Orijinalini görmek için tıklayınız : 25-26 mayıs istek topiği
çeşm-i naz 25.05.2007, 10:26 gün doğdu hep uyandık siperlere dayandık
bağımsızlık uğruna al kanlara boyandık
yolumuz devrim yolu gelin gardaşlar gelin
yurdumuza faşist konmuş vurun gardaşlar vurun..
günaydın sevgili dostlarımız...
www.aleviradyo.com yine sizlerle türkülerimizi paylaşmaya devam ediyor
bugün kü türkü seyriniz çeşm-i naz ile başlıyor...
türkülerin dili www.aleviradyo.com çeşm-i naz'lı türküler seyrine hoşgeldiniz canlar....isteklerinizi burdan bana iletebilir ve seyrimize sizde yarenlik edebilirsiniz.....
yagmur12 25.05.2007, 10:30 Günaydın Didemciğim, forumdaki tüm arkadaşlar için Nurettin Rençber'den Yadımda Sen'i ve Grup Yorum'dan Dağlara Gel'i çalmanı istiyorum. Şimdiden teşekkür ederim. İyi yayınlar... :)
didem can günaydın, yıldırım budak tan "alageyik" türküsünü çalarsan sevinirim.
Sadece forum üyelerine gelsin...
günaydın arzudan kömür gözlüm türküsünü çalarsanız sevinirim
çeşm-i naz 25.05.2007, 10:57 didem can günaydın, yıldırım budak tan "alageyik" türküsünü çalarsan sevinirim.
Sadece forum üyelerine gelsin...
üzgünüm türkünüz arşivimde yok sırada ki türkü sizin içinde gelsin kabul ederseniz:)
günaydın didoşum Mustafa Özarslan'dan yarim yarim çalar mısın canem.:innocent:
kolay gelsin..:)
çeşm-i naz 25.05.2007, 11:03 günaydın didoşum Mustafa Özarslan'dan yarim yarim çalar mısın canem.:innocent:
kolay gelsin..:)
günaydın canım
amann canhanem çalmam mı hemen çalarım :)
meymane_usari 25.05.2007, 11:04 zülfü livaneli-hiroşima
mikail aslan-gimgimize
servet kocakaya-zindan
ilkay akkaya-yarab bu ne derttir
grup yorum-felluce
şimdilik isteklerim bu kadar olursa yazarım yine :)
merhaba ali asker den şu metrisin önü türküsü çalarsanız sevinirim
çeşm-i naz 25.05.2007, 11:09 zülfü livaneli-hiroşima
mikail aslan-gimgimize
servet kocakaya-zindan
ilkay akkaya-yarab bu ne derttir
grup yorum-felluce
şimdilik isteklerim bu kadar olursa yazarım yine :)
amanda aman benim nazar boncuğum kömür gözlüm çalmam mı isteklerini ama bazıları bende yok sen yolların artık dimi:D:whistling :biggrin:
yaz şiir yürelim teşekür ederim:)
Selam Didem benim içinde Güler Duman-Özlem Özdil'den nazlı nazlı türküsünü çalarmısın....
çeşm-i naz 25.05.2007, 11:17 Selam Didem benim içinde Güler Duman-Özlem Özdil'den nazlı nazlı türküsünü çalarmısın....
merhaba :)
isteğinizi sıraya aldım :)
çeşm-i naz 25.05.2007, 11:18 merhaba ali asker den şu metrisin önü türküsü çalarsanız sevinirim
merhaba ali asker türküsü sizin için :)
meymane_usari 25.05.2007, 11:21 Yilmaz Çelik-Seve (yoksa yilmaz çelikten bir başka türkü olabilir.)
Grup Munzur-Pukeleka
Ahmet Aslan-Çirtike
Kardeş Türküler-Deniz'e Yakılan Türkü
Seyduna&Şahrud-Nefesimi
Sabahat Akkiraz-Ya Xızır Semahı
Dertli Divani-Bilesin
Gültekinler-Kimbilir
isteklerim devam ediyor.bakayım aklıma gelirse devam ederim isteklere :D:D:D
ozarslan 25.05.2007, 11:23 günaydın. ali kızıltuğdan benim o köylerde çok alacağım var türküsünü www.geykoca.com sitesindeki üyelere armağan ediyorum.
çeşm-i naz 25.05.2007, 11:25 Yilmaz Çelik-Seve (yoksa yilmaz çelikten bir başka türkü olabilir.)
