Orijinalini görmek için tıklayınız : Kırıkkale / Delice / Meşeyayla
arkadaşlar bende KIRIKALE/DELİCE/MEŞEYAYLA(cingeyli)köyündenim.bizim oralarda da pek çok alevi köy wardır.aklıma gelenleri ileteyim sizlere.
ELMALI,KOÇUBABA,BÜYÜKAVŞAR,KÜÇÜKAVŞAR,KOCABAŞ,ŞAHL I,İMİRLİ,MEŞEYAYLA(cingeyli),ÇATALLI,SAHCALI,BOZKÖ Y VS.
KIRIKKALE/SULAKYURT İLÇESİNE BAĞLI ALEVİ KÖYLERİ;
FARAŞLI,KALE,ALİŞEYHLİ,YENİCELİ,AĞALİ,SARIKIZLI,HA MZALI;
şimdilik bu kadar öğrenebildiklerimi de ilerleyen zamanlarda iletirim sizlere
RadicaLNoise 02.01.2006, 04:14 Ben Faraşlı'lıyım ayrıca forumda yeniyim herkese selam
arkadaşlar bende KIRIKALE/DELİCE/MEŞEYAYLA(cingeyli)köyündenim.bizim oralarda da pek çok alevi köy wardır.aklıma gelenleri ileteyim sizlere.
ELMALI,KOÇUBABA,BÜYÜKAVŞAR,KÜÇÜKAVŞAR,KOCABAŞ,ŞAHL I,İMİRLİ,MEŞEYAYLA(cingeyli),ÇATALLI,SAHCALI,BOZKÖ Y VS.
Sulakyurt'un Alevi köyleri ek olarak: AKKUYU, ÇAYOBA, KIYIKAVURGALI...
Ankara Kalecik Alevi Köyleri: YÜZBEY, KARATEPE, HANÇILI, AVŞAR... ELMAPINAR
aydinbey 09.02.2006, 17:55 KIRIKKALE/SULAKYURT İLÇESİNE BAĞLI ALEVİ KÖYLERİ;
merhaba arkadaşlar. ben Kırıkkale Sulakyurt'a bağlı Kalekışla köyündenim. (yukarıdaki Kale, Kalekışla olmalı bu arada) Forumlara yeni katıldım. Canlarla bir arada olmak güzel bir duygu. :)
leyla can 22.02.2006, 12:49 arkadaşlar bende KIRIKALE/DELİCE/MEŞEYAYLA(cingeyli)köyündenim.bizim oralarda da pek çok alevi köy wardır.aklıma gelenleri ileteyim sizlere.
sevgili can senin saydigin bütün köyleri bende biliyorum,bende kocubaba kasabasindanim,annemde cingeyli köyündendir ,sen sanirim cingeylidensin kimlerden oldugunu merak ettim fazla birilerini tanimiyorum yillardir disarda oldugum icin fakat belkide cok iyi taniyorumdur aileni kimlerdensin?
leyla can 22.02.2006, 12:52 Sulakyurt'un Alevi köyleri ek olarak: AKKUYU, ÇAYOBA, KIYIKAVURGALI...
Ankara Kalecik Alevi Köyleri: YÜZBEY, KARATEPE, HANÇILI, AVŞAR... ELMAPINAR
imge peki sen hangi köydensin bizim oralardanmisin?ben kocubabaliyim...
leyla can 22.02.2006, 12:54 merhaba arkadaşlar. ben Kırıkkale Sulakyurt'a bağlı Kalekışla köyündenim. (yukarıdaki Kale, Kalekışla olmalı bu arada) Forumlara yeni katıldım. Canlarla bir arada olmak güzel bir duygu. :)
Ben Sulak yurta bagli farasliyi bilirim teyzemler oradan ,buralarda sizlerle karsilasmak ne kadar hos.....
leyla can 22.02.2006, 12:55 Ben Faraşlı'lıyım ayrıca forumda yeniyim herkese selam
sanada selam hos geldin forma,kimlerdensin bakayim,bende kocubabaliyim belkide teyzemleri tanirsin?
imge peki sen hangi köydensin bizim oralardanmisin?ben kocubabaliyim...
Koçubabayı biliyorum tabi bize yakın
leyla can 22.02.2006, 23:40 ulusoylara biz akrabayiz habib ulusoy halamlarin akrabalari ollurlar yani benim halamlar Ulusoylar oluyor canim ne güzel sizleri tanimak cok sevindim dogrusu...sevgi ile kal..
ALeViQueeN 24.02.2006, 12:58 Selamlar.. bende oivrnk ile ayni köylüyum :)
leyla can 24.02.2006, 23:24 Selamlar.. bende oivrnk ile ayni köylüyum :)
slm canim sendemi cingeylidensin?kimlerdensin?benim annem orali,abam yakin siz kimlerdensiniz?
slm canim sendemi cingeylidensin?kimlerdensin?benim annem orali,abam yakin siz kimlerdensiniz?
yeşim;benım akrabam. aynı soyisimdeniz
leyla can 25.02.2006, 14:45 yeşim;benım akrabam. aynı soyisimdeniz
desene sizin sülale bayagi genis bir alan kapliyor,anneme sordum aileni taniyormus...
desene sizin sülale bayagi genis bir alan kapliyor,anneme sordum aileni taniyormus...
ewt baya bi genişiz:)
bizimkilerde sizinkileri çok iyi biliyormuş
ALeViQueeN 27.02.2006, 22:02 Valla bende sordum.. ama yanlis kisileri sormusum annem cikartamadi... :) :d
Baska yokmu Kirikkale'den :)
selam arkadaslar ben nebi almanyada köln sehrinde yasiyorum gecen tesadüfen rasladim bu sayfaya bende Büyükavsarliyim taniyan varmi ?
ALeViQueeN 20.03.2006, 19:56 Kölnde bizim akrabalarimiz var.. büyük avsari biliyorum ama kimseyi tanimam orali..
sen nerdensin ? e beni taniyorsun artik iste büyükavsardan
ALeViQueeN 20.03.2006, 20:33 ben hollanda'dan
fenerlist 21.03.2006, 18:05 Bütün canlara selam.bende kırıkkale meşeyayla köyündenim.foruma yeni katıldım adım cengiz.
merhaba arkadaşlar bende kırıkkale meşe yayla köyündenim.Çevre köylerin geneli alevidir.bu arada foruma yeni katıldım adım cengiz....
ALeViQueeN 21.03.2006, 19:17 Hihi Selam cengiz.. naber???? Hosgeldin... ben S... :D
Sana iyi forumlar..!
fenerlist 22.03.2006, 20:15 sultan demek meşeyayla köyündensin kimlerdensin bakalım:) oivrnk arkadaş kimlerden acaba.belki akrabamızdır ne dersin.....
ALeViQueeN 22.03.2006, 22:27 Kimlerden oldugumu anlatmaya gerek yok sanirim :) Oivrnk da benim akrabam.
merhabalar arkadaşlar soyadım vuranok,fenerlist sizin soyadınız ne dir?
fenerlist 22.03.2006, 23:24 mrb oivrnk benim soyadım bozer uzaktan akraba sayılırız.iyi akşamlar
uLuSoY-o6 02.04.2006, 16:23 Merhaba arkadaşlar. Ben de Koçubaba köyündenim. Adım : Necati.
Bu arada belirtmek isterim ki konunun baş tarafında bir arkadaşımız Rahmetli Habip ULUSOY'dan bahsetmiş. Eski Belediye Başkanı olarak. Düzeltmek istiyorum bu konuyu. Habip ULUSOY babamın amcası olur ve Belediye Başkanlığı doğrudur ancak Rahmetli DEĞİLDİR!!! Yani Allah Korusun,ölmedi. Yani öyle bir olay olmadı. Amcak Hanım'ı 2005 yılında vefaat etti. Hatice Yenge'm yani. Ben ULUSOY®'lardanım. Tanışmak isteyenler var mı? Bizim oralardan olan???
Merhaba arkadaşlar. Ben de Koçubaba köyündenim. Adım : Necati.
Bu arada belirtmek isterim ki konunun baş tarafında bir arkadaşımız Rahmetli Habip ULUSOY'dan bahsetmiş. Eski Belediye Başkanı olarak. Düzeltmek istiyorum bu konuyu. Habip ULUSOY babamın amcası olur ve Belediye Başkanlığı doğrudur ancak Rahmetli DEĞİLDİR!!! Yani Allah Korusun,ölmedi. Yani öyle bir olay olmadı. Amcak Hanım'ı 2005 yılında vefaat etti. Hatice Yenge'm yani. Ben ULUSOY®'lardanım. Tanışmak isteyenler var mı? Bizim oralardan olan???
Yanlışlık olmuş afedersin
selam arkadaslar ben nebi almanyada köln sehrinde yasiyorum gecen tesadüfen rasladim bu sayfaya bende Büyükavsarliyim taniyan varmi ?
Hoşgeldin...
