Orijinalini görmek için tıklayınız : Tatlıses GP'den aday
İbrahim Tatlıses, 22 Temmuz’da yapılacak genel seçimlere Genç Parti listesinden girdi Tatlıses daha önce avukatı aracılığı ile bağımsız aday olmak için Şanlıurfa İl Seçim Kurulu’na başvuruda bulunmuştu.
Şanlıurfalı olan ve daha önce de seçimlere bağımsız aday olarak katılacağını açıklayan İbrahim Tatlıses, avukatı aracılığı ile geçen hafta adaylık başvurusu yaptı.
Ancak Tatlıses bugün Genç Parti Lideri Cem Uzan ile bir araya geldikten sonra karar değiştirdi. Tatlıses İstanbul 3'üncü Bölge birinci sıra adayı olarak seçimlere katılacak.
medyafaresi.com
Üçkağıtçılar yaptılar yine yapacaklarını.Cem Uzan efendi, Tatlıses'i yanına çekerek bilhassa o bölgedeki (Esenler,Bağcılar,Bayrampaşa vs.) kürtlerin oyunu almayı hedefliyor anlaşılan.Lütfen bu dolandırıcıların oyununa gelmeyin.
Allah bilir kaç para teklif etmiştir Uzanlar.
duyguşimşek 05.06.2007, 01:25 tatlısesten de bu beklenirdi...tebrik ediyorum kendisini...çok doğru bir karar...zaten gençpartiliyim...ibo nun da bizle olması süper oldu...
eldorado 05.06.2007, 09:07 mafya babalarının birleşmesi....
Yazık olmuş, yanlışını 23 temmuzda görecek.. benden söylemesi Aziz nesini saygıyla anasım geldi niyeyse!!! hani meşhur bir sözü vardı Türk milletinin % ... ........... diye
gencsosyalist 05.06.2007, 09:27 tatlısesten de bu beklenirdi...tebrik ediyorum kendisini...çok doğru bir karar...zaten gençpartiliyim...ibo nun da bizle olması süper oldu...
biz insanlar neden bu kadar basit,herşeyi bu kadare çok çabuk kabul etmemiz.adam vallahi billahi mazot 1 ytl olacak diyor.arkadaşlarımız inanıyor...cem uzan hakkında açılmış 6 tane dava var.adam amerikayı dolandırmış,türkiyede hala yargılanıyor.hele ibrahim tatlısese gelince onun aday olması,genç partinin düşüncesine inandığı için değil,cem uzanla ilişkisi eskiye dayanıyor ondan.hatırlayın konserleri,onun aday olmasında başka bir şey var...genç parti değilmi ki mhp nin light hali...
arkadaşlaar neden hala doğruları göremiyorsunuz anlamıyorum hala mileti dolandıranlarla berebersiniz bunu bana birisi açıklasın lütfen.Devleti yoyup soğana çevirenlerle bankaları hortumlayanlara oy verme cüretinde bulunuyoruz korkarımki yarın öbür günde mhp , ak partili olursunuz lütfen birazdaha mantıklı düşünün bizle dürüst ve doğru insanların tarafındayız sizlerinde doğru yolu bulacağından eminim
Aaaa ne yani geçen seçimlerde dağıttıkları erzak yerine şimdi Tatlıses kasetlerimi dağıtacak şimdi Genç Parti.Tüh tüh tüh.
Cem uzan ailesi milleti dolandirip iflas etmistir.Simdide türkiyenin basina gelip türkiyeyi batirir kaybettiklerini milletten cikarir.Bu insanlar ya bu uzanlari tanimiyor yada vaadler pesinden bir ümütlen gidiyor.Cem uzan maaslari fazla verecekmis benzin ülkeyi batiracak gibi görünüyor bol keseden atiyor kimin parasiyla yapacak bunlari bilen varmi.
duyguşimşek 05.06.2007, 11:01 arkadaşlaar neden hala doğruları göremiyorsunuz anlamıyorum hala mileti dolandıranlarla berebersiniz bunu bana birisi açıklasın lütfen.Devleti yoyup soğana çevirenlerle bankaları hortumlayanlara oy verme cüretinde bulunuyoruz korkarımki yarın öbür günde mhp , ak partili olursunuz lütfen birazdaha mantıklı düşünün bizle dürüst ve doğru insanların tarafındayız sizlerinde doğru yolu bulacağından eminim
doğru ve dürüst diye belirttiklerin kimler söyler misin...ben ortalıkta böylelerini göremiyorum da...
munzur_62 05.06.2007, 11:02 Dönek
Milleti soyan bir parti bulmuş kendine.
Başka türlü nasıl servetine servet ekleyecekki..
cornflakegirl 05.06.2007, 11:39 ibrahim tatlıses'in kendisini ülkeyi temsil edecek kapasitede görmesine bişey diyemeyiz.kendi sorunu.genç parti de tatlıses adını kullanarak sükse yapma derdinde ki, kendi mantığında doğru bir hamle...ayrıca cem uzan'in mitingler öncesi verilen konserleri bedavaya getirme taktiğidir bence.adamı istanbul birinci sıraya koymus, bir de üzerine para mı verecek?:)
seçimlere kadar ibo showda ya da magazn programlarında ibrahim tatlıses ten, kendince üstü kapalı, genç parti propagandaları duyacağımızın kesin... neler yumurtlayacak merak içindeyim.
aykudgöksun 05.06.2007, 11:44 ibrahim tatlıses aleyhine açılan davalardan sıyırmak için bir şekilde meclise girip dokunulmazlık sahibi olmak istiyor..bağımsız yapamayacağını düşündü herhalde..ancak gpde de yapabileceği meçhul..zaten mecliste suçluların sığınma yeri oldu..yazık ki ne yazık...
Bu dünyada herşey olduğu gibi,bu tür işlerde çıkar meselesine dayanıyor.Hiçbir kimse çıkarı olmadan bu tür işler içinde olmaz.Muhakkak ki İbrahim Tatlıses'te dokunulmazlık almanın peşindedir.
Serhatlı 05.06.2007, 12:51 şapppi şappiii oylar genç partii :D:D
şapppi şappiii oylar genç partii :D:D
Oturdu bu slogan :D :lol:
Artık o sıkıcı şov programında bol bol reklamını yapar.
eldorado 05.06.2007, 13:14 eh artık meclisimizda bir türk sanat musikisiki koromuz eksik....arabekscilerimiz,futbolcularımız,şarkıcı, türkücülerimiz,dolandıırıcılarımız,mafyalarımız... meclis açılışımızı asenanın kıvrak dansıyla yapar peşindende çiğ köfte partilerimiz,mangallarımız...he he şapi şapi...he birde meclis yayın hakkı trt den alınsın,paparazziler yapsın...bunlar devlet yönetmeyi ne sanıyor artık,insanın midesi bulanıyor.....
