Orijinalini görmek için tıklayınız : 6 - 7 Haziran İstek Ve Görüş Topiği

seyhunbey
06.06.2007, 10:40
Merhaba Canlar

Yüreğinizdeki türkülere Türkü Dostunuz Seyhunbey ile yolculuğumuz başlamıştır.istek ve görüşlerinizi buradan yapabilirsiniz dostlar.

Türkülerim benim yıldızlardan

Sırma telli sazlardan

Ülkemin geleceği umudu

Oğullardan kızlardan

Türkülerim benim dağbaşından

Göğün renkli kuşağından

Emek emek alınteri

Ongun ekin başağından

Türkülerim benim alaylardan

Davullardan zurnalardan

Kardeş kardeş bacı bacı

Çektiğimiz halaylardan

Benim Türkülerim Toprak Su Kokar

http://img441.imageshack.us/img441/2406/duivjefu3.gif

Türkülerle Türkü Tadında kalın...

sertur
06.06.2007, 10:44
selamlar.... Ferhat TUNÇ'tan anadilde bir türkü istesem...

EREN izm
06.06.2007, 10:44
17 haziran pazar günü yapılacak olan ÖSS sınavında umarım hedeflediğim puanı alırım. :) :)Uzun zamandır benim Gibi olan arkadaşlarım çalışıyolar dilerim onlarda istedikleri puanı alırlar..
Ahmet kayadan - ŞöyLe parcasını çalarsanız sevinirim..

seyhunbey
06.06.2007, 10:48
selamlar.... Ferhat TUNÇ'tan anadilde bir türkü istesem...

17 haziran pazar günü yapılacak olan ÖSS sınavında umarım hedeflediğim puanı alırım. :) :)Uzun zamandır benim Gibi olan arkadaşlarım çalışıyolar dilerim onlarda istedikleri puanı alırlar..
Ahmet kayadan - ŞöyLe parcasını çalarsanız sevinirim..

Merhaba Türkü Dostlari Güzel isteklerinizi Siraya aliyorum :smartass:

yitirilen
06.06.2007, 10:50
seyhunum senden bir ricam olcak kimin sölediğini bilmiyorum ama sözlerini yazarsam bana çalarmısın....

turnam benden selam söle o yare hay gidi bavoyarama vurma
allı turnm nerden gelmiş marasa kanadın ıslanmış yaştan turnam korkmazmısn alıcı kuştan....varsa sevinirim birde bana kimin sölediğini bildirirsen iyi olur....

sana,yağmuruma,eylülüme,arifeme,fikoma,tolgama,nur ay ablama,dideme,ank,lady, asnet ve aklıma gelmeyenlere....

seyhunbey
06.06.2007, 10:59
seyhunum senden bir ricam olcak kimin sölediğini bilmiyorum ama sözlerini yazarsam bana çalarmısın....

turnam benden selam söle o yare hay gidi bavoyarama vurma
allı turnm nerden gelmiş marasa kanadın ıslanmış yaştan turnam korkmazmısn alıcı kuştan....varsa sevinirim birde bana kimin sölediğini bildirirsen iyi olur....

sana,yağmuruma,eylülüme,arifeme,fikoma,tolgama,nur ay ablama,dideme,ank,lady, asnet ve aklıma gelmeyenlere....

Ablacim türkünün ismi yanilmiyorsam '' Alli Turnam '' maraş Türküsü bu kadar bildiğim ama arşivimde yok olan arkadaş varsa haber etsin :w00t:

kirampali
06.06.2007, 11:00
seyhunbey bugün doğum günüm. doğum günü ile ilgili bi türkü kesin vardır. varsa çalarmısın. yoksada mustafa özarslandan elma attım (nenni bebek) türküsünü çalarmısın. teşekkürler. beni seven herkese gelsin.

asnet62
06.06.2007, 11:02
merhaba seyhun
servet kocakayadan ZOR GÜNLER adlı parçayı çalarsan sevınırım. forumdakı tum canlara gelsın.

ıyı yayınlar

saheser
06.06.2007, 11:02
Günaydin tam ismini bilmiyorum, yanarim sana parcasini calabilirmisin.
Birde annem türküsü olsa iyi olur tesekkürler.Alevi forum radyosunu dinleyen arkadaslara gelsin istegim.

seyhunbey
06.06.2007, 11:06
seyhunbey bugün doğum günüm. doğum günü ile ilgili bi türkü kesin vardır. varsa çalarmısın. yoksada mustafa özarslandan elma attım (nenni bebek) türküsünü çalarmısın. teşekkürler. beni seven herkese gelsin.

