevİnİrİm
meleğim24 24.05.2007, 13:09 merhaba seyhun can günaydın senden ferhat tunctan annem türküsünü istiyorum kendıne ıyı bak cano hoşçakal
bozağa_engin 24.05.2007, 13:19 merhaba seyhun can eşim icin bir türkü istiyorum mustafa özarslandan ayrılamam ben o gül yüzlü yardantürküsünü istiyorum calarsan memnun olurum
seyhunbey 24.05.2007, 13:35 Merhaba ZÜlfÜ Lİvanelİden YİĞİdİm Aslanim TÜrkÜsÜnÜ Çalarsaniz Sevİnİrİm
özcan Ahmet aslandan susarak özlüyorumu çalarsan sevinirim.iyi yayınlar...
Merhaba Pİr Su Eda ArkadaŞim İŞİn Arzudan Gİdemem TÜrkÜsÜnÜ Çalarsaniz Sevİnİrİm
merhaba seyhun can günaydın senden ferhat tunctan annem türküsünü istiyorum kendıne ıyı bak cano hoşçakal
merhaba seyhun can eşim icin bir türkü istiyorum mustafa özarslandan ayrılamam ben o gül yüzlü yardantürküsünü istiyorum calarsan memnun olurum
Merhaba Türkü Doslari İsteklerinizi Siraya aliyorum :thumbup1:
seyhun canımcım Kıvırık Ali - Canımın içi :sweatdrop :crying:
kolay gelsin
seyhunbey 24.05.2007, 14:03 seyhun canımcım Kıvırık Ali - Canımın içi :sweatdrop :crying:
kolay gelsin
Tamam hemen siraya aliyorum :thumbup1:
Merhaba Rahmetlİ Alİ Ekber ÇİÇekten Kİbrİklerİnİ Ok Ok Eyle TÜrkÜsÜnÜ Çalarsaniz Sevİnİrİm
meleğim24 24.05.2007, 14:18 selam cano kızılırmaktan adıyaman türküsünü fikret kardeşim için istiyorum calarsan sevinirim k.i.b
seyhunbey 24.05.2007, 14:26 Merhaba Rahmetlİ Alİ Ekber ÇİÇekten Kİbrİklerİnİ Ok Ok Eyle TÜrkÜsÜnÜ Çalarsaniz Sevİnİrİm
isteyin arşivimde yok Ali ekber çiçekten '' asik oldum cemaline '' senin için gelicek umarım kabul olur:blushing:
selam cano kızılırmaktan adıyaman türküsünü fikret kardeşim için istiyorum calarsan sevinirim k.i.b
cano sende bende olmayan türküleri istiyorsun hep :biggrin:
oguz aksaçdan adiyaman türküsünü çalicam hemşom :thumbup1:
seyhunum kolay gelsin, sebahat akkirazdan "yılgın adası" adlı uzun havayı çalarsan sevinirim, sana ve forum üyelerine gelsin, iyi yayınlar...
seyhunbey 24.05.2007, 15:29 seyhunum kolay gelsin, sebahat akkirazdan "yılgın adası" adlı uzun havayı çalarsan sevinirim, sana ve forum üyelerine gelsin, iyi yayınlar...
off off gerçekten çok güzel bi uzun hava ne demek abicim hemen siraya aliyorum :thumbup1:
"Cem Çelebi-Kırma Gönül Şişesini" gideceği yeri bilir benim türkülerim ;)
iyi yayınlar Seyhunum :)
seyhunbey 24.05.2007, 15:41 "Cem Çelebi-Kırma Gönül Şişesini" gideceği yeri bilir benim türkülerim ;)
iyi yayınlar Seyhunum :)
Tabiki ablam ne demek İsteklerini siraya aliyorum :thumbup1:
çeşm-i naz 24.05.2007, 21:57 merhaba dostlar türkülerin dili aleviradyo
çeşm-i naz'lı türkü seyri sizlerle isteklerinizi burdan bana iletebilirsiniz:)
iyi seyirler:)
Türkü Gözlü Kız 24.05.2007, 22:02 Hosgeldin yayina gülüm, kolay gelsin öncelikle :)
Senden istegim Türkü´den Diyar diyar, var mi Didosum arsivinde?
