Blue_Love
25.05.2007, 17:36
Sevgili Yöneticiler Görüşlerimi Yazıyorum diye - itibar puanı aracılığı ile bana sürekli küfürler geliyor. Nedir bu insanların derdi burası özgür platform diye biliyorum. Daha önce yöneticilere bildirdim ama ilgilenen olmadı. Arkadaşlar ben eski Aleviforumu özledim.Lütfen...
Westside
25.05.2007, 17:39
Aynen bana da arkadaşlar.Kimden geldigi de aşikar.
Anatolianman
25.05.2007, 17:42
Küfür derken ciddi manada hakaretmi can?
Banada görüşlerimden dolayı ziyadesiyle kırmızı kart çıkıyor ama içlerinde küfür yok, biraz hakaret var ama.
Bence itibar puanı yazmada yazanın kullanıcı adı otomatik olarak gözüksün. Bu caydırıcı olabilir. İfşa ederiz en azından.
Bunun teknik altyapısı zor olmasa gerek.
Alevimen
25.05.2007, 17:48
Şimdi bunu hiç düşündünüz mü bilemiyorum ama böyle bir şikayet geldiğin'de size adım adım hangi adımlar izlendiğini yazayım:
1. Şikayet etme şekli gözden geçirilir, ne şekil hangi sözler ne tür düzey içeriyor diye. İlk görüş ve en önemlisi'de bu zaten oluşur.
2. Sonra bu şikayet için size yapılan yorumlar incelenir, siz çoğul'dan yani 'küfürlerden' bahsettiğiniz için 1'den fazla değerlendirmeler yani hepsi gözden geçirilir.
3. 1 adet olumsuz söz bulundu. Ve şu mesaja değerlendirme yapılmış: http://www.aleviforum.com/showthread.php?p=434551#post434551 Mesajınızı editlemişsiniz o nedenle daha önce ne yazıldı ve niye öyle bir yorum yapıldığını takip edemiyoruz.
4. Doğru yazmadığınızı öğrenmiş oldum yani küfürler derken sadece 1 adet olumsuz söz buldum. Size karşı itibarım azalıyor ve yardım edesim kaçıyor.
5. Eski aleviforum diyorsunuz ama aleviforum bugün ile en iyi durum'da ve ben sanırım en sağlıklı şekilde bunu ölçebilirim çünkü yıllardır burdayım siz ise 8/2006'dan beri.
6. Hal böyleyken yani fazladan süslü şikayet yapıyorsunuz ve benden yardım bekliyorsunuz? Kusura bakmayın ama bizi enayi yerine koyana itimat yok, şikayeti'de incelenmez.
7. Buda size ve sizin gibi adım izlemek isteyen herkese kapak olsun.
8. Birsonraki şikayetinizi doğru yolları izleyerek yapmanızı dileyerek iyi forumlar.
Alevimen