Grup Munzur-Pukeleka
Ahmet Aslan-Çirtike
Kardeş Türküler-Deniz'e Yakılan Türkü
Seyduna&Şahrud-Nefesimi
Sabahat Akkiraz-Ya Xızır Semahı
Dertli Divani-Bilesin
Gültekinler-Kimbilir
isteklerim devam ediyor.bakayım aklıma gelirse devam ederim isteklere :D:D:D
şimdi öz'üm ilk önce sor ablana öle yap isteklerini dermişim:D:D
istediğin bütün sanatçılar var ama isteğin türkülerinden bazıları yok sana başka türkülerini çalayım ablacım olur mu:)
yılmaz çelik
grup munzur
ahmet aslan'dan başka türküleri çalıcam senin diğerleri isteğin türküleriyle senin için:)
çeşm-i naz 25.05.2007, 11:27 günaydın. ali kızıltuğdan benim o köylerde çok alacağım var türküsünü www.geykoca.com sitesindeki üyelere armağan ediyorum.
günaydın:)
ali kızıltuğ sizin için teşekür ederiz:)
ozarslan 25.05.2007, 11:36 merhaba mahsuni şerifin bana dönek demiş itin biri adlı türküyü çalabilrseniz sevinirim.
çeşm-i naz 25.05.2007, 11:38 merhaba mahsuni şerifin bana dönek demiş itin biri adlı türküyü çalabilrseniz sevinirim.
merhaba mahsuni türküsü erkan serkan yorumuyla sizinle:)
eldorado 25.05.2007, 11:38 herkese günaydın...yusuf hayaloğlundan ah istanbulu istiyorum mümkünse...kolay gelsin...
çeşm-i naz 25.05.2007, 11:39 herkese günaydın...yusuf hayaloğlundan ah istanbulu istiyorum mümkünse...kolay gelsin...
günaydın yusuf hayal oğlu sizin için:)
ozarslan 25.05.2007, 11:51 Türküler sevdamızdan Ateşi aşkına adlı türküyü çalarmısın.... teşekkürler şimdiden
çeşm-i naz 25.05.2007, 11:52 Türküler sevdamızdan Ateşi aşkına adlı türküyü çalarmısın.... teşekkürler şimdiden
can bir düzeltme yapalım türkü değildir o deyiştir :)
sırada deyiş:)
Merhaba Herkesin günü aydin olsun eftalyayi calmanizi rica ediyorum birde derdim coktur hangisine yanayim birde su kanli zalimin ettigi isler üc tane istedim hak üctür hersey gönlünüzce olsun alevi forumdaki dinleyen arkadaslar icin birde benim icin olsun.
çeşm-i naz 25.05.2007, 11:54 Merhaba Herkesin günü aydin olsun eftalyayi calmanizi rica ediyorum birde derdim coktur hangisine yanayim birde su kanli zalimin ettigi isler üc tane istedim hak üctür hersey gönlünüzce olsun alevi forumdaki dinleyen arkadaslar icin birde benim icin olsun.
günaydın istekleriniz sırada can teşekür ederiz:)
Merhaba Özlem Özdİlden YÜrÜ Be Haydar TÜrkÜsÜnÜ Çalarsaniz Sevİnİrİm
çeşm-i naz 25.05.2007, 12:14 Merhaba Özlem Özdİlden YÜrÜ Be Haydar TÜrkÜsÜnÜ Çalarsaniz Sevİnİrİm
türkünüz sırada can:)
Hak üc demistim ama güle yel degdi parcasi birde oy cemo cemo can parcasida yaninda olsa birde kime ne söyleyim biliyorum cok oldum calarsaniz sevinirim tabiki yok demiyeceginizi biliyorum.Tesekkür ederim.
merhaba didem
edip akbayram dan güzel günler görecegiz çocuklar
forumdakı tüm canlara gelsın özellikle şu an kafasını dinleyen bir kardeşim var ona gelsin.
teşekkürler iyi yayınlar
çeşm-i naz 25.05.2007, 12:50 Hak üc demistim ama güle yel degdi parcasi birde oy cemo cemo can parcasida yaninda olsa birde kime ne söyleyim biliyorum cok oldum calarsaniz sevinirim tabiki yok demiyeceginizi biliyorum.Tesekkür ederim.
