Orijinalini görmek için tıklayınız : Bilgisayar Alacaklara Sistemini Yükseltmek Isteyenlere Çok Uygun Fiyatli Pc'ler
Bilgisayar Alacaklara Sistemini Yükseltmek Isteyenlere Çok Uygun Fiyatli Pc'ler
Öncelikle Benimle Hiç Alakasi Yok :)
Sizin İçin Araştırdım Fiyat / Performans Olarak En Uygun Pc'leri Sizlere Sunucam
Almak Isteyen Canlar Düşünmeden Alabilirler Fiyatlar Çok Uygun Çünkü
INTEL PENTİUM 4 SİSTEMLER
--------------------------------------------------------------------------
http://img386.imageshack.us/img386/7880/pc2ze9.jpg
Fiyatı : 249,00 USD + KDV
Kdv dahil: 393,42 YTL
Taksitle: 34,75 YTL X 12
Havale ile: 385,55 YTL
Duo Core2
http://img524.imageshack.us/img524/4319/duocoremt1.jpg
http://img100.imageshack.us/img100/5963/p4pctn4.jpg
http://img516.imageshack.us/img516/2930/celeronzq1.jpg
-------------------------------------------------------------------------
AMD SİSTEMLER
http://img507.imageshack.us/img507/6563/sempronjr1.jpg
http://img530.imageshack.us/img530/1831/fx2af0.jpg
http://img514.imageshack.us/img514/9167/cr2wu8.jpg
Uygun Fiyatli Sistemleri Eklemeye Devam Edicem
Kolay Gelsin
teşekkürler can iyi bir seçim yapmışsın hepside çok iyi..umarım bunlardan yararlanan arkadaşlar olur...sadece ilk ürünün fiyatı var ve monitör niçin dahil değil...
şu an için bilgisayarımdan memnunum çok güzel hazırlamışsın emeğine sağlık .
gerçi bu terimler bilmiyorum bilgisayar özürlüyüm biraz saygılar.
teşekkürler can iyi bir seçim yapmışsın hepside çok iyi..umarım bunlardan yararlanan arkadaşlar olur...sadece ilk ürünün fiyatı var ve monitör niçin dahil değil...
Monitör Konusu Biraz Karışık Üreticilerde Rekabet Olduğu Için
Artik Firmalar Monitörleri Kullanicilarin Seçmelerine Izin Veriyo
Fiyatlara bu Yüzden Monitörler Dahil Değil
Ama Şunu Söylim
17" LCD Monitörleri Piayasada 270 Ytlden Başlayan Fiyatlarla Bulabilirsiniz
19" LCD Monittörler: 330 Ytlden Başlayan Fiyatlarla
Diğer Ürünlerinde Fiyatlari Resimlerin İçinde :)
Arabirimler: Tam Karşisinda :)
şu an için bilgisayarımdan memnunum çok güzel hazırlamışsın emeğine sağlık .
gerçi bu terimler bilmiyorum bilgisayar özürlüyüm biraz saygılar.
Estafulla Abi Öğrenirsin Yavaş Yavaş :)
sercan1903 02.06.2007, 17:30 Benım Pc;Windows xp İntel Celeron CPU 2.40Hz 512 MB DDR RAM,80 Gb harddisk,Ati 9250 128 MB ekran kartı,ben bunları takas yoluyla değiştirmek istiyorum Celeron yerine İntel Core 2 Duo 2.13Ghz LGA775 4 MB 1066 Mhz,Kingston 1 GB Dual Kit 900Mhz Hyprex Ram,Ekran kartı için tavsiye bekliyorum özellikle akayizm beyden (oyun olarak counter,FM,yada pes oynuyorum bazen başkada yaptığım bir şey yok o yüzden ekran kartı için yorumlarınız bu yönde bekliyorum :D) işlemci yada ram hakkında başka markalarda olabilir yardımlarınız bekliyorum ?
