Orijinalini görmek için tıklayınız : 31 Mayis İstek ve Görüş Topiği
seyhunbey 31.05.2007, 10:26 Merhaba Canlar...
Kışı bitmez şu ömrümün dağına
Bir gün bahar gelecekmiş ne zaman
Benim diyen her can dayanmaz buna
Hayat bana gülecekmiş ne zaman zalım zalım
Savruldu yerlere kalmadı külüm
Kocaman gövdeyim hani ya dalım
Beni bir başıma koyan o zalım
Bir gün bana dönecekmiş ne zaman zalım zalım
Vallahi zor imiş gönül yarası
Gitmiyor başımdan derdi belası
Bilmem neyi arar bizim Akarsu
Maksudunu bulacakmış ne zaman zalım zalım
Muhlis Akarsu
http://img256.imageshack.us/img256/7407/map1lk9.jpg
Türkülere türkü dostunuz seyhunbey' le yolculuğumuz başlamıştır.istek ve görüşlerinizi buradan yapabilirsiniz.
Türkülerle Türkü Tadında kalın...
yitirilen 31.05.2007, 10:35 Yalnızlığımda
Mavi ve yeşil,
Açardın,
Tavşan kanı, kınalı-berrak.
Yenerdim acıları, kahpelikleri...
Gitmek,
Gözlerinde gitmek sürgüne.
Yatmak,
Gözlerinde yatmak zindanı.
Gözlerin hani?
"To be or not to be" değil.
"Cogito ergo sum" hiç değil...
Asıl iş, anlamak kaçınılmaz'ı,
Durdurulmaz çığı
Sonsuz akımı.
İçmek,
Gözlerinde içmek ayışığını.
Varmak,
Gözlerinde varmak can tılsımına.
Gözlerin hani?
Canımın gizlisinde bir can idin ki
Kan değil,sevdamız akardı geceye,
Sıktıkça cellad,
Kemendi...
Duymak,
Gözlerinde duymak üç-ağaçları
Susmak,
Gözlerinde susmak,
Ustura gibi...
Gözlerin hani?
herkesin Bugünü ve yarını için hatayi değişlerinden bir parca istiyorum sizlere ve tüm canlara gelsin
seyhunbey 31.05.2007, 10:47 Herkesin Bugünü ve yarını için hatayi değişlerinden bir parca istiyorum sizlere ve tüm canlara gelsin
Merhaba Canlara Merhaba Umutlara merhaba Değişlerimize merhaba tabi çalarim değişlerimiz sirada :thumbup1:
yagmur12 31.05.2007, 11:12 Günaydınnn :) Meltem ablam ve forumdaki tüm arkadaşlar için Ahmet Kaya'dan Yakarım Geceleri'yi ve Gülay'dan Vay Deli Gönül'ü çalar mısın Seyhun? Şimdiden teşekkürler. Herkese mutlu ve neşeli günler diliyorum. :)
yitirilen 31.05.2007, 11:12 tekrar merhaba yine ben yine istekkk ruhumuz ve özümüz rahatlasın bunu için değişlere devam diyorummm......
yitirilen 31.05.2007, 11:14 Günaydınnn :) Meltem ablam ve forumdaki tüm arkadaşlar için Ahmet Kaya'dan Yakarım Geceleri'yi ve Gülay'dan Vay Deli Gönül'ü çalar mısın Seyhun? Şimdiden teşekkürler. Herkese mutlu ve neşeli günler diliyorum. :)
canımıniçi günaydın teşekkür ederim parca için saol...bende değişlerimizi sana ve tüm canlara gelmesini istiyorum.....yağmurum yüreğindeki sevgin daim olsun.....
mavi boran 31.05.2007, 11:14 günaydın cano grup sentez kalan kalır.o yoksada grup yol kar yanığı.yürekli hasretlere gelsin:)
serpil_88 31.05.2007, 11:21 günaydın arkadaşlar
ben taner özdemirden şirin erzincan'ı istiyorum seyhun
forumdaki tüm erzincanlılara gelsin
yok ya erzincanı seven herkese gelsin
yitirilen 31.05.2007, 11:23 senden bir isteğim daha var ama bunu sadece yağmura istiyorum...,
umut altınçağ yitirilen çalarsan sevinirimmmm..