:):):)
istekleriniz sırada can ne demek tabi ki demem:)
merhaba didem
edip akbayram dan güzel günler görecegiz çocuklar
forumdakı tüm canlara gelsın özellikle şu an kafasını dinleyen bir kardeşim var ona gelsin.
teşekkürler iyi yayınlar
merhaba ali abim velle bende bekliyorum hep teşekür ediyor istek istemiyor diye düşünüyordum :)
o kafasını dinleyen arkadaşa kurban olam ben :)
slm bütün canlara, Ahmet Aslan'dan Susarak özlüyorum, varsa çalarsanız sevinirim..
çeşm-i naz 25.05.2007, 12:57 slm bütün canlara, Ahmet Aslan'dan Susarak özlüyorum, varsa çalarsanız sevinirim..
merhaba türkünüz sırada teşekür ederiz ayrıca turuncu da güzel olmuş tekrar tebrik ederiz:)
Mavi Göl 25.05.2007, 13:25 Dilan abla grup yoldan rüzgarı ve erdal güneyden saklımdasını çalarsan sevinirim.İyi yayınlar abla:)
çeşm-i naz 25.05.2007, 13:27 Dilan abla grup yoldan rüzgarı ve erdal güneyden saklımdasını çalarsan sevinirim.İyi yayınlar abla:)
:):):):)
tamam ablası isteklerin sırada:D:D:D
Türkü Gözlü Kız 25.05.2007, 13:40 Ahanda Ben geldim :)
Tünaydin hepinize canlar.
Didosum kolay gelsin Fistigim, gerek kafasini dinleyen bidenemiz icin, gerek calistigi icin suan radyoyu dinleyemeyen Alev´imiz icin, gerekse dinleyebilen sansli canlarimiz icin senden Dokuz alti yollarini istiyorum Gülüm.
Baris Abimiz de cok sever bu türküyü, ona da gelsin tabii ki :)
Sevgiler
çeşm-i naz 25.05.2007, 13:43 Ahanda Ben geldim :)
Tünaydin hepinize canlar.
Didosum kolay gelsin Fistigim, gerek kafasini dinleyen bidenemiz icin, gerek calistigi icin suan radyoyu dinleyemeyen Alev´imiz icin, gerekse dinleyebilen sansli canlarimiz icin senden Dokuz alti yollarini istiyorum Gülüm.
Baris Abimiz de cok sever bu türküyü, ona da gelsin tabii ki :)
Sevgiler
tünaydın canum
bütün sevdiklerimize aleve barış abimize özcanımıza ali abimize herkese gelsin:)
sırada tatlım teşekür ederiz:)
insanlar kardeş 25.05.2007, 13:44 sevgili Didem;
hayli zaman oldu ne çalan var ne çaldıran var türkülerimi.
İlla ki türkülerim.Bu bir baskındır
Bu bir eylemdir Didemciğim
Ezgilerle hep beraber gelebilir mi türkülerim...
Tüm canlara
Saygılarımla......
çeşm-i naz 25.05.2007, 13:47 sevgili Didem;
hayli zaman oldu ne çalan var ne çaldıran var türkülerimi.
İlla ki türkülerim.Bu bir baskındır
Bu bir eylemdir Didemciğim
Ezgilerle hep beraber gelebilir mi türkülerim...
Tüm canlara
Saygılarımla......
evet abicim uzun zaman oldu seni topiklerde görmeyeli hatamız kusurmuz mu oldu ki gelmedin :ohmy:
eylemlere her zaman saygımız sonsuz abicim hak isteniyorsa eğer
türküleriniz içinde hayhay abicim:)
siyahgul 25.05.2007, 13:52 ahmet aslandan tanımadığım teni çalarmısınız
çeşm-i naz 25.05.2007, 13:54 ahmet aslandan tanımadığım teni çalarmısınız
sırada can:)
meleğim24 25.05.2007, 13:54 günaydın didemcim nasılsın bugun valla ben cok yorgun gıbıyım umarım sen iyisindir senden gene ferhat tunc un türküsünü istiyorum calarsan memnun olurum kib bye
çeşm-i naz 25.05.2007, 13:56 günaydın didemcim nasılsın bugun valla ben cok yorgun gıbıyım umarım sen iyisindir senden gene ferhat tunc un türküsünü istiyorum calarsan memnun olurum kib bye
tünaydın canım teşekür ederim iyim aman dikkat et kendine iyi ol türkün sırada canım teşekür ederim:)
siyahgul 25.05.2007, 14:03 nurettin rençber'den ezo istesem çalar mısınız?:(
meleğim24 25.05.2007, 14:07 coooooooooooooooooook teşekkür ederim didemcim bunu türküyü ne zaman dınlesem gözlerim doluyo aglamak ıstıyorum ama kendımı tutuyorum offffffffff offfffffffffffffffff senı sevıyorum canım saol:3: :36_1_55:
çeşm-i naz 25.05.2007, 14:10 nurettin rençber'den ezo istesem çalar mısınız?:(
çalarız tabi neden çalmayalım:)
Kerpiç kerpiç üstüne kurdum binayı
Binayı kurar iken gördüm leylayı..