Tabi tanıyoruz
leyla can 05.04.2006, 18:10 Merhaba arkadaşlar. Ben de Koçubaba köyündenim. Adım : Necati.
slm Sayin ulusoy benim halamlarda ulusoy ve kocubabadan,lakaplari vardi ama bilemiyorum,Kocubaba türbesinin hemen karsisinda otururlardi simdi öldü esi sanirim Ismail ulusoydu..cocuklari vardi cafer ulusoy,bayram ulusoy ,hadi ulusoy,cafer abim ve bayram abim erken öldüler,cafer abimin mezarida Türbenin bahcesinde,hadi abimide izinden izine görüyorum,hastaydi en son ,Ankarada nerde oturuyorsunuz...
Hoşgeldin...
Leverkusen'de yaşayan Dalcı ailesi var onları tanırım...
selam sen nerdensin imge ?
uLuSoY-o6 06.04.2006, 19:45 Arkadaşlar ben Ankara'da Batıkent'te oturuyorum. Habip ULUSOY Babam'ın amcası olur. Oğulları Necati,Alihsan ve Bayram ULUSOY'dur. Necati ULUSOY 1985 yılında bir trafik kazasında vefaat etmiştir. Benim Necati adım oradan geliyor. Çünkü ben de 85 yılında onun vefaat'i üzerine doğmuşum ve sevilen bir kişi olduğu için o ismi bana koymuşlar. Ayrıca babamın da hem amcasının oğlu,hem de çok sevdiği bir kardeşi olduğu için bu ismi almışım... Alihsan ULUSOY bir şirketin başındadır ve Bayram ULUSOY'da halen çalışmaya devam etmektedir. Ben de Türbe'nin karşısında oturuyorum. Seyit Ağa'nın oğlu Taki ULUSOY'un torunuyum. Babamın adı da Erol ULUSOY. Bahsettiğiniz kişilerin çoğunu tanıyorum. Ankara'dayım şu an,ancak 2-3 güne kadar Adana'ya okuluma gideceğim. Bu sene sonunda bitiyor okulum... :) Hepinizle tanışmak isterim. Eğer Forum içerisindeki kurallara aykırı değilse ki öyle bir kural görmedim. Yine de varsa şimdiden özür dileyerek MSN adresimi veriyorum. Ancak MSN adresimi buradan kopyalayarak ekleyiniz,aksi takdirde yanlış eklemeler olabiliyor. İşte MSN adresim : uLuSoY-o6@hotmail.com (uLuSoY-o6@hotmail.com) Eğer daha yakından görüşmek isteyen arkadaşlar olursa beklerim.
Dostçakalın...
n.uLuSoY® [ CaDDe7.CoM TeaM cHieF ]
Dipnot: İşte size Koçubaba'dan birkaç kare resim...
http://www.yerelnet.org.tr/resimler_gonderdikleriniz/40300%20110899161_15_13_42.jpg
http://www.yerelnet.org.tr/resimler_gonderdikleriniz/66400%20110899153_15_12_22.jpg
http://www.yerelnet.org.tr/resimler_gonderdikleriniz/13200%20110899147_15_11_22.jpg
http://www.yerelnet.org.tr/resimler_gonderdikleriniz/77500%20110899142_15_10_28.jpg
Bu da BABANNEM!!! :komik Çok seviyorum O'nu. Bize ÇÖREK yapıyor...
http://www.yerelnet.org.tr/resimler_gonderdikleriniz/52600%20110899140_15_10_13.jpg
http://www.yerelnet.org.tr/resimler_gonderdikleriniz/00900%20110899136_15_09_37.jpg
ALeViQueeN 06.04.2006, 23:09 Tessekürler... ulusoy... yeni gelen Kirikkaleli arkadaslar hosgeldiniz..!
Özgür Dönmez 11.04.2006, 15:33 bende faraşlıyım. alevi koylerine sulakyurta bulunan. agaylıda sadece mekan dedelerin evleri alevidir. belki %20 si alevi %80 sunnidir. sarıkızlınında &70 alevi % 30 sunni dir. gerci alevi olup sunniden beter olan bir suru musfette yokmu etrafımızda?.
Selam Bende FaraŞliyim BÖyle Bİ Sİtede HemŞerİlerİmle KarŞilaŞmak Benİ Çok Mutlu Ettİ Sİzlerle TaniŞmak İsterİm
uLuSoY-o6 11.04.2006, 16:03 Arkadaşlar bir önceki mesajımda MSN adresimi belirttim. (Resimlerin üstünde)
Eğer tanışmak isteyeniniz varsa ben her zaman beklerim.
Saygılarımla...
n.uLuSoY®
Özgür Dönmez 11.04.2006, 17:15 :) guzel resimler
Özgür Dönmez 12.04.2006, 13:18 elinde faraşlı resmi olan arkadaşlar nete koya bilirlermi?
arkadaşlar bende faraşlıyım eşim ağaylı
fakat ağaylının hepsi alevi değil çoğu sünni
Özgür Dönmez 13.04.2006, 15:32 umudum faraşlıdan kimlerdensin?
uLuSoY-o6 13.04.2006, 15:41 ALeViQueeN verdiğin adresi hatalı vermişsin. Link olarak çalışmıyor. Düzeltirsen arkadaşlar yanılmazlar.
Sevgiler...
Özgür ben seni tanıyorum aslında İsmim Elmas senin arkadaşlarından Sivaslı Gökhan abi vardı onun kızkardeşi Yurdagül benim en yakın arkadaşımdı Gökhan abinin yanında görüyordum seni bizde uzun yıllar akşemsettinde oturduk dolayısıyla annenide yakından tanıyorum.
Özgür Dönmez 14.04.2006, 12:10 elmas. abinin ismi serhat tı demi?? sanırım bende seni hatırladım. neler yapıyorsun? sanırım saime kadına taşınmıştınız. yurdagul bosanmaya çalışıyordu biliyordursun kerem başka kızı getirdi çok üzüldüm yurda gül için. ama çok geç artık. gökhanlarda taşınmışlar mahalleden. anneside kaza yapmış sanırım bir süredir görüse miyoruz.
sen neler yaptın ? hayat nasıl tr de. sanırım evlenmiştin. dogrumuyum?
serhat benim kardeşim doğru hatırlıyosun.yurdagüllede sıksık görüşüyoruz onunda sana selamı var kerem konusunu artık fazla takmıyo.onlarda boğaziçinden taşındılar aslına bakarsan boğaziçinde kimse kalmadı benim tanıdığım çoğu insan başka yerlere taşındı benim amcamlar var orda ara sıra gidiyorum ama oraların eski tadı yok sanki yada bizim çocukluğumuz zamanından kimse kalmadığı için bana öyle geliyor.
Özgür Dönmez 18.04.2006, 04:44 çok sevindim elmas.evet oyle olmus ben geldikten sonra bizim arkadaşların hepsi dedi mahalle eskisi gibi degil diye sanırım ekonomik sorunlar insanlar arasındaki bagları iyice kopardı. bu sene geri gelecegim turkiyeye insallah eskiye ait birseyler bula biliriz. baban ve annen nasıllar. sen aslında bizim akabamızda oluyorsun. evlenmiştin sen umarım herşey yolundadır. kendine iy bakman dileklerimle. abine ve ailene çok selamlarımı söyle. yurdagül ede söyle gökhana ilesin fazla içmesin. duyuyorum burdan.
saygılar özgür.
andarkan 26.04.2006, 07:29 Herkese selamlar, forumda bende yeniyim.
Kirikkale/Delice/Meseyayla koyundenim.
RadicaLNoise 27.04.2006, 19:37 sanada selam hos geldin forma,kimlerdensin bakayim,bende kocubabaliyim belkide teyzemleri tanirsin?
ya kusuruma bakmayın uzun süredir giremiyordum .. Faraşlıda Güleboğlu derler bize .. kocubabayı bilirim ama pek tanıdıgım söylenemez =)
ALeViQueeN 27.04.2006, 23:06 Herkese selamlar, forumda bende yeniyim.
Kirikkale/Delice/Meseyayla koyundenim.
Selam hemsolar.. hosgeldiniz...
Siz kimlerdensiziniz ?? ardakan ?
andarkan 28.04.2006, 02:55 Bozer ailesindenim. Bir suredir ugramiyorum koye. Gecenlerde acaba internette bir resimi bulunurmu diye google'ledim ve buraya takildim. Cok guzel bir site....
ALeViQueeN 29.04.2006, 01:08 Hmm ok... hangi bozerlerdensin.. benim babaannemde bozerlerden 8-)
andarkan 29.04.2006, 07:54 Hmm ok... hangi bozerlerdensin.. benim babaannemde bozerlerden 8-)
Babaannenin ismi nedir, Bozerlerden kim le evlidir? Taniyorumdur buyuk ihtimalle.
