Orijinalini görmek için tıklayınız : Meclisde Alevi Sünni Tartirmasi

saheser
30.05.2007, 18:41
Chp malatya milletvekili,akp,yi köylere hizmet götürüken alevi köylerine karsi ayrincilik yapmakla sucladi. Chp,li aslanoglu bölücülük ve ayrimcilik yapmakla suclarken,akp,li eyüp fatsa böyle ayrimciligi kabul etmiyoruz ve siddetle kiniyoruz dedi.

Akp,li eyüp fatsa hepimiz kardes gibiyiz.Hizmette mezhep ve etnik ayrimcilik yapilmamistir.Bu ülkenin neresinde yasarsa yasasin hangi etnik kökden olursa olsun bütün fertleri esit ve özgür kabul ederiz dedi.Ak partide alevi sünni ayrimi bulamazsiniz dedi.

NOT.Arkadaslar bu yeni olmus hürriyette son dakikada bu haber verilmistir.Akp,li fatsa,nin konusmasi beni cok duygulandirdi meyersem biz kendi kendimizi yiyormusuz gözlerim yasardi.Akp meyersem alevileri cok seviyormus vah vah biz anlamamisiz.

yagmur12
30.05.2007, 18:46
Evet AKP alevileri o kadar seviyor ve hiçbir ayrım gözetmeden hizmetler yürütüyor ve üretiyor ki başı açık olan bir vatandaşın sorununu bile dinlemekten kaçınıyor. O kadar eşitlikçi ki; tüm kamu kurumları ve norm kadrolar alevilerden ve kendilerine oy vermeyen kesimden oluşuyor...

Bizi bu gafletten uyandırdığın için teşekkürler Saheser. :)

saheser
30.05.2007, 19:00
Ben chp,li milletvekillerinin alevilerin sorunlarini meclise kadar tasimasini alevilere ne kadar önem verdiklerini gösteriyor diye düsünüyorum.Bu ilk degil bir cok önergeyle geldiler ama akp hic birini kabul etmedi simdiye kadar akp,nin alevilerin bu bu sorunu var gelin halledelim diye dedigini duymadim.

sausen
30.05.2007, 19:02
Merhaba Canlar,

Bunlar ayrım yapmazlar kesin...
Bu yüzden bütün kamu kuruluşları hacı hoca ve kendi tayfasıyla dolu...
Belediyelerde bunun çok örneğini gördüm.
Masa başında çalışan adamı mezarcı yapmışlar...

lion12
30.05.2007, 19:06
Tabi canım onlar hiç ayırım yaparlar mı onlara göre ali yi sevmek alevilikse onlarda alevi ne de olsa.
Ben neden alevilerin başbakanı olayım ki onları temsil etmiyorum diyen bir külhanbeyi ve onun tayfaları mı ayırımcılık bilmezlermiş...Peeeh
Buna 5 yaşında çocuk inanmaz sanırım.

saki
30.05.2007, 19:23
Tabi canım akp hiç ayrım yapmadan bütün millete halkım dedi ve hepsine aynı hizmeti götürdü.Fakat biz bunun nedense farkına varamadık.Ne kadar dürüst , şerefli, demokratik,milletine bağlılarmıs...
VAY BE BAK ŞU akp ye...

ONU®
30.05.2007, 19:33
Akp,li eyüp fatsa hepimiz kardes gibiyiz.Hizmette mezhep ve etnik ayrimcilik yapilmamistir.Bu ülkenin neresinde yasarsa yasasin hangi etnik kökden olursa olsun bütün fertleri esit ve özgür kabul ederiz dedi.Ak partide alevi sünni ayrimi bulamazsiniz dedi.

Tüh ya biz de bunların günahını almışız. :cool:

Tabi tabi biz de yedik ayrımcılık olmadığını.İmam hatiplileri yerleştilrdier her kademeye.Bir de neymiş efendim AKP'de ayrımcılık olmazmış.Artık bu kadar milletle dalga geçtikleri yeter.22 Temmuz'dan sonra biz onlarla dalga geçeceğiz inşallah.

Servan
30.05.2007, 19:47
akp ettiği yardımlar arasından en iyisini alevi köylere cami yaptırmak olarak görür.ee ne de olsa onlar için önemli olan din iman dimi?

usLanmaz62
30.05.2007, 20:02
AKP nin belediyeleri güzel çalışıyo arkadaşlar öyle demeyin.

