Orijinalini görmek için tıklayınız : Sağda birlikte "pürüz"

YezdaN
01.06.2007, 22:39
bu haberi okuyunca ''ee olacağı buydu'' demeden geçemiyorum..
birbirlerini şimdiden aba altından sopa gösteriyorlar yazık
bu kadar acele karar verilirse sonuçlarına katlanacaklar.

Anavatan Partisi Genel Başkanı Erkan Mumcu, Demokrat Parti çatısı altında birleşme kararı aldıkları DYP'nin kamuoyuna duyurulan deklarasyondaki ilkelere uygun hareket etmediğini söyledi.

Partisinin yarın yapılacak 9. Olağan Büyük Kongresi öncesinde NTV'de soruları yanıtlayan Mumcu, geçen hafta sonu gerçekleştirdiği kongre ile DP adını alan DYP'nin kamuoyuna duyurulan deklarasyondaki ilkelere uygun hareket etmediğini belirterek, şunları kaydetti:

''Siz kapatma kararı vereceksiniz. Hukuken bu kapatma ve katılma kararını kabul etmesi gereken kongre ilanı yok ortada. Partiler Kanunu hükümleri var. Siz tüzel kişiliğinize son vereceksiniz. Bu bizim protokolde ifade ettiğimiz anlamda birleşme anlamını taşımayacak. İltihak gibi dahi olmayacak. Siz kapatmış olacaksınız.
Bu sürecin (kapatın gelin) havasına dönüşmesi ANAVATAN genel kurulunu da, tüm kamuoyunu da, buna inanmış insanları da rencide eder. Buna özen gösterilmesi gereğini ben muhataplarıma hatırlatıyorum.

Teşkilatların bütünleşmesi, parti kurullarının bütünleşmesi sürecinin nasıl işleyeceğinin kamuoyuna açıklanması lazım.

DP Genel İdare Kurulu'nda eşit temsile ilişkin sürecin ne zaman ve nasıl gerçekleştireceğinin açıklanması lazım.

Madem ki GİK, milletvekili aday listeleri konusunda tek yetkili olacaktır, süreç buraya gelmiştir, buradaki anlayışlarının, uygulamanın ne şekilde olacağının açıklık kazanması lazım.''

anadolu75
03.06.2007, 01:48
halki somuren tum pislik sag ve sagcilardan kurtulmanin zamani geliyor 22 temmuzda.23 temmuz sabahi memleket sag pisliginden kurtulmus olacak bunu umit ve hayal ediyorum.

ONU®
03.06.2007, 12:31
Sağdaki birleşmenin bu şartlar altında çökmesi AKP'nin ekmeğine yağ sürer.

halki somuren tum pislik sag ve sagcilardan kurtulmanin zamani geliyor 22 temmuzda.23 temmuz sabahi memleket sag pisliginden kurtulmus olacak bunu umit ve hayal ediyorum.

Bu Ağar denen mafya bozuntusu da havasını alacaktır inşallah.

Volcano
03.06.2007, 12:43
Erkan Mumcu katırdan düştü.Deniz Baykal sağda birliği tamamlayabilir :laugh:

anadolu75
03.06.2007, 15:54
Sağdaki birleşmenin bu şartlar altında çökmesi AKP'nin ekmeğine yağ sürer.

Bu Ağar denen mafya bozuntusu da havasını alacaktır inşallah.

sadece Agarmi baykal var tayyip var bahceli var bunlarada oyle bir hava verilecekki o havanin icinde nefes alamayicaklar bogulacaklar.

munzur_62
03.06.2007, 19:29
Anavatanın 2 Gü SÜren Kongresi Sona Erdi Bİrleşme Olmadı

Mansuri
03.06.2007, 20:10
Fetto'yla şu katil Ağar'ı gördünüz mü?
Fetto tekelindeki Türkçe Olimpiyatlarında nasıl körler sağırlar birbirni ağırlar oldu.
Ağar bir yandan Türklüğü yüceltirken, dindarlığı da yüceltti.
Peki bu birleşmenin olmaması kime yaradı?
Tabiki AKP'nin!
AKP birleşik bir DP'nin olduğu mecliste iktadar olmaya bilirdi, şimdi yine iktidar olmasa bile koalisyon kuracağı Ağar'ın DP'si var!
Derin devlet,dinci gericilik bir güzel geçinir giderler.
Zaten yarım yamalak ideolojilere sahip olan partiler onları da yitieince olay şirketler arası mücadeleye döndü gibi, kim daha karlı teklifi veriyorsa oraya kayıyor, partilerden partilere transferler oluyor.
Her şey şirketleşirken buna solun dur demesi gerekiyor. Devlet çözülürken sistemi de çözmek gerekiyor!
Saygılarımla!