ALeViQueeN 29.04.2006, 19:01 Hmm babaannemmi tanirmisin bilmiyorum ama senin hollanda'da akrabalarin varmi..? ben o bozerlerdenim :D Sen hangilerdensin deermisim :D
andarkan 29.04.2006, 20:29 Hmm babaannemmi tanirmisin bilmiyorum ama senin hollanda'da akrabalarin varmi..? ben o bozerlerdenim :D Sen hangilerdensin deermisim :D
Hollanda,Fransa,America ve Almanyada cok sayida akrabalarim mevcut. "Hangilerdensin" dediginde benim aklima ayirt edici ozellik olarak gelen "deli Eyub'un tornlarindanim" ifadesi.
Ilk bahar guzeldir Hollanda da, bize birkac fotograf gostersen de icimiz acilsa..??
:5:
ALeViQueeN 30.04.2006, 23:34 Hollanda,Fransa,America ve Almanyada cok sayida akrabalarim mevcut. "Hangilerdensin" dediginde benim aklima ayirt edici ozellik olarak gelen "deli Eyub'un tornlarindanim" ifadesi.
Ilk bahar guzeldir Hollanda da, bize birkac fotograf gostersen de icimiz acilsa..??
:5:
Kusura bakma.. kim oldugunu çikaramadim.. senede 1 geldigim için tr.ye herkesi tanimiyorum.
eray can 13.05.2006, 23:53 selam hemşolar şöle bi bakayım dedim köyümle ilgili neler var
sizleri gördüm bende bişeyler yazayım dedim yaw bilmece gibi anlatıyorsunuz
kendinizi
leyla can 14.05.2006, 00:10 selam hemşolar şöle bi bakayım dedim köyümle ilgili neler var
sizleri gördüm bende bişeyler yazayım dedim yaw bilmece gibi anlatıyorsunuz
kendinizi
eray can sen nerelisin???
eray can 15.05.2006, 00:15 meşeyayla (cingeyli)
leyla can 15.05.2006, 01:01 meşeyayla (cingeyli)
annem benim cingeyliden...
eray can 15.05.2006, 01:13 annen cingeyliden kimlerden leyla can
Bozer ailesindenim. Bir suredir ugramiyorum koye. Gecenlerde acaba internette bir resimi bulunurmu diye google'ledim ve buraya takildim. Cok guzel bir site....
Merhaba aleviforum, merhaba andarkan,
Bozer sülalesinden biri ile internette karşılaşmak güzel bişey. Bende BOZER'lerdenim tanışmak istedim.
slm arkadaşlar ben istanbulda yaşıyorum kırıkkale delice ilçesinin meşeyayla köyündenim benim gibi burda birçok kırıkkaleli ve bizim köylü var aşağı yukarı burdan herkese slm diyorum tanıdığım yada tanımadığım köylülerime herkesle yazışmak isterim
ben meşeyayla (cingeyli) köyündenim bozerlerdenim adım önder satılmış bozerin oğluyum saklayacak yada gizleyecek bişey bulamıyorum bakıyorumda bızımle aynı koyden olan arkadaşlar sankı devlet sırrı gıbı kendılerını saklıyorlar ne var bunda neden saklıyorsunuzkı amacınız tanısmak ıse saklayacak bısey yok demektır ha değilse tanısmak demekkı art nıyetlısınızdır
özelliklede bakıyorumda bizim sülale yani bozerler sarmış siteyi aslında hosuma gitti bu durum çünki köyümü ve köylümü fazlaca tanıyan birisi değilim ama kalbimin br köşesi hep orda benla yazışmak isteyen arkadaşlar beni bozerr_hotmail.coma ekleyebilirler ve benla yazışabilirler cingeyliler herkesten yazışmayı bekliyorum beni hayal kırıklığına uğratmazssınız umarım özelliklede bozerler kendinize iyi bakın
Kısa zaman içinde ard arda mesaj yazıldığı için sistem tarafından mesajlar birleştirilmiştir (otomesajdır, Alevimen)
lslm ben meşeyayla köyünden bozerlerdenım bizim köyden kimler var
sigaramın ilk nefesinde seni
ikincisinde ise beni
kalanınıda yaşadıklarımı ve vefasız dostlarımı düşünüyorum
izmaritine gelince farkına varıyorum
ciğerlerimin çürüdüğünün
işte ozama anlıyorum kimse için değmezmiş
özelliklede senin için değmezmiş
ama üzüldüğüm ne biliyormusun
ciğerlerime değil yaktığım sigarama yazıkmış
zaten organlarım elbet birgün toprak olacak
erken olsa ne olacak geç olsa
sonra elime bir kadeh içki alıyorum
ama bu defa seni düşünmüyorum bile ve sonra farkına varıyorum düşünmüyorum dediğim her anda aklımdasın
tek düşündüğüm böyle olması gereklimiydi
çünki şimdide alkolik oluyorum
ama bir şeylerden ders almak için yaşamak gerekmiş
bense ders almıyorum ve söylüyorum
lanet olsun vefasız
seni genede seviyor ve yavaş yavaş ölüyorum
CİNGEYLİ ÖNDER BOZERDEN alıntı değil arkadaşlar bu benim duygularım
bu gece beni arama
sesini duymak istemiyorum
bana yalvarmanı istemiyorum
tam koptum işte derken
ellerini uzatma bana
sana dönmek istemiyorum
gözlerim çevremde ararken seni
susamışken ılık nefesine
karşıma çıkmanı istemiyorum
kapattığım bir sayfa olarak kalmalısın
rüzgar gelipte açar diye korkuyorum
hem senden hem kendimden
birde sevgimden korkuyorum
gözyaşlarıma aldırma sakın
bir tebessüm yoksa yüzümde
sana olan özlemimden sanma sakın
---------------------------------------
buda bana ait alıntı değil
slm arkadaşlar ben istanbulda yaşıyorum kırıkkale delice ilçesinin meşeyayla köyündenim benim gibi burda birçok kırıkkaleli ve bizim köylü var aşağı yukarı burdan herkese slm diyorum tanıdığım yada tanımadığım köylülerime herkesle yazışmak isterim
ben meşeyayla (cingeyli) köyündenim bozerlerdenim adım önder satılmış bozerin oğluyum saklayacak yada gizleyecek bişey bulamıyorum bakıyorumda bızımle aynı koyden olan arkadaşlar sankı devlet sırrı gıbı kendılerını saklıyorlar ne var bunda neden saklıyorsunuzkı amacınız tanısmak ıse saklayacak bısey yok demektır ha değilse tanısmak demekkı art nıyetlısınızdır
özelliklede bakıyorumda bizim sülale yani bozerler sarmış siteyi aslında hosuma gitti bu durum çünki köyümü ve köylümü fazlaca tanıyan birisi değilim ama kalbimin br köşesi hep orda benla yazışmak isteyen arkadaşlar beni bozerr_hotmail.coma ekleyebilirler ve benla yazışabilirler cingeyliler herkesten yazışmayı bekliyorum beni hayal kırıklığına uğratmazssınız umarım özelliklede bozerler kendinize iyi bakın
Kısa zaman içinde ard arda mesaj yazıldığı için sistem tarafından mesajlar birleştirilmiştir (otomesajdır, Alevimen)
lslm ben meşeyayla köyünden bozerlerdenım bizim köyden kimler var
şahsıma tanıştığıma memnun oldum. Bende Ankara'dan Önder Bozer. Görüşmek, konuşmak isterim. ondbzr@hotmail.com. Sevgiler
ya hem adaşız hem ıkımızde bozerız ve bırbırımızı tanımıyoruz
neyse ben tanıtmakla baslıyayyım
ben satılmıs bozerın oğluyum
bızım ev koyun tam meydanındadır pazar bızım evın onuıne kurulur sen tanımıyorsanda babana yada buyuklerıne dersın onlara sorarsın
ankarada müslüm abiler var onun oğlu haydar var tanırmısın diye sorarken msn ni gördüm kayıt ettim ve şimdi sen msn yi açtın ordan konusuyoruz su anda
kardeş bende cingeylidenim yazışmak istiyorum köylülerimle ve çevre köylerle mümkünse bozerr_@hotmail.com eklermisiniz
tanışalım herkes gurbete çıkmış yozlaşmışız ve akrabalarımızı bile tanımıyor durumdayız bense mümkün olduğunca yazan arkadaşların hepsi ile tanışmak istiyorum
kardes kımlerdensınız derken önce kişi kendini tanıtmalı ayıptır ya önce bir samimiyetini göster kendini tanıt inmisin cinmisin devlet sırrı değilsin haksızmıyım adın yokmu senin soyadın yokmu senin soran kişi önce nezaketi bilmrli üzdün beni ben bozerlerdenim adım önder ist ikamet ediyorum bu şekilde olsun ltf candan olmayacaksan kendini tanıtma ve kimseyede soru sorma
selam delice dağobası köyünü biliyormusunuz ocak varmış
cemalagöz 14.08.2006, 17:23 merhaba dostlar,
ben almanya berlin´den katiliyorum...hepinizin uzaktan yakindan tanismasi ne hos bir sey, sohbet mesajlarinizi okudum da.
ben ankara´nin haymana ilcesine bagli olan zeyneldede köyündenim, aslen hasandede´den gelmisiz. aranizda hasandede´li yok mu? ayrica kocubaba görüntüleri (resimler) gercekten güzelmis...