Kendi yandaşlarına para kazandırmak için dört aydır BURSA nın kanalizasyonlarını açıp kapatıyolar.

Cidden asfalt ağladı artık,asfalt diye bişey kalmadı artık..

Maşallah maşallah...

alihaydar23
30.05.2007, 20:05
evet ya akp sever bizi hatta en az sivas yobazları kadar sever.

eldorado
30.05.2007, 21:08
ne o herkesi şaşırmış gördüm arkadaşlar...o ayrım dediğiniz şey yıllardır var ve ayrımı yapanlar zaten meclistekilerdir...nede olsa ülkemizin cahil islam düşkünü,hala cami imamının söz ve telkinleriyle hareket eden insanların seçtiği bir hükümetti bu...hem iyi göremesinler diye lambaların arkasına saklananlarda onlar...tek ışıttığı yerde tarikatlardır...

vitamin
30.05.2007, 21:14
ayıp etmısler akp demokrat bı partıdır herkese esıt davranıyor yok ole bısey kınıyorum bu acıklamayı ve chp yı:devil2: :devil2: :devil2: :devil2: :devil2: :devil2: :devil2: :devil2:

saheser
30.05.2007, 21:33
ne o herkesi şaşırmış gördüm arkadaşlar...o ayrım dediğiniz şey yıllardır var ve ayrımı yapanlar zaten meclistekilerdir...nede olsa ülkemizin cahil islam düşkünü,hala cami imamının söz ve telkinleriyle hareket eden insanların seçtiği bir hükümetti bu...hem iyi göremesinler diye lambaların arkasına saklananlarda onlar...tek ışıttığı yerde tarikatlardır...

Chp milletvekili akp,ye alevilere karsi ayrimcilik yapiyorsunuz dedigi icin kiriz gecirmisler.Akp biz ayrimcilik yapmiyoruz bize ayrimcilik yapiyor diyemezsiniz sizi siddetle kiniyorum demistir.
Bizler biliyoruz akp,nin ne oldugunuda kendileri bilmiyor ayrimcilik yaptiklarini kabullenemiyorlar.

(Yazik doktorlar hafiza kaybina ugradiklarini kendi haline birakilmasini arada sirada akp,lilerin kiriz gecirecegini, hastaligin adida oy kaybi korkusu oldugunu kayitlara gecirmislerdir.)

halitseyfi
30.05.2007, 21:46
Malatya Milletvekili Mevlüt Aslanoğlu, Milletvekillerimizden en çalışkan olanıdır. Malatyanın her türlü sorunu ile yakından ilgilenen ve malatyadan çıkan tüm milletvekillerimiz bir tarafa Aslanoğlu bir tarafa.

Yanlız Alanoğlu milletvekili adayı olmayacağını duydum. Alevi milletvekilleri kaflarını devekuşu gibi meclise gömerken Alevi olmayan Aslanoğlu halkın sorunlarını tek başına Malatya Milletvekillerine rağmen meclise taşıdı.Helal olsun sana.

AKP ye gelince "Katli Vacip" fermanlı verecekler orada,"Ben neden alevilerin başbakanı olayım ki" diyenler orada Aleviliği asimilasyona uğratmak isteyenler orada, vs vs dahada utanmadan biz ayrım yapmıyoruz diyorlar.

"Cihat" talar ya her yol onlar için mübahtır.Tabi mübah olanların başındada YALAN geliyor.

rewhat
31.05.2007, 01:43
dogruluk payi kuvvetle muhtemeldir. trt nin bile programlarina alevi sanatciları cıkarmamk gibi bir politikalri oldugu gazetelerde cıkmıstı.

sonerk
31.05.2007, 03:14
Hadi akp'nin ne mal olduğu bellide chp ne yapmaya çalışıyor böyle seçim arefesi çıkışlar yaparak alevilerin gözünü boyacaklarını sanıyorlarsa yanılıyorlar tam tersi kendilerini düşürüyorlar böylesi ucuz numaralarla alevileri kandırmaya hatta salak yerine koymaya çalışıyorlarya yazık bu chp'ye....