Doğum Günün Kutlu olsun dostum Ahmet kaya dogum günü parcasini çalicam senin için ve mustafa özarslan nenni bebek her gunun birbirinden özel olsun :thumbup1:

merhaba seyhun
servet kocakayadan ZOR GÜNLER adlı parçayı çalarsan sevınırım. forumdakı tum canlara gelsın.

ıyı yayınlar

Günaydin tam ismini bilmiyorum, yanarim sana parcasini calabilirmisin.
Birde annem türküsü olsa iyi olur tesekkürler.Alevi forum radyosunu dinleyen arkadaslara gelsin istegim.

isteklerinizi siraya aliyorum canlar :thumbup1:

yitirilen
06.06.2007, 11:07

Doğum günün kutlu olsun mutlu ol senelerce sevdiklerinle birlikte yüreğindeki sevgin daim olsun...sağlıcakla kal...

seyhunum saol varsa yoksa can saolsun bana kardeş türküler ahirim sensini çalarmsın tabiki sizlerede ....

kirampali
06.06.2007, 11:10
Doğum günün kutlu olsun mutlu ol senelerce sevdiklerinle birlikte yüreğindeki sevgin daim olsun...sağlıcakla kal...

çok teşekkür ederim. sağol. kutlayan kutlamayan herkese çok teşekkürler

muharremdemir
06.06.2007, 11:14
Selam seyhunbey. Senden eğer varsa töre anadoludan dayan yüreğim türküsnü istiyorum. Yoksa latifeden mihribanım senden de olabilir. Kolay gelsin şimdiden:)

seyhunbey
06.06.2007, 11:15

seyhunum saol varsa yoksa can saolsun bana kardeş türküler ahirim sensini çalarmsın tabiki sizlerede ....

Güzel dileklerin için çok teşekürler isteğini siraya aliyorum

mavi boran
06.06.2007, 11:17
seyhun cano mikail aslan ninnaye.tüm erzincanlı ve tuncelili dostlara gelsin.o yoksa zeremi de olabilir bu olursa sadece yağmur arkadaşımıza gelsin:)

seyhunbey
06.06.2007, 11:23
Selam seyhunbey. Senden eğer varsa töre anadoludan dayan yüreğim türküsnü istiyorum. Yoksa latifeden mihribanım senden de olabilir. Kolay gelsin şimdiden:)

isteğin arşivimde yok senin için selda bağcandan unutursun mihribani çalicam umarım kabul edersin :001_rolle

seyhun cano mikail aslan ninnaye.tüm erzincanlı ve tuncelili dostlara gelsin.o yoksa zeremi de olabilir bu olursa sadece yağmur arkadaşımıza gelsin:)

Zeremi Senin için Gelicek Fikret Tüm Türkü Dostlari için :thumbup1:

Alevv
06.06.2007, 11:45
günaydın seyhun benden tüm forum halkı için Yusuf Gül/ Gülay'dan- üzülme yi rica ediyorum..:wink:

hayatta sizden önemli birşey olmasın her daim gülümseyin..:)

mavi boran
06.06.2007, 11:47
seyhuncuğum meltem abla için güzel bir türkü çalmanı istiyorum.özlem özdil-yürü be haydar.

seyhunbey
06.06.2007, 11:49
günaydın seyhun benden tüm forum halkı için Yusuf Gül/ Gülay'dan- üzülme yi rica ediyorum..:wink:

hayatta sizden önemli birşey olmasın her daim gülümseyin..:)

seyhuncuğum meltem abla için güzel bir türkü çalmanı istiyorum.özlem özdil-yürü be haydar.