yeniyim site de ve henüz kimseyle irtibat kuramadim, tanisirsak sevinirim.
dostca kalin
leyla can 14.08.2006, 17:41 merhaba dostlar,
ben almanya berlin´den katiliyorum...hepinizin uzaktan yakindan tanismasi ne hos bir sey, sohbet mesajlarinizi okudum da.
ben ankara´nin haymana ilcesine bagli olan zeyneldede köyündenim, aslen hasandede´den gelmisiz. aranizda hasandede´li yok mu? ayrica kocubaba görüntüleri (resimler) gercekten güzelmis...
yeniyim site de ve henüz kimseyle irtibat kuramadim, tanisirsak sevinirim.
dostca kalin
slm cemal can bende almanyadayim münichte,ben kocubabaliyim ama hasan dede gelindim ,gittim köyünüze iyi biliyorum sanada hos geldin diyorum umarim hosca vakit gecirirsin....
cemalagöz 14.08.2006, 17:58 merhaba,
ben hasandede´yi bilmem maalesef. bizimkiler bir iki asir evvel gelmisler ordan.
ayrica adim cem, soyadim alagöz.
münih´te cok tokat´li canlar var. ben berlin´deki derneklerine üyeyim, cünkü bizim yöremizin örf ve adetlerine benziyor.
tanisdigimiza memnun oldum
leyla can 14.08.2006, 20:02 merhaba,
ben hasandede´yi bilmem maalesef. bizimkiler bir iki asir evvel gelmisler ordan.
ayrica adim cem, soyadim alagöz.
münih´te cok tokat´li canlar var. ben berlin´deki derneklerine üyeyim, cünkü bizim yöremizin örf ve adetlerine benziyor.
tanisdigimiza memnun oldum
bende memmun oldum cem bende leyla ben münice yakin augburgluyum oranin dernegindeyim .....
cemalagöz 14.08.2006, 20:19 leyla hanim,
augsburg´da baska ankara veya kirikkale´li alevi var mi?
selam delice dağobası köyünü biliyormusunuz ocak varmış diyen can
ben biliyorum we cogu defa da gittim
leyla can 15.08.2006, 13:06 leyla hanim,
augsburg´da baska ankara veya kirikkale´li alevi var mi?
cemal can benim haricimde ben tanimiyorum belkide vardir ama bildigim kadariyla bir aile duymustum kirikkaleli onunda isimlerini bilmiyorum ve tanimiyorum,sizin bildiginiz birileri mi var ?
cemalagöz 15.08.2006, 14:59 leyla hanim, adim cem...pardon.
berlin´de bizim köylü birkac tane aile var. hasandede´li ferhat demirhan abim vardi(topal muharrem amcanin oglu), simdi antalya´ya yerlesti ailesiyle. emrah demirhan vardi, 2-3 yil evvel vefat etti. bir de benim emsalim adem demirhan var, ama ulasamiyorum kendisine. ayiptir söylemesi cok yer gezdim, ama hic hemsehrilerimin yogun yasadigi bir bölgeye denk gelmedim. ankara´da bile.
berlin´de dogu anadolu canlar cok kalabaliklar.
ic anadolu´lu pek yok. köln sehrinde bir kac tane hasandede´li aile oldugunu duydum. berlin´de hemsehrileriniz varsa, tanismak isterim...
cemalagöz 18.08.2006, 22:38 sevgili dostlar,
ankara´nin ve kirikkale´nin bazi alevi köylerini ziyaret edip ve deyisler derlemek istiyorum yakinda...tanidiginiz veya tavsiye edebileceginiz köy asiklari var mi?
bu konu da yardimci olursaniz sevinirim, cünkü bizim ic anadolu yöresinin müziginde sadece oyun havalari ve bozlaklar yok. deyisler ve semahlar da var.
bunlarin tanitilmasi gerekiyor.
sevgi ve saygilar
leyla can 19.08.2006, 20:46 leyla hanim, adim cem...pardon.
berlin´de bizim köylü birkac tane aile var. hasandede´li ferhat demirhan abim vardi(topal muharrem amcanin oglu), simdi antalya´ya yerlesti ailesiyle. emrah demirhan vardi, 2-3 yil evvel vefat etti. bir de benim emsalim adem demirhan var, ama ulasamiyorum kendisine. ayiptir söylemesi cok yer gezdim, ama hic hemsehrilerimin yogun yasadigi bir bölgeye denk gelmedim. ankara´da bile.
berlin´de dogu anadolu canlar cok kalabaliklar.
ic anadolu´lu pek yok. köln sehrinde bir kac tane hasandede´li aile oldugunu duydum. berlin´de hemsehrileriniz varsa, tanismak isterim...
cem, sanirim beni yanlis anladin,ben hasan dede köyünde evliydim dedim yani ben gerceginde kocubabaliyim,hasandedeli kisiden ayrilali 6 yil oldu ve onlarin akrabalarini tanimiyorum tanimakta istemiyorum,eger bizim köylü olan varsa berlinde onlarla tanismak isterim yada sizin akrabalariniz bu civarlarda varsa tanismak isterim.sanirim anlastik simdi ben kizlarimla yasiyorum yakindada berline gelecegim allah izin verirse kücük türkiyeniz varmis orayi görmek istiyorum kismetse eger ulasa bilecegim bir nr özel msj olarak gönderirseniz yada msn adresi orada görüsürüz bir kahvenizi iceriz...saygi ile kalin...
cemalagöz 20.08.2006, 03:25 slm baci,
anlamistim ayrildiginizi da yarani veya kötü (olumsuz) anilarini desmek istemedim.
gecmis olsun...hasandede´li hemsehrilerim genelde "yüksekte" ucarlar ;-)...takma kafana. zaten bizim de bir ahlakamiz yok, sadece aslen 1-2 asir evvel ordan geldigimiz söyleniyor.
berlin´e ugrayacak olursan tabii ki görüsmek isterim.
ben henüz özel msj gönderemiyorum malesef, ama profilime tuslarsan, orda msn adresimi alabilirsin. sevinirim, dostca kalin.
izmirden 22.08.2006, 03:17 selam canlar ben aslen kırıkkale kocubabalıyım
cemalagöz 22.08.2006, 14:36 hosgeldin can,
umarim hemsehrilerinle doya doya hasret giderirsin.
izmirden 22.08.2006, 14:49 bu arada annemde hasandedelidir :) ustte hasandede konusması gecmıs söleyım dedim :)
cemalagöz 22.08.2006, 16:00 ananin ellerinden öperim can.
ben aslimi nsil inkar edebilirim, ama tanimam kimseyi.
hoscakal
ananin ellerinden öperim can.
ben aslimi nasil inkar edebilirim, ama tanimam kimseyi.
hoscakal
leyla can 23.08.2006, 00:21 selam canlar ben aslen kırıkkale kocubabalıyım
sayin izmirli can bende kocubabaliyim sen kimlerdensin?annen baban kim?kimlerdenmis bakarsin akraba falan cikariz?
izmirden 23.08.2006, 01:05 ulusoylardanım kuyumcu rıza ulusoyun torunuyum siz kimlerdensiniz?
cemalagöz 23.08.2006, 13:37 benziyosun bizim oralilara deniz can
leyla can 24.08.2006, 00:35 ulusoylardanım kuyumcu rıza ulusoyun torunuyum siz kimlerdensiniz?
benim halam ulusoylardandi hediye halam sen tanimassin belki öldü,ALLAH RAHMET EYLESIN dedeni tanimiyorum ama sanirim babamlar iyi bilirler can..
izmirden 24.08.2006, 01:05 öeldir mutlaka bu arada o resımdekı sizseniz profildeki sankı ben sizi tanıyorum soyadınız gülbittimi
mehtioglu 27.08.2006, 02:29 selamlar, forumda bende yeniyim.
