Orijinalini görmek için tıklayınız : 3.AleviForum Fotoğraf Yarışması Oylama Topiği (Son Oylama 7 Haziran)

Şoreş
03.06.2007, 17:16
Merhaba değerli canlar, AleviForum Üyeleri..

Yönetim olarak düzenlediğimiz 3.AleviForum Fotoğraf Yarışması başvuruları bugün sonlanmıştır.. Gösterdiğiniz ilgiden dolayı tüm Üyelerimize, canlar'a teşekkür ederiz.. Anadolu konulu Fotoğraflarımız bu Topikte yayımlanacaktır ve sizlerin Oylamasına sunulacaktır.. Oylamamız 4 gün sürecektir ve son gece sizlerin oyları ile yarışmayı kazanan Üyemiz açıklanacaktır..

Oylama yapmadan önce tüm resimleri incelemeniz gerekmektedir.. Yarışmaya katılan Üyelerimiz, kendi Fotoğraflarına kesinlikle oy kullanmamalıdırlar.. Yapıldığı takdirte Üyemizin Fotoğrafı yarışmadan elenecektir.. Yarışmaya katılan Üyelerimiz, kendi Fotoğpraflarını, Oylama bitene kadar açıklamamalıdırlar..
Tekrar söylemek istiyorum, oylamamız 4 gün sürektir..

Fotoğraflarımız;

Dersimde bir Kadın olmak.. ( Tunceli - Ovacık )

Yüreği parçalanmış bir kadın nasıl düşerse öyle düşüyor yollara.....

Bazen oturup da yaralarını sarıyor tütün sarar gibi.Oysa hiçbir yarasını kapanmıyor,hayata inat yaşıyor işte, yüreğindeki o koskoca yalnızlığa rağmen...

http://img292.imageshack.us/img292/3339/jhht0.jpg

Rodin ile Devran ( Muğla- Oritenya
)

Bahar gelmişti yine. Kimileri için koşup oynamak kimileri içinde uzak diyarlarda çalışma zamanı idi. Rodin ve Devran da Tunceli den gelmişti yonca tarlalarında çalışmak için.

http://img292.imageshack.us/img292/5553/32887925vx6.jpg

Helin.. ( Ankara )

Bir yanı Ağrı Kars Erzurum bir yanı Dersim Sivas Sarız Anadolu insanı..

http://img340.imageshack.us/img340/3075/biryanarikarserzurumbirjm6.jpg

Anadoludan İstanbula akan Umutlar.. ( İstanbul - Balat )

.
Anadoludan İstanbula geldiler, İstanbula Anadolunun sıcak ve umutlu yüzünü de getirdiler; her ne kadar yoksulluk ve evinde pencereden dışarı; bakan yaşlı Anadolu kadınının kederli bakışı olsada, bir zamanlar zenginler semti olan Balat'da şimdinin yoksul Anadolu'lu emekçileri yaşıyor ve halen umutlular.

http://img170.imageshack.us/img170/2473/p0dw2.jpg

Elveda Sana Hasretim Erzincanım.. ( Erzincan )

Hayat Bulduğum Eve Ben oldugum eve veda Ettiğm an artik Geri Gelirmiyim Bilmiyorum Ama Ben gelmesemde Bedenim Bir gün Buraya gelicek Eminim Elveda Sana Hasretim erzinCANİM....

http://img292.imageshack.us/img292/7378/popokd0.jpg

Patik.. ( Tunceli - Pertek )

gidenlerden geriye belkıde bir patık kalır..

http://img170.imageshack.us/img170/9430/pocj9.jpg

Hüzün var yüzünde Anadolum.. ( Urfa - Kısas )

Nenemin yüzündeki Anadoluyu bilmem farkettiniz mi ? Bana göre Anadolu o dur.. !

http://img170.imageshack.us/img170/1363/ikyz6.jpg

Harman.. ( Sivas - Hafik )

Anadolu'nun fabrikasıdır harmanlar...
Ekmeğin işlendiği yerdir. Ellerin nasırının patladığı yerdir harman.....

http://img115.imageshack.us/img115/51/tara0011fn5.jpg

Gurbet.. ( Hatay )