Güzel Dostlarim Güzel istekleriniz için çok teşekür ederim istekleriniz sirada :thumbup1:

eldorado
06.06.2007, 11:52
günaydın...ali asken görünmez duvarlardan adlı türkü...kolay gelsin...

alevi_siyah
06.06.2007, 11:55
ArkadaŞlar Bİrazdan Yayini Ben Aliyorum Isteklere Devam Edebilirsiniz

ihsan
06.06.2007, 11:57
MERHABA İLKAY AKKAYADAN Seher Vakti Çaldım Yarin Kapısını TÜRKÜSÜNÜ ÇALARSANIZ SEVİNİRİM

alevi_siyah
06.06.2007, 12:01
senın ıcın ılkay akkaya gelıyor

EREN izm
06.06.2007, 12:06

Dogum Günün kutlu olsun can :) nice güzel günlere :)

Alevv
06.06.2007, 12:11

Ercan'ım mutlu ve sağlıklı yıl geçirmen dileğiyle iyiki doğdun kardeşim iyiki aramızdasın bende de sana o zaman Servet Kocakaya-doğum günü adlı parça gelsin..

umarım vardır gökcem yada seyhun :biggrin:

EREN izm
06.06.2007, 12:14
hasret gültekinden - hasretim sana parcasını çalarsan sevinirim :)

yitirilen
06.06.2007, 12:19
Biraz deyiş dinleyelim kendimize gelelim tevhit istiyorum çalarsan sevinirim...
tüm canlara ve sna gelsin....

ForZaSLaN
06.06.2007, 12:52
Özlem Özdil'den her hangi bir parca calabilirmisin kardesim.

ihsan
06.06.2007, 12:55
merhaba mustafa özarslan ve hakan yeşilyurt tan halay ( nare) türküsünü çalarsanız sevinirim

kirampali
06.06.2007, 13:39
Ercan'ım mutlu ve sağlıklı yıl geçirmen dileğiyle iyiki doğdun kardeşim iyiki aramızdasın bende de sana o zaman Servet Kocakaya-doğum günü adlı parça gelsin..

umarım vardır gökcem yada seyhun :biggrin:

canım alevim çok teşekkürler yaa. hepiniz çok mutlu ettiniz yaa. ağlattyınız beni yaa. çok duygulandım. hepinizi seviyorum canlarım benim..

alevi_siyah
06.06.2007, 13:42
Özlem Özdil'den her hangi bir parca calabilirmisin kardesim.

hemen gelıyor

seyhunbey
06.06.2007, 14:43
Seyhunbey ' le Yüksek Dozda Bağlama Başlamiştir istekleriniz kabul edilir...

saygilar..

Alevv
06.06.2007, 14:50
seyhun Nurettin Rençber- içimdeki ateş çalar mısın?

o yoksa Agire jiyan "helin" olurmu..:S

kolay gelsin

seyhunbey
06.06.2007, 14:52
seyhun Nurettin Rençber- içimdeki ateş çalar mısın?

o yoksa Agire jiyan "helin" olurmu..:S

kolay gelsin

iki isteğinde var ikisinide çalarim senin için :walkman:

mavi boran
06.06.2007, 15:00
cano ikimize ilkay akkayadan bir şehri düşlemek ezgisini istiyorum.düşünde umut şehrini kuranlarada gelsin:)

seyhunbey
06.06.2007, 15:04
cano ikimize ilkay akkayadan bir şehri düşlemek ezgisini istiyorum.düşünde umut şehrini kuranlarada gelsin:)

İsteyini siraya aliyorum can tüm umutsuzlar şehrine gelsin :walkman:

Alevv
06.06.2007, 15:14
suavi-nerde kaldın

..."kıyamete kadar seninleyim
..kaderim avcunda yar.."

sadece bana gelsin :)

birde Emre Saltık- dağ gülüm

vardır umarım..:p
yoksa da takıl kafana göre :)

seyhunbey
06.06.2007, 15:27
suavi-nerde kaldın

..."kıyamete kadar seninleyim
..kaderim avcunda yar.."

sadece bana gelsin :)

birde Emre Saltık- dağ gülüm

vardır umarım..:p
yoksa da takıl kafana göre :)

tamamdir cano siraya aliyorum isteklerini :thumbup1:

yitirilen
06.06.2007, 15:31
seyhunum yaaa bi isteğim daha olcak umut altınçağ yitirilen çalarsan sevinirim......

tüm foruma gelsin.....

seyhunbey
06.06.2007, 15:40
seyhunum yaaa bi isteğim daha olcak umut altınçağ yitirilen çalarsan sevinirim......

tüm foruma gelsin.....