Serhatlı 05.06.2007, 13:31 eh artık meclisimizda bir türk sanat musikisiki koromuz eksik....arabekscilerimiz,futbolcularımız,şarkıcı, türkücülerimiz,dolandıırıcılarımız,mafyalarımız... meclis açılışımızı asenanın kıvrak dansıyla yapar peşindende çiğ köfte partilerimiz,mangallarımız...he he şapi şapi...he birde meclis yayın hakkı trt den alınsın,paparazziler yapsın...bunlar devlet yönetmeyi ne sanıyor artık,insanın midesi bulanıyor.....
BÜYÜKSÜN
halitseyfi 05.06.2007, 13:40 Olması gereken yere gitti.
Hayırlı olsun
Devlet yönetiminin ne kadar ciddiye alındığına bakar mısınız?
YORUMSUZ!!!!!
NO COMMENT!
KEIN KOMMENTAR!
düzenin adami ve medya maymunu iBRAHiM TATLISES hakkettigi partiden yer aliyor..
zaten siyaset sloganlarinda ve verdigi vaatlerde bukadar ciddi olamayan genc partiye böyle ciddiyetsiz,tüccar sanatci yakisir.......
Ibrahim tatlises programinda namaz kilmayan bizden degildir demisti daha 1 ay bile olmadi bu lafi söyliyeli,aleviler o gün ibonun programina telefon yagdirmisti telefonlar kilitlenmisti özür diledi ama söz agizdan cikti birkere eveledi agzinda durdu.Ibo gitsin türküsünü söylesin kadin pesinden kossun baska ne biliyorki birde suclarini temizlesin.Dokunulmazlik kalksaydi bakim milletvekili oluyormuydu.
eldorado 05.06.2007, 14:06 son dakka..cem uzan partinin ismini değiştirdi..çiğ köfte partisi olarak....halk ekmek yemeğecek artık,çiğ köfte yiyecek...şaphiii şaphii...yav sevdim ben bu sloganı..
son dakka..cem uzan partinin ismini değiştirdi..çiğ köfte partisi olarak....halk ekmek yemeğecek artık,çiğ köfte yiyecek...şaphiii şaphii...yav sevdim ben bu sloganı..
Ayrıca Genç Parti iktidar olursa İbo aksamı ingilizce resmi dil olacakmış
''leydiz en centılmını, van tuv tiri foroo'' :lol: :lol: :001_tt2:
ÖzgürEfe 05.06.2007, 14:32 Bu seçim işi Komedinin de ötesine geçti yapacak tanım bulamıyorum. Sanatı sanatçılığı beni alakadar etmez ama konu meclis olunca... Meclisinde cacığı çıktı kimin ne olduğu belli değil eskiden sağcı sağcılığını bilirdi solcu solculuğunu bu ne yaa çiftliğe döndü ortalık.
KızılBant 05.06.2007, 14:35 Urfadan aday olmasını DTP önünde bir engel olarak gören örgüt eminimki iboyu tehdit etti. İbonunda işine gelmedi ve Genç Partiye geçti diye düşünüyorum çünkü URfa yerine istanbul 2.bölgeden aday oldu.
Urfada bağımsız DTP li aday kazanacakdır İBo kendisi için doğru olanı yapmış doğru yere gitmiş.
doğru ve dürüst diye belirttiklerin kimler söyler misin...ben ortalıkta böylelerini göremiyorum da...
bensize kimin doğru kimin dürüst olduğunu söylememe gerek yok diye döşünüyorum özürdileyerek söylüyorum gözünüzden at gözlüklerini çıkarırsanız kimin doğru kimin dürüt olduğunu göreceğinizden eminim ama gp ninde çok doru bir parti olduğunu sanmıyorum. hele hele ibrahim tatlı hiç doğru bir kişi değil bence siz iyi düşünün.
duyguşimşek 05.06.2007, 16:14 bensize kimin doğru kimin dürüst olduğunu söylememe gerek yok diye döşünüyorum özürdileyerek söylüyorum gözünüzden at gözlüklerini çıkarırsanız kimin doğru kimin dürüt olduğunu göreceğinizden eminim ama gp ninde çok doru bir parti olduğunu sanmıyorum. hele hele ibrahim tatlı hiç doğru bir kişi değil bence siz iyi düşünün.
''at gözlüklerini çıkarın'' şeklinde bir tabir kullanman çok yanlış ve çirkin...önce bunu belirtmeliyim...burada kimsenin fikrine saygısızlık edici bir yorum yazmadım...kimse de yazamaz...benim genç partiyi doğru bulmam at gözlüğü taktığım,daha doğrusu bişey görmediğim anlamına gelmez...herkes karşısındakinin düşüncesine saygılı olmalı...zaten hepimiz sandık başına geçicez...özgür irademizle bu hakkı kullanıcaz...sonucun hayırlı olması dileğiyle...
ayrıca doğru dürüst diye belirttiğin kişiler diye bişey yok...öyle kişiler yok..olsaydı eğer başka şekilde cvplar vermek yerine bunu açıkça belirtirdin
merakla bekliyorum...kimmiş bunlar...biz görememişiz...
''at gözlüklerini çıkarın'' şeklinde bir tabir kullanman çok yanlış ve çirkin...önce bunu belirtmeliyim...burada kimsenin fikrine saygısızlık edici bir yorum yazmadım...kimse de yazamaz...benim genç partiyi doğru bulmam at gözlüğü taktığım,daha doğrusu bişey görmediğim anlamına gelmez...herkes karşısındakinin düşüncesine saygılı olmalı...zaten hepimiz sandık başına geçicez...özgür irademizle bu hakkı kullanıcaz...sonucun hayırlı olması dileğiyle...
ayrıca doğru dürüst diye belirttiğin kişiler diye bişey yok...öyle kişiler yok..olsaydı eğer başka şekilde cvplar vermek yerine bunu açıkça belirtirdin
destekledigin genc parti,
derbi maclarin yada önemli müsabakalarin,
yüksek reytingli dizilerin,
akillara bin zarar programlarin,
yayinlandigi saatlerde o kanalda reklamini yapiyor...
amac ne?
bos yasayan,monoton yasayisli avanaklari,
benzin 1 ytl olacak-
öss sinavi kalkacak-
askari gelir yükselecek
seklinde bos vaatlerle avlayacak..
Karsiliginda simdilik oyunu,yarin basa geldiklerinde ise CANINI isteyecekler...