Kirikkale Delice Meseyayla koyundenim.
servet varisli
Ferdici_Tekin 27.08.2006, 16:54 yaw üzüldüm şimdi hiç kocabaş köyünden olan yokmu
seyyah1982 28.08.2006, 13:54 merhaba arkadaşlar ismim adil kırıkkale faraşlı köyündenim ve tekirdagda yaşıyorum.yukarıda yazılan köylerden agaylinin tüm nüfusu alevi degil yarı yarıya eklemek istedim...
merhaba arkadaşlar ismim adil kırıkkale faraşlı köyündenim ve tekirdagda yaşıyorum.yukarıda yazılan köylerden agaylinin tüm nüfusu alevi degil yarı yarıya eklemek istedim...
bi faraşlı daha . foruma hoşgeldin.bende faraşlıyım ismim elmas ismin hiç yabancı gelmiyor.seni www.farasli.org.tr yede bekleriz.
seyyah1982 28.08.2006, 14:11 merhaba elmas soyadım özbek seninki nedir annemde çok merak etti
merhaba elmas soyadım özbek seninki nedir annemde çok merak etti
ünsal. mürüvvet ünsalın kızıyım
alevi_murat24 28.08.2006, 16:32 Buradan TÜm Alevİ Canlara Selam Ve Saygilar Ben Kirikkalede Sadece Yol ÜstÜndekİ Rafİnerİye Gelmeden Hasan Dede KÖyÜ Var Ben Bİr Orayi Bİlİyordum Alevİ Olarak BİlgİlendİrdİĞİnİz İÇİn TeŞekkÜr Ederİm
seyyah1982 28.08.2006, 20:38 evet kırıkkalede birçok alevi köyü var özellikle sulakyurt ve deliceye baglı hatta keskinin haydarsultan köyüde alevi köyü yani sadece hasandededen ibaret degil
cemalagöz 28.08.2006, 23:28 sevgili dostlar,
ben bir ankara alevisi (aslimiz hasandede´den gelmis) olarak önemli bir faktörü elkemek istedim...özellikle ankara ve kirikkale yöresi türkmen alevilerinin ilk göc ettikleri bölgelerdir.
dostca kalin, saygilar.
sevgili dostlar,
ben bir ankara alevisi (aslimiz hasandede´den gelmis) olarak önemli bir faktörü eklemek istedim...özellikle ankara ve kirikkale yöresi türkmen alevilerinin ilk göc ettikleri bölgelerdir.
dostca kalin, saygilar.
arkadaşlar ben aslen erzincanlıyım ve istanbulda oturuyorum.kırıkkalede okuyorum,bu sen 3. sınıfta olacağım.2 senem geçti kırıkkalede ve bu kadar yobazın,softanın olduğu bi yer daha görmedim.burdaki yazıları okumadanöncekırıkkaledeki alevi sayısının bi elin parmağını geçmeyeceğini düşünüyodum.neden bu kadar sessizsiniz, bu kadar pasifsiniz.aleviler her zaman isyancı kimlikleriyle ön plana çıkmıştır.bizde orda azınlığız diye genelde eziliyoruz ama pekte azınlık değilmişiz.kırıkkalede oturan canlarla iletişime geçmek isterim.saygılarımı sunarım
ehlibeyt 18.09.2006, 11:24 slm bende Alişeyhli köyündenim ;)
afsarbaba 20.09.2006, 15:34 merhaba canlar.bende forumda yeniyim.kırıkkale ili delice ilçesi küçükafşar köyündenim.
leyla can 29.09.2006, 14:39 merhaba canlar.bende forumda yeniyim.kırıkkale ili delice ilçesi küçükafşar köyündenim.
hsg. avsar baba bende kocubaba köyündenim...
afsarbaba 03.10.2006, 14:48 hoşgördüm leylacan.sizin orda halam vardı elif(kocası sadettin oğlu muharem öğretmendi) belkim tanırsın.
cemalagöz 03.10.2006, 14:52 hosgeldin forum´a kücükafsarli.
siteniz gercekten güzelmis.
afsarbaba 03.10.2006, 15:26 teşekkürederim hoşgördüm.sitemizi beğenmene sevindim:)bütün canların katkısını ve desteğini bekliyoruz.
bigsword06 04.10.2006, 18:46 herkese merhaba bende alişeyli köyündenim
cemalagöz 04.10.2006, 18:56 aramiza hosgeldin can
leyla can 06.10.2006, 13:09 teşekkürederim hoşgördüm.sitemizi beğenmene sevindim:)bütün canların katkısını ve desteğini bekliyoruz.
avsar baba sanirim birde ismin vardir,ben bilmiyorum onlar köydemi acaba almanyada milar,köydelerse zaten fazla kiside tanimiyorum ben yillar önce ayrilmisim oralardan neyse kendine iyi bak can...
afsarbaba 06.10.2006, 14:36 özürdilerim senin almanyadan katıldığını görmedim.türkiyede olsaydın tanırdın sanırım.ismimde şeref :biggrin:
Şero, dostum sanada bi hoşgeldin diyemedim kusura bakma. Hele hoşgeldin aramıza....
afsarbaba 10.10.2006, 15:50 hoşgördüm candostum.aranızdaolmaktan mutluyum:)
Pesimist 15.10.2006, 17:00 Herkese selam
Bende meşeyayla köyündenim, gördüğüm kadarıylada bizim köylüler çoğunlukla ziyaret ediyolar siteyi, bu güzel bişey. Nihayet internet ortamında böyle bi buluşma noktası oluşturmak fikrini haya geçirdilerde çoğumuz bi aradayız. Umuyorum gün geçtikçe sayımız artacak. Sohbetlerde ismi geçen çoğu köyde kız alıp verme yoluyla akrabalarımız olmuştur, bizim büyük avşarda koçu baba da var onun dışında küçük avşar, kocabaş büyük avşar bozköy gibi köylerede gitmiştim ben güzel yerler. Muhabbetimizin daimi olması umuduyla, dostça kalın..
cingeylicemal 15.10.2006, 17:26 herkese mrb ... bende cingeyliyim .. gerçektende bayağa cingeyli var buralarda ..
bende yeniceli köyünden orhan
cemalagöz 25.10.2006, 14:14 ben gerci cingeylili degilim, ama bu site de güzel insanlar tanidim. köyünüzü ziyaret etmeye düsünüyorum izine gittigimde. acaba festival veya ufak senlikler gibi etkinlikleriniz oluyor mu yaz mevsiminde canlar?
arkadaşlar herkese merhaba üye olmanın zorlu yollarından geçtikten sonra ilk mesajımı buraya yazmak istedim nede olsa cingeyli'li olmak bi ayrıcalık demekten gurur duyuyorum herkese tekrar merhabahttp://img66.imageshack.us/img66/7431/koy10my8.jpg (http://imageshack.us)
cingeyli'li olupta burayı bilmeyen yoktur.elimde buna benzer bir çok fotoraf var zamanla hepsini paylaşacağım arkadaşlar...fotoraflar içinde Haydar VURANKAYA'ya teşekkür ederim benimle paylaştığı için...
köyümden bir görünüm daha...
http://img502.imageshack.us/img502/7342/kopruds0.jpg (http://imageshack.us)
resim paylaşımına devam ediyorum arkadaşlar ama şimdi bu resim köyün en önemli mekanı iğdeli kahve :)
http://img345.imageshack.us/img345/3611/12igdebm6.jpg
ALeViQueeN 31.10.2006, 17:07 Cok tskler eray resimler icin.. igdeli meshur kahve :D Eger izin verirsen ben bu resimleri baska bir forumda da paylasmak istiyorum köyümüzü tanitmak için.
Sevgiler.
tabi neden olmasın umarım aldığım kişi kızmaz. uzun zaman önce resmi wep sitesi açıcam diyodu ama hala kayıplarda.
http://img85.imageshack.us/img85/2012/asagicesme3hg8.jpg
çocukken buralarda çok oynadırdım bütün yaz tatillerim buralarda geçerdi dayak yemediğim zamanlar tabi :)
http://img70.imageshack.us/img70/6906/asagioluk3vs6.jpg
çeşmenin diğer bi görünümü
cemalagöz 01.11.2006, 16:21 köyünüz güzelmis can, paylasim icin tesekkürler...
seyyah1982 07.11.2006, 23:06 cingeyli meşeyaylaya çocukken gelmiştim akrabalarımda var uzaktan aslen faraşlılıyım ve cingeylilileride severim...
http://img152.imageshack.us/img152/4307/sudeposuhz1.jpg
buda bizim su deposu köyü en iyi görebileceğiniz nadir yerlerden biri
http://img291.imageshack.us/img291/6238/pazaryeri2rd6.jpg
burasıda köyün pazar yeri arkadaşlar...
köyün yukardan görünümü
http://img390.imageshack.us/img390/5629/koy1cw4.jpg
bende dogma buyume mese yayla(cingeyli)'liyim koyumu gormeyeli yaklasik 11 sene oldu malesef ama en kisa zamanda vatana donup guzel koyumu ziyarete gidicegim tum canlara selam olsun............
ayrica kendimi kisa bir sekilde tanitayim belki tanidik cikar Asiliogullarindan Haydar yani kara memetin oglu su an Avustralyada ikamet etmek'teyim bu arada Eray kardesimede resimlerden dolayi ayrica Tessekkur etmek istiyorum bu sitede emegi gecen herkese sonsuz tessekkur hele bizim gibi gurbet'te yasayanlar icin ilac gibi oldu bu site arkadaslar fazla kendilerini aciklamamislar halbuki bunda hic bir sakinca yok bence cunku en azindan akrabalarimiz filan olursa aramizda veya tanidiklarimiz arkadaslar tekrar eski gunleri yad ederdik tekrar herkese selam,,,,,,,,,
ALeViQueeN 26.11.2006, 13:19 Fotoraflar için tskler eray.
cingeylicemal 27.11.2006, 17:17 bizim köyün sitesi ni söleyim abiler .. buda Haydar abinin açtığı bi site hem burda resimlerin hepsinide görebilirsiniz ...
http://www.geocities.com/meseyaylakoyu/
merhabalar dostlar bende böyle bir siteye ilk defa üye oldum.bende delice kocabaş köyündenim.sizin gibi dostlarla birarada bulunmaktan büyük mutluluk duyuyorum.aslında nereli olduğumuz pek önemli değil önemli olan gerçek dostlarla birşeyler paylaşmaktır,
Bende Kirikkalelİyİm Delİcelİyİm KarakÖsellİ KÖyÜndenİm.
