sonsuz
06.06.2007, 20:58
cevdet bağcanın son albümü MAYNA sizler için
(hiç bir yerde bulamazsınız)
(hiç bir yerde bulamazsınız)
|
Orijinalini görmek için tıklayınız : Mayna sonsuz 06.06.2007, 20:58 cevdet bağcanın son albümü MAYNA sizler için (hiç bir yerde bulamazsınız) sonsuz 06.06.2007, 21:04 Kirgin Derdİnden Verem Olsam TutuŞsam Kerem Olsam SÜrmem Senİ Tenİme Yarama Merhem Olsan SararmiŞ Yaprak Olsam Bİr Çorak Toprak Olsam İÇmem Bİr Yudum Senden Kerbelada Su Olsan DÖnÜp Koklamam Senİ Zemherİde GÜl Olsan sonsuz 06.06.2007, 21:04 CUDİ sensiz mavisi bıçaklanmış akşam üstüyüm ateşten denizim kıyılarım yok sensiz kar altında dağlarım anlıyormusun kadınım baharım a canım a canım yağmur ol ben toprak sen rüzgar ol ben yaprak sen derya ol ben ıramak tuzuna sarılayım sen munzur ol ben murat sen şirin ol ben ferhat sen cudi ol ben serhat sızına sarılayım sen dicle ol ben fırat sızına sarılayım sen dicle ol ben fırat sızına sarılayım sonsuz 06.06.2007, 21:05 GEL KAVGADA GÖR BENİ beni munzur emzirdi dağlarda büyümüşüm bu şehir anlamadı sen beni anlamadın sokaklar anlamadı gel sevdada gör gel dağlarda gör beni gel kavgada gör beni beni dicle emzirdi kavgayla büyümüşüm sen kavgada gör beni sonsuz 06.06.2007, 21:07 YARALIYIM nehir oldu ırmak oldu denizlere coştu gönlüm bir yaralı türkü oldu mor dağlara koştu gönlüm yaralıyım rüzgar kadar kurşunlanmış dağlar kadar yaralıyım ben kederli bir bulut oldu yağmur oldu yağdı gönlüm paralandı toprak oldu bir yıkılmaz dağdı gönlüm kırık dökük sözler kadar yaralıyım ben sonsuz 06.06.2007, 21:07 KIRLANGIÇ sensiz kendim bilemem ki kimseleri sevemem ki biliyorum giden gelmez eksik bir şiir olurum yitik bir öykü olurum bu dağlara sözüm geçmez kırlan gıçlar geri dönmez karlar yağar dağlarıma çığlar düşer yollarıma beni böyle bırakma beni böyle bırakma beni böyle bırakma beni böyle bırakma beni böyle bırakm bırakma sonsuz 06.06.2007, 21:08 GÜN OLUR gün olur,yorgun bir ıslık öper şehri nuhun alnını kolkola girer kandan ırmaklar bir uzun halay olur gün olur botan berçivan olur gün olur gelincik yağmuruyla döner çocuklar önce asminler uyanır, en önce kızıl bir gül olup açar zilan serhat bir büyük dilan olur gün olur güneş öper alnını behdinanın rüzgar bir sınır türküsüdür yağmur eşkiya olur ve gözleri bahardır amed li çocukların her taraf uçurtma olur gün olur gidenlerin çığlığı yırtar geceyi yıldızlar dökülür utancından bir bir her taraf güneş olur sonsuz 06.06.2007, 21:09 GEL akrep sağır olmuş sağır yelkovan yaralı bir türkü geçmiyor zaman gel turnalar gelmesin gel bahar gelmesin gel gel çiçekler beklesin gel sen gelsen yeter sarardı takvimler soldu resimler bitmiyor geceler,bitmiyor günler sonsuz 06.06.2007, 21:09 LOÇİ XALO durra venge şinayi yeno,kamo bermeno? hesre çime ma gol biyo,derman nemendo dişmen ameo zazanan di tame nemendo koy veşeno,dar veşeno,dar veşeno,welat veşeno şevo,serdo,roj ji çino,bombe vareno gule vaji no çi halo,eman eman no çi halo? merge xorte ma tevş niyo,newroz nezdiyo neda sere koyane ma,adir veşeno destane xu dergki siba mare roşano hesre çima nemaneno wesar ji yena gule weyzi bi bermayış derman nebeno vaji mire no çi halo,eman eman no çi halo? sonsuz 06.06.2007, 21:10 MÜLAZIM kevser kevser şarap içtim öz eylime