BUNLAR BOS OYUNLAR.....
Haydaryiğit 05.06.2007, 16:57 İbo Show'un bu haftaki konuğu Cem Uzan... Bir de düet yaparlar tam oluruz...
Bu gök deniz nerede var..
Nerede bu dağlar taşlar...
Çok güzel bir program olacak herkes davetli... :biggrin:
öncelikle şunu belirteyim size saygısızlık yapmak gibi birniyetim yok aslada olamaz zaten. bensize kimin doğru kimin yanlış kimin dürüst olduğunu söyleyemem zaten benim dürüt veya doğru dediklerimi siz doğru bulmayacaksınız zaten.
benim demek istediğim ortada sizin doğru bildiğiniz partinin başkanının vede türkücü denilen ibrahim tatlın geçmişileri ortada zaten bunları göre göre nasıl oluyorda savuna bliyorsunuz hayretler içerisinde bırakıyorsunuz gerçekten inamıyorum .
eldorado 05.06.2007, 17:21 şapiiii şapiii şapiii...he he ........
duyguşimşek 05.06.2007, 17:29 hala söylememekte ısrar ediyosun..''doğru dürüstleri'' söylemeni sabırsızlıkla bekliyorum...
Ibrahim Tatlises nezamandan beri DOGRU dürüst biri oldu..TürkIyede magazinin berbatligi ve batakligi harzaman ortadadir..
Ibrahim tatliseste bu batagin en büyük piyonudur...
iBrahIm TATLISES HAK ETTiGi YERDE..
Dünyayi avucunda oynatan Amerikayi bile dolandirma kabiliyetine ve onun bitmeyen tükenmeyen variyeti üstünde kurulmus genc Partiye yakisir Ibrahim TATLISES..
hala söylememekte ısrar ediyosun..''doğru dürüstleri'' söylemeni sabırsızlıkla bekliyorum...
arkadaşım etrafına bakamıyorsan ben ne yapabilirim kimin dürüst kimin yanlış olduğunu sana benmi söyleyeyim ama senin oy vereceğin parti dürüst değil neden göremiyorsun hala istiyorsan forumda anket yap senmi haklısın benmi cem uzanı kalkmış savunuyorsun ne diyeblirimki sana sana buradan dürüstlerim sayayım allah aşkına . forumdaki arkadaşlar sizce genç parti ve ibrahim tatlıyı tasvip ediyormusunuz
eldorado 05.06.2007, 20:59 arkadaşım etrafına bakamıyorsan ben ne yapabilirim kimin dürüst kimin yanlış olduğunu sana benmi söyleyeyim ama senin oy vereceğin parti dürüst değil neden göremiyorsun hala istiyorsan forumda anket yap senmi haklısın benmi cem uzanı kalkmış savunuyorsun ne diyeblirimki sana sana buradan dürüstlerim sayayım allah aşkına . forumdaki arkadaşlar sizce genç parti ve ibrahim tatlıyı tasvip ediyormusunuz
kardeşim okumuyormusun formdaki yorumları...birde tutmuşsun hala genç partiye dil uzatıyorsun..nediyoruz sabahtan beri şaphiii şaphii şaphiii....
Hüseyin69 05.06.2007, 21:05 Ibrahim tatlises programinda namaz kilmayan bizden degildir demisti daha 1 ay bile olmadi bu lafi söyliyeli,aleviler o gün ibonun programina telefon yagdirmisti telefonlar kilitlenmisti özür diledi ama söz agizdan cikti birkere eveledi agzinda durdu.Ibo gitsin türküsünü söylesin kadin pesinden kossun baska ne biliyorki birde suclarini temizlesin.Dokunulmazlik kalksaydi bakim milletvekili oluyormuydu.
Urfada oxford vardida ibo Gitmemezlikmi yapti
türkceyi türkü sarki okuyarak ögrenen bir kisi icin gayet normal dir güner ümite bilmem hangi okuldan mezun ne olduda hayat devam ediyor
mizah uzmanlarinin kalemlerine türkiye ELE gecmez bir ülke oldugunu
simdi daha iyi anliyorum
Ben bilmiyorum mutlaka Ibrahim Tatlisesi sevenler vardir, bu kisilere saygisizlik yapmak istemiyorum. Ama televizyonlarda bile abuk sabuk hareketleriyle nasil bir siyasetci olur bilmiyorum. Yani ekranda bile duzgun harketleri yokken, nasil siyasetci olur? Yanda tam tersine zaten Turkiyede siyasetci olmak icin boyle olmak mi lazim? Ibrahimin iyiki bir sesi var, cunku bence kendiliginde bu söhrete biraz zor ulasirdi..
erdem_akyurek 05.06.2007, 22:21 sevgili onur kardeşim cem uzan senimi dolandırdı yaptığınız ayıp ya!!! cem uzan amerika'yı dolandırıyor size ne oluyorsa bende bunu anlamıyorum sizin amerika yanlısı burdan ortaya çıkıyor!!!!!!!!!!!:olmadi
sevgili onur kardeşim cem uzan senimi dolandırdı yaptığınız ayıp ya!!! cem uzan amerika'yı dolandırıyor size ne oluyorsa bende bunu anlamıyorum sizin amerika yanlısı burdan ortaya çıkıyor!!!!!!!!!!!:olmadi
Senin imarzedelerden haberin yok demekki kardeşim.
İkincisi AKP'nin sömürdüğü servetini milletten geri toplamanın peşinde.
Ama sen onu destekliyorsan orası ayrı.Sonuçta bu senin tercihin.
erdem_akyurek 05.06.2007, 22:33 ben burda gp yi savunmuyorum sadece yorumumu belirtiyorum ama adamın üstüne bu kadar gitmek yanlış!!!!!!!:yaw2
Westside 05.06.2007, 22:45 bence isabet olmus oraya girmesi.
ben burda gp yi savunmuyorum sadece yorumumu belirtiyorum ama adamın üstüne bu kadar gitmek yanlış!!!!!!!:yaw2
Tamam kardeşim yorumunu belirtmen hoş tabi fakat yani durup dururken bize ABD yanlısı etiketini yapıştırman hoş değil.
Yazık olmuş, yanlışını 23 temmuzda görecek.. benden söylemesi Aziz nesini saygıyla anasım geldi niyeyse!!! hani meşhur bir sözü vardı Türk milletinin % ... ........... diye
Evet yazık olmuş.
Ama neden? Bir kere 3.sıradan aday: şansı az.
Bir kere Urfa'dan aday değil: Urfa'ya ve tüm Anadolu'daki Urfalılara arkasını döndü.
Bir kere ANAP'lı ve AKP'li profiline, GP profilini de ekleyerek ÇİZGİSİZLİK'i belirginleşti.