Almanyadan gelen ogullarına bazlama yaparken bir yandanda türküler söyleyen Babaannem.......

http://img292.imageshack.us/img292/6880/poct9.jpg

Bir Başkadır Tektek Dağlarında Hayat... ( Urfa - Tektek Dağları )

Bir Başkadır Tektek Dağlarında Hayat....

http://img479.imageshack.us/img479/7152/hgfhdfo7.jpg

Bilinmez Keder.. ( Tokat - Almus )

Fotoğrafını çektiğim dede 70 yaşının üzerinde ve yeni adıyla Ataköy eski ve bilinen adıyla Kızıldere ( Mahir Çayan ve arkadaşlarını vurulduğu Köy) köyündendir......

http://img166.imageshack.us/img166/5826/ttyu4.jpg

insan-ı kamil.. ( Sivas - Zara )

"Ulaşım aracı olarak öküz arabalarının kullanıldığı yıllarda akarsudan geçmeye çalışan bir insan-ı kamil..."

http://img166.imageshack.us/img166/355/kycl5qn9.jpg

Şoreş
03.06.2007, 17:23
Canlar oylamamız başlamıştır..Tüm yarışmacılara başarılar dilerim..

Serhatlı
03.06.2007, 17:24
katılan arkadaşlara başarılar şoreş im seninde eline koluna sağlık

savaş-24
03.06.2007, 17:32
Can bu resimlerin hepside birbirinden güzel hangisine oy verecem şimdi
hele orda duran dedeyle nineyi görünce kendimi bian köyümde hissettim,
nekedar mahsum bizim anadolunun insanları, pılı pırtıyı toplayım en yakın zamanda memlekete gidecem.yarışmacı arkadaşlarada başarılar...

sivaslı_sevda
03.06.2007, 17:37
Biz burada nasıl bir tane seçebiliriz ki hepsi birbirinden güzel işim zor yarışmalar gün geçtikçe daha iyi oluyor katılımcıların resimleri çok hoş herkese basarılar şoreş can sanada teşekkürler .

betüş
03.06.2007, 17:43
Resimlerin hepsi çok güzel ama biri çok etkiledi hemen verdim oyumu. Soreşe ve bütün arkadslarımıza çok teşekkürler bu kareler için..

Agop
03.06.2007, 17:46
Gerçekten harika resimler. Daha öncedende demiştim bu yarışma bir başka olacak çünkü içinde Anadolu var diye. Katılımcı arkadaşlara başarılar

sausen
03.06.2007, 17:55
Merhaba Canlar,

Bazı çalışmalar gerçekten güzel...
Bazıları sade olmuş konuyu tam yansıtmıyor...
Ama yine herkesin emeğine sağlık...
Herkese başarılar...

seyhunbey
03.06.2007, 17:59
Tek kelime İle Mükenmmel Resimler Tabi Güzel Olucak Anadolum var içinde resimlere Güzellik katan silama selam olsun Bana Göre Bu yarişmanin Birincisi Anadoludur :)yarişmada emeği geçen Şoreşe ve bütün yarişmaya katilan arkadaşlara başarilar dilerim..

saygilar...

deniz olmak
03.06.2007, 17:59
Resimlerin bir çoğu çok seçici ve güzel çekilmiş bakış açıları güzel, seçim yapmak güç
Emeği olan tüm arkadaşlara teşekürler

cicim
03.06.2007, 18:12
Resimler çok güzel herkesin emeğine sağlık...

Ben oyumu kullandım gerçekten bana Anadoluyu tanımladı...

çeşm-i naz
03.06.2007, 18:20
resimler süper gerçekten bütün arkadaşların emeğine sağlık başta yarışmayı düzenleyen kankamın emeğine sağlık soreş ben oyumu kullandım kime olduğunu sölemem:):)

Şoreş
03.06.2007, 18:44
Teşekkürlerimi sunarım..
Bende Bram Nesimi'ye tekrar teşekkürlerimi sunarım..

Neden mi ?

