Orijinalini görmek için tıklayınız : AleviRadyo.Com

LaDY
27.05.2007, 21:33
hep birşeyleri paylaştık canlarımızla. düşüncelerimizi, duygularımızı, dostluklarımızı, yüreklerimizi.... sıra radyomuzda, türkülerimizde...

"-bir şarkı dinledim radyoda...................... çok beğendim türkülerimin arasında bulunsun istiyorum...

-sözleri böyleydi galiba.......................... ne güzel yorumlanmış. ilk defa dinliyorum, kim söylüyor acaba.

-ben............... türküsünü çok seviyorum. ama ne yazıkki DJ'imizin arşivinde yokmuş. oysa ben türkümü forum ailemle paylaşmak istiyorum..."

dostlar kimbilir kaçımızın içinden geçti bu cümleler.

ve sanırım cümlelerimize en uygun yer burası :)

Serhatlı
28.05.2007, 15:55
internet de sorun çıkmadan (kota)her türlü isteklerinizde ben ve arşivim hizmetinizdedir zaman ve süre verilirse bulamayacağım bir şey yokdur
Saygılarımla (ben bulamasamda geri kalan ahalli tamamlar zaten:D)

savaş-24
28.05.2007, 23:41
Ben,de geniş arşivim olan 18,000 türküyle, siz CaNLaRıN isteklerini yerine getirmeye çalışacağım

saygılar..

sausen
28.05.2007, 23:52
Benimde geniş bir arşivim var...
Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışacağım..

Mansuri
29.05.2007, 00:14
Ben de elimde olduğu kadar yardım etmeye çalışırım. 10.000 lik bir arşivim yok ama 3.000 kadar bir şey var. Bu arada bu topikte herkes arşivinden mi bahsedecek?
Ben Sümeyra Çakır'ı çok severim acaba arşivinizde Sümeyra'nın parçaları var mı? Ben de biraz var, paylaşabilirim.
Bu arda DJ' imizin arşivinde olup olmadığını nasıl öğreneceğiz?

Beşiktaşli58
29.05.2007, 00:21
Benimde 10.000'i askin türkü arsivim var, diger abileriminde öylemis yani birbirimizi iyi tamamlariz diye düsünüyorum.

LaDY
29.05.2007, 00:32
olup olmadığını nasıl öğreneceksiniz güzel soru :D mesela istek topiğinden istek istediniz ve o an yayında olan DJ imizin arşivinde o parça yok dolayısıyla isteğinizi yerine getiremiyor ;) bu topik o konuda hem size hem bize yardımcı olacak :)

Alevimen
29.05.2007, 02:22
ya evet bir türkü var yabancı dil sanırım kurmanci, bayan sesi başka bilmiyorum sadece melodisi kafam'da.. sanırım genel'de didem yayındayken listeye alınıyor..

Serhatlı
29.05.2007, 02:28
ya evet bir türkü var yabancı dil sanırım kurmanci, bayan sesi başka bilmiyorum sadece melodisi kafam'da.. sanırım genel'de didem yayındayken listeye alınıyor..

tahmin ediyorum aynur doğan dır değilse rojin veya rojda dır oda değilse kim kalıyor geriye onuda didem cevaplasın

Serhatlı
31.05.2007, 03:08
bu türkü yokmuş sanırsam ablam kusura bakma biraz geç oldu ama anca

sebahat akkiraz değirmenim terse döndü bu sene

mameki (http://dosyam.net/?id=a3jsls)

ii dinlemeler

çeşm-i naz
31.05.2007, 03:15

sanırsam sena dersimi baran bari yi söylüyorsun erhan abi

baran bari ardi şilvu
kandımhara gu ji hilvu
şevşeno he do şeve
baran bari rulira de

bir kere daha sormuştun bana bunu sanırsam o türkü değil mi devamlı yayında bunu çalıyorum çünkü

ÇaKıL
31.05.2007, 13:21
bu türkü yokmuş sanırsam ablam kusura bakma biraz geç oldu ama anca

sebahat akkiraz değirmenim terse döndü bu sene

mameki (http://dosyam.net/?id=a3jsls)

ii dinlemeler

Kadan Belan Bana Gele .Seve Seve Alırım.Türküm Benim Ablasının Göz Bebeği.Bu gün dokunmayın bana gönlüm coşmuş.Susturmayın.