Bir kere sanatçı kariyerine kalıcı darbe vurdu.
Evet yazık oldu. Dünya'daki ender rastlanan ses ve gırtlağa sahip bir yorumcu idi. Yazık oldu.
Şu meşhur söze gelirsek: "%60 aptal" demişti.
Sağlığındakyen, şahit olduğum bir konuşmasını aktarayım.
Röportaj yapamaya gelen yeni yetme bir gazeteci Aziz Nesin'e şu soruyu sormuştu:
-Aziz bey, "Türk milletinin % 60'ı aptal demiştiniz, hala aynı fikirde misiniz?"
Aziz Nesin şöyle yanıtladı:
- Aslında yanlış söyledim; "% 40'ı akıllı" demem gerekirdi!
Gazeteci:
- Neden böyle bir değişikliğe gerek duydunuz.
deyince Aziz Nesin yine azizliğini yapmıştı:
- Ben "% 60'ı aptal" deyince, herkes kızdı. Daha doğrusu herkes kendini % 60'ın içinde gördü. Oysa "40'ı akıllı" deseydim eğer, herkse kendini o gruptan sayacaktı ve kimse "aptallığı" üstüne alınmayacaktı!
Evet. Mükemmel bir İRONİ var bu takdim tehirde. Anlayana, Yine anlayana. Kim kendini % 40'da görmek istiyor?:p
Saygılarımla...
duyguşimşek 05.06.2007, 23:23 arkadaşım etrafına bakamıyorsan ben ne yapabilirim kimin dürüst kimin yanlış olduğunu sana benmi söyleyeyim ama senin oy vereceğin parti dürüst değil neden göremiyorsun hala istiyorsan forumda anket yap senmi haklısın benmi cem uzanı kalkmış savunuyorsun ne diyeblirimki sana sana buradan dürüstlerim sayayım allah aşkına . forumdaki arkadaşlar sizce genç parti ve ibrahim tatlıyı tasvip ediyormusunuz
sen daha benim ne demek istediğimi anlayamadın...şimdiye kadar cem uzanı ibrahim tatlısesi savunur nitelikte bir cümle yazmadım...yazılanları iyi oku...ayrıca anket falan yap diyerek konuyu saptırıyorsun ve ortamı geriyorsun...ben sadece kendi fikrimi belirttim...ama sen hala şu ''doğru dürüstleri'' söylemiyosun bitürlü...söyleyeceğin kişi yada kişiler yok çünkü...lafa gelince atması kolay...açıkça belirt de görelim...(böyle etrafına bakamıyorsan ben ne yapayım; ne kadar çirkin bu cümleler ya...)
duyguşimşek 05.06.2007, 23:30 destekledigin genc parti,
derbi maclarin yada önemli müsabakalarin,
yüksek reytingli dizilerin,
akillara bin zarar programlarin,
yayinlandigi saatlerde o kanalda reklamini yapiyor...
amac ne?
bos yasayan,monoton yasayisli avanaklari,
benzin 1 ytl olacak-
öss sinavi kalkacak-
askari gelir yükselecek
seklinde bos vaatlerle avlayacak..
Karsiliginda simdilik oyunu,yarin basa geldiklerinde ise CANINI isteyecekler...
BUNLAR BOS OYUNLAR.....
altıüstü şurada bir fikir belirttik...maşallah ne kandırıldığımız kaldı, ne canımızın alındığı...:uhhm: :uhhm: :uhhm:
aykudgöksun 05.06.2007, 23:31 erdem_akyurek´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
sevgili onur kardeşim cem uzan senimi dolandırdı yaptığınız ayıp ya!!! cem uzan amerika'yı dolandırıyor size ne oluyorsa bende bunu anlamıyorum sizin amerika yanlısı burdan ortaya çıkıyor!!!!!!!!!!!
senin dünyadan haberin yok..cem uzan Türkiyeyi ne hale getirdi biliyor musun??amerikayı dolandırdı da ne oldu..adamlar hiç sallamadı bile..ama biz yoksul halkı sürekli sömürdü halkımız yoksullaştıkça yoksullaştı..inanamıyorum cem uzan gibi bir adamı koruyanları..yazıklar olsun..
erdem_akyurek 05.06.2007, 23:35 aykudgöksun kardeşim olayı yanlış değerlendiriyosun ben gp yi savunmuyorum biraz yazdıklarımı dikkatli okurmusun orada benim ne yazdığımı görmüyorsun burada konuşuyorun ben gp yi tutmuyorum sadece bir yorum yaptım!!!!!!!!!!:olmadi
duyguşimşek 05.06.2007, 23:37 erdem_akyurek´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
sevgili onur kardeşim cem uzan senimi dolandırdı yaptığınız ayıp ya!!! cem uzan amerika'yı dolandırıyor size ne oluyorsa bende bunu anlamıyorum sizin amerika yanlısı burdan ortaya çıkıyor!!!!!!!!!!!
senin dünyadan haberin yok..cem uzan Türkiyeyi ne hale getirdi biliyor musun??amerikayı dolandırdı da ne oldu..adamlar hiç sallamadı bile..ama biz yoksul halkı sürekli sömürdü halkımız yoksullaştıkça yoksullaştı..inanamıyorum cem uzan gibi bir adamı koruyanları..yazıklar olsun..
arkadaşım senin yoksulu sömürdü de halk yoksullaştı diyebilmen için önemli bir kanıtının olması lazım...cem uzanı diye hakaret ettiğiniz adam sizinkiler gibi çaldıysa bile bu ülke için yatırım yaptı...telsim,tvleri,gazetesi,barajı vb...bunlar hem bizim için yatırım hem de binlerce insana ekmek kapısı...lütfen bunları gözardı etmeyelim...piyasada sütten çıkmış ak kaşık gibi bişey aramak çok büyük bir hata...yiğidi öldürün ama hakkını yemeyin lütfen...
aslında ben cem uzanı savunucu bişey yazmak istemiyordum ama bunları bilmeyenler var sanırım
erdem_akyurek 05.06.2007, 23:45 sevgili duyguşimşek kardeşim çok ii konuşuorsun devam et :) aramızda bazı kişiler çok bilmişlik yapıyorlar!!!!!!
duyguşimşek 05.06.2007, 23:50 sevgili duyguşimşek kardeşim çok ii konuşuorsun devam et :) aramızda bazı kişiler çok bilmişlik yapıyorlar!!!!!!