Çalarsın dimi? :)
Bir sıkıntı var sabahtan üzerimde.. Gördüğüm rüyayı hayra yordum, yormak istedim.. Rüyada olsa seni gördüğümemi sevineyim? Rüyada olsa beni terkedip gittiğinemi üzüleyim?
Mavi Göl 25.05.2007, 14:28 Dilan abla yutseven kardeşlerden kaymakamın kızlarını çalarmısın.Tüm alevi foruma gelsin abla:):)
meleğim24 25.05.2007, 14:30 didemcim mustafa özarslandan ayrılamam ben o gül yüzlü yardan türküsünü calarsan senırım canım bye
çeşm-i naz 25.05.2007, 14:33 Kerpiç kerpiç üstüne kurdum binayı
Binayı kurar iken gördüm leylayı..
Çalarsın dimi? :)
Bir sıkıntı var sabahtan üzerimde.. Gördüğüm rüyayı hayra yordum, yormak istedim.. Rüyada olsa seni gördüğümemi sevineyim? Rüyada olsa beni terkedip gittiğinemi üzüleyim?
olsa çalarım velle ama yok cano:blushing:
Dilan abla yutseven kardeşlerden kaymakamın kızlarını çalarmısın.Tüm alevi foruma gelsin abla:):)
çalmam mı ablası hemen sırada hazırla mendiliini:clown:
didemcim mustafa özarslandan ayrılamam ben o gül yüzlü yardan türküsünü calarsan senırım canım bye
sırada canım :)
Mavi Göl 25.05.2007, 14:38 olsa çalarım velle ama yok cano:blushing:
çalmam mı ablası hemen sırada hazırla mendiliini:clown:
sırada canım :)
iyi de bende mendil yok:clown: mendilsiz çekelim halay olurmu:lol:
[QUOTE=çeşm-i naz;436407]olsa çalarım velle ama yok cano:blushing:
Banane yaaa çalcaksın!! :biggrin: Dinlemiyorum radyoyu seni boykot ediyorum ozaman didem :001_tt2:
dıdem yenıden merhaba
ÖZGÜR AKDEMIR den kipriğin kaşına degdıgı zaman
çalarsan sevınırım. kolay gelsın
seyhunbey 25.05.2007, 15:45 Merhaba Türkü Dostlari Seyhunbey ' le Yüksek Dozda Bağlama isteklerinizle devam ediyor... :D
:walkman:
Saygilar...
eldorado 25.05.2007, 16:05 sabah isteğimi dinleyemedim...mümkünse bir tane daha istiyorum..yusuf hayaloğlundan hangi ayrılık varki adlı şiir....teşekkürler..
seyhunbey 25.05.2007, 16:07 sabah isteğimi dinleyemedim...mümkünse bir tane daha istiyorum..yusuf hayaloğlundan hangi ayrılık varki adlı şiir....teşekkürler..
Tabiki Mümkündür. isteyinizi Siraya aliyorum :thumbup1:
meleğim24 25.05.2007, 16:24 seyhun cano bana hüseyin karakuş tan adı deniz olmalı ezgisini calarmısın neeeeeee oluuuuurrrrr kendıne ıyı bak canom hpşçakal
daha ısteklerım olacak kızmassın bana ınsallah:sweatdrop :3:
seyhunbey 25.05.2007, 16:26 seyhun cano bana hüseyin karakuş tan adı deniz olmalı ezgisini calarmısın neeeeeee oluuuuurrrrr kendıne ıyı bak canom hpşçakal
daha ısteklerım olacak kızmassın bana ınsallah:sweatdrop :3:
kizmak ne kelime olurmu öyle şey :yamukgul: İstekleriniz var oldukca buyuk zevkle çalarim isteyini siraya aliyorum cano :thumbup1:
meleğim24 25.05.2007, 16:26 güler dumandan güle yel deydi ezgisinide istiyorum calarsan maymun olurum calma heee :) şaka şaka calarsın degılmı kardesım kib:thumbup1: :)
iyi yayınlar hemşom senden diyardan sewe yi çalmanı rica edicektim bütün foruma gelsin
seyhunbey 25.05.2007, 16:36 güler dumandan güle yel deydi ezgisinide istiyorum calarsan maymun olurum calma heee :) şaka şaka calarsın degılmı kardesım kib:thumbup1: :)
iyi yayınlar hemşom senden diyardan sewe yi çalmanı rica edicektim bütün foruma gelsin
Tamam İsteklerinizi Siraya aliyorum :thumbup1:
meleğim24 25.05.2007, 16:58 seyhuncum gurbetteki kardeşim fikret için gurbette dedigim yani ailesinden uzak bılıyosunuz onun ıcın ferhat tunctan gülmene ogul türküsünü istiyorum calarsan sevınırız iyi yayınlar cano
Mavi Göl 25.05.2007, 17:00 seyhun mustafa özarslandan deli gönülü çalarmısın.tüm foruma gelsin..