Varsa tüm forum halkina ve de sana gelsin :wink:
çeşm-i naz 24.05.2007, 22:06 Hosgeldin yayina gülüm, kolay gelsin öncelikle :)
Senden istegim Türkü´den Diyar diyar, var mi Didosum arsivinde?
Varsa tüm forum halkina ve de sana gelsin :wink:
diyar tüküsü senin için balım teşekür ederiz:)
Didem İstanbul Şafaklarını istiyorum...
Yüreğine sağlık..
çeşm-i naz 24.05.2007, 22:11 Didem İstanbul Şafaklarını istiyorum...
Yüreğine sağlık..
aman da aman benim delüm gelmiş hoşgeldin canum kankam hemen sırada banada gelsin bu türkü sağol senin yüreğinin güzelliği:)
Türkü Gözlü Kız 24.05.2007, 22:15 Didosum bir de askere giden Cemo´muz icin Grup Yorum´dan Cemo can varsa calar misin Gülüm?
:tank: Aramasin Cem´i gözler, o simdi asker :tank:
çeşm-i naz 24.05.2007, 22:18 Didosum bir de askere giden Cemo´muz icin Grup Yorum´dan Cemo can varsa calar misin Gülüm?
:tank: Aramasin Cem´i gözler, o simdi asker :tank:
cemim canım akrabam hayırlı teskereler olsun cem için cemo sırada
:crying: :crying: :crying:
aman da aman benim delüm gelmiş hoşgeldin canum kankam hemen sırada banada gelsin bu türkü sağol senin yüreğinin güzelliği:)
Rabe Serxwe Rabe Stembol
Ji Serx Bavej Ve Westane
Di Siperen Berxwedane De
Denge Sabahete Te We
Denge Keçike Kurdan
Sevgili Didem.. :)
Bir Parça vardı..
Adını bilmiyoruz ama PARÇA5 Yazıyordu hatırladın mı ?
Onu çalarsan sevinirim.
çeşm-i naz 24.05.2007, 22:26 Sevgili Didem.. :)
Bir Parça vardı..
Adını bilmiyoruz ama PARÇA5 Yazıyordu hatırladın mı ?
Onu çalarsan sevinirim.
velle bende bilsem sana sölicem kanka :biggrin:
hatırlamam mı :whistling
benim parçam senin için sırada devrim yüreklim:)
Birlik Zamanı Dersim...
Çalan Türkü Koçgirili Alişirden... Sözlerini o yazmıştı..
çeşm-i naz 24.05.2007, 22:37 Birlik Zamanı Dersim...
Çalan Türkü Koçgirili Alişirden... Sözlerini o yazmıştı..
evet kanka birlik zamanı dersim
12 imamın gülüdür dersim
birlik makamının zamanı dersim...