kardeşim sağol...ben isterdim ki herkes haberle ilgili yorumlarını saygı çerçevesinde belirtsin...karşıdaki kişinin fikrini yargılamak bana düşmez...ama millet açıyo ağzını yumuyo gözünü...bana bile hakaret ediyor...dediğinin arkasında durmuyor...durum böyle olunca sonuç böyle oldu malesef...
son dakka..cem uzan partinin ismini değiştirdi..çiğ köfte partisi olarak....halk ekmek yemeğecek artık,çiğ köfte yiyecek...şaphiii şaphii...yav sevdim ben bu sloganı..
al birini vur ötekine:thumbdown ..ama birde şu açıdan bakalım çi köfte, kebapp 1 ytl olurmu olurrr:p
aykudgöksun 06.06.2007, 00:10 ben size birşey demiyorum..kanıt istiyorsanız bulursunuz..heryerde fink atıyor kanıtlar..hala cem uzanı savunuyorsanız seçilsin bakalım da görelim ne oluyor..her halk hakettiği gibi yönetilir..
duyguşimşek 06.06.2007, 00:12 ben size birşey demiyorum..kanıt istiyorsanız bulursunuz..heryerde fink atıyor kanıtlar..hala cem uzanı savunuyorsanız seçilsin bakalım da görelim ne oluyor..her halk hakettiği gibi yönetilir..
hepiniz aynı taktiği izliyorsunuz...sorulan soruya cvbınız hep bakın görürsünüz şeklinde...lafa gelince bol maşallah...gülmekten kendimi alamıyorum...:D :D :D
aykudgöksun 06.06.2007, 00:32 hepiniz aynı taktiği izliyorsunuz...sorulan soruya cvbınız hep bakın görürsünüz şeklinde...lafa gelince bol maşallah...gülmekten kendimi alamıyorum...:D :D :D
gözü kör olana ne göstersen görmez sevgili şimşek..gül bakalım seçilince de birlikte ağlarız artık..
duyguşimşek 06.06.2007, 00:53 gözü kör olana ne göstersen görmez sevgili şimşek..gül bakalım seçilince de birlikte ağlarız artık..
asıl kör sensin...terbiyeli ol...seviyeyi düşürme...
aykudgöksun 06.06.2007, 01:48 asıl kör sensin...terbiyeli ol...seviyeyi düşürme...
ikili tartışmaya dönmesin topik kirlenmesin..anlaşamıyoruz işte..sen yoluna ben yoluma..moderatörler uyaracak biraz daha devam edersek..
sen daha benim ne demek istediğimi anlayamadın...şimdiye kadar cem uzanı ibrahim tatlısesi savunur nitelikte bir cümle yazmadım...yazılanları iyi oku...ayrıca anket falan yap diyerek konuyu saptırıyorsun ve ortamı geriyorsun...ben sadece kendi fikrimi belirttim...ama sen hala şu ''doğru dürüstleri'' söylemiyosun bitürlü...söyleyeceğin kişi yada kişiler yok çünkü...lafa gelince atması kolay...açıkça belirt de görelim...(böyle etrafına bakamıyorsan ben ne yapayım; ne kadar çirkin bu cümleler ya...)
sizinle anlaşamayacağız galiba arkadaşım size yürüdüğünüz yolda başarılar dilyorum yazdıklarımdan size karşı çırkin kelimeler yazmadım eğer çirkindiye değerlendiriyorsanızda özürdiliyorum sizden yolunuz açık olur umarım
EREN izm 06.06.2007, 09:48 tatlıses sana yakışırmı bu !!!!!
arkadaşlar şunuda düşündünüzmü adam daha vekil olmadan 180 derecelik bir dönüşte bulundu bide vekil olursa o zman görün bunun oyununu.
anti-fasist 06.06.2007, 13:37 ya canlar bunlar bize uzak allaha yakın olsunlar:)))
İki çıplak bi hamama yakısırmıs:)))
Birbirlerini iyi bulmuslar..
iyi işte tatlıses te ülkeden pay almaya çalışıyor desenize.
erdem_akyurek 06.06.2007, 17:20 ben size birşey demiyorum..kanıt istiyorsanız bulursunuz..heryerde fink atıyor kanıtlar..hala cem uzanı savunuyorsanız seçilsin bakalım da görelim ne oluyor..her halk hakettiği gibi yönetilir..
hala bize eğer destekliyorsanız diorsun yha senden isteğim biraz dikkatli oku yazıları!!!!!!!!!!!!!!!!!
duyguşimşek 06.06.2007, 21:41 hala bize eğer destekliyorsanız diorsun yha senden isteğim biraz dikkatli oku yazıları!!!!!!!!!!!!!!!!!
erdem boşuna çaba sarfetme...onlar yazılanları okuamk yerine bildiklerini okuyorlar...
hala söylememekte ısrar ediyosun..''doğru dürüstleri'' söylemeni sabırsızlıkla bekliyorum...
duyguşimşek sen düdek582'e sormussun doğru dürüst kim var diye ben kendi yorumumu söyleyim..
arkadaşlar benim şahsi düşüncem ben kendimi bildim bıleli kım geldiyse başa bu millet için hiç bir şey yapmadılar hep kendi ceplerini doldurmanın çabasındaydılar içlerinde iyileride vardı mutlaka ama sömürücü olanlar iyileride aralarında barındırmadılar bundan sonrada gelecek olan kişiler bana göre bu ülkeye,milete hiç bir şey yapmazlar bize düşen görev önümüzdeki seçimde T.C vatandaşı olarak oyumuzu kulanmak,kim kazanırsa kazansın bu millete bir faydası dokunmayacak yani içlerinde iyi olan,dürüst olan,ülkesi ve milleti için çalışacak kişi yok bana göre bu benim şahsi düşüncem..:sad:
taylan mahir 06.06.2007, 22:14 ibrahim tatlıses dokunulmazlık istiyor kendine yoksa pek parlak değil geleceği bağımsız aday oldu sonra neden GPye döndü bence dtpliler bağımsız aday olduğu için GP acaba aranızda kaılan var mı
Zara_Koçgiri 06.06.2007, 22:23 tabiki urfadan sedat bucağın bağımsız aday oluşu ibrahim tatlısesi ister istemez adylığını geri çekmeye mecbur bıraktı çünkü bucak aşiretinin karşısında hiçbir şansı yoktu anladığım kadarıyla cem uzanın cazip önerilerine sıcak baktı burdaanlaşıyoki önemli olan siyaset değil tamamıyla rant mücadelesi.ama göz ardı edilemeyek bi gerçekte varki ibrahim tatlısesın genç partiden aday olması,partinin oy potansiyelini büyük bir ölçüde etkilyeceği kaçınılmaz bi gerçektir.
erdem_akyurek 06.06.2007, 22:55 erdem boşuna çaba sarfetme...onlar yazılanları okuamk yerine bildiklerini okuyorlar...