Bu güzel Organizasyonun Mimarı odur.. ;)

aykudgöksun
03.06.2007, 18:47
hepsi çok güzel..herkesin emeğine sağlık..

saheser
03.06.2007, 18:56
Resimler bu kadarmi ben sandim cok olur.Resimlerin hepsi güzel yarismaci arkadaslara basarilar dilerim.

Gülom
03.06.2007, 19:04
Sana ilk once gecmis olsun diyorum, umarim kendini daha iyi hisediyorsundur. Resimler cok ama cok güzel, oylamda baya zorlandim.. Senin ve Nesiminin eline ve yuregine saglik....

Şoreş
03.06.2007, 19:05
Bu arada umarım MSN Yolu ile oy toplama işlemleri olmaz .. :)
Tabi Aleviyim diyorsak bu konuda dürüst olmalıyız...

LaDY
03.06.2007, 19:07
Ne sevdalar yaşanmıştır sende güzel Anadolum
Ne yiğitler kuşanmıştır sende güzel Anadolum
Mevlana kalbindir atar, Pir Sultan zalime çatar
Baştan başa Yunus yatar sende güzel anadolum

Anadolu Anadolum sevdamsın sen Anadolum
Anadolu Anadolum gurbetsin sen Anadolum

Akar ırmakların akar dağların göklere bakar
Güller de bir başka kokar sende güzel Anadolum
Dünyada en güzel yerdir seni görmeyen kördür
Tüm insanlar misafirdir sende güzel Anadolum

Anadolu anadolum sevdamsın sen anadolum
Anadolu anadolum gurbetsin sen Anadolum

Katılan tüm canların yüreklerine, emeklerine sağlık...
yalnız bir resim var ki, beni nerelere götürmedi ki, o yüreğe ayrıca ayrıca teşekkürler... her işi bıraktım resme daldım, neler görmedim ki o karede; çocukluğumu, umudu, sevinci, hüznü, o minicik kare hayatımı film şeridi gibi geçirdi gözlerimin önünden...

ForZaSLaN
03.06.2007, 19:14
Fotograflar birbirinden güzel seçim yapmak cok zor ama verdik oyumuzu.
Hayirlisi.:)

Şoreş
03.06.2007, 19:20
Ben yukardaki mesajımı tekrar hatırlatmak istiyorum..

İnsanların dürüst davranmasını rica ediyorum..

En ufak bir oy toplama çalışması kulağıma gelir, heryerde elimiz var merak etmeyin.

Lütfen oylama yaparken dürüst olun lütfen !

firariHH
03.06.2007, 19:22
resimler gercekten cok güzel,emegi gecen herkeze tesekkürler ve basarilar.

Akayizm
03.06.2007, 19:49
Hepsi Çok Harika Tunceliden Erzincana Sivasa Urfaya Istanbuldaki Heline Kadar
Yüreğinize Sağlık Hepsini Arşivime Katıyorum Süpersiniz Organizasyon İçin Teşekkürler Şoreş

Kolay Gelsin

Bakır
03.06.2007, 20:06
fotoların her biri birbirinden güzeldi.karar veremedim,bir türlü...

o yüzden memleketimin resmine oyumu verdim. :14:

Agop
03.06.2007, 20:10
fotoların her biri birbirinden güzeldi.karar veremedim,bir türlü...

o yüzden memleketimin resmine oyumu verdim. :14:

Sadece sen değil çoğu kişi bunu yaptı zaten. Çünkü bütün resimler güzel. Büyük çoğunluk memleketine verdi oyu

Bakır
03.06.2007, 20:13
Sadece sen değil çoğu kişi bunu yaptı zaten. Çünkü bütün resimler güzel. Büyük çoğunluk memleketine verdi oyu

ben itiraf ettim ama... :D

bahanemde hazır haa :)

Kızılırmaklı
03.06.2007, 20:19
Evet hepsi çok güzel ama bi tanesine bayıldım...

