Futbol maçlarında spikerlerin ya bilmeyerek ya da kasten sarfettiği ilginç sözler.
Bir İlker Yasin klasiği hem penaltı hem gol
1BpugGHY1nQ
Sabri Ugan yayında olduğunun farkına varmadan birisiyle telefonda konuşuyor
rkNkZAa3wFM
Ve yine huzurlarınızda Sabri Ugan! kendi kendine abukluklar yapıyor.Videonun sonuna dikkat!
IqNiByIusU4
Bu sefer Güntekin Onay yayında olduğunun farkına varmadan birisiyle telefonda konuşuyor ve de Sergen'i övüyor.
GoU57kARfO0
aykudgöksun
06.06.2007, 22:50
ehehe güzelmi de abi bu sabri urgan mı ne o nie öyle sayıyo onu çözemedim yav..
Beşiktaşli58
06.06.2007, 22:55
Tesekkür ederim abi, güzel bir paylasim olmus :)
Alevimen
07.06.2007, 10:40
he he sabri ugan süperdi wan tu tri for :)
Ridvan'nında devre arası kayıdı varmış :shifty: Bu arada galiba Youtube servisi geliştirmiş; menü vs.. iyi olmuş.
karakartal
07.06.2007, 11:00
Şu son videoyu izlememiştim. Güntekin onay harika valla. :-)
Youtube dün sanırım biraz yeniledi video oynatma aracını. Bu şekli ile güzle olmuş. Ama çok çekici ve acayip kota sömürüyor. Türk telekom ile ortak çalışıyor youtube :)
he he sabri ugan süperdi wan tu tri for :)
Ridvan'nında devre arası kayıdı varmış :shifty: Bu arada galiba Youtube servisi geliştirmiş; menü vs.. iyi olmuş.
:):) Rıdvan'ınkide gerçekten bomba olmus. == Yayındamıyız Yoksa == :):)
Ama Telegol Gökmen Özdenak'ı izlemenizi tavsiye ederim. :):)
ONUR arkadaşada teşekkürler güzel paylaşımlar.
Rıdvan'ınki gerçekten çok fena olmuş.Adam Tromso maçı devre arasında resmen basmış küfürleri.
Ben teşekkür ederim.
Bu da bir canlı yayın kazası.Maç özetlerini sunan kişi anlatırken bir anda rejidekilere sinirlenip fırçayı basıyor.Bu programın sunucusu Güntekin Onay'ın bakışlarına dikkat.
F8pasjl1Czg
Alevimen
07.06.2007, 12:04
ha ha gülmemek için Güntekin'de Rıdvan'da kendilerini iyi tutmuşlar :)
Gaf olur da Emre Tilev olmaz mı? :D
qIHxL2LxAZ0
Recep abiiiii :D :D
hem penaltı hem gooolllll:D
bu yine canlı yayında maçın heyecanına kapılarak söylenmiş ama maçtan sonra futbol programlarında öyle yorumlar varki; gülmekten insanın karnına ağrılar giriyo...