çok haklısın duygu keşke diğer insanlarda senin gibi olsalar!!!!!!!!!!!!!!!:)
arkadaşlar boş yere tartışıp birbirlerinizin kalplerinizi kırmaya deymez herkes düşüncelerini söyleyebilir ama hakaret etmeden lütfen
hangi partilerin neler yaptıkları zaten ortada kiii
ya partiler için tartışıyosunuz ama secimden önce bir gün bir parti gelip de halka neyiniz var bi sıkıntınız varmı yardımcı olalım dedilermi yoksulların yanında yer aldılarmı ???
dışarda halkımız işsiz dolaşırken ekmek parası bulamayıp aç susuz yatarken akılları nerdeymiş acaba secimden dolayı halkın peşinden koşuyolar şimdide nasıl halka yalakalık yapsakta kandırsak oylarını bizlere verseler diye
yaa artık herkes uyandı kimin doğru kimin yanlış olduğunu ona göre milletimiz oyunu kullanıcak zaten.. arkadaşlar hepimize düşen bir görevimiz var 22 temmuz da hepimiz sandık başına gitmeliyiz gitmessek eyer türkiye gerici insanlara kalıcak
ATATÜRK' ÜN kurdugu T.C de laik ,aydın,demokrosi ,çağdaş bi türkiye istiyoruz artık
erdem_akyurek 06.06.2007, 23:34 [QUOTE=günay mehmet;445237]arkadaşlar boş yere tartışıp birbirlerinizin kalplerinizi kırmaya deymez herkes düşüncelerini söyleyebilir ama hakaret etmeden lütfen
hangi partilerin neler yaptıkları zaten ortada kiii
ya partiler için tartışıyosunuz ama secimden önce bir gün bir parti gelip de halka neyiniz var bi sıkıntınız varmı yardımcı olalım dedilermi yoksulların yanında yer aldılarmı ???
dışarda halkımız işsiz dolaşırken ekmek parası bulamayıp aç susuz yatarken akılları nerdeymiş acaba secimden dolayı halkın peşinden koşuyolar şimdide nasıl halka yalakalık yapsakta kandırsak oylarını bizlere verseler diye
yaa artık herkes uyandı kimin doğru kimin yanlış olduğunu ona göre milletimiz oyunu kullanıcak zaten.. arkadaşlar hepimize düşen bir görevimiz var 22 temmuz da hepimiz sandık başına gitmeliyiz gitmessek eyer türkiye gerici insanlara kalıcak[QUOTE]
kardeşim çok haklısın katılıyorum sana!!!işte herkes senin gibi düşünse bu tartışmalar ortaya çıkmaz...
cano62bln 06.06.2007, 23:42 ibrahim tatlıses senki yorumunla, oyunculuğunla bir çok insanın gönlüne taht kurmuşsun...ne olduğu belli olan bir bir siyasi liderin partisinde ne işin var, bu partiyle belli bir gruba hitap etmiş olacaksın, oysaki sen yorumunla ve oyunculuğunla halkın geneline hitap etmeliydin..çokmu istiyorsun siyaset yapmayı o zaman gerçek kimliğini ortaya koy, kimliğine ve siyasi düşüncene uygun hareket yada bağımsız ol...aslında sen bağımsızda olmazsın ya...alkole bağımlı, mafyayla bağlantılı...boşversene ibo senmi kurtaracan bu memleketi:)
beraat bddk nın itirazı reddedildi tarih 04.01.2006
beraat uzan'a beraat bilirkişilere rüşvet vermek suçlaması ile açılan davada genç parti suçsuz bulundu haber 16,12,2005
tmsf 'ye hakaret ettiği iddası ile yargılanan cem uzan suçsuz bulundu tarih 20,12,2005
beraat cem uzan msg davasından beraat etti tarih 10,03,2005
beraat orman bakanlığı davasından beraat tarih 23,06,2004
beraat haksız rekabetten beraat tarih 29,01,2004
beraat asliye mahkemesi g.p lideri cem uzan hakkında başbakan recep tayyip erdoğana hakaret ettiği gerekçesiyle açılan davadan berrat etti
beraat cem uzan hakkında recep tayip erdoğan' a basın yolu ile kullandığıı ifadelerden dolayı hukuka aykırılıkla ilgilii açılan davadan beraat küçük çekmece 2. asliye ceza mahkemesi tarih 17,03,2006
beraat hakkında fikir ve sanat eserleri kanununa muhalafet ettiği iddası ile istanbul haklar caza mahkemesinde açılan davadan beraat tarih 21,03,2006
danıştay dan tmsf 'nin kepez elektirik t.a.ş ye yolladığı ödemeye çağırı mektubunun durdurulması kararı çıktı
danıştay 13. dairesi tasaruf mevduatı sigorta fonuna ( tmsf ) devredilen imar banka zararın tahsili amacı ile cem uzan eşi ve çocuklarına çıkarılan ödeme emirleri ile ödeme yürütmesini durdurdu
avrupa tahkim kuruluna açılmış olan 11,5 milyar dolarlık çeaş davasını uzan kazanmıştır
yargıtay hukuk genel kurulu da çeaş'ı haklı buldu mahkeme kararını çeaş ve uzan lehine bozdu tarih 15,02,2007 adana 4. sulh hukuk mahkemesinde görülmüştür
danıştay çeaşa yapılan hukuksuzluğa son verdi çeaş 'a verilen para cezası danıştaydan döndü danıştay 13. dairesi iptal kararı ü
bddk üyesi kemal çevik ile e-posta yoluyla haberleştikleri idda edilen kemal ve hakan uzan beraat etti 06,10,2006
kaynak tercüman gazetesi ve www.uzancem.com/davalar.htm
ahmet_turan 07.06.2007, 00:46 keskin bıçak yarası
keskin bıçak yarasıdır
büyür yoksulluk sancısı
çivisi çıkmış düzenin
kim yolcusu kim hancısı
gül solarsa kalır diken
alevlenir damarda kan
bu memleket cennet iken
bu cehennem azabı ne
biri yerken binler bakar
yiyenler insan avcısı
adaletsiz bu düzenin
kim hakimi kim savcısı
güneş buluttan süzülür
dağların buzu çözülür
tarih yeniden yazılır
zalimlerin hesabı ne
tarih yeniden öğretir
ezilenin gazabı ne
söz- müzik : grup yorum
ibrahim tatlıses ne kadar onemliymis megersem. biri sesinin guzelligi dısındaki hiç bir ozelligi olmayan sarkıcı digeri ise hiç bir etik degeri olmayan, dini imani para olan birisi tartışmaya bile degmez. alay konusu olmalrı gerekirken ..........