Çorum Sungurluya DoĞru Baya Bİr Alevİ KÖylerİ Mevcuttur.
Annem KocabaŞlidir.yengelerİm BÜyÜkavŞarlidir.
Yanİ Bİzde Hep Delİcenİn KÖylerİnden Kiz Aliriz TÜm KÖylerden Tanidik Vardir.
Sevgİler....
yarınlar 11.12.2006, 22:43 imge arkadaş kavurgalıdan kimlerdensin acaba bende kavurgalıyımda merak ettim
bizim köyün sitesi ni söleyim abiler .. buda Haydar abinin açtığı bi site hem burda resimlerin hepsinide görebilirsiniz ...
http://www.geocities.com/meseyaylakoyu/
Slm Canlar.Benim babaannemde Cingeli Köyünden.Cemalim nasılsın?
muharremozdemir 13.12.2006, 23:21 Bende koçubabalıyım arkadaşlar ahçanın mahmut un torunuyum. Ankarada yaşıyorum.. Sizleri görmek güzel..
muharremozdemir 13.12.2006, 23:30 http://img382.imageshack.us/img382/4011/aa1lo4.jpg
http://img255.imageshack.us/img255/33/i3010049rl6.jpg
:)
muharremozdemir 13.12.2006, 23:32 ya arkadaşlar kusuruma bakmayın resmin boyutunda ufak bi yanlışlık yaptım. özür dilerim sizleden.... Bu resim aslında Koçubaba köyünün türbesi KOÇUBABA nın inşaat haliydiii...
leyla can 14.12.2006, 12:09 ya arkadaşlar kusuruma bakmayın resmin boyutunda ufak bi yanlışlık yaptım. özür dilerim sizleden.... Bu resim aslında Koçubaba köyünün türbesi KOÇUBABA nın inşaat haliydiii...
Muharrem can türbeden cok sen görünmüssün valla can saka saka ,slm bende Karakagi Kamilin torunu mustafanin kiziyim slm...
muharremozdemir 15.12.2006, 09:47 Slm. Teşekkür ederim .. Bizim türbebimizin inşaatı ne zaman biter acaba.. Yıllardır inşaat halinde..
inşaatlar hep öyledir zaman alıyo
cingeylicemal 20.01.2007, 20:02 Slm Canlar.Benim babaannemde Cingeli Köyünden.Cemalim nasılsın?
İyiyim Deniz abi Sen Nasılsın.
Bende Cingeyliyim ama Annem ve Babannemden Dolayı Küçük Afşarın yarısından çoğu akrabam düşüyo. :thumbup1:
eray can 21.01.2007, 23:25 AŞRİ MUHARREM
Bu gece Şahı Peygamber ağlar
Bu gece Fatime Hayder ağlar
Bu gece aliyyi ekber ağlar
Bu gece Hur ü Melekler ağlar
Ki sabah kerbü bela kan ağlar
Bu gece Zeynep ader ah ü fiğan
Bu gece çünkü olue sinesi kan
Bu gece Zeyle'aba oldu hazan
Bu gece Ali Resule düşman
Ki sabah bağrına oklar atıyor
Bu gece soldu baharı cennet
Bu gece giydi libası zulmet
Bu gece indi semadan mihnet
Bu gece yandı nihali hasret
Ki sabah kavmi Yezit şad oluyor
Bu gece mihver-i dünya yıkılur
Bu gece ziynet-i Zehra dökülür
Bu gecealeme zülmet çekilür
Bu gece kanlı kefenler biçilür
Ki sabah Ali Resule sarılur
Bu gece zulm ü sitem neyzeleri
Bu gece kopmadadır meyveleri
Bu gece yıktı bütün dertlileri
Bu gece al-i Resul haymeleri
Ki sabah zulmile viran oluyor
Bu gece kıldı veda sıpti Nebi
Bu gece ağladılar al-i Ali
Bu gece söndü çerağı ezeli
Bu gece Fatimenin nazlı gülü
Ki sabah goncası biser kalıyor
Bu gecea l-i Resul ağladılar
Bu gece sinelerin dağladılar
Bu gece cümlesini tığladılar
Bu gece haymelerin avladılar
Ki sabah mihr-i felek kan oluyor
Bu gece ibni Ali sıbtı Resul
Bu gece şahı şehit necli Betül
Bu gece validine kıldı vüsul
Bu gece ali Hüseyn oldu melul
Ki sabah cümlesi bikes kalıyor
Bu gece aşrı Hüda giydi siyah
Bu gece şevkini mahveyledi mah
Bu gece noldu Hüseyne eyvah
Bu gece ruhu Ali eyledi ah
Ki sabah oğlu perişan oluyor
Bu gece nale vü efgan demidir
Bu gece matem-i canan demidir
Bu gece Aşkıya imam demidir
Bu gece ah-ı yetiman demidir
Ki sabah ekber-i tufan oluyor
eray can 21.01.2007, 23:39 köyümüzden bir resim
eray can 21.01.2007, 23:50 bu da başka bir resim
ibo(arguvan) 22.01.2007, 09:30 ben de malatyalıyım teyzemi tanıyan varmı şaka arkadaşlar merhaba herkeze ya hasan dede kırıkkalede değil mi yoksa siz başka bi şeysen mi söz ediyorsunuzz?
eray can 23.01.2007, 00:43 hasandede kırırkkale degil kardeşim kırıkkalenin bir ilçesi yahşihan gibi kırıkkaleye yakın bir ilçe
http://www.geocities.com/meseyaylakoyu
seyyah1982 23.01.2007, 10:48 kırıkkale bir kasabadır merkez ilçeye baglıdır orta anadolu rafinerisi orada bulunmaktadır.
ibo(arguvan) 23.01.2007, 11:20 eray can teşekkür ederim aıklaman için ve seyyah sanada
eray can 24.01.2007, 23:16 Mah-ı Muharremde derd-i hicranda
Şah Hüseyin der de yanar ağlarım
Zemin ü asüman bütün matemde
Bu fani dünyada olmadım abad
Gözyaşı çeşmimi eyledi berbat
Ah imamlar der de eylerim feryat
Mühr-ü ehli beyttir aşıka nişan
Bu derde düşeli aklım perişan
Ciğerim hun döker ateşi efşan
Senin aşkın beni hayran eyledi
Soyup bu cismimi üryan eyledi
Dü çeşmim hüzünle giryan eyledi
Esrarı hüdadır erenler remzi
Bozulur mu levhde yazılan yazı
İLHAMİ dervişin naz ü niyazi
http://www.gocities.com/meseyaylakoyu
eray can 25.01.2007, 23:11 Dostum Muhammed'dir hak Habibullah
Söylersen Muhammed Ali'den söyle
Cihana geldiler sırr-ı sırrullah
Hasan Muhammesd'dir Hüseyin Ali
Şah İmam Zeynel'e Demişiz belli
Muhammed Bakır'ı sevdik ezeli
Evliya Enbiya anlara aşık
Verdiler ikrarı oldular tanık
Hak mezhebi İmam Cafer-i Sadık
Musa-i Kazım'dan Kuruldu erkan
Şah İmam Riza'dır Pir-i Horasan
Taki ile Naki mü'mine imam
Hasan-ül askeri server-i alem
Muhammed Mehdi'dir sahib-ül kerem
GENÇ ABDAL zikret dilinde her dem
eray can 28.01.2007, 00:12 Yoğiken yer ile gökler ezelden
Kudret kandilinde pünhan Ali'dir
Kün deyince Bezm-i elest'ten evvel
Alemi var eden sultan Ali'dir
Cebraile sordu Muhammed bunu
Nice bin yıl evvel kurdu oyunu
Mağripden meşrika kudret topunu
Atan Muhammed'dir tutan Ali'dir
Muhammed Ali geldi dünya yüzüne
Zülfükarı çekti kavga yüzüne
Kafirler içinde hava yüzüne
Mancınıkla kendin atan Ali'dir
Binince Düldüle Hayber'e gitti
Yel gibi o anda menzile yetti
Kafirlere hüner heybet gösterdi
Kendiyi kul diye satan Ali'dir
Mü'minler sırrını ilden sakınır
Kendin bilmezlere sözüm dokunur
GENCİ ABDAL dört kitabda okunur
Evveli, ahiri destan Ali'dir
eray can 28.01.2007, 23:31 Özümde gönlümde fikrimde daim
Bürc-ü dilde mukim mahir olan şah
Aklımda, fikrimde, zikrimde daim
Zat-ı nurdur aslı gevher olan şah
Mü'min olan senden gayrisini neyler
Özünden sıtkile canından söyler
Batınından türlü cilveler eyler
Görünen gözlere zahir olan şah
İki cihan şemsi sah-i Velayet
Keramet tahtında nur-ü sehavet
Herhangi hacete eyler inayet
Elhayyülkayyum kadir olan şah
Hakim-i mutlaktır ezel ezeli
İmdada yeişen, Hızır'dır Ali
Sıtkile çağırsan:Yetiş ya Veli
Turfetül'ayn içre hazır olan şah
GENCİ ABDAL eder arıcı sensin
Yerde , gökte şahım, görücü sensin
Cümlenin muradın verici sensin
Kamu alemlere nazır olan şah
eray can 01.02.2007, 22:55 İslamın şartı sual edersen
İcmalinde şartı beştir efendi
Muradı ger iman öğretmek ise
Anın da adedi beştir efendi
Savmile salat,zekat ile hac
Malın var ise hak yoluna saç
Biri şehadettir lisanını aç
Bu sana acayip iştir efendi
Peygamberleri sev onlara inan
İnanmayanlardır ol nare yanan
Melek,kitabı,ahret olmaz mı ahssen
Var ise imanın hoştur efendi
Din Muhammed dini, cümleden asıl
Gayri dinleri bilmezem nasıl
Ziyade değildir üç fazdır gusül
Mazmaza,istinşak,beden yaştır efendi
Biz dört biliriz abdestin farzını
Gel öğrenmeğe var ise kasdin
Dirseklerin mail,yumalı destin
(Vech) ile (ricleyn) yaştır efendi
On iki şartı vardır salat'ın
kılıp anı menziline iletin
Aynel'yakin var ise bir illetin
Anın da adedi şeştir efendi
Hadesten, necasetten eyle taharet
Ört avret yerini etme keharet
İstikbal-i kıble, vakitle niyyet
Bu altı saydığım dıştır efendi
Tekbir al ellerin başına götür
Kıyam, kıraet, rükü, sücud'dur
Ka'de-i ahirede bir miktar otur
Kılarsan ne güzel iştir efendi
KAYGISIZ ABDAL ın bildiği böyle
Noksanı var ise doğrusun söyle
Su bulunmaz ise, teyemmüm eyle
İki darb bir niyyet üçtür efendi
leyla can 02.02.2007, 13:48 bu da başka bir resim
sen hangi köydendinki eray can?
