Orijinalini görmek için tıklayınız : Yorum yarışması

LaDY
29.05.2007, 19:48
Merhaba Canlar...

Ayda bir defa gerçekleşecek "Yorum Yarışmamız"a başlamış bulunmaktayız.

Yarışma süresince farklı kategorilerde, farklı seçeneklerde (resim /video/haber) kriterleri belirtip size sunacağız. Kriter ile ilgili yorumlarınızı bize iletip, katılım süresi sonunda oylamaya dahil olacaksınız.

http://www.youtube.com/watch?v=saozlPy6mTs

Videodaki habere yapacağınız yorum nedir?

Yarışma Kurallar:

1. Yorumlarınız en fazla 5 cümleden oluşmalıdır.

2. Yorumlarınız forum çizgisine aykırı veya Aleviliğe yakışmayan tarzda olmamalıdır.

3. Yorumlarınızda kişilere ve kurumlara gerçek dışı hakaretler veya rencide edici kelimeler, imalar sarf edilmemelidir.

4. Oylama sürecinde kesinlikle kendi yorumunuza oy kullanmamalı, özel mesaj veya farklı yollardan oy toplamaya çalışmamalısınız. Şahsım'dan başka kimseye konu hakkında bilgi vermemelisiniz.

5. Yorumun herhangi bir yerinde kendi isminizi belirtmek veya ima etmek kabul edilmeyecektir.

6. Yukardaki kuralların ihlali, üyeliğinizi riske atmak demektir. Tüm katılımcılar yarışma sonuna kadar tarafımdan ve ekibimiz tarafından dikkatle incelenecektir.

7. Eğer üye yorumunu yolladıktan sonra oylama sürecinde adaptasyonda ise yorumu yarışmaya dahil edilmez. Oylama bitiminde adaptasyondaysa ve birinci olursa ödül hakkı olmaz.

8. Yorumlarda mutlaka kendinize ait cümleler kullanılmalı. Herhangi bir yerden alıntı ya da Copy&Paste yapılmamalıdır.

9. Forum yönetimi de dahil isteyen her üyemiz yarışmaya katılabilir, Yönetimin kuralları kısmen değiştirme yetkisi vardır (Özel durumlar için).

Yarışma süresi 5 günlük katılım ve 4 günlük oylama sürecinden ibarettir. Bu sürenin sonunda yarışmanın birincisi açıklanacaktır ve kendisi bir sonraki yarışmaya kadar ketum bölümünün şeref konuğu olacak ayrıca nicki farklı bir renkte olacaktır.

Verilecek Puan ödülleri
1.ye 300 puan

2.ye 200 puan

3.ye 100 puan

4.ye 50 puan

5.ye 25 puan

Son katılım süresi : 5 Haziran 2007
5 Haziran gecesi itibariyle oylama başlayacak ve oylama süresi 4 gün olacaktır.

Yarışmaya katılım yorumlarınızı LaDY (http://www.aleviforum.com/member.php?u=13186)'ye özel mesaj ile bildirebilirsiniz.

Herkese şimdiden başarılar diliyoruz.
AleviForum Yönetim ekibi adına
LaDY

Bu da ödül olan kelebeğimiz http://www.aleviforum.com/bilder/awards/d-kelebek.gif

Alevimen
30.05.2007, 20:06
henüz cevap yazılmamış, umarım yarışma tutulur :)

bolşevik
30.05.2007, 20:22
Güzel bir yarışma da, puan yerine kazananlara evlere servis çikolata falan armağan etseydiniz...:biggrin:

usLanmaz62
30.05.2007, 20:23
Katılımın yüksek olacağını düşünüyorum.Tüm katılanlara başarılar diliyorum...

firariHH
30.05.2007, 20:29
Tesekkürler,gercekten güzel bir yarisma olacak.