sahrut75yagmur 07.06.2007, 04:47 tatlısesten de bu beklenirdi...tebrik ediyorum kendisini...çok doğru bir karar...zaten gençpartiliyim...ibo nun da bizle olması süper oldu...Anlayamıyorum neden bu gençler ülkeyi batıran,bankaları boşaltan,dokunulmazlık için yanıp tutuşan bir şekersize oy vermek isterler.Deneye deneye deneme tahtası olduk.Yarın geç olur .Lütfen...
munzur_62 07.06.2007, 09:30 İbrahim Tatılısesin Adaylığı Çift Adaylıktan Dolayı Düşebilir
eldorado 07.06.2007, 09:37 İbrahim Tatılısesin Adaylığı Çift Adaylıktan Dolayı Düşebilir
düşmez düşmez korkma..ne demiş yüce düşünürler,DEMOKRASİDE çareler tükenmez..elbet bulurlar bir demokratik yol...nasıl bir demokrasiyse artık,bi bizim için bir yolu yok...
aykudgöksun 07.06.2007, 10:42 düşmez düşmez korkma..ne demiş yüce düşünürler,DEMOKRASİDE çareler tükenmez..elbet bulurlar bir demokratik yol...nasıl bir demokrasiyse artık,bi bizim için bir yolu yok...
tayyibi meclise sokmak için anayasa değişiklikleri,yasa değişiklikleri,A planı,B planı onu bile soktularsa ibo da bir şekilde girer yav..eldorado'nun dediği gibi demokraside çareler tükenmez..hele bizimkinde hiç tükenmez..
Alevimen 07.06.2007, 11:08 Tatlıses aslında süper yetenek, ses var, sinema oyunculuğu var, moderatörlük var, ticari başarı var.. Ama özel hayatı sadece kendisini ilgilendirmesi gerektirir, gerçi böyle bir adamın Türkiye'de özel hayatının özel olması zordur :)
Birsürü işi başarmış Tatlıses, bence kendisi için yeni bir zorlu barajı geçmek istiyordur yani 'bu işi'de yapabileceğim mi' tarzında bir düşüncesi olduğunu tahmin ediyorum. Bazı insanlar hayatı boyunca hep mücadele etmek ister..
Para pul, şöhret için aday olduğunu sanmıyorum aksine bu olay'da kaybedeceği şey kazanabileceğinden çoktur.
arkadaşlar benzin 1 ytl olucak gb diyo sakın bu oyunlara kanmayın kafanızı karıştırmalarına sakın izin vermeyin kendi mantığınızla hareket edin lütfen
türkiye de benzin hiç 1 ytl olurmu yaw gülüyorum vallla :taz:
aykudgöksun 07.06.2007, 11:26 arkadaşlar benzin 1 ytl olucak gb diyo sakın bu oyunlara kanmayın kafanızı karıştırmalarına sakın izin vermeyin kendi mantığınızla hareket edin lütfen
profersör doktor haydar baş da mazot 0,8 lira olacak demiş..valla gittik çe düşüyor..şimdilik BTP'ye vereceğim..daha düşüren varsa ona da verebilirim..deniz baykaldan 0,5 teklifini bekliyorum..:D:D
eldorado 07.06.2007, 11:44 profersör doktor haydar baş da mazot 0,8 lira olacak demiş..valla gittik çe düşüyor..şimdilik BTP'ye vereceğim..daha düşüren varsa ona da verebilirim..deniz baykaldan 0,5 teklifini bekliyorum..:D:D
idda oranları açıklanmıştır...benzin mazot vb... en düşük taban fiyatını hangi parti verecek...1 ytl olarak sunarsak tabanı oranlar;
genç parti 1 e 1500000000000000000000000000000
btp-1 e 2000000000000000000000000000000000000
akp-1 e 9990000000000000000000000000000000000
chp-1 e 1000000000000000000000000000000000000000000
beraberlik diyenler...1 e 100000000000000
yok bu iş olmaz diyenler 1 e 0.00000
ForZaSLaN 07.06.2007, 11:54 Dun Ibo Atv Ana haberdeydi, konser falan vermiycekmiş GP icin, sadece siyasi kimligiyle gelmiş GPye.Aslanım benim.
aslında erdoğan'ın cem uzan'la yaşadıkları polemiklerden sonra apar topar bir şekilde ona yaptıklarından sonra, mecliste hiç kimse erdoğan'a cem uzan'dan iyi azrail olamaz. yani sırf bu nedenle bile gp'nin meclise girebilmesini isterdim. artı gp dışında barajı aşacak her parti akp'nin meclisteki ve karar verme mekanızmalrındaki etkinliğini düşürecektir. cem uzan'ın sahtekar olup olmadığını bilmiyorum, çünkü bu ülkede bazı güçler insanları, toplumları(alevilik ve diğer ezilmiş halk grupları) istedikleri zaman istedikleri gibi lanse ettirilip, istedikleri gibi damga yapıştırabildiklerine şahit olmuş bir toplumuz. bu ülkede gizli kapaklı o kadar çok işler dönüyorken, ülkenin başbakanı meclisin yarısı adli sabıkalıyken, üstü kapatılan o kadar sahtekar ve rejim düşmanı varken, cem uzan'ın bazı güçler tarafından açıkta sahtekar ilan edilmesi bunun bir dezenformasyon olma ihtimalini güçlendiriyor.
ibrahim tatlıses dokunulmazlık istiyor kendine yoksa pek parlak değil geleceği bağımsız aday oldu sonra neden GPye döndü bence dtpliler bağımsız aday olduğu için GP acaba aranızda kaılan var mı
ibrahim tatlıses'i kadınları hareminin üyeleriymiş gibi kullanması, dejenere olmuş karakter yapısı ve benzeri bir çok nedenle sempatik bulmayan, sevemeyen birisiyim. fakat dokunulmazlık vasfı için aday olsaydı, barajı geçip geçmemesi kesin olmayan bir partiden aday olmaktansa, inan urfa'dan bağımsız aday olarak seçilmesi nerdeyse garanti olan bir yöntemi tercih ederdi.
tabiki urfadan sedat bucağın bağımsız aday oluşu ibrahim tatlısesi ister istemez adylığını geri çekmeye mecbur bıraktı çünkü bucak aşiretinin karşısında hiçbir şansı yoktu anladığım kadarıyla cem uzanın cazip önerilerine sıcak baktı burdaanlaşıyoki önemli olan siyaset değil tamamıyla rant mücadelesi.ama göz ardı edilemeyek bi gerçekte varki ibrahim tatlısesın genç partiden aday olması,partinin oy potansiyelini büyük bir ölçüde etkilyeceği kaçınılmaz bi gerçektir.