İşlemci
Intel Core 2 Duo E4400
Amd Athlon64 X2 3800+ (AM2)
Anakart
MSI NEO-F P965 < intel
MSI K9N Neo-F < Amd
Ortak Parçalar
Bellek: Kingston 1GB DDR2 667
Hard Disk: 160GB Seagate 7200.10
Ekran Kartı: Palit 8600GT Sonic
Ses Kartı Entegre
Optik Sürücü: NEC 7170S SATA DVD Writer
Hoparlör: Creative 5200 5+1
Kasa: Asus TA9A1 350Watt
Monitör 17" Samsung 794MB CRT
Disket Sürücü: Standart
Klavye+Fare A4Tech klavye + A4 Tech X-710F
Toplam Fiyatlar
Intel: 822$
Amd: 860$
1-İşlemci
Bu ay Intel'in fiyat düşüşleri ülkemize de yansıdı ve özellikle E4300 ile E4400 çok ekonomik hale geldi. E4300 overclock edilebilirliği sayesinde daha da çekici ama bu sistem uç seviyelerde overclock'a pek uygun değil o nedenle E4400 almanızı tavsiye ederiz. Bu işlemciyi de elbette overclock edebilirsiniz. AMD tarafında geçen ay fiyat indirimi gerçekleşmişti ve artık ekonomik sistemde de bir Athlon64 X2 var. Yani çift çekirdeğe geçtik.
2-Anakart
P965 yongası Core 2 Duo için direkt seçim. MSI uygun fiyatıyla önde. Overclock için önerimiz Gigabyte DS3 veya ASUS P5B. AMD tarafında Nforce 550 yongalı MSI K9N var. o bir canavar :)
3-Bellek
İki sistem için de tek 1GB DDR2 667 bellek öneriyoruz. Çift olunca performans yükseliyor ama hiç şüpheniz olmasın, 2GB belleğe ihtiyacınız olacak. O nedenle başta tek 1GB alın ki sonradan uyum sorunları ile uğraşmayın ilave bellek alınca. Ama paranız varsa 2GB kurun sistemi baştan.
4-Hard Disk
Fiyatlar ve kapasitelere bakınca 160GB giriş için mantıklı. Fiyatlara bakarken dikkat edin ucuz ama yüksek kapasiteli disklerde 2MB ön bellek olabilir. 7200.10serisinin 8-16 MB tampon bellekli olanları da mevcut; alırken 16 MB olan modeli tercih etmeniz tabii ki daha yerinde olur.
5-Ekran Kartı
Ekran kartlarında DirectX 10 dönemi başlıyor. Bu nedenle Palit 8600GT Sonic'i öneriyoruz.
6-Ses kartı
Ses kartı anakarta entegre. Deneyin beğenmezseniz ayrı alın.
7-Optik sürücü
Artık DVD yazıcı öneriyoruz ama bunda en önemli etken seçtiğimiz sürücünün SATA olması. Bu aydan itibaren IDE'ye elveda diyoruz nihayet. Önerdiğimiz NEC sürücünün incelemesi sitede yer alacak ama hemen belirteyim biz bir sorun yaşamadık.
8-Hoparlör
Hoparlör seçimi kişisel bir tercih, o nedenle modelde ısrarcı değiliz. Creative 5300'ü 5+1 sistem olarak tavsiye ediyoruz.
9-Kasa
Asus TA-9A serisi, kaliteli 350Watt güç kaynağı ile yeterli verimi sağlıyor.
10-Monitör
Monitör kişisel bir seçim. Önerdiğimiz CRT model iyi bile olsa siz LCD seçeneğini de ciddi ciddi düşünün. CRT seçmemizin nedeni X1650XT ve bu seviye kartların yüksek çözünürlük için yeterli performans verememesi. Böyle bir ekran kartı için maksimum 19" LCD almalısınız oyun oynama sınırında kalabilmek için. Zira 17" ve 19" LCD'lerin çözünürlüğü aynı(1280×1024). 20" veya daha büyük LCD aldığınız takdirde bu ekran kartlarıyla güncel oyunları kaliteli bir şekilde akıcı oyun oynamanız için bir üst segment ekran kartı tercih etmelisiniz.
11-Klavye ve fare
A4 Tech'in X serisi lazer fareleri hem ekonomik hem de oyunlar için yeterli hassasiyeti sağlıyor.
