Orijinalini görmek için tıklayınız : kara mizah tiyatrosu...

eldorado
05.06.2007, 15:24
şu şartlar altında vekil adaylarımızdan birçoğu seçilse; gerek meclis gerekse farklı yerlerde hayal gücümüzü kullanarak nasıl bir diyaloglara gireceklerini düşünürsek?
mesala yemin töreni....
meclis başkanı bülent arınç__derbeder bölgesinden seçilen sayın ferdi tayfur; lütfen sahneye...
alkışlar arsında gelir...
ferdi tayfur__yemin etmeden önce son kasedimden bir parçayla sevenlerime buradan haykırıyorum,hadi tempo...

Serhatlı
05.06.2007, 15:49
gökhan güney başlayacak feryada

yaraladın beni bush
karaladın beni bush
fırçaladın beni azarladın beni
hem abd hemde bush
dabul olasan bush allah dan bulasan bush
allaaaaaaa hın allahındaaan allahıııııııııııııııııınnndaaaaaaaaaaaaan bulasaaan bush

Mansuri
05.06.2007, 16:02
Faşizm tartışmaları
Yazıcıoğlu_Devlet bey, Faşizmde benimle boy ölçüşemez.
Bahçeli_Hayır efendim biz de senin kadar faşistiz ama senin kadar hırlamıyoruz,
mecliste daha efendi duruyoruz, bizim çocuklar bizim yerimize sokakta gayet güzel hırlıyor!
Baykal_Şişşt şişşt sakin ol, dillerine hakim ol.Iıı sizi bizz var ettik, biz oyaladık sosyal demokrasiyle halkıııı. Unutmayın, bize borçlusunuz. Ben küstüm, oyunu bozuyorum. Sağ-sol yok artık. Hepimiz faşistizzzzz!!!

Mansuri
05.06.2007, 16:10
Arınç_Şeriat!
Tayyip_Şişt!Ilımlı islammmm
Yazıcıoğlu_Faşizm
Bahçeli_Şişşt! Milliyetçilik canım, vatanımızı milletimizi seviyoruz.
Tayyip_Evet, vatanımızı ve tüm dindaşlarımızı seviyoruz.

eldorado
05.06.2007, 21:09
orkestra şefi sayın bülent arınç oturu açar..
lütfen çiğ köfteleri yerlere dökmeyelim..
sayın ibrahim tatlıses mangalı dışarda yakın burası duman altı oldu...

Karabiber
05.06.2007, 21:37
İbrahim Tatlıses : Allah cezanızı verecek ( burdaki ''h'' harfi normal söylenmiyor ama nasıl yazacağımı bilemedim. ) Şopi Şopi

Deniz Baykal: senin gırtlağın yetmez otur yerine

İbrahim Tatlıses: Ben insan deeeeeğilmiyiiiiiim

Mansuri
05.06.2007, 21:43
Şükrü Erbaş_Bunalıyoruz çocuk bunalıyoruz, biçim veremediğimiz şeylerin biçimini alıyoruz.*
Bülent Arınç_:yaw2 Hı hıııı, evet! Sayın Şükrü Erbaş lütfen meclise saygılı olunuz, biz hiçbir şeyin şeklini almıyoruz.

Değerli şairimiz sevgili Şükrü Erbaş'ın meclise girmesini bekliyorum. Doğru duruşu bu düzeni ifşa etmek adına faydalı olur diye düşünüyorum.
Şükrü Erbaş'ın bu konudaki açıklaması: http://www.evrensel.net/haber.php?haber_id=11203

(Şükrü Erbaşın bir şiirinden alıntıdır.)

Mansuri
05.06.2007, 21:51
Cumhurbaşkanlığı senfoni orkestrasına karşı, büyük millet meclisi bağrı yanıklar korosu!