Haydaryiğit
30.05.2007, 20:30
henüz cevap yazılmamış, umarım yarışma tutulur :)

Şiir yarışması ve Fotograf yarışmasında değerli şiirler ve çok güzel fotograflar gördük üyelerimizden... bu yarışmalarda gerçekten çok tuttu.En son şiir yarışmasındaki katılım bunu gösteriyor sayın Alevimen bu yarışmanın da düzenlenmesinden ötürü de ayrıca teşekkürler.Çünkü tam olarak böyle bir yarışma değil ama cümlelerimizle ödül alacağımız bir yarışma yapılmasını düşünmüştüm.Bu sayede çok değişik fikirler tanıma imkanına kavuşacağız... Bakalım nasıl görüşler çıkacak.
Canlara başarılar diliyorum.
iyi forumlar

YezdaN
30.05.2007, 20:54
evet çok katılımlı güzel bir yarışma olacak oylamada zor olcak diye düşünüyorum...

ezgede
30.05.2007, 22:49
yorum istiyorsunuz ve yapılan yorumları siliyorsunuz neden?

LaDY
30.05.2007, 23:13
yorum istiyorsunuz ve yapılan yorumları siliyorsunuz neden?

evet yorum istiyorum ama yorumu bana özel mesajla iletmenizi istiyorum. bu bir yarışma ve bu yarışmanın sonuçlarını oylama ile belirleyecez. siz yorumunuzu buraya yazarsanız herkes sizin yorumunuzu buradan görür ve yarışma bence hiç de adil olmaz.
umarım anlatabildim...

İyi Forumlar.

ismail_ural
30.05.2007, 23:37
tum canlara basarılar dılerım.....:)

sausen
30.05.2007, 23:40
Merhaba Canlar,

Güzel bir fikir bence.
Şimdiden katılacak olan arkadaşlara başarılar dilerim...

Şah-Mat
30.05.2007, 23:50
Zamanım olursa yapılacak yorumlara belki katılabilirim..

Bence güzel düşünmüşsünüz...başka "aktivetelerde" yapabiliriz..

Mesala "karikatür yarışması..vb"...olabilir..

Saygılarımla..

Nesimi
31.05.2007, 01:18
Güzel bir yarışma ufuk açacak ve fikirleri zenginleştirecek tarzda. Teşekkürler.

Anatolianman
31.05.2007, 12:49
Juri sistemi ile 10 luk puan üzerinden belirli seçilmiş kişiler değerlendirse objektiflik anlamında doğru kişilerin derin analizlerini içeren yorumların önplana çıkarılması sağlanabilir, yorumların değerlendirilmesinin öznellikten sakınılması için yorumlara yorum ile değerlendirmeler yapılabilir.

isyaaannn
31.05.2007, 14:29
böyle yarışmalar düzenlemeniz çok güzel katılacak olan canlara başarılar diliyorum

saheser
31.05.2007, 14:47
Ya kelebek cok hos duruyor kimin olacak acaba herkese basarilar dilerim.

suyunsesi
31.05.2007, 14:47
Arkadaşlar gerek Alevi form şiir yarışması gerek resim yarışması ve gerek bu yorum yarşması gerçekten insanın sosyal ve sanatsal gelişimini kamçılayan çok güzel bir aktıvite yarışmalarıdır.
Fakat bu yarışmalar bu kadar sıklıkla değilde belli bir periyodik aralıklarla yapılsa daha bir keyifli ve isteklilik oranı yüksek olur diye düşünüyorum.
yarşmaya katılan arkadaşlara şimdiden başarılar diliyorum.
İyi forumlar.