Şoreş
03.06.2007, 21:00
Oy verdiğiniz Fotoğrafın adı sizde kalsın.. :)

İyi Forumlar :)

Şoreş
03.06.2007, 22:27
Bende Oyumu verdim.. :)

Bakalım kaçıncı olacak Favori Fotoğrafım.. :)

betüş
03.06.2007, 22:31
Ben memleketime vermedim:blushing: Ama ne farkeder canım anadolunun her köşesi bizim değil mi:001_wub: Tekrar başarılar arkadslara..:turned:

alicem_kisas
03.06.2007, 22:51
resimlerin hepsi birbirinden güzel arkadaşlara
başarılar şoreş arkadaşımızın
da emeğine sağlık

Şoreş
03.06.2007, 22:54
resimlerin hepsi birbirinden güzel arkadaşlara
başarılar şoreş arkadaşımızın
da emeğine sağlık

Bende çok katılmak istiyordum fakat elimdeki Anadolu resimlerinin en güzelleri hep daha önce Nette yayımladıklarımdı.. Katılma şansımı kaybettim doğal olarak..:blushing: :cool:

ufkuner
03.06.2007, 23:00
mrb canlar hepsi bir birinden güzel karar vermekte hayliyle zor hepinizin emegine saygı duyar başarılar dilerim.
********** ben anlıyormusun.

RÜYALARI GERÇKLEŞTİRMENİN EN KISA YOLU, UYANMAKTIR.

coro
03.06.2007, 23:00
bende oy kullandım ama objekrıf oldum...çünku burada fotograf sanatını hiçe sayıyoruz subjektıf yaklaşıyoruz memlektım diyerek sanata(fotoğrafa)bakılmaz bu yüzden bu ülkede sanat hala gerıde bu bakış açımızı lütfen değişelim fotografa fotoğraf sanatı çercevesınde bakalım....saygılar ve sevgiler..

alicem_kisas
03.06.2007, 23:02
bende oy kullandım ama objekrıf oldum...çünku burada fotograf sanatını hiçe sayıyoruz subjektıf yaklaşıyoruz memlektım diyerek sanata(fotoğrafa)bakılmaz bu yüzden bu ülkede sanat hala gerıde bu bakış açımızı lütfen değişelim fotografa fotoğraf sanatı çercevesınde bakalım....saygılar ve sevgiler..

katılıyorum

Alevimen
03.06.2007, 23:09
Anadoludan İstanbula akan Umutlar..
adındaki fotoğraf bende gözükmüyor..

edit: düzelmiş

Şoreş
03.06.2007, 23:21
Anadoludan İstanbula akan Umutlar..
adındaki fotoğraf bende gözükmüyor..

edit: düzelmiş

:thumbup1: :thumbup1:

Linkleri Kontrol ettim...
Zaman zaman görünmüyor sanırım Upload ettiğimiz Site nedeniyle..
Çünkü resimleri Upload ederken çok zorlandım, sorun vardı, hata verdi hep:thumbup1:

Nesimi
04.06.2007, 00:05
Evet önceki yarışmalara göre kalite git gide artıyor ve bu yarışmada daha güzel fotoğraflarla katılım olmuş. Henüz karar veremedim ancak üç fotoğraf arasında kaldım anlamlı ve güzeller. Oy verirken objektif yaklaşmak önemli içlerinden en anlamlı ve en güzel kareyi seçmeye çalışıcam başarılar dilerim

Akayizm
04.06.2007, 00:05

Çünkü resimleri Upload ederken çok zorlandım, sorun vardı, hata verdi hep:thumbup1:

Yaklasik 1 Saatir Resimleri Upload Ettiğiniz Sittede Sorun Var
Açılmıyor Yani Istersen Yedeklerini Buraya (http://www.imagevenue.com/) Yükleyebilirsin :)

Agop
04.06.2007, 00:20

Evet sana harfiyen katılıyorum. Burda sanatsal bir etkinlik yapıyoruz ve bakış açılarımızda sanatsal olmalı. Memlekete göre fotoraf seçmek bence çok bilinçsizce , sanatsal bakışı hiçe sayarak yapılan bir hareket.

pelegozlu
04.06.2007, 00:41
Tüm yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim. Resimlerin hepsi gerçekten güzel..

saki
04.06.2007, 00:44
Bütün resimler çok güzel katılan bütün arkadasların emeklerine sağlık.