böyle ikrar ile böyle yol ile
cefalı yar bana lazım değil sen
deli gönül sevmiş vazgeçmek olmaz
mihnetli yar bana lazım değil sen
gönül kalk gidelim sılaya doğru
bülbülün sevdası hep güllerinden
senin şirin dilin yadellerinden
çık salın sevdiğim engellerinen
görünme gözüme lazım değilsen
bülbül ah eyleyip kanlar ağladı
gözüm yaşı sel sel oldu çağladı
ölüm geldi dört yanımı bağladı
kılma cenazemi lazım değilsen
Zülfü Livaneli yorumu olursa sevinirim, yoksa başka yorum da olabilir :)
Teşekkürler Didem, Kolay Gelsin ;)
çeşm-i naz 24.05.2007, 22:48 böyle ikrar ile böyle yol ile
cefalı yar bana lazım değil sen
deli gönül sevmiş vazgeçmek olmaz
mihnetli yar bana lazım değil sen
bülbülün sevdası hep güllerinden
senin şirin dilin yadellerinden
çık salın sevdiğim engellerinen
görünme gözüme lazım değilsen
bülbül ah eyleyip kanlar ağladı
gözüm yaşı sel sel oldu çağladı
ölüm geldi dört yanımı bağladı
kılma cenazemi lazım değilsen
Zülfü Livaneli yorumu olursa sevinirim, yoksa başka yorum da olabilir :)
Teşekkürler Didem, Kolay Gelsin ;)
ablacım türkü arşivimde yok :blush: senin için süpriz bir türkü sırada umarım kabul edersin:blush:
merhaba didem rojdada xeribe beyaneni çalarsan seviniimbu çalışma şu anda forumu dinleyen herkese gelsin
çeşm-i naz 24.05.2007, 22:57 merhaba didem rojdada xeribe beyaneni çalarsan seviniimbu çalışma şu anda forumu dinleyen herkese gelsin
merhaba abim tabi hemen sırada türkün bütün ailemize gelsin:)
Canımmm Gülcihan Koç'tan "Haktır Sevdiğimiz Bizim" türküsünü çalar mısın o yoksa Sabahat Akkiraz'dan bi türkü olsun.Kolay gelsin gülüm..:rolleyes: :turned:
çeşm-i naz 24.05.2007, 23:06 ablacım türkü arşivimde yok :blush: senin için süpriz bir türkü sırada umarım kabul edersin:blush:
ama artık var türkü leyla ablam için ilkay akkaya yorumu ile teşekür ederim ablacım:)
Canımmm Gülcihan Koç'tan "Haktır Sevdiğimiz Bizim" türküsünü çalar mısın o yoksa Sabahat Akkiraz'dan bi türkü olsun.Kolay gelsin gülüm..:rolleyes: :turned:
aman benim şirinem sebahat akkiraz senin için gülüm:)
erdal güneyden saaklımdasın ı çalışmayı çalarsan sevinirim didem
çeşm-i naz 24.05.2007, 23:17 erdal güneyden saaklımdasın ı çalışmayı çalarsan sevinirim didem
çalarım abicim sen sevin:)
yorumdan cemoyu çalarsan bu çalışma ban gelsin didem can
çeşm-i naz 24.05.2007, 23:34 yorumdan cemoyu çalarsan bu çalışma ban gelsin didem can
cemo bu sefer senin için sırada abi:)
merhaba ahmet kayadan ağladıkça adlı çalışmasını çalarmısın iyi yayınlar dilerim sana didem can
çeşm-i naz 24.05.2007, 23:52 merhaba ahmet kayadan ağladıkça adlı çalışmasını çalarmısın iyi yayınlar dilerim sana didem can
sırada abicim teşekür ederim:)
meleğim24 25.05.2007, 00:10 merhaba dıdemcim nasılsın ne var ne yok senden türkü isticem ferhat tunctan annem türküsünü istiyorum ilk senden duydum o türküyü cok hosuma gitti calarsan sevınırım canım iyi aksamlar
merhaba didem yine ben mikail aslandan kırmançiye yiçalarsan sevinirim .
saygılarımla
çeşm-i naz 25.05.2007, 00:13 merhaba dıdemcim nasılsın ne var ne yok senden türkü isticem ferhat tunctan annem türküsünü istiyorum ilk senden duydum o türküyü cok hosuma gitti calarsan sevınırım canım iyi aksamlar
merhaba canım teşekür ederim iyim umarım sende iyisindir evet ferhat tunç'un o türküsünü www.aleviradyo.com da çaldığım günden beri yoğun istek alıyor ki bu da beni çok sevindirdi teşekür ederim türkü bütün annelerimize
annem annem benim güzel annem
annem annem canhanem...
heder etti dertler beni iyileşmiyor yürek yarem...
çeşm-i naz 25.05.2007, 00:15 merhaba didem yine ben mikail aslandan kırmançiye yiçalarsan sevinirim .
saygılarımla
merhaba abi seni görmek güzel hiç yanlız bırakma beni böle:)
mikail aslan türküsü sırada abicim ama elgajiye gelecek umarım kabul edersin:)
meleğim24 25.05.2007, 00:16 tşk ederim didemcim bide ceylandan lanet olsun ıstıyoruz aılecek senı dınlıyoruz canım kib bye
|