Serhatlı
31.05.2007, 13:28
Kadan Belan Bana Gele .Seve Seve Alırım.Türküm Benim Ablasının Göz Bebeği.Bu gün dokunmayın bana gönlüm coşmuş.Susturmayın.

daim olur sevinçlerin inşallah

kusura bakma az geç oldu

kanko
16.06.2007, 16:03
selam dostlar ben envcer çeligin agzunik adlı uzun havasını arıyorum 1 sene oldu yaklaşık ama bulamadım eger yardımcı olursanız sevinirim şmdiden teşekkürler

Umudum_Sende
19.07.2007, 15:24
merhaba arkadaşlar bi türkü arıyorum yeni konu açmak istemedim buradan yardımcı olabilirmisiniz acaba...

Sözleri şöyle..

Başın taştan taşa çalan canlar merhaba merhaba dostlar merhaba diye... kim söylüyor bilemiyorum ama tayfun talipoğlunun sesine benziyo...

şimdiden teşekkürler...

asnet62
19.07.2007, 16:15
merhaba arkadaşlar bi türkü arıyorum yeni konu açmak istemedim buradan yardımcı olabilirmisiniz acaba...

Sözleri şöyle..

Başın taştan taşa çalan canlar merhaba merhaba dostlar merhaba diye... kim söylüyor bilemiyorum ama tayfun talipoğlunun sesine benziyo...

şimdiden teşekkürler...

Sadık Gürbüz söylüyor diye biliyorum.başka söyleyen biri var mı bilmiyorum can.
bu konuda müracaat serhatlı..en kısa surede yardımcı olacaktır herhalde sanırsam galıba

Serhatlı
19.07.2007, 20:24
selam dostlar ben envcer çeligin agzunik adlı uzun havasını arıyorum 1 sene oldu yaklaşık ama bulamadım eger yardımcı olursanız sevinirim şmdiden teşekkürler

sözlerini yazma imkanın olursa yardımcı olmaya çalışırım bu isimle kayıtlı seslendirilmiş bir eser yok

Serhatlı
19.07.2007, 20:27

Sözleri şöyle..

şimdiden teşekkürler...

aşık yetimi merhaba dostlar türküsü Ruhi Su seslendirmiş en kısa sürede ekleyecem

Sadık Gürbüz söylüyor diye biliyorum.başka söyleyen biri var mı bilmiyorum can.
bu konuda müracaat serhatlı..en kısa surede yardımcı olacaktır herhalde sanırsam galıba

abi teşekkürler sadık gürbüz den bu isimle kayıtlı yok

Umudum_Sende
20.07.2007, 13:09
tayfun talipoğlu - merhaba

http://www.speedyshare.com/450171456.html

Senede bir görmediğim dostlar merhaba
deste deste deremedim güller merhaba...

Saolun arkadaşlar... saygılar....

Güzelyürek
20.07.2007, 14:18
ohh ne güzel siz hazırlayın biz de keyifle dinleyelim.emeğinize yüreğinize sağlıkkkkkkk

Hinoralı
07.09.2007, 11:30
vokaldede mustafa özarslanın avazı mükemmel olmuştu

akigoümit
26.05.2008, 17:14
edıp akbayram -memleket saksı cok hosuma gıdıo calarsanız sewvnırım

kazımBARAN
26.05.2008, 17:31
mrhb dostlar bende ali sultandan dostum dostum türküsünü bir türlü bulamadim yardimci olaçak arkadaşlar varsa sevinirim