aga_devrim
05.06.2007, 15:55
görülmemiş bir başkaldırıdır.
yorumu sizlere bırakıyorum....
KAHROLSUN AMERİKA EMPERYALİZMİ...
yorumu sizlere bırakıyorum....
KAHROLSUN AMERİKA EMPERYALİZMİ...
|
Orijinalini görmek için tıklayınız : emperyalizme başkaldırı... aga_devrim 05.06.2007, 15:55 görülmemiş bir başkaldırıdır. yorumu sizlere bırakıyorum.... KAHROLSUN AMERİKA EMPERYALİZMİ... seyhunbey 05.06.2007, 16:05 Atam biz seni halen anliyamadik evet ne yazikki doğru anliyamadik umarim bir gün anlariz fakar inşallah o zaman iş işten geçmiş olmaz... Aga_Devrim Güzel paylaşimin için teşekürler... Saygilar... promethe 05.06.2007, 16:36 Kimileri demokrasi,insan hakları,azınlık hakları diye diye "sol"culuk yapar."Bağımsızlık,antiemperyalizm" deyince tüyleri diken diken olur da,utangaç çocuklar gibi "yok canım" diye kıpkırmızı kesilir! İşte o tür "sol"culara çağımızın en büyük devrimcilerinden birinden,Mustafa KEMAL'den bir ders daha... Okuyun ,öğrenin.......... Saygılar.... anadolu75 05.06.2007, 20:15 turkiyede emperyalizme karsi basarili olan tek kisi var oda m.kemal pasadir.sol kesimde emperyalizmle mucadele etmeye calisti ama basarili olamadi.tabi dunyada emperyalizme kafa tutan sol goruslu insanlar var che ve chavez yaptiklariyla gurur duyulmalidir. yagmur12 05.06.2007, 20:28 Anlayabilen için bu ufak kesit bile Mustafa Kemal'in ileri görüşlülüğünü ve kararlığını açıklamaya kafii geliyor. Türkiye'nin bugünkü kurtuluşu biraz da geçmişine yönelip ders almakla olacaktır fakat fark edilmesi gereken daha elzem bir durum var ki; o da koşulların vehametidir. Arşivlik bir malzemeyi bulup bizler ile paylaştığın için teşekkürler Aga_Devrim. Comrat86 08.06.2007, 02:31 Mustafa Kemal Paşa asıl tehlikeyi her zaman emperyalizm olarak gördü.Dikkat ederseniz gençliğe hitabede şeriattan degil emperyalizmden bahseder yani gelecekteki tehlike acık der.tabii şeriat yanlılarına da acımamıştır. |