ama benim bide fikom var canım benim özür dilerim aklımdan çıkmış tamamen kusura kalma tamam sanada gelsinnnn...:)
seyhunbey 31.05.2007, 11:26 Günaydınnn :) Meltem ablam ve forumdaki tüm arkadaşlar için Ahmet Kaya'dan Yakarım Geceleri'yi ve Gülay'dan Vay Deli Gönül'ü çalar mısın Seyhun? Şimdiden teşekkürler. Herkese mutlu ve neşeli günler diliyorum. :)
tekrar merhaba yine ben yine istekkk ruhumuz ve özümüz rahatlasın bunu için değişlere devam diyorummm......
günaydın cano grup sentez kalan kalır.o yoksada grup yol kar yanığı.yürekli hasretlere gelsin:)
günaydın arkadaşlar
ben taner özdemirden şirin erzincan'ı istiyorum seyhun
forumdaki tüm erzincanlılara gelsin
yok ya erzincanı seven herkese gelsin
senden bir isteğim daha var ama bunu sadece yağmura istiyorum...,
umut altınçağ yitirilen çalarsan sevinirimmmm..
Merhaba Türkü Doslari İstekleriniz mümkün oldugu kadariyla sirada değişlerimiz ve türkülerimiz sizler için:thumbup1:
eldorado 31.05.2007, 11:30 günaydın...yeni türküden destina...sabah sabah pek gitmez ama...teşekkürler...
seyhunbey 31.05.2007, 11:48 günaydın...yeni türküden destina...sabah sabah pek gitmez ama...teşekkürler...
Sabah Sabah bence En iyi Türküler Gider Dostum :D
Çokda güzel gider isteyini siraya aliyorum :)
Acıya Gülmek 31.05.2007, 12:05 Günaydın arkadaşlar..Acıya Gülmek varsa çalarsanız sevinirim..
seyhunbey 31.05.2007, 12:15 Günaydın arkadaşlar..Acıya Gülmek varsa çalarsanız sevinirim..
Tabi çalarim isteyini siraya aliyorum cano :thumbup1:
Nurettin Rençber yadımda sen
Mustafa Özarslan yarim yarim
çalar mısın seyhun?
seyhunbey 31.05.2007, 12:33 Nurettin Rençber yadımda sen
Mustafa Özarslan yarim yarim
çalar mısın seyhun?
tabi çalarim canom isteklerini hemen siraya aliyorum :thumbup1:
yagmur12 31.05.2007, 12:46 Merhaba Erensoy Akkaya'dan Pınar Başından Bulanır türküsünü çalar mısın Seyhun kardeş? :)
mavi boran 31.05.2007, 12:54 malatya arguvan ilyas salman şu tepe güzel canlara gelsin.
seyhunbey 31.05.2007, 12:55 Merhaba Erensoy Akkaya'dan Pınar Başından Bulanır türküsünü çalar mısın Seyhun kardeş? :)
isteyin arşivimde yok hemşo senin için Erensoy Akkaya'dan noluru çalicam :stuart:
malatya arguvan ilyas salman şu tepe güzel canlara gelsin.
tamam dostum isteyin hemen sirada arguvan denince akan sular durulur :)
yitirilen 31.05.2007, 13:24 ben Aynur Haşhatan bu dünyanın ağalığını istiyorum çalarsan sevinirim.
Yağmurum'aEylülüm'e,Arifem'e,Alev'e,Nuray Ablam'a,Serhatlı'ya,Fiko'ya,Tolga'ya,Nesimi'ye ve Seyhunbey sana tabikiiiii :)
EY KENDİNE ALEVİ DİYEN KİŞİ, ÖZÜNÜ DARA ÇEK VE DÜŞÜN
“YOL CÜMLEDEN ULU” MUDUR, DEĞİL MİDİR?
seyhunbey 31.05.2007, 13:33 ben Aynur Haşhatan bu dünyanın ağalığını istiyorum çalarsan sevinirim.