ankaracadı 07.02.2007, 13:32 merhaba arkadaşlar bende kırıkkale/koçubaba köyündenim ve foruma yeni katıldım. Herkese forumda iyi haftalar.:biggrin: :biggrin:
seyyah1982 07.02.2007, 16:58 hoşgeldin aramıza koçubaba kardeş köy sayılır ben faraşlılıyım.
seyyah1982 07.02.2007, 16:59 neden eray can dışında kimse konuşmuyor
eraycan şiirler için teşekkürler...
deniz mavi 07.02.2007, 21:40 merhaba arkadaslar bende meseyayla köyündenim
cingeylicemal 07.02.2007, 22:45 merhaba arkadaslar bende meseyayla köyündenim
Memet abi napıyon . ben CemaL ... nerelerdesn
http://cgazeloglu.sitemynet.com/mynet_resimlerim/cemal_22.jpg
leyla can 09.02.2007, 13:37 merhaba arkadaşlar bende kırıkkale/koçubaba köyündenim ve foruma yeni katıldım. Herkese forumda iyi haftalar.:biggrin: :biggrin:
kocubabadan kimlerdensin ben de kocubabaliyim...
eray can 11.02.2007, 18:30 leyla can ben meşayayla köyündenim
deniz mavi 14.02.2007, 19:27 Memet abi napıyon . ben CemaL ... nerelerdesn
http://cgazeloglu.sitemynet.com/mynet_resimlerim/cemal_22.jpg
eyvallah canım ne yapıyım calısıyorum sen neyapıyorsun:lol:
leyla can 15.02.2007, 14:03 leyla can ben meşayayla köyündenim
benim annem meseyayladan ,sen kimlerdensin can...
eray can 16.02.2007, 21:51 ismim haydar anneniz kimlerden
leyla can 17.02.2007, 13:02 ismim haydar anneniz kimlerdendernekler ya sizler....
Ben Koçubabalıyım Cingeyli köy halkının kendi parasıyla cami hocası tuttuğunu söylediler acaba doğrumu merak ettim.
cingeylicemal 17.02.2007, 18:03 eyvallah canım ne yapıyım calısıyorum sen neyapıyorsun:lol:
iilik abi işte bildiğin gibi .. hanifi amcamlar napıyolar
http://cgazeloglu.sitemynet.com/mynet_resimlerim/kuvaf.jpg
leyla can 19.02.2007, 10:25 Ben Koçubabalıyım Cingeyli köy halkının kendi parasıyla cami hocası tuttuğunu söylediler acaba doğrumu merak ettim.
kocubabadan kimlerdensin kamuran abim...
Merhaba Leyla Can Koçubabadan Nuri Dedenin oğluyum siz kimlerdensiniz.
eray can 20.02.2007, 22:52 Ben Koçubabalıyım Cingeyli köy halkının kendi parasıyla cami hocası tuttuğunu söylediler acaba doğrumu merak ettim.
Doğru duymuşun Kamuran kardeşim 4 yıl boyunca hoca tutuldu daha sonra hoca parayı fazla isteyince anlaşma sağlanamadı şu anda köye hoca yok
leyla can 21.02.2007, 10:27 Doğru duymuşun Kamuran kardeşim 4 yıl boyunca hoca tutuldu daha sonra hoca parayı fazla isteyince anlaşma sağlanamadı şu anda köye hoca yok
köyde hocalarin ne isi var canlar ya,nerede dedelerimiz,onlar organize edipte verseler ya bilgileri ...hocalara para ver getir colugu cocugu temel olarak kendilerine cevirsinler olacak is degil dogrusu...
leyla can 21.02.2007, 10:28 Merhaba Leyla Can Koçubabadan Nuri Dedenin oğluyum siz kimlerdensiniz.
ben karakagin kamilin torunuyum...
sizlerle tanışmak mutlu etti beni sonra tekrar yazarım sizde yazın görüşmek üzere
cingeylicemal 23.02.2007, 14:03 herkese selamlar buyrun. yöremizin en büyük sanatçılarından biri
http://rapidshare.com/files/13061361...LOGLU.wma.html
AŞIK BEKTAŞ GAZELOĞLU
http://cgazeloglu.sitemynet.com/mynet_resimlerim/kuvaf.jpg
deniz mavi 24.02.2007, 16:25 merhaba arkadaslar
deniz mavi 24.02.2007, 16:31 fotagraflar harika erayyy cok tesekkürler
selam arkadaslar eray can kimlerdensin
Herkese Merhaba Ben MeŞeyayla KÖyÜndenİm Bu Sİteyİ Bulmak KÖyÜmÜn Hasretİnİ Azda Olsa Gİderdİ .kÖyÜmÜn Resİmlerİne Baktikca CocukluĞum Bİr Kez Daha GÖzÜmde Canlandi .sİzlere Resİmlerİnİz İÇİn TeŞekkÜr Ederİm Varsa Sİtede Yayinlayin LÜtfen Bende Bakarim Gİdemesemde KÖyÜme Sİzlerİn Sayesİnde Gİdİp GezmİŞ Gİbİ Oluyorum .sevgİler Ben GazeloĞullarindanim.
hüseyin1907 23.03.2007, 22:32 Ben Faraşlı'lıyım...Köyümü özledim aslında...vayy güzel olmuş bu olay, eminim Faraşlıdan kimse beni tanımıyordur???Hüseyin ben...
seyyah1982 23.03.2007, 23:09 Ben Faraşlı'lıyım...Köyümü özledim aslında...vayy güzel olmuş bu olay, eminim Faraşlıdan kimse beni tanımıyordur???Hüseyin ben...
hoşgeldin hemşerim eminim benide kimse tanımıyordur:)
hüseyin1907 24.03.2007, 20:52 site içerisinde FARAŞLI köyümden resimler isteyenler olmuştu: adres veriyorum doya doya bakın, ama bakmakla yetinmeyin gitmeye çalışın ve doya doya suyundan için!!!!
http://www.farasli.org.tr/
hüseyin1907 24.03.2007, 20:59 Aslında şu başlığı değiştirsek güzel olacak, çünkü sadece DELİCE/MEŞEYAYLA(cingeyli) köylü canlar burda konuşuyormuş gibi oluyor, bunu genelleyip sadece kırıkkale desek daha iyi olmazmı??
seyyah1982 24.03.2007, 23:36 farasli ile ilgili forumun diğer bölümlerinde topic var...
ankaracadı 29.03.2007, 17:19 merhaba leyla ben anne tarafım İzci soyadlı, baba tarafım Karakuşlardanım. sen kimlerdensin
Özgür Dönmez 29.03.2007, 17:31 selam arkadaslar uzun aradan sonra ilk yenidengeldim siteye herkes biryerlerde sanrim bazi arkadaslar diger forumlara kaymislar ama zaten hep boyle oluyor
bol parcala yonet neyse kalan canlar bizimdir. ulkemi koyumu ( farasli ) ve insanlarimizi cok seviyorum sizleri ozledim.
leyla can 30.03.2007, 15:57 merhaba leyla ben anne tarafım İzci soyadlı, baba tarafım Karakuşlardanım. sen kimlerdensin
benim anne tarafim meseyayla köyünden dernekler
baba tarafim kocubabadan özdemirler
leyla can 30.03.2007, 16:00 selam arkadaslar uzun aradan sonra ilk yenidengeldim siteye herkes biryerlerde sanrim bazi arkadaslar diger forumlara kaymislar ama zaten hep boyle oluyor
bol parcala yonet neyse kalan canlar bizimdir. ulkemi koyumu ( farasli ) ve insanlarimizi cok seviyorum sizleri ozledim.
slm özgür valla amma kayboldun gittin...is güc her zaman giremiyoruzki forma bu nedenle cogunu göremiyor olabilirsin,arada bir giriyoruz tüm gün isteyizd dogal olarak yani anlayacagin gecim davasi ....
hosgeldin tekrar sevgili can ,annene sevgiler..