Şimdi chp'ye yüklendim diye bazı arkadaşlar rahatsız olacaktır burası garantide soruyorum o rahatsız olacak arkadaşlara ve chp lilere cumhuriyet halk partisi kaç yıldır mecliste aleviler adına hangi karar almışlar alevilerin hangi sorunlarını dinlemişler yakın zamanda alevi konseyi toplanmıştı chp buna katılma lüksünde bile bulunmadı seçim arefesi göz boyama çıkışlarıyla alevilerden oy koparacaklarını sanıyorlarsa büyük yanlış yapıyorlar zaten alevilerin oylarının büyük kısmı chp'ye gidiyor böyle son dakka çıkışları yaparak komik duruma düşmenin anlamı yok eninde sonunda aleviler oylarını chp'ye veriyor bari alevi oylarını alacak onurlu duruşunuzu koruyun politik entrikalar,yağlamalar yapmanın anlamı ne.....

lion12
02.06.2007, 14:20
Malatya Milletvekili Mevlüt Aslanoğlu, Milletvekillerimizden en çalışkan olanıdır. Malatyanın her türlü sorunu ile yakından ilgilenen ve malatyadan çıkan tüm milletvekillerimiz bir tarafa Aslanoğlu bir tarafa.

Yanlız Alanoğlu milletvekili adayı olmayacağını duydum. Alevi milletvekilleri kaflarını devekuşu gibi meclise gömerken Alevi olmayan Aslanoğlu halkın sorunlarını tek başına Malatya Milletvekillerine rağmen meclise taşıdı.Helal olsun sana.

AKP ye gelince "Katli Vacip" fermanlı verecekler orada,"Ben neden alevilerin başbakanı olayım ki" diyenler orada Aleviliği asimilasyona uğratmak isteyenler orada, vs vs dahada utanmadan biz ayrım yapmıyoruz diyorlar.

"Cihat" talar ya her yol onlar için mübahtır.Tabi mübah olanların başındada YALAN geliyor.

Süper bir açıklama olmuş abi ellerine sağlık...

Mansuri
02.06.2007, 14:38
AKP aslında Aleviler'i çok seviyor, bundan hiç şüphem yok(!)
Balıkesir'de karayolcu bir ağbiyle konuştum, o da aynı şeyleri söyledi. Alevi köylerine hizmet pek gitmiyormuş.
Şimdi bu Alevi-sever AKP'liler baştan sona kadar aynı bilinçten insanlarla çalıştığı için Alevilere sevgisini böyle belli ediyor. Alevileri işe almıyor, çünkü yorulmalarını istemiyor, ha bizim köylere hizmet götürmüyor? Neden? Çünkü şimdi o köylerden adamlar çalışmıyor, sunni köylerden adamlar çalışıyor. Şimdi o Sunni arkadaşları köye götürüp nispet mi yapacaksın? Ayıp, olmaz. Karşındaki adama ezik muamelesi yapasın.Çok günah!
Bakın bizi ne kadar de düşünüyorlar!!!

fsdeejay
08.12.2007, 00:41
bizim insanımızdada suç var vermesinler kardeşim bi erzak için şimdide çeksinler

bolatbaba
08.12.2007, 00:55
Alevi köylerine yıllardır hizmet gitmiyor ben malatyada ve adıyamandaki alevi köylerini bilirim çünki o bölgede 15 yıl çalıştım köy hizmetleri kapatıldı eskiden azda olsa köy hizmetleri yol onarımı yapardı şimdi hiç hizmet verilmiyor.Mevlüt Aslanoğlunu kutluyorum Alevi deyil ama alevilerin oy verdiği vekildir bu sorunu dile getirmesi gerekir o da mecliste dile getirmiş kendisine teşekkür ederiz.görevini yapmış.

fsdeejay
08.12.2007, 01:12
Alevi köylerine yıllardır hizmet gitmiyor ben malatyada ve adıyamandaki alevi köylerini bilirim çünki o bölgede 15 yıl çalıştım köy hizmetleri kapatıldı eskiden azda olsa köy hizmetleri yol onarımı yapardı şimdi hiç hizmet verilmiyor.Mevlüt Aslanoğlunu kutluyorum Alevi deyil ama alevilerin oy verdiği vekildir bu sorunu dile getirmesi gerekir o da mecliste dile getirmiş kendisine teşekkür ederiz.görevini yapmış.

vermesinler oy çekmesinler sıkıntı orduda miting oldu mlyon kişi katıldı da ne oldu ordu farkla akpnin alevi köyleride böle