suyunsesi
04.06.2007, 00:48
Sevgili Şores sana çok teşekkür ediyorum böyle bir etkinliği yaptığın için
Bu tür yarışmalar gerçekten insanın sosyal ve sanatsal gelişimni kamçılayan güzel aktivitelerdir.
Yalnız bu ve benzer yarışmaları çok sık aralıklarla değilde belli periyodik aralıklarla yaparsanız dahada çok keyifli hal alıp istekllilik ve katılım oranı dahada çok olur diye düşünüyorum...
Resimlere baktığımda hepsinin içinde kendi hayatımda yaşanmışlıklar buldum...
İyiki Anadolunun bu sade ve emeğe dayalı güzelliklerini yaşamışım.
Arkadaşlar hepinizn emeğine sağlık.
Hiç bir il ayrımı yapmadan beyendiğim en güzel resime oyumu verdim.

esmerim26
04.06.2007, 00:58
resimle çok güzel emeginize elinize saglık hüzün var yüzünde anadolum :thumbup1: seçim yapmak çok zor :innocent:

taylan mahir
04.06.2007, 00:59
fotoğrafların hepsi çok güzel ellerinize yüreklerinize sağlık .bende oyumu kullandım.

taylan mahir
04.06.2007, 01:00
yalnız arkadaşlar lütfen resim demeyin fotoğraf deyin resim çizilir yahu belki onunda bi gün yarışması yapılır ben katılırım karakalemimle

Alevimen
04.06.2007, 01:39

Hmm.. neden eklenti olarak eklemedin? Daha kolay olmaz mıydı? Hem kalıcı kalırdı, bir yıl sonra o fotolar halen duracak mı kim garanti verecek? :pinch:

Nesimi
04.06.2007, 01:43
Evet Fotoğraf ile Resim arasındaki fark var çoğu zaman günlük dilde aynı anlamda kullansakda Resim ile Fotoğraf farklı kelimelerdir.

suyunsesi
04.06.2007, 01:44
yalnız arkadaşlar lütfen resim demeyin fotoğraf deyin resim çizilir yahu belki onunda bi gün yarışması yapılır ben katılırım karakalemimle

Haklısınız evet bende resim demişim ama doğrusu fotoğraftır.
Sunduğunuz öneride bence kayde değer bir öneri.
Bakarsınız birgün arkadaşlar böyle bir yarışmada düzenlerler
gerçi benim böyle bir sanat hünerim yok ama sanatın her dalında büyük keyif alırım.

Agop
04.06.2007, 02:12
Evet forumda resim yapan arkadaşlarında sayısı açokta az sayılmaz. Ama bir Resim yarışması forumda gerçekten imkansız. Çünkü resimi değerlendirmek gerçek bir sanat bilgisi gerektirir. Fotorafden yine hepimiz az çok anlıyoruz ama Resimi derelendirebilecek üye sayımız yapanlardan daha az.

Nesimi
04.06.2007, 11:38
Şoreş arkadaşın uzmanlık alanıdır "Resim" belki yarışmasınıda düzenler vakti varsa. Çizimleri oldukça iyi. Forumda da eminim pek çok insanın bu yönü gelişmiştir.

Bu arada yarışmada dört fotoğraf çekişiyor :)

seyhunbey
04.06.2007, 11:39
Konuyu Belirleyenlerin ellerine klavyesine sağlik :stuart: :clown:

Şoreş
04.06.2007, 11:39
Hmm.. neden eklenti olarak eklemedin? Daha kolay olmaz mıydı? Hem kalıcı kalırdı, bir yıl sonra o fotolar halen duracak mı kim garanti verecek? :pinch:

Bir dahakine eklenti olarak da ekleriz..:thumbup1:
İmageshack'a yüklenenler gerçekten uzun süre kalıyor ama diğer gerçek ise silinme, zamanla Linklerin ölme ihtimalidir.:cool:

Şoreş
04.06.2007, 11:44
Şoreş arkadaşın uzmanlık alanıdır "Resim" belki yarışmasınıda düzenler vakti varsa. Çizimleri oldukça iyi. Forumda da eminim pek çok insanın bu yönü gelişmiştir.