sedat edip bucak, bağımsız değil şanlı urfa demokrat parti adayıdır. ayrıca tatlıses'in urfadaki ağırlığıda göz ardı edilemeyecek kadardır. bence bağımsız aday olması durumunda seçilme şansı gp'de ki adaylık durumundan çok daha fazlaydı.
duyguşimşek 07.06.2007, 12:51 arkadaşlar benzin 1 ytl olucak gb diyo sakın bu oyunlara kanmayın kafanızı karıştırmalarına sakın izin vermeyin kendi mantığınızla hareket edin lütfen
arkadaşım birincisi cem uzan mazot 1 ytl olacak diyor...aslında bu hayal değil...zaten mazotun rafineri çıkış fiyatı 80 kuruş...ist da deniz otobüslerine düşük vergiyle 1 ytl ye satılıyor...ayrıca karasularımızdan geçen gemilere 80 kuruşa veriliyor...halka gelince 2 ytl den fazla...adam bunları yapıcam derken nasılını da belirtti...yani mazotun 1 ytl olması imkansız değil...halkı kandırma diye bişey yok...benim görüşümce...zamanında okul kitapları bedava olacak dediğinde de böyle tepki almıştı...ama akp uyanıkları ne yaptı...bunun mümkün olduğunu bildiklerinden kendilerine malettiler...
Alevimen 07.06.2007, 13:03 arkadaşım birincisi cem uzan mazot 1 ytl olacak diyor...aslında bu hayal değil...zaten mazotun rafineri çıkış fiyatı 80 kuruş...ist da deniz otobüslerine düşük vergiyle 1 ytl ye satılıyor...ayrıca karasularımızdan geçen gemilere 80 kuruşa veriliyor...halka gelince 2 ytl den fazla...adam bunları yapıcam derken nasılını da belirtti...yani mazotun 1 ytl olması imkansız değil...halkı kandırma diye bişey yok...benim görüşümce...zamanında okul kitapları bedava olacak dediğinde de böyle tepki almıştı...ama akp uyanıkları ne yaptı...bunun mümkün olduğunu bildiklerinden kendilerine malettiler...
İsviçre'de daha ucuzmuş, bundan 3-4 yıl evvel vergisiz 50 kuruş'du bizde.. tüketici fiyat o zaman 1.20 civari şimdi kısa zaman içinde baya zam oldu: 1.70
(CHF - YTL hemen hemen birebir...)
Ama benzin'den alınan verigde ülkenin en yüksek gelirlerinden birisi ama madalyanın diğer tarafını unutmayalım:
Ucuz benzin/mazot = Çok araba = Çok trafık = Çok gaz kirliği = Az vergi geliri
ama İyi komfor ve Bütçeye sağlıklı. Vallah.. hangi tarafa karar vermek o kadar kolay iş deyil.
Acaba Cem Uzan mazottan düşecek vergi gelirini nerden ve hangi yönden tamamlayacağı'nıda söyledi mi? :biggrin:
erdem_akyurek 07.06.2007, 18:09 topikteki tüm arkadaşlarımdan ve aykudgöksun arkadaşımdan çok çok özürdiliyorum.burada biraz seviyesiz konuştuğumu daha sonra fark ettim.burada yaptığımız tartışmanın gereksiz olduğu kanısına sonradan vardım.sonuçta burada kişiler kendi fikirlerini ortaya koyuyorlar.bizim ülkemizde fikir ve düşünce özgürlüğü vardır.arkadaşlarımdan tekrar özürdiliyorum.saygılarımla...
insan haddini bilmezse her şey olmak ister.promosyon için güzel bir malzeme bu insan.
tuncerbio 07.06.2007, 23:06 seviyeyi düşürecek tartışmadan ziyade ikili çatışmaya neden olacak cümleleri kullanmaktan uzak duralım .....
alevilerin mhp den aday olduğu bir seçimde tatlıses gp den aday olmuş çok mu ?
erdem_akyurek 07.06.2007, 23:10 seviyeyi düşürecek tartışmadan ziyade ikili çatışmaya neden olacak cümleleri kullanmaktan uzak duralım .....
alevilerin mhp den aday olduğu bir seçimde tatlıses gp den aday olmuş çok mu ?
arkadaşım çok teşekkür ederim benim sözümü pekiştirdiğin için dediğin gibi birbirimize karşı biraz saygılı olalım...karşımızdaki kişiyi kıracak sözlerden uzak duralım...
topikteki tüm arkadaşlarımdan ve aykudgöksun arkadaşımdan çok çok özürdiliyorum.burada biraz seviyesiz konuştuğumu daha sonra fark ettim.burada yaptığımız tartışmanın gereksiz olduğu kanısına sonradan vardım.sonuçta burada kişiler kendi fikirlerini ortaya koyuyorlar.bizim ülkemizde fikir ve düşünce özgürlüğü vardır.arkadaşlarımdan tekrar özürdiliyorum.saygılarımla...
gecen günde ben sizlere söyledim ama anlayan olmamış parti için insanların kalplerini kırıpta sonra dan özür dilemek boş bence
biryerde bişeyler konuşurken karşındaki insanları düşünüp öyle konuşun bence bu laflarım nereye gidiyo diye tartın
bence siz bu gp kişiselleştirdiniz artık herkes kendi düşüncelerini söylüyolar
ve birbirimizi kırıp üzmenin bi anlamı yokkii helede partiler için
hatanı kabullendiğine sevindim ve ne olursa olsun hiç bir parti için insanların kalbini kırma forumdaki arkadaşlarımı tanımasamda bütün arkadaşlarım benim için her biri bir birinden deyerli
saygıyla sevgiyle kalın
tercanlı kızzz
Tatlıses eve kapandı.
Seçimde partisi barajı aşamayan İbrahim Tatlıses, sonuçların ardından sessizliğe gömüldü. Seçim sonuçları açıklanmaya başladığı ilk saatlerde önce Seyrantepe’deki şirketine giden Tatlıses, ilerleyen saatlerde seçim sonuçlarını evinde izlemeyi tercih etti. Genç Parti’nin barajın altında oy almasıyla konuşmama kararı aldı.
haber3
Tatlıses artık nasıl büyük bir hata yaptığını görmüştür herhalde.
Beter olsun, bir daha ekranlarda falan da gorulmemek uzere Antartika'ya falan tasinsin..
tatlıses geldiği yeri unutursa böyle hüsrana uğrar urfadan bağımsız olsa idi kesin vekildi.ama oda yanıldı...
|