seyhunbey 25.05.2007, 17:16 seyhuncum gurbetteki kardeşim fikret için gurbette dedigim yani ailesinden uzak bılıyosunuz onun ıcın ferhat tunctan gülmene ogul türküsünü istiyorum calarsan sevınırız iyi yayınlar cano
seyhun mustafa özarslandan deli gönülü çalarmısın.tüm foruma gelsin..
istekleriniz siraya aliyorum tüm dostlar için :thumbup1:
Merhaba seyhun kardes Duydum dost yaralanmis birde sabahat akkirazdan kinali kar türküsünü calabilirmisin.
seyhunbey 25.05.2007, 18:02 Merhaba seyhun kardes Duydum dost yaralanmis birde sabahat akkirazdan kinali kar türküsünü calabilirmisin.
Tabiki çalarim isteyin hemen sirada :thumbup1:
seyhun yusuf gül/ gülaydan- üzülme yi istiyorum cane
kolay gelsin
seyhunbey 25.05.2007, 18:10 seyhun yusuf gül/ gülaydan- üzülme yi istiyorum cane
kolay gelsin
Tamam canom isteyin hemen geliyor :walkman:
çeşm-i naz 25.05.2007, 21:41 yolculuğumuza isteklerinizle devam ediyoruz canlar...:)
Hasret Gültekin'den bir türkü istiyorum...
çeşm-i naz 25.05.2007, 21:48 Hasret Gültekin'den bir türkü istiyorum...
isteme boşuna çalmam sana türkü falan:001_tt2: (şaka tabi ki hemen sırada:))
meleğim24 25.05.2007, 21:54 didemcim merhaba iyi aksamlar senden eşim için mustafa özarslandan arayı arayı ezgisini istiyorum canım k.i.b
meleğim24 25.05.2007, 21:55 bide leyla ablam için istiyorum babayla ılgılı bı turku olsun leyla ablama gelsın cano
iyi yayınlar
Ben de istiyorum ben de:biggrin: Kardeş Türküler'den "demme" istiyorum cnm çalarsan çok sevinirim kolay gelsn.:walkman: :biggrin:
çeşm-i naz 25.05.2007, 21:58 didemcim merhaba iyi aksamlar senden eşim için mustafa özarslandan arayı arayı ezgisini istiyorum canım k.i.b
iyi akşamlar canım türkün sırada :)
bide leyla ablam için istiyorum babayla ılgılı bı turku olsun leyla ablama gelsın cano
iyi yayınlar
leyla ablam ve babası için hemen bir türkü geliyor:)
çeşm-i naz 25.05.2007, 21:59 Ben de istiyorum ben de:biggrin: Kardeş Türküler'den "demme" istiyorum cnm çalarsan çok sevinirim kolay gelsn.:walkman: :biggrin:
aman canım güzel gözlüm hemen sırada canımm:)
slm bugün ikinci isteğim kusura bakmassın işallah, İsmail Özden'den sunam avcı türküsü varsa çalarsan sevinirim bütün canlara gelsin..