Bu arada yarışmada dört fotoğraf çekişiyor :)

Teşekkür ederim Bıramıno..:thumbup1:
Böyle bir Yarışma aslında çok iyi olur..:thumbup1:
İnanıyorum ki her açıdan bu yönde eğilimi olanlara fayda sağlayacaktır:thumbup1:
Hayatımda birçok resim yarışmasına katıldım bıra ve her katılışımda bir eksiğimi, hatamı fark ettim..:thumbup1:
Bu açıdan faydalı bir organizasyon olacaktır:thumbup1:

Ve resimde aslında temaya önem verirler..

Mesela Mimar Sinan Üniversitesinin düzenlediği Sevgi ve Dostluk adlı Resim Yarışmasında bir ağaç ve ağaçtan doğan kalbin içinde 4 yaşam canlandırmıştım..
Zenci ile Beyazın evliliği, Okul yolundaki mutlu çocuklar, Kalabalık bir aile ve Ana Zürafa ve Yavrusu:thumbup1: Ağacın yaprakları kalbi koruyordu ve ağaçın etrafında ise sürüklenmiş yaşamlar, kötülükler ama ağaca vuramıyorlardı.. İlkokul 5 deydim sanırım:thumbup1:

Fikir için teşekkür ederim bıramıno..
Bence her açıdan İnsanlara fayda sağlayacak bir fikir bu..:thumbup1:

bolşevik
04.06.2007, 13:54
Çok güzel fotoğraf kareleri yakalanmış, ikisi arasında gidip geldim, keşke fazladan oy hakkım olsaydı:rolleyes:
Hatta beğendiğim fotoğrafı kopyaladım:innocent: , bir ara telif hakkını öderim sahibine...
Bu esnada Şoreş ellerine sağlık, bir de her fotoğrafın başlığından sonra iki değil de üç nokta koyarsan daha hoş olur...:biggrin: :biggrin:

seyhunbey
04.06.2007, 15:06
Çok güzel fotoğraf kareleri yakalanmış, ikisi arasında gidip geldim, keşke fazladan oy hakkım olsaydı:rolleyes:
Hatta beğendiğim fotoğrafı kopyaladım:innocent: , bir ara telif hakkını öderim sahibine...
Bu esnada Şoreş ellerine sağlık, bir de her fotoğrafın başlığından sonra iki değil de üç nokta koyarsan daha hoş olur...:biggrin: :biggrin:

fotoğrafin sahibini nerden biliyorsun :clown: :stuart:

Alevv
04.06.2007, 15:21
hepsi birbirinden güzel kareler çok zorlandım oy kullanırken o değil bu yok yok bu :S

güzel anadolum olunca konu olumsuz bir düşünce çıkmıyo zaten

emeklerinize, ellerinize sağlık canlar yüreğinizdeki sevgi daim olsun..:)

Şah-Mat
04.06.2007, 15:24
Yarışmaya katılan herkese teşekkür ediyorum.Gerçekten güzel ve etkileyici fotoğraf kareleri yakalamışlar.Bir kaç fotoğraf beni özelikle etkiledi.Bir müddet düşündüm ve en güzel olanını işaretledim.Başarılı ve kaliteli bir aktivite oldu bu sefer ve daha fazla katılım olmuş.Katılanlara teşekkür ediyorum.Bize bu ayrıcalığı yaşattıkları için...

Saygılar.,

Agop
04.06.2007, 15:26
Konuyu Belirleyenlerin ellerine klavyesine sağlik :stuart: :clown:

Geçen yarışmada "neden şehir yaşama bu bize haksızlık, bundan sonrakide Anadolu olsun" dememin etkisi oldu sanırım:whistling

bolşevik
04.06.2007, 16:52
fotoğrafin sahibini nerden biliyorsun :clown: :stuart:

Sonuçlar açıklandığı zaman demek istemiştim...Seyhun Bey...:D

Divani
04.06.2007, 20:45
Fotoğraflar gerçekten çok güzel oy verirken zorlandım ama birtanesini seçebildim bakalım seçtiğim fotoğraf kaçıncı olacak:) Şoreş, Alevimen ve Nesimi'ye katkılarından dolayı teşekürler...

sürdemi
04.06.2007, 20:49
emegı geçenlerin yüregıne saglık tercıh etmekte hayli zorlandım ama oyumu inandıgım fotografa veriyorum sygılar..