kefen biçtim yüzbin tane sırat geçtim bu dünyada bir sevdaya nefer oldum yalınayak sefer oldum hem dar oldum hem dar oldum bu dünyada sevdam sevdiğime kalsın tutuşsun dizeler yansın çok yaşadım üstü kalsın bu dünyada sonsuz 06.06.2007, 21:11 AMA elbette ekmeğin kokosu,zeytinin tadı suyun ışıltısı güzel ama dağlarda çocuklar ölüyor elbette yarin yanağı annenin dizi çocukların yüzü güzel ama dağlarda çocuklar ölüyor elbette güneşin aydınlığı çiçeğin kokusu ve rengi aşkın sıcağı güzel ama dağlarda çocuklar ölüyor gülüşleri avuçlarımıza bırakarak ve gözleimizin içine bakarak ama dağlarda çocuklar ölüyor ama dağlarda çocuklar ölüyor ama dağlarda çocuklar ölüyor ama dağlarda çocuklar ölüyor ama dağlarda çocuklar ölüyor ama dağlarda ama ama ama benim esmer gülüm türkü bakışlım seni sarmalara doyamamışım seni sormalara doyamamışım benim cevahirim külhan duruşlum seni sarmalara doyamamışım seni sevmelere doyamamışım oğul neredesin bileyim oğul gözündeki yaşı sileyim oğul sen ölme yerine öleyim kanatır yokluğun öldürür beni sonsuz 06.06.2007, 21:13 AL ÖMRÜMÜ günü gelir sende benden çekip gidersen gidipte bir daha dönmeyeceksen al ömrümü koy ömrünün üstüne senden gelsin ölüm başım gözüm üstüne ellerini ellerinden alıp gidersen gidipte geriye dönmeyeceksen yüreğimi koy avcunun içine senden gelsin ölüm başım gözüm üstüne sonsuz 06.06.2007, 21:14 FİRARİ ben firari bir kaçağım ellerin son sığınağım gece kondum sığınağım gözlerin son sığınağım bir martıyım yağmurdayım bir ıslığım rüzgardayım yüreğin son sığınağım gözlerin son son sığınağım sonsuz 06.06.2007, 21:16 http://www.youtube.com/results?search_query=cevdet+ba%C4%9Fca&search=Search bu link te cevdet bağcanın çıkan tüm kliplerini bulabilirsiniz Agop 06.06.2007, 21:37 Başlık neden böyle anlamadım :confused1 maymay 06.06.2007, 21:50 Başlık neden böyle anlamadım :confused1 Bende anlamadim, ve neden ayri ayri mesaj attiginida anlamadim, okunmasi hos olmuyor böyle :001_unsur sivaslı_sevda 06.06.2007, 22:24 Ben öyle birini hiç duymadım ki seçiyim anketten suyunsesi 06.06.2007, 22:34 Sayın Sonsuz, cevdet Bağcanın son albümü MAYNA yı bizlerle paylaşırken neden kendi nikinizle bütünleştirmişsizin anlıyamadım o sözler size ait olsaydı anlam olarakta estetik olarakta çok hoş olmuş diyebilirdim ama başkasına ait olan sözlere nikinizi ortak edişiniz hoş olmamış... Ama cevdet Bağcanı ilk defada dinlesemde keyifle dinledim diyebilirim teşekkürler. Yoksa Sonsuz olan Nik Cevdet Bağcanamı ait sanırım bi açıklama yaparsınz. sonsuz 06.06.2007, 22:38 arkadaşlar görüşlerinize saygı duyuyorum sizde emeğe saygı gösterirseniz sevinirim ben 4 saat uğraştım bunları yazmak için ve burdan kopyala yapıştır yapıp kendi emekleriymiş gibi sunanlar var ben sizdenim sizde bendensiniz insanlar zaten hep eksiklere bakarlar ama içindeki anlamaya ulaşmaya güçleri yetmez çünkü gördükleriyle yetinirler düşünceye gelince tıkanırlar tekrar saygı duyuyorum görüşleriniz başım gözüm üstüne suyunsesi 06.06.2007, 22:50 arkadaşlar görüşlerinize saygı duyuyorum sizde emeğe saygı gösterirseniz sevinirim ben 4 saat uğraştım bunları yazmak için ve burdan kopyala yapıştır yapıp kendi emekleriymiş gibi sunanlar var ben sizdenim sizde bendensiniz insanlar zaten hep eksiklere