çeşm-i naz 25.05.2007, 22:05 slm bugün ikinci isteğim kusura bakmassın işallah, İsmail Özden'den sunam avcı türküsü varsa çalarsan sevinirim bütün canlara gelsin..
rahatsızlık değilde can isteğin türkü arşivimde yok üzgünüm sırada ki türkü sana geldin kabul edersen:)
MısriKız 25.05.2007, 22:05 Kolay gelsin bende yasemin göksudan akşamları istiyorum dinleyen tüm canlara gelsin teşekkürler şimdiden :whistling :whistling
çeşm-i naz 25.05.2007, 22:07 Kolay gelsin bende yasemin göksudan akşamları istiyorum dinleyen tüm canlara gelsin teşekkürler şimdiden :whistling :whistling
yasemin göksu sizin için başka türküsüyle umarımkabul edersiniz:)
meleğim24 25.05.2007, 22:17 didemcim arzudan kömür gözlümü calarmısın
iyi yayınlar
aristo_can 25.05.2007, 22:17 Merhaba Kolay gelsin
Efkan Şeşenden 9-6 yollarını istiyorum
Bütün halkımıza gelsin :)
teşekürler iyi yayınlar
çeşm-i naz 25.05.2007, 22:20 didemcim arzudan kömür gözlümü calarmısın
iyi yayınlar
Merhaba Kolay gelsin
Efkan Şeşenden 9-6 yollarını istiyorum
Bütün halkımıza gelsin :)
teşekürler iyi yayınlar
istekleriniz sırada canlar:)
meleğim24 25.05.2007, 22:32 didemcim hüseyin karakustan adı denız olmalı turküsünü calarmısın
çeşm-i naz 25.05.2007, 22:38 arkadaşlar yayına arkadaşım dj eco devam ediyor türkülerinizi ona bu topikten iletebilirsiniz ilk istek benden benim türküm lütfen eco kolay gelsin:)
meleğim24 25.05.2007, 22:38 didemcim türküden diyar diyar türküsü varsa calarmısın yoksa canın saolsun
hewal_34 25.05.2007, 22:46 merhaba djeco arkadaşım belki ibrahim tatlı sesten sonra gitmeyecek bir parça ama benim için sibel yalçın destanını çalarmısın bu parça tüm alevi forum için gelsin saygılar
meleğim24 25.05.2007, 22:53 eco can bana türküden diyar diyar ezgisini calarmısın iyi yayınlar can
melegim24 istegin az sonra geliyor...hewal34 istedigin parcayi ariyorum,fakat bulamazsam baska bir türküde olabilirmi...
istek alan var mı bilmiyorum.dertli divaniden "serçeşme"yi istiyorum.sevgiler
çeşm-i naz 26.05.2007, 10:27 merhaba sevgili dostlarımız
günaydınlar olsun bütün canlarımıza edirne'den kars'a bütün heryere huzur barış dolmassı ümidiyle merhaba...
güne yine çeşm-i naz'lı türküler ile yürekteki türkülerinizin yeri aleviradyo.com dayız isteklerinizi burdan bana iletebilirsiniz....:)
Mavi Göl 26.05.2007, 10:55 Dilan abla
ahmet aslan-susarak özlüyorum
servet kocakaya-zindan
özlem özdil-deli gönül çalarmısın sana meltem ablama ve özellikle eylül ablama gelsin iyi yayınlar ..
çeşm-i naz 26.05.2007, 10:57 Dilan abla
ahmet aslan-susarak özlüyorum
servet kocakaya-zindan
özlem özdil-deli gönül çalarmısın sana meltem ablama ve özellikle eylül ablama gelsin iyi yayınlar ..
günaydın tolgacım merhaba:)
isteklerin sırada :)teşekür ederim:)
Merhaba günaydin herkese naz kardes daglara gel daglara calabilirmisin.
günaydın didemcim Gülay'dan ömür göz çalar mısın canım yoksa da Grup yol kar yanığı..
kolay gelsin tatlım :)
tüm sevenlere gelsin bu güzel hafta sonunda...:innocent:
çeşm-i naz 26.05.2007, 11:24 Merhaba günaydin herkese naz kardes daglara gel daglara calabilirmisin.
merhaba günaydın dağlara gel çalınmaz mı can en sevdiğim türkü hemen sırada teşekür ederim:)
Mavi Göl 26.05.2007, 11:24 Ben bir istek daha istiyebilirmiyim dilan abla hakan yeşilyurt- acıya gülmek...
çeşm-i naz 26.05.2007, 11:26 günaydın didemcim Gülay'dan ömür göz çalar mısın canım yoksa da Grup yol kar yanığı..
kolay gelsin tatlım :)
tüm sevenlere gelsin bu güzel hafta sonunda...:innocent:
günaydın canhanem kız sende bişey var ama hadi neyse yarın anlarız benim türkümü istiyorsun hee kar yanığı sevenler için
kar yanığı bir hasret bu gitmelerin son olsun....:crying:
çeşm-i naz 26.05.2007, 11:27 Ben bir istek daha istiyebilirmiyim dilan abla hakan yeşilyurt- acıya gülmek...
iste ablası aldım sıraya canım:clown:
Naz kardes ben yine istiyecegim Aldirma gönül aldirma, Naz naz eyleme bir zamanlar koroda arkadaslarla söyledigimiz parcalar Hasretin beni hasta eyledi biraz o günlere dogru gideyim sizde vardir bu parcalar.Benim dosyamda yazili sadece daha cok var artik sirayla gün gectikce isterim sizden calmanizi.Hersey gönlünüzce olsun.