cansivaslım
04.06.2007, 21:35
canlar resimlerin hepsi güzel hangisine oy versem hepsine oy verme şansı koysalar keşke. resimlerini gönderen canlara tşk.

güldestim
04.06.2007, 22:00
Eyy Benim Güzel Anadolum.Fotoğraflardan çok ama çok etkilendim.Ne kadar saf ne kadar temiz Anadolu insanım.Bu güzellikleri bizlere gösteren katılımcı arkadaşlar ayrıca emeği geçen Soreş ve Nesimi can Teşekkürler.

Yazgar
05.06.2007, 06:30
Resimlerin hepside guzel zor bir karar verecegim.

foodal
05.06.2007, 12:04
Tüm fotoğraflar birbirinden güzel, Anadolumuzdan birer parça hepsi. Katılan tüm arkadaşlara başarılar. Ben de en çok sevdiğim fotoğrafa oy verdim:biggrin:

deste
05.06.2007, 12:31
Amatörce çekilmiş tam profosyonel.resimler. Emeği ve katkısı geçen tüm canlara teşekkür ederim.
Oylamada insan zorlanıyor, gönül isterdiki tüm resimler 1 inci olsun.
Defalarca girip izledim karar veremedim Ama artık bende tercihimi yapmak zorundayım.

Tüm canlara saygılar

tijadersim
05.06.2007, 13:19
merhaba arkadaslar bende hepsını begendim ama biri var ki işte yüreğimi en çok etkileyen o oldu...:)emeği gecen herkese teşekkürler...yüreğinize sağlık wesu war be...

tijadersim
05.06.2007, 13:27
bir uzun havadır şu munzur dağı
mor bir katar dizilir gider
saz çalınır akşamları cem olur
gönlüm terazisi bozulur gider

ugursarak
05.06.2007, 13:31
Resimlerin hepsi anadolumuzdan birer parça sunuyor bizlere, resimleri gönderen herkesin emeğine sağlık, özellikle 3 resim arasında gidip geldim ama sonunda birinde karar kıldım, çekenlerin ellerine sağlık.

dedeoglu
05.06.2007, 13:44
Çok güzel resimler. Hepsi de buram buram Anadolu kokuyor.

zamanlar
05.06.2007, 14:05
Cok begendim, tessekürler hepsinize!

Gümüşkaşlı
05.06.2007, 14:48
:thumbup1: Gerçekten de çok güzel çalışmalar emeği geçen tüm canlara ve yarışmaya katılan tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim.Seçim yapmak gerçektende zordu hepsi birer anadolu kokuyodu adeta ama birini seçmek zorunda kaldık :sad: gönül isterdi ki hepsine oy verelim zaten benim gönlümde hepsi birincidir.Neyse ben oyumu kullandım umarım en hayırlı olur..:thumbup1: :thumbup1:

saygılarımla...

KızılBant
05.06.2007, 14:52
oldukça güzel fotoğraflar bakalım sonuçlar nasıl olacak. Memleketler çekişecek gibi :)

sedatozer
05.06.2007, 15:31
Bende Sivaslıyım ilk mesajım bu konu için :) gerçekten harika fotoraflar yayınlayan arkadaş için teşekkürler :)

coro
05.06.2007, 16:50
arkadaşlar resim değil fotoğraf bunu yerleştirelım dilimize...saygı & sevgi.....

ekinsu
05.06.2007, 18:12
resimlerin hepsi birbirini tamamlıyor çünkü hepsi anadolunun bir başka güzelligini bizlere sunuyor her kesin emegine sağlık

ekinsu
05.06.2007, 18:14
resimlerin hepsi birbirini tamamlıyor çünkü hepsi anadolunun bir başka güzelligini bizlere sunuyor her kesin emegine sağlık

Şoreş
05.06.2007, 19:07
Yorumlar için çok teşekkür ederim canlar..

Bugün 5 Haziran, 7 Haziran akşama doğru sonuçlar açıklanacaktır..

