Orijinalini görmek için tıklayınız : oy kullanmak

şiranlı
04.06.2007, 19:47
oy kullanmak insanın kendi iradesi ile olan bir şey yok falancı şöyle demiş yok filancı şöyle demiş kimse kimseye kanmasın.hiç kimse hiç kimsenin oyununa gelmesin.benim düşüncem böyle

uzaklardabiri
04.06.2007, 20:09
oy kullanmak insanın kendi iradesi ile olan bir şey yok falancı şöyle demiş yok filancı şöyle demiş kimse kimseye kanmasın.hiç kimse hiç kimsenin oyununa gelmesin.benim düşüncem böyle

kesinlikle öyle birşey...
kimse kimseye kanmasın..
her seçimde oldugu gibi en büyük oy kitlesine sahip alevileri kendilerine çekmeye çalışıyor partiler...
hangi parti bu dönemde aleviliği ağzına alırsa benim ona soracağım ilk soru şudur....şimdiye kadar neden alevileri düşünmüodun,iktidarsan ne yaptın aleviler için,muhalefetsen ne yapmaya çalıştın????

yaranmaya çalışan adam karaktersizdir.....verilen vaatlere kanmasın bnce de kimse..kişinin oyu,kişinin kendisidir,düşüncesidir,karakteridir...

anadolu75
04.06.2007, 20:28
oy kullanmak bir vatandaslik gorevidir.vermeyenleri de var mesela bu sene oy kullanmiyacagim diyenleri cok goruyorum.oyu nereye verilecegi insanin kendi iardesiyle olan birsey.

meymana hızıre
04.06.2007, 20:43
Bakın oy veriyoruz ama düzenci değiliz hele işbirlikçi değiliz asıl oy vermeyen kişiler düzene destek vermiş olur çünkü düzende bunu istiyo ,, ya neden oy vermiysunuz dedin mi yok düzene alet olmayız t.c yi tanımıyoruz ya sorarım düzeni tanımayan arkdaşlar neden içeri düştüklerinde avukat tutarlar veya savunma hazırlarlar bu düzeni tanımak değilmidir evet resmen tanımaktır ama iş oy kullanmaya gelince vermezler derler devrim sçöimlemi gelecek hayır ama önce onun alt yapısını yapalım ve de geçip sokak aralarında molotof atarak devrim istemeyewlim artık ilelegal sola darbew vurur illegale ileri gidilmez artık abd uşaklarını burjuvaları işbirlikçileri kendi silahlarıyla vuracağız