Yağmurum'aEylülüm'e,Arifem'e,Alev'e,Nuray Ablam'a,Serhatlı'ya,Fiko'ya,Tolga'ya,Nesimi'ye ve Seyhunbey sana tabikiiiii :)
EY KENDİNE ALEVİ DİYEN KİŞİ, ÖZÜNÜ DARA ÇEK VE DÜŞÜN
“YOL CÜMLEDEN ULU” MUDUR, DEĞİL MİDİR?
çok sağol cano isteyin için tüm dostlar için hemen siraya aliyorum :walkman:
çeşm-i naz 31.05.2007, 16:48 istekleri almaya devam ediyoruz dostlar...
ismailvolkan 31.05.2007, 16:50 Ali Ekber Eren : Kara Sakal, akepelilere atfen çalarsanız sevinirim yoksa
ali asker : maden ocakları
usLanmaz62 31.05.2007, 16:54 Merhaba didem kolay gelsin.
Senden bir türkü istiyorum ve seçimi sana bırakıyorum.Bu türkü duyan duymayan, bilen bilmeyen, isteyen istemeyen bütün insanlara gelsin.
Kolay gele...
duygulu_yurekle 31.05.2007, 16:54 selam forum vee forumcular sizden feyzullah çınar dan yılmaz yılmaz bizim gençler adlı parcayı kuzenim beytullah ve yengem ayten için gelsin ve tüm forum ailesine iyi yayınlar
yitirilen 31.05.2007, 16:54 istekleri almaya devam ediyoruz dostlar...
cano sabah seyhuna istekte bulundum ama sni unutmusum...kusura kalma:)
senin için senden seyduna türkülerden kazım koyuncu hayat çalarsan sevinirim ....
çeşm-i naz 31.05.2007, 16:56 Ali Ekber Eren : Kara Sakal, akepelilere atfen çalarsanız sevinirim yoksa
ali asker : maden ocakları
Merhaba didem kolay gelsin.
Senden bir türkü istiyorum ve seçimi sana bırakıyorum.Bu türkü duyan duymayan, bilen bilmeyen, isteyen istemeyen bütün insanlara gelsin.
Kolay gele...
selam forum vee forumcular sizden feyzullah çınar dan yılmaz yılmaz bizim gençler adlı parcayı kuzenim beytullah ve yengem ayten için gelsin ve tüm forum ailesine iyi yayınlar
cano sabah seyhuna istekte bulundum ama sni unutmusum...kusura kalma:)
senin için senden seyduna türkülerden kazım koyuncu hayat çalarsan sevinirim ....
merhaba arkadaşlar
istekleriniz arşivimde bulunduğu kadar sizlerle teşekür ederim:)
ismail_ural 31.05.2007, 17:59 grup kızılırmaktan gozleyı gozleyı adlı parcayı tum dostlara ıstıyorum ıı calısmalar sımdıden tskler
çeşm-i naz 31.05.2007, 18:02 grup kızılırmaktan gozleyı gozleyı adlı parcayı tum dostlara ıstıyorum ıı calısmalar sımdıden tskler
kızılırmak diren dostum yayında olacak umarım kabul edersiniz:)
Naz kardesim kara treni dün istemistim bekledim gelmedi.Acaba yoldami daha nezaman gelir. Hazine sen seher yeli istemistim seytan aldi götürdü dedin. yesil ördek varsa calabilirmisin.Bak bu sefer ördek suda boguldu deme sakin.Alevi forum radyosunu dinleyen herkese gelsin hersey gönlünüzce olsun.
çeşm-i naz 31.05.2007, 18:12 Naz kardesim kara treni dün istemistim bekledim gelmedi.Acaba yoldami daha nezaman gelir. Hazine sen seher yeli istemistim seytan aldi götürdü dedin. yesil ördek varsa calabilirmisin.Bak bu sefer ördek suda boguldu deme sakin.Alevi forum radyosunu dinleyen herkese gelsin hersey gönlünüzce olsun.
sırada güzel sözleriniz içinde ayrıca teşekürler:)
boğulde velle:D:D:D
ismail_ural 31.05.2007, 19:16 grup cıgdan bı parca calar mısınız tum form dınleyenlere ve tum dostlar ıcın
|