Güzel isteyini siraya aliyorum cano :thumbup1:

yagmur12
06.06.2007, 15:43
Seyhun, Belkıs Akkale'den Ne Güzel Yaratmış Seni YARADAN türküsünü çalar mısın? Sana, Fikret'e ve Meltem ablama gelsin. :)

yitirilen
06.06.2007, 15:47
Seyhun, Belkıs Akkale'den Ne Güzel Yaratmış Seni YARADAN türküsünü çalar mısın? Sana, Fikret'e ve Meltem ablama gelsin. :)

canım benim teşekkür ederim canım benim saolasın.....
yüreğine sağlık yağmurum.....seninde seyhun...

saheser
06.06.2007, 15:47
Sabahat akkirazdan bir beyit calarmisin birde ben , yanarim sana iklimler boyu diye bir parca ismini bilmiyorum tam galiba calinmadi dün gece calinmisti bu parca,calasan sevinirim.

seyhunbey
06.06.2007, 15:48

Cano isteyin neşat ertaçtan gelicek umarim kabul edersin :thumbup1:

seyhunbey
06.06.2007, 15:53
Sabahat akkirazdan bir beyit calarmisin birde ben , yanarim sana iklimler boyu diye bir parca ismini bilmiyorum tam galiba calinmadi dün gece calinmisti bu parca,calasan sevinirim.

senin için sabahat akkirazdan deyişler sirada sözlerini yazmiş oldugun türküyü hatirlayamadim :shifty:

saheser
06.06.2007, 16:00
Dün gece calindi son anda yazamadim sözlerini az karaladim yari bucuk.
sensizim inan sensizim
bir vapur gelir dalgasida ...
Sensizim sana kostum iklimler boyu
uykular ....
yanarim sana bilen yokmu arkadaslardan vallahi bu sefer kayit etcem.

ladrestr
06.06.2007, 16:41
merhaba kolay gelsin ben serdal servet kocakayadan berfino ve umut altinçagdan dan merdana minayi çalarsan sevinirim

yitirilen
06.06.2007, 17:09
seyhunum ya canım cok sıkkın bana şöle güzelll bir ezgi calarmısın. yada
etek sarı sen etekten sarısanı çalarmsın.........

mutsuzum ben yaaaa:((

"cahil dostum olacagına,
akıllı düşmanım olsun daha iyidir."

ihsan
06.06.2007, 17:41
merhaba arzudan kömür gözlüm türküsünü çalarsanız sevinirim

seyhunbey
07.06.2007, 13:54
merhaba arzudan kömür gözlüm türküsünü çalarsanız sevinirim

Biraz geç oldu ama neyse o saatte başka arkadaş yayndaydi cano online görüzüküyorsun umarim dinlersin :thumbup1:

yitirilen
07.06.2007, 14:04
seyhunum çalacağın türkü önce sana sonra tüm forum üyelerine gelsin....

"cahil dostum olacağına,
akıllıdüşmanım olması daha iyidir"

eldorado
07.06.2007, 14:06
ali askerden görünmez duvarlar...kaç gündür istiyorum çalan yok...kolay gelsin..

saheser
07.06.2007, 14:10
Merhaba seyhun kardesim karli dagin eteginde parcasini calabilirmisin.Tüm arkadaslara gelsin.Benim diger istedigim parcayi hatirlamadinmi biraz yazmistim sözlerini.

seyhunbey
07.06.2007, 14:25
seyhunum çalacağın türkü önce sana sonra tüm forum üyelerine gelsin....

"cahil dostum olacağına,
akıllıdüşmanım olması daha iyidir"

sabahat akkirazdan güzel bi deyiş gelicek cano :thumbup1:

ali askerden görünmez duvarlar...kaç gündür istiyorum çalan yok...kolay gelsin..

isteyin arşivimde yok ali asker den şu metrisin önününü çalicam isteyin yok demekki çalmadğiimiza göre arşivimizde var ise seve seve çalariz merak etme can :thumbup1:
Merhaba seyhun kardesim karli dagin eteginde parcasini calabilirmisin.Tüm arkadaslara gelsin.Benim diger istedigim parcayi hatirlamadinmi biraz yazmistim sözlerini.