çeşm-i naz 26.05.2007, 11:55 Naz kardes ben yine istiyecegim Aldirma gönül aldirma, Naz naz eyleme bir zamanlar koroda arkadaslarla söyledigimiz parcalar Hasretin beni hasta eyledi biraz o günlere dogru gideyim sizde vardir bu parcalar.Benim dosyamda yazili sadece daha cok var artik sirayla gün gectikce isterim sizden calmanizi.Hersey gönlünüzce olsun.
iste can sen iste ben çalam:)
teşekür ederim sizinde gönlünüzce olsun sırada isteklerinz:)
gülom didemim İlkay Akkaya & Tuncay Akdağ'dan munzuru çalabilir misin
bir de varsa Kazım Koyuncu - bu hayat istiyorum canımm
iyi yayınlar kolay gelsin...
çeşm-i naz 26.05.2007, 12:09 gülom didemim İlkay Akkaya & Tuncay Akdağ'dan munzuru çalabilir misin
bir de varsa Kazım Koyuncu - bu hayat istiyorum canımm
iyi yayınlar kolay gelsin...
olmaz mı canım isteklerin sırada bak bir de sana süpriz bir türkü çalıcam sana bana aycan'a ve betüş'e gelsin sadece dördümüze bu süpriz türkü:)...:001_wub: :001_wub:
Merhabalar sevgili dj..,
Sabah sabah radyo'yu dinliyorum...Çok güzel çok teşekkürler....... Keyifle hem sanal aleme dalmışım günlük gazatelere bakıyorum hemde bazan insanlık için insanlar için ne yapmak gerek diye derin derin düşünüyorum.
Daminin dediği gibi "denizden denize gidiyorum,yine kendime geliyorum"...bakalım ne kadar akacak bu yürek...
Eğer varsa Veysel Dedem'den "Kara Toprak" parçasını istiyorum..
Bu parçayıda köyde yaşayan ebelerimize,dedelerimize sevdiklerimize gelsin...
Teşekkürler..
çeşm-i naz 26.05.2007, 12:23 Merhabalar sevgili dj..,
Sabah sabah radyo'yu dinliyorum...Çok güzel çok teşekkürler....... Keyifle hem sanal aleme dalmışım günlük gazatelere bakıyorum hemde bazan insanlık için insanlar için ne yapmak gerek diye derin derin düşünüyorum.
Daminin dediği gibi "denizden denize gidiyorum,yine kendime geliyorum"...bakalım ne kadar akacak bu yürek...
Eğer varsa Veysel Dedem'den "Kara Toprak" parçasını istiyorum..
Bu parçayıda köyde yaşayan ebelerimize,dedelerimize sevdiklerimize gelsin...
Teşekkürler..
ben teşekür ederim serhat yayını takip ettiğin için..
insanlar kendileri için insanlığa değer katmak yerine her gün bu değeri düşürüyorlar umarım birgün nasıl değer vereceklerini anlarlar...
keyfine keyif katalım o zaman türkün senin için...
feleğilen derdi davamız çoktur
medet senden yetiş ya imam hüseyin.....
teşekkürler didemim canım benimm şimdi de Aynur Haşhaş' dan bağlandı yollarımı çalar mısın umarım vardır..yoksa da Yavuz Bingöl'den yarim şimdi neredesin gelsin bu seferde ben dördümüz için istiyorum..aycan'ım sen, ben ve Betüş'ümüz için...:)
aleviradyo da senleyiz tatlım iyi yayınlar..:)
eldorado 26.05.2007, 12:31 günaydın..ali asker eylem güzeli adlı parçayı istiyorum..kolay gelsin çeşm_i naz...