Özgür Dönmez 31.03.2007, 08:39 tessekkur ederim leyla. ben burdan koyun sitesine giremiyorum bizim baglantilar cin uzerinden cinlilerde tr den ORG sitelere girmeye yasak koymuslar. yani koy sitesinden bir haberim.
neyse sevgiyle kalin.
leyla can 31.03.2007, 11:11 tessekkur ederim leyla. ben burdan koyun sitesine giremiyorum bizim baglantilar cin uzerinden cinlilerde tr den ORG sitelere girmeye yasak koymuslar. yani koy sitesinden bir haberim.
neyse sevgiyle kalin.
özgür sen bana bir ara vermistin msn adresini ama benim o msn adresi kitlendi yine verde belki ordanda kismetse görüsüle bilir degilmi...
iyi akşamlar dostlar ben koçubabadan hakverdi gülbitti
bu siteyi çok güzel buldum umarım iyi faydalanırız emegi geçenlere teşekkür ederim
evet arkadaşlar bende faraşlıyım hekimoğlu rızanın torunuyum :)
hakverdi gülbitti akşemsettin mah oturuyorum
sahvemat 04.05.2007, 18:16 canlar merhaba. bizim topraklar burdaymış. bende cingeyliyim anne tarafımda koçubabadan.
gazelevi
İMİRLİ ÖzLeM 12.05.2007, 10:45 meraba arkadaşlar internette gezeken rastladım bu siteye ben imirli köyündenim ama köyüm hakkında pek bi bilgim yok bugüne dek ya bir yada iki defa gitttim köyüme.istanbulda yaşadıgım için burda sizleri tanıdıkları görmek çok güzel bende sizlerle tanışmak isterim...
meraba arkadaşlar internette gezeken rastladım bu siteye ben imirli köyündenim ama köyüm hakkında pek bi bilgim yok bugüne dek ya bir yada iki defa gitttim köyüme.istanbulda yaşadıgım için burda sizleri tanıdıkları görmek çok güzel bende sizlerle tanışmak isterim...
hoşgeldin özlem ben meşeyaylalıyım istanbulda nerde oturuyorsun
İMİRLİ ÖzLeM 19.05.2007, 14:35 hoşgeldin özlem ben meşeyaylalıyım istanbulda nerde oturuyorsun
Hoşbuldum Eray Bayrampaşadayım sen neresindesin
Hoşbuldum Eray Bayrampaşadayım sen neresindesin
ben 500 evlerdeyim baya yakınmışız birbirimize
İMİRLİ ÖzLeM 23.05.2007, 11:34 ben 500 evlerdeyim baya yakınmışız birbirimize
evet ya bende besyüzler sayılır cevatpaşa sen neresindesin
leyla can 26.05.2007, 11:41 meseköyden olan dedem vefat etti..Allah rahmet eylesin,mekani cennet olsun..
seyyah1982 26.05.2007, 15:12 meseköyden olan dedem vefat etti..Allah rahmet eylesin,mekani cennet olsun..
meşeköy neresi bilmem ama...
Allah rahmet eylesin kardeş...
meseköyden olan dedem vefat etti..Allah rahmet eylesin,mekani cennet olsun..
allah rahmet eylesin başınız sağolsun...
merhaba herkese bende meşeyayla köyündenim sizleri tanımak tanışmak isterim hoşçakalın dostca kalın
İMİRLİ ÖzLeM 14.06.2007, 11:23 merhaba
hoşgeldin Sırma
merhaba herkese bende meşeyayla köyündenim sizleri tanımak tanışmak isterim hoşçakalın dostca kalın
hoşgeldin sırma... kimlewrdensin seni tanıyabileceğimiz kim var akrabalarından soyadın ne ?
hoşgeldin sırma... kimlewrdensin seni tanıyabileceğimiz kim var akrabalarından soyadın ne ?
benım tanıdıgım bi sırma war ama acaba o mu? Hacı Ahmet Dedemıın torunu olan sırma????
Eray Merhaba Evet Haci Ahmet Dedenİn Torunuyum Sirma Nin Ablasiyim.
Eray Sİz Kİmlerdensİnİz .
deniz gözlüm 19.06.2007, 15:31 merhaba arkadaşlar bende bir aleviyim ve alevi olmaktan gurur duyuyorum.
ALeViQueeN 21.06.2007, 23:12 Selam SIRMA sende hosgeldin aramiza :)
TURGAY06 04.07.2007, 01:34 SLM. CANLAR MEŞEYAYLA KÖYÜNDENİM YENİ BİR SİTEMİZ AÇILMIŞTIR. www.meseyaylakoyu.com. AYNI ZAMANDA CANLI RADYO YAYINI,SOHBET VE MESAJ BÖLÜMÜDE BULUNMAKTADIR.EĞER KABUL EDİLİRSE BU SİTEYİDE KARDEŞ SİTE OLARAK EKLEMEK İSTİYORUM.ÇÜNKÜ BİZ ''YA ALLAH YA MUHAMMED YA ALi DiYENLERDENiZ''
Özgür_Ulusoy 19.07.2007, 02:43 Selam Canlar, ben Özgür, Kocubaba köyünden, Yeni Internet Platformumuz devreye gecmistir:
http://www.kocubaba.com
Bütün canlari bekliyoruz.
leyla can 19.07.2007, 12:57 Selam Canlar, ben Özgür, Kocubaba köyünden, Yeni Internet Platformumuz devreye gecmistir:
özgür kimlerdensin sen..
selam arkadaşlar uzun zamandır kimse bişeyler yazmıyor nerde bizim köy halkı?
İMİRLİ ÖzLeM 25.09.2007, 16:50 naber murat sizin köylü değilim de bende yaziim bişiler dedim
sağol özlem valla ne olsun kimse yok burda ya herkes başka alemlerde :) sen nasılsın göremiyorum seni bu aralar meşgulsün sanırım :D
Pesimist 03.11.2007, 00:58 Nihayet aylar sonra yine merhaba arkadaşlar görüşmeyeli forumda hafif bi yavaşlama olmuş eray kardeşim iştirakleriyle sağolsun boş bırakmamış biz iş güç yoğunluğunda yeterli performans sağlayamıyoruz, inşallah bundan sonra daha sık buralarda oluruz, herkese selamlar
alevi_siyah 03.11.2007, 11:42 Burası benim arkadaşımın köyü hepinize selam
İMİRLİ ÖzLeM 03.11.2007, 12:14 evet bu ara pek yokum buralarda elimden geldiği kadar girmeye çalışıyorum işte
merhaba herkese bende Balıseyh ilçesinin yukarı karakısık köyündenim. Annem Koçubaba Kasabasından anneannem Küçük Avsar babaannem Şaklıdan.:rolleyes: anlayacağınız buyuk bir kesimi tanıyorum.
ya burada tanıdıkların olması ne güzel valla hep akraba cıkıyor
hoşbulduk nasılsınız
bende faraşlı köyünden engin özcan.tuncerlerin akrabasıyım...
Selam Canlar, ben Özgür, Kocubaba köyünden, Yeni Internet Platformumuz devreye gecmistir:
özgür merhaba.bende faraşlıdan engin özcan. tuncerlerin akrabasıyım.gördüm bişeyler yazayım dedim.tşk.
eray can 13.11.2007, 18:20 Tuba aramıza hoşgeldin köyünüzde akrabalarım var
horasan66 13.11.2007, 19:18 kırıkkalede oturanlar var mı ya hep dışardakileri gördüm sankim
Tuba aramıza hoşgeldin köyünüzde akrabalarım var
öylemi ne güzel
bende faraşlı köyünden engin özcan.tuncerlerin akrabasıyım...
cankuş ben pek bilmem tuncerleri
eray can 13.11.2007, 22:29 Annem Koçubaba'lı Annemin halasının çocukları var Yukarı Karakısık'dan
Annem Koçubaba'lı Annemin halasının çocukları var Yukarı Karakısık'dan
bilmem pek tanımam
eray can 11.12.2007, 22:17 öcallardan
|