SONUÇ
Sadece oyun oynayacaklar AMD sistemi alıp tasarruf yapabilirler ya da bellek veya ekran kartına yatırım yapabilirler. Mevcut ekran kartı ile oyun performansı her iki sistemde de aynı olacaktır ama aradaki fiyat farkına, AMD sisteme daha iyi ekran kartı alırsanız o zaman AMD sistem öne geçecektir. Platformu seçerken bu hesabı yapın. Oyun harici uygulamalarda, genel sistem performansı Intel'de üstün. Overclock edilebilirlik açısından da Intel sistem önde.
Üstte Vermiş Olduğum Sisteme Ek Olarak 10 Gün Önce Almiş Olduğum Oyun Bilgisayarımın ,Özelliklerinide Yazayim
Fiyat / Performans Olarak Çok Uygun
İşlemci : Amd X2Core 3600+ 1Mb
Anakart: MSI 7260-10 K9N NF550 DDR2 GLan+SATA 16X 940p
Bellek: Kingston 1Gb 667 Mhz DDR2
Sabit Disk: 200Gb Samsung 7200 Rpm Sata2 8Mb Ön Bellek
Ekran Kartı: Sapphire Ati X1650 (128Bit) 512MB Avivo 16X
Ses Kartı: Yok
Kasa: Buraya Bak (http://www.alienware.com/alx_pages/main_alx.aspx) 12068
Monitör: 19" Neova Ka 19w G/ Siyah Tft Lcd 3 Ms
Dvd Okuyucu: 16X Samsung
Klavye: Microsoft MM 132 Tuş
Mouse: Genuine 8 Tuş 2000 Dpi Oyun Faresi
Monitör Hariç Fiyati: 583$
Bu Sistemi Düşünmeden Alabilirsin Gerçekten Performansi Harika
Ek Olarak Kasa Seçimini Kendim Yaptim Alien Ware Bu Tercihi Kullanicilarina Veriyo Yani Kasayı Kendiniz Dizayn Edebiliryosunuz
Kolay Gelsin
sercan1903 18.07.2007, 19:02 İntel P4 3.0 GHz 800 MHz
ASUS LGA 775
2 GB DDR2 667 MHz
256 MB Ati Radeon X1050
250 GB Samsung Harddisk
DVD RW 18X
ATX
Samsung 19" Wide Screen
Toplam 939 YTL (Bana böyle bir fiyat çıkarlıdı.Akayizm kardeş sence bu fiyat normal mi yüksek mi?Birde senin bu özeliklerin dışında şunun yerine bu olsun dediğin bir şey varmı.Fiyat farkı olarak.40.yada 50 YTL daha fazla verebilirim?
halitseyfi 18.07.2007, 19:13 Sevgili akay
Toshiba \ Satellite leptopum var. Bunun ekran kartını değiştirebiliyor muyum?
halitseyfi 19.07.2007, 12:27 Heeeeeeeeeey akay duy sesimizi. Yoksa sende mi tatile gittin?
Akaydan haberi olan var mı? Nerde bu can?
Sevgili akay
Toshiba \ Satellite leptopum var. Bunun ekran kartını değiştirebiliyor muyum?
akay yerıne cevap verım iyi bir teknık eleman halledebilir ama işin ustası sıradan birine emanet edersen ekran kartını yapar başka bir yeri bozabilir:sweatdrop
ben laptop istiom nekadara patlar :)
senin beklentilerini öğrenmeden bişey diyemeyiz msn ve ınternet gıbı seyler için alacaksan çok önemli değil ama çeşitli uygulamalar yada projeler çalışacağın bir laptop istiyorsan biraz parayı gözden çıkarcan dolar yükselmeden alırsan iyi olur 1200$a iyi laptoplar var hp de yardımcı olurum:)
yok be ewde gircem nete girsin yeter :)
tamam o zaman acer ve hpde sana uygun laptoplar var sen fiyat aralığı ver ona göre marka model bakalım:thumbup1:
fiyatlar gerçekden çok uygunmuş, olmıyana yada değişmek isteyene tavsiyem hemen değerlendirsinler yarı yarıya farkediyo...
|