çeşm-i naz 26.05.2007, 12:36 teşekkürler didemim canım benimm şimdi de Aynur Haşhaş' dan bağlandı yollarımı çalar mısın umarım vardır..yoksa da Yavuz Bingöl'den yarim şimdi neredesin gelsin bu seferde ben dördümüz için istiyorum..aycan'ım sen, ben ve Betüş'ümüz için...:)
aleviradyo da senleyiz tatlım iyi yayınlar..:)
beğendin mi canom :):)
rica ederim size can kurban aynur haşhaş meyhaneci çalam dördümüze yine:clown:
yavuz bingölde sırada tokat'ın güzellerine gelsin....
günaydın..ali asker eylem güzeli adlı parçayı istiyorum..kolay gelsin çeşm_i naz...
merhaba
ali asker devrim türküsü ile sizinle umarım kabul edersniz:)
eldorado 26.05.2007, 13:14 aynur haşhaştan masa üstünde testi...mümkünmü?
didoşum halaylara devam sabah sabah iyi coştuk yavv :D :D
çeşm-i naz 26.05.2007, 13:17 aynur haşhaştan masa üstünde testi...mümkünmü?
arşivimde yok can :blushing: sıradaki türküyü kabul edersin umarım:wink:
yitirilen 26.05.2007, 13:35 çeşmi nazım senin için yarım tutusurum,
önce sizlere sonrada tüm sevdilkerime seni seviyorum demenin mutluluğu ile bana meltem cumbulun sölediği etek sarı varsa çalarmısın yada kardeş türküler ahirim sensinnnnnn
yüreğindeki sevgin daim olsun...
seyhunbey 26.05.2007, 15:20 çeşmi nazım senin için yarım tutusurum,
önce sizlere sonrada tüm sevdilkerime seni seviyorum demenin mutluluğu ile bana meltem cumbulun sölediği etek sarı varsa çalarmısın yada kardeş türküler ahirim sensinnnnnn
yüreğindeki sevgin daim olsun...
İsteğini siraya aliyorum can ceylan yorumu ile umarim kabul edersin :thumbup1:
meleğim24 26.05.2007, 16:43 seyhuncum bende ıstek ıstıyorum ferhat tunctan gülmene ogul türküsünü ıstıyorum calarsan sevınırım canım ıyı yayınlar k.i.b
seyhunbey 26.05.2007, 16:49 seyhuncum bende ıstek ıstıyorum ferhat tunctan gülmene ogul türküsünü ıstıyorum calarsan sevınırım canım ıyı yayınlar k.i.b
isteyin arşivimde yok cano senin için ferhat tunçdan özgürlük mahkumlarini çalicam :thumbup1:
Seyhun kardes Ah bir ates ver parcasi, birde yemen bizim neyimize calabilirmisin.
seyhunbey 26.05.2007, 17:20 Seyhun kardes Ah bir ates ver parcasi, birde yemen bizim neyimize calabilirmisin.
Can yemen bizim neyimize bu türküyü çaliyrum diğer isteyin yok arşivimde :)
isteyin hemen sirada :thumbup1:
meleğim24 26.05.2007, 18:26 cano ahmet kayadan şiire gazele ezgisini istiyorum calarsan sevınırım iyi yayılanlar
Aşık Daimi'den "Bir gerçege bel bagladım erenler" deyişini çalabilirsen sevinirim.
seyhunbey 26.05.2007, 18:33 cano ahmet kayadan şiire gazele ezgisini istiyorum calarsan sevınırım iyi yayılanlar
Tabiki çalarim cano isteyini siraya aliyorum :thumbup1:
Aşık Daimi'den "Bir gerçege bel bagladım erenler" deyişini çalabilirsen sevinirim.
Merhaba abicim isteyin arşivimde yok :no: senin için '' Aşık Daimi'den Dönermiz '' isimli eserini çalicam umarim kabul edersin :rolleyes:
deniz mavi 26.05.2007, 21:36 merhaba canlar uzak diyarlara yolculuk deniz mavi'yle yani benimle başladı:D isteklerinizi bekliyorum türkü tadında kalın
seyhunum kolay gelsin yıldırım budak tan"alageyik" türküsünü çalarmısın. sana ve forum üyelerine gelsin, iyi yayınlar...
deniz mavi 26.05.2007, 22:18 seyhunum kolay gelsin yıldırım budak tan"alageyik" türküsünü çalarmısın. sana ve forum üyelerine gelsin, iyi yayınlar...
malesef can arşimde yokk üzgünüm sıradaki ezgi sana gelsin
malesef can arşimde yokk üzgünüm sıradaki ezgi sana gelsin
can seyfi yerlikayadan "ben hep seni düşünürüm" ezgisini çalarmısın, forum üyelerine gelsin sağol:)
|