bakarlar ama içindeki anlamaya ulaşmaya güçleri yetmez çünkü gördükleriyle yetinirler düşünceye gelince tıkanırlar tekrar saygı duyuyorum görüşleriniz başım gözüm üstüne Bakın burada siize haklı bi eleştiri sunduk Sizin daha mütevazi davranıp bi açıklama yapacağınız yerde ben 4 saat yazdım emeğe sayğı duyun diyorsun emegine saygı duymamız kendi nikini başkasının şiirleriyle bütünleştirme hakkınıda size veremez sayın sonsuz. Şiirlerin içindeki sözleride anlayacak kadar duyarlı hayata geçirecek kadarda yürekliyiz tıkanmayız merak etmeyin... İyi forumlar dostlukla kalın Nihat 06.06.2007, 23:17 cevdet bağcanın son albümü MAYNA sizler için (hiç bir yerde bulamazsınız) sonsuz dost bu paylaşımın için teşekür ederim cevdet bağca son yılların parlayan bir değeri ve bu değeri burda açığın için ve yazdığın için teşekürler ederim yazdığın için YoRuM78 07.06.2007, 00:44 cevdet bağcanın son albümü MAYNA sizler için (hiç bir yerde bulamazsınız) cevdet bagca'yı uzun zamandır takıp ediyorum...topiğiniz için oncelikle tskler cevdet bagca'yi bilmeyenlere yeniden tanıttıgınız için..ben kırgınım cok sevdim son albumde... en sevdiğim ezgisi ise '' bahrevan''dir... Serhatlı 07.06.2007, 00:53 cevdet bağcanın son albümü MAYNA sizler için (hiç bir yerde bulamazsınız) kardeş eminmisin yoksa kafamı yapıyon burdan sanırsam 5 veya 6 .sayfada söz değil link i ii dinlemeler sana kavgada gör beni çok güzel gerçekten:thumbup1: burdan http://www.aleviforum.com/showthread.php?t=30047 suyunsesi 07.06.2007, 00:58 Sonsuz arkadaş, Gerekli düzeltmeyi yaptığınız için kendi adıma size teşkkür edeiyorum. iyi forumlar. Serhatlı 07.06.2007, 01:05 arkadaşlar görüşlerinize saygı duyuyorum sizde emeğe saygı gösterirseniz sevinirim ben 4 saat uğraştım bunları yazmak için ve burdan kopyala yapıştır yapıp kendi emekleriymiş gibi sunanlar var ben sizdenim sizde bendensiniz insanlar zaten hep eksiklere bakarlar ama içindeki anlamaya ulaşmaya güçleri yetmez çünkü gördükleriyle yetinirler düşünceye gelince tıkanırlar tekrar saygı duyuyorum görüşleriniz başım gözüm üstüne burda paylaşım yapanlardan biride ben olduğuma göre bu laf ın ucu banada dokunuyor okumayı yenimi öğreniyorsunda 4 saat uğraşıyon:D:D burda ki arkadaşların çoğu değil 4 saat daha fazlasını yaptıkları halde bir teşekkür bile almasalar gıkları çıkmıyor sen fazla hassassın sanırsam burası mp3 forumu değil sonuçda biraz da ona göre yazarsan ii olur hiç bir yerde bulamazmışız hade ya 1 ay önce ekledim ben kendimmi söledim o ezgileri artık ekleme yapamıyoruz yüklemeden dolayı alıntı linklerlede olsa burdaki bilmeyen vede bulamayan arkadaşlara yardımcı oluyoruz kopyala yapıştır da olsa burda verilen bir çaba vardır buna saygı duymalısın aksi takdirde kimseden saygı bekleyemezsin bak bakalım neler yapmışız bu sadece bir örnek verdiğim link ayrıca burdan kendi adıma vede katılanlar adına bu forumda bizimle birşeyleri paylaşan arkadaşlara sonsuz saygılar selamlar (mavi boran,nesimi,savaş24,beşiktaşlı58,seyhunbey diğer adını sayamadıklarım kusura bakmasın ayrıca aleviforum radyo ekibi çok çok teşekkürler) http://www.aleviforum.com/showthread.php?t=30047 sausen 07.06.2007, 01:33 Merhaba Canlar, Çok güzel olmuş emeğine sağlık... Paylaşım için çok teşekkür ediyorum... |