erkan2434
01.06.2007, 19:37
yaşam boyu gözlerinizdeki ışıltının devam etmesini, birbirinizi daima sevmenizi ve hep neşe içinde güneş hep önünüzde olsun ki gölgeler ardınızda kalsın
en güzel kelebekler hep bizim olsun gönüllerimiz birbirinden hiç ayrılmasın

herkese basarilar dilerim

taylan mahir
01.06.2007, 22:47
yarışma kuralları galiba biraz engelleyici ben hür düşündüğümü söylesem hakaret sayacaksınız yarışma kurallarına göre

dewamade
02.06.2007, 15:16
ben olayı anlayamadım tam olarak yorumu kime yazacağız şimdi olay nedir peki

salkım66
02.06.2007, 16:23
Bende yapılan yorumların nereye ve kime yapılacağını anlamadım biraz daha anlaşılır olursa sevinirim.
Bu yorum yarışması sayesinde biraz kendimizide sorgulayalım.biraz özeleştirimizi yapalım.Benim görüşüm budur ayrıntılı bir bilgi alırsak katılmayı çok istiyorum.Kendini ve ne olduğunu bilen arkadaşları yarışmaya katılmalarını rica ediyorum.Bugün bu durumda olmamızın sebebi bilinçsiz kulaktan dolma sözlerle aleviliği yorumlamaktan kaynaklanıyor.tüm canlara başarı ve mutluluklar diliyorum daha bilinçli bir alevi toplumu için özeleştirimizi yapalım.

LaDY
02.06.2007, 16:38
yarışma kuralları galiba biraz engelleyici ben hür düşündüğümü söylesem hakaret sayacaksınız yarışma kurallarına göre

hakaret etmeden de seçkin cümleler kurarak pekala yorum yapabilme kapasitemiz vardır.

ben olayı anlayamadım tam olarak yorumu kime yazacağız şimdi olay nedir peki

olay nedir? görüntüyü izleyip yorumlayacaksınız. kurallar belli. ilk mesajda yazmış olduğumu düşünüyorum :)

Bende yapılan yorumların nereye ve kime yapılacağını anlamadım biraz daha anlaşılır olursa sevinirim.
Bu yorum yarışması sayesinde biraz kendimizide sorgulayalım.biraz özeleştirimizi yapalım.Benim görüşüm budur ayrıntılı bir bilgi alırsak katılmayı çok istiyorum.Kendini ve ne olduğunu bilen arkadaşları yarışmaya katılmalarını rica ediyorum.Bugün bu durumda olmamızın sebebi bilinçsiz kulaktan dolma sözlerle aleviliği yorumlamaktan kaynaklanıyor.tüm canlara başarı ve mutluluklar diliyorum daha bilinçli bir alevi toplumu için özeleştirimizi yapalım.

gerekli açıklamaları yaptığımı ve açık olduğunu düşünüyordum :) sanırım yanılıyorum. videoyu izleyip yorumunuzu bana özel mesaj ile bildireceksiniz...

Başarılar Diliyorum.
İyi Forumlar...

serpil_88
02.06.2007, 18:07
kelebeği ben alacam:8:

Servan
03.06.2007, 21:02
bakalım yorumlar nasıl olur ifade yeteneğimizi ölçelim ...

kirampali
05.06.2007, 09:49
bende yorum yaptım ve leyla ablama yolladım bakalım sonuçlar nasıl olcak????:D :D :D

şair
05.06.2007, 10:11
Şİİr Resİm YariŞmalari Devam Edecek Mİ.

şair
05.06.2007, 11:01
Videodaki Tartışmayı izldim gayet güzel , her şeye hoş görüyle bakmak gerekir .Eminim sinirler yatışınca büyükler af etmesinide bilirler küçük olanlar gencliğin verdiği enerji ile böyle yaptı.Diye düşünüyorum. En yiğit kişi nefsini sinirini yenen kişidir der hz.ali.ediniğim izlenim.1-kuşaklar arası bir çatışma vardır.
2-Alevilerin yüz yılardır ezilmişliğine karşı isyan vardır.3-Dışarıdan mudahale ile aleviliği yozlaştırmaya çalışanlara karşı sinirleri geren tepki vardır. 4-Alevilik İslamın içindedir dışında alevilik yoktur.islamiyetten önceki yaşama biçimini alevilikle karıştırmamak gerekir.

ehlihakk02
06.06.2007, 12:41
yorum bizim insanımızın en zor yaptığı sey ama böyle tesvikler tabiki bizi ileriye tasıyacak düsünemeyen bir millet yasayamaz