Gerçekten büyük bir çekişme var...

halitseyfi
05.06.2007, 19:55
Fotoğraflar gerçekten güzel, yanlız biri bana diğerlerinden daha anlamlı geldi.
Emeği geçen tüm canların eline,emeğine sağlık. Başarılar.

EREN izm
06.06.2007, 09:41
Hepside çok güzel karar vermek zor olcak :)

yitirilen
06.06.2007, 11:38
Başta Soreş olak üzre emeği gçen herkese teşekkürler....yüreklerinize ve ellerinize sağlık olsun.....

anadolum resmin var,,sesin çok uzaklarda ahhhh gelebilsem dokunabilsem sana
yüreğim yangın yeriii.....

munzur6262
06.06.2007, 16:53
resimlerin hepsi bir birinden güzel ama bence en güzeli dersimde kadın olmak çok doğal bir resim ve bizim atalarımızı anlatıyor ben çok beğendim emeği geçen bütün canlara teşekkürler.

mülkinaz
06.06.2007, 20:30
gerçekten hepsi çok güzel ,hepsine iyi şanslar

mercanboran
07.06.2007, 00:58
resimler çok doğal ve içten elinize sağlık.

sahrut75yagmur
07.06.2007, 04:38
Resİmler çok Güzel!! Ben Bencİlİk Yaptim Kendİ İlİmİ Seçtİm.

Alevimen
07.06.2007, 10:12
biri açık arayla götürmüş, fotonun ismini söyleme gerek yok çoğunuz biliyorsunuz :) ama 3-5 arası hepsi aynı oy sayısında :) daha fazla sölemem bir kaç saat sonra sanırım anket kendiliğinden açılıyor..

alicem_kisas
07.06.2007, 12:28
Resİmler çok Güzel!! Ben Bencİlİk Yaptim Kendİ İlİmİ Seçtİm.

umarım hakeden kazanır iller değil

Agop
07.06.2007, 13:10
biri açık arayla götürmüş, fotonun ismini söyleme gerek yok çoğunuz biliyorsunuz :) ama 3-5 arası hepsi aynı oy sayısında :) daha fazla sölemem bir kaç saat sonra sanırım anket kendiliğinden açılıyor..

Sanırım bu sefer şiir yarışmasındaki hata olmaz. Anket açıldıktan sonrada oy kullanma devam etmişti ve sonuçlarda değişme olmuştu

Alevimen
07.06.2007, 14:11
Sanırım bu sefer şiir yarışmasındaki hata olmaz. Anket açıldıktan sonrada oy kullanma devam etmişti ve sonuçlarda değişme olmuştu
Hmm.. Öyle birşey olacağını tahmin etmiyorum. Çünkü ayar şöyle: A) Sonuçları süresiz gizle (anket kapanırsada) B) Anket kapanınca ve oylama süresi bitince göster.

Burda B) ayarı seçildiğini tahmin etmiştim şimdi baktım A) mış... yani Şoreş gelip anons topiği açana kadar beklemeniz gerekiyor :yaw Ama daha oylamanın bitmesi için 3 saat var :turned:

tuncerbio
07.06.2007, 17:08
herkese başarılar ....

alicem_kisas
07.06.2007, 17:12
eee ne zaman açıklanacak
merak etmeye başladık

Agop
07.06.2007, 19:05
Şoreş cano biran önce gelsede şu sonuçları açıklasa. Meraktan çatlıyacam şimdi :D

PirO_62
07.06.2007, 19:08
:S Az kalsın kaçırıyorduk yarışmayı. Katılan canların yüreklerine ve emeklerini sağlık. Hepsi birbirinden Anlamlı bence. Ve Soreş Teşekkürler emeğin için.

Oy kullanalım bakalım. Başarılar herkese.

umutTt
07.06.2007, 19:34
resimler enfes. karar verirken biraz zorladım ama. bir tanesi beni baya bi düşündürdü. bende oyumu ona verdim. ellerinize sağlık canlar.

Divani
07.06.2007, 19:45
Bayağı heyecanlandım şimdi:) Yarın önemli bir sınavım var fotoğraf yarışmasının sonuçları için nete girdim çabuk açıklansın hadi:p:D Bu arada birinciyi buldum bakalım sonuç ne olacak