Orijinalini görmek için tıklayınız : chp binasına yapılan saldırıya vatandaşın yorumu

şiranlı
24.05.2007, 16:36
Gümüşhane

30.04.2007 21:17

CHP ilçe binasına taşlı saldırı

Gümüşhane'nin Köse İlçesi'nde dün gece geç saatlerde CHP ilçe binasına kimliği belirsiz kişi veya kişilerce taşlı saldırı gerçekleştirildi.

Saldırı sonucu ilçe binasında maddi zarar meydana geldi.

CHP Köse İlçe binasına dün gece kimliği belirsiz kişi veya kişilerce taşlı saldırı gerçekleştirildi. Binanın camları kırılırken, saldırganlar kayıplara karıştı. CHP Gümüşhane İl Başkanı Erkan Pelit, saldırının demokrasiye ve ülke bütünlüğüne yapılmış bir saldırı olduğunu belirtti. Pelit, “Ülkenin barışa ve sevgiye ihtiyaç duyduğu bir ortamda birileri tarafından yapılan ve yaptırılmaya çalışılan bu hareketlerin emellerine hiçbir zaman ulaşamayacağını herkes iyi bilmelidir. Demokrasiden bahsetmeye çalışanların partimize yapmış olduğu bu çirkin saldırıyı bir kez daha kınıyoruz. Emniyet yetkililerinden bir an önce bu saldırıyı yapanların bulunmasını ve yargıya teslim etmelerini bekliyoruz” dedi. Emniyet güçleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

buda vatandaşların yorumu

Yorumlar

edsa (01.05.2007) : hadi ya işine siz demokrasiden ne anlarsınız işiniz ancak kaçmak eğer demokrasiden anlasaydınız cumhurbaşkanlığı seçimlerine katılırdı partiniz sizin gibi korkakların bu ülkede yeri yoktur

hapencioğlu (02.05.2007) : hadi be siz kim demokrasi kim.siz ancak bölücülük,hortomcuları korur onlardan nemalanırsınız. me

Yorum Yaz | Yorumları Oku

edsa (01.05.2007) : hadi ya işine siz demokrasiden ne anlarsınız işiniz ancak kaçmak eğer demokrasiden anlasaydınız cumhurbaşkanlığı seçimlerine katılırdı partiniz sizin gibi korkakların bu ülkede yeri yoktur

hapencioğlu (02.05.2007) : hadi be siz kim demokrasi kim.siz ancak bölücülük,hortomcuları korur onlardan nemalanırsınız. me

vatandaş (08.05.2007) : 22 temmuzda vatandaşlar size oylarıyla gereken dersi verecek,ve sizi çürümüş zihniyetinize son verecek.meclise değil bahçesine bile giremeyeceksiniz.

muharip (09.05.2007) : Doğrusu, Köseli hemşerilerimin yaptığı bu işten pek bir şey anlayamadım. Çünkü, bildiğim kadarı ile Baykal o gün CHP Köse İlçe Başkanlığında bulunmuyor, orada biri varsa, onlar da her halde kendi hemşerilerimiz olup, kendi mallarına ziyan verdiler. Bu tepkilerinin sebebini anlamak mümkün olsa da, tasvip etmek mümkün değil, maalesef...

a (17.05.2007) : helal olsun o nu yapanlara bunlara az bıle bunları teker teker yakalayıp asacaksın arkadas

www.memlekethaber.com
böyle düşünen zihniyetlerden allah herkesi korusun

sausen
24.05.2007, 16:57
Geçmiş olsun...

Şah-Mat
24.05.2007, 17:29
Gümüşhane / Şiran benim ebemin memleketi..

Ayrıca türkiyenin en fakir ikinci (2) ilidir.

İnsanlar halen anlamıyor.Gerçi bende pek anlamalarını bekleemiyorum.Bunu nasıl bir şey biliyor musunuz ? Çok işlek bir cadde de gördüğünüz farklılıkların durumudur.Bir akışı olur ya bir caddenin içinde farklı görüntüler olur.Bazan kavgalar olur,bazan sakin geçer,bazan sevinçli,bazende hüzünlü geçer.Gümüşhane de böyle bir şey var.Çok fazlada tanımıyorum gümüşhane'yi ama her yerde bu tür farklı görüşler olacaktır.Eğer ki insanlar gerçekten bütünlükten,kardeşlikten ve BİLİM'den taraf olsalardı.Bu tür davranışlarda bulunmazlardı gibi geliyor.En azından ben öyle düşünüyorum.Bu tür eylemleri yapanlar ne kadar okursa okusun genelde akıl ve mantık duvarlarına bendler koymuş,cahilce bu tür eylemleri yapanlardır.Yani CHP'nin binasını taşlasan ne olacak,camlarını kırsan ne olacak.Bizler bu tür davranışların yanlış oldugunu hep söylüyoruz.Genede oluyor.Demek ki en büyük suç aslında Bireylerde,Fertlerde gibi geliyor.Ne dersiniz..?

Yorumlar mı...;

Eğer gerçeği görebilseydik...bazı konularda bazı insanların samimi oldugunu düşünülse neden chp'e cumhurbaşkanlığı seçimlerinde yeri almasın.Ama tayyip erdoğanın cezaevinden bile çıktığı zaman ki konuşmaları ve bunları bilmek gerekiyor.

"Çankaya bir imam hatipli cumhurbaşkanı görecektir,inşallah hedefimize ulaşaçağız" (Rte 96 )

Eğer yanlış hatırlamıyorsam bu tür sözleri sarf etmiş bir başbakan.Aynı şekilde gülünde bu cumhuriyet için sarf ettiği ve chp ile bile uzlaşmadan kendi adaylarını dayatmaları zaten demokrasiye sıkılmış,milletin eğemenliğine sıkılmış bir kurşundu.Ayrıca bazı milletvekillerinin dört buçuk sene içerisinde sarf ettiği sözleri,dvranışları unutmamak lazım.

Misal Arınç'ın "kamusal alan felan tanımam" gibi çıkışları....geçenlerde

M.E.B hüseyin çeliğin " 3-5 tane kişi çıkmış slogan atıyor,bunlar milletin iradesini yansıtmıyor,kale almıyoruz" gibi verdiği demeçler çok önemlidir.

Bunları bile bile göz yummak hakk'ı gizlemektir.CHp ayrıca abdüllatif şener'e sıcak baktığını akp'ye söylemişti.Ama yok ne Chp ile görüşme yaptılar nede CHP'nin uygun göreceği bir adayı sundular.Sonra utanmadan milletin iradesinden bahsediyorlar.Bu konu geniş..çok fazla şey yazılabilinir.

Ayrıca; geçen ki yozgatta meydan gelen olayıda bu vesileyle kınıyıorum/ayıplıyorum.

Konu için teşekkürler...

ufkuner
24.05.2007, 18:10
saldıranların allah belasını versin her kuruluşa ve kuruma saldırdılar, yetmedi şimdide CHP binasına bunu yapan şerefsizler. ülkenin bölünmez butunlügünü savunan CHP nin butur saldırılara karşı eN iyi cevabı SANDIKTA VERCEGİZ.

gerici dinci takiyeci boşbakan ve yalakaları.

RÜYALARI GERÇKLEŞTİRMENİN EN KISA YOLU, UYANMAKTIR.

ONU®
25.05.2007, 15:22
a (17.05.2007) : helal olsun o nu yapanlara bunlara az bıle bunları teker teker yakalayıp asacaksın arkadas

Allah bu kara cahil tayyip yalakalarını ıslah etsin.Daha ne diyelim.