İsteyin arşivimde yok can :sad:

meleğim24
07.06.2007, 15:09
merhaba seyhun can yagızdan güngörmeyesin türküsünü istiyoruz calarsan sevınırız iyi yayınlar k.i.b

seyhunbey
07.06.2007, 15:15
merhaba seyhun can yagızdan güngörmeyesin türküsünü istiyoruz calarsan sevınırız iyi yayınlar k.i.b

isteyini siraya aliyorum cano tabi çalarim

saheser
07.06.2007, 15:18
seyhun kardes kizim kara tiren diye tutturdu kizim icin istiyorum.

seyhunbey
07.06.2007, 15:21
seyhun kardes kizim kara tiren diye tutturdu kizim icin istiyorum.

tamam ablacim kara tren sirada kızın için tüm umutlar cocuklar için =)

lizgem
07.06.2007, 15:32
seyhun bey mikail arslandan dırega zeremi varsa çalarmısın lütfen.

saheser
07.06.2007, 15:38
Seyhun kardesim cok sagol ama bu o kara tren degil.
kara tren gecikir belki hic gelmez
daglarda salinirda derdimi bilmez
dumanin savurur belki hic gelmez.
Kizima dedim olsun buda trenle ilgili kabul etmiyor ama yinede sevindi yanlis türküde olsa.

ÇaKıL
07.06.2007, 15:44
Seyhunum sadece bana özel olan birşey çalacan mı ? Hazır yine sigaram çakmağım mendilim .

seyhunbey
07.06.2007, 15:48
Seyhunum sadece bana özel olan birşey çalacan mı ? Hazır yine sigaram çakmağım mendilim .

seyhun bey mikail arslandan dırega zeremi varsa çalarmısın lütfen.

zeremi sizin için sirada :thumbup1:

Seyhun kardesim cok sagol ama bu o kara tren degil.
kara tren gecikir belki hic gelmez
daglarda salinirda derdimi bilmez
dumanin savurur belki hic gelmez.
Kizima dedim olsun buda trenle ilgili kabul etmiyor ama yinede sevindi yanlis türküde olsa.

tabi ne demek onuda çalarim =)

Şah-Mat
07.06.2007, 22:00
İbrahim Tatlıses "Yetiş ya muhammed yetiş ya ali" varsa çalabilir misin..

Kolay gelsin.

deniz mavi
07.06.2007, 22:15
İbrahim Tatlıses "Yetiş ya muhammed yetiş ya ali" varsa çalabilir misin..

Kolay gelsin.

üzgünümm can maleseff arşivimde yok sıradaki ezgi sana gelsinn

derya
07.06.2007, 22:20
İyi yayınlar sizden mursafa özarslandan dan esti sehel yeli türküsünü yayınlamanızı istiyorum kolay gelsinn

deniz mavi
07.06.2007, 22:26
İyi yayınlar sizden mursafa özarslandan dan esti sehel yeli türküsünü yayınlamanızı istiyorum kolay gelsinn

istegin sırada can

çeşm-i naz
07.06.2007, 23:03
Merhaba Dostlar

Türküler aleviradyo sizlerle buluşmaya devam ediyor istekleriniz çeşm-i naz ile sizlerle iyi dinlemeler dostlar

betüş
07.06.2007, 23:09
Canomm kolay gelsin Özlem Özdil'den Yürü be Haydar çalar mısın canım bütün forumdaki canlar için gelsin..:turned:

çavreşe
07.06.2007, 23:24
merhaba ya ilkay akkayanın kazım koyuncu ıcın soyledıgı bır parca var adını bılmıyorum bır kere forumda dınlemıstım umarım bılıyorsundur

Nihat
07.06.2007, 23:28
merhaba didem senden bi çalışma ahmet kayadan ağladıkça adlı çalışmayı istiyorum bu sadece kendime olacak sanırım iyi yayınlar dilerim

ihsan
07.06.2007, 23:31
merhaba ilkay akkayadan ordunun dereleri türküsünü çalarsanız sevinirim iyi akşamlar

ihsan
07.06.2007, 23:50
merhaba esmeray27 arkadaşım için hakan yeşilyurttan nesine yandım türküsünü çalarsanız sevinirim

murat24
07.06.2007, 23:57
iyi yayınlar zeynep c. ablam için Mustafa Özarslan - Şu fani dünyadayı çalarmısınız ..

ihsan
08.06.2007, 00:08
merhaba arzudan kömür gözlüm türküsünü çalarsanız sevinirim iyi akşamlar

kureyşan
08.06.2007, 00:15
hayırlı akşamlar..ben ahmet aslandan Tanımadığım Ten isimli parçayı rica ediyorum nacizane...teşekkürler

deniz mavi
08.06.2007, 00:16
benim için gülayy-üzülme çalarmısınn tüm foruma gelsin:D

Nihat
08.06.2007, 00:18
didem yorumdan cemoyu çalarmısın teşekürler edrim sana