Orijinalini görmek için tıklayınız : 3.AleviForum Fotoğraf Yarışması İlk 5 ve Ödül !

Şoreş
07.06.2007, 20:01
Merhaba değerli Üyelerimiz, canlar..
AleviForum 3. Fotoğraf Yarışması sizin oylamalarınız ile, 4 günlük bir Oylama sürecinden sonra sonuçlanmıştır.. Hepinize ilginizden dolayı teşekkür ediyorum ve tüm Yarışmacılarımızı tebrik ediyorum.

Birinci olan Arkadaşımızın Nicki, birdahaki Fotoğraf Yarışmasına kadar '' Turuncu '' olarak kalacaktır.

1 -Birinciliği, 39 Oy ile '' Coro '' (http://www.aleviforum.com/member.php?u=22565) Nickli Arkadaşımız, '' Patik '' İsimli Fotoğrafı ile Kazanmıştır..

2 - İkinciliği, 31 Oy ile '' Gülom ''Nickli Arkadaşımız, '' Dersimde bir Kadın olmak '' İsimli Fotoğrafı ile Kazanmıştır..

3 - Üçüncülüğü, 26 Oy ile '' Nesimi ''Nickli Arkadaşımız, '' Anadoludan İstanbula akan Umutlar '' İsimli Fotoğrafı ile Kazanmıştır..

4 - Dördüncülüğü, 23 Oy ile '' Agop ve Alicem_kisas '' Nickli Arkadaşlarımız, '' Rodin ile Devran ve Hüzün var yüzünde Anadolum'' İsimli Fotoğrafları ile Kazanmışlardır.
Dördüncülüğü paylaşmaktadırlar..

5 - Beşinciliği, 17 Oy ile '' Seyhunbey ''Nickli Arkadaşımız, '' Elveda sana Hasretim Erzincan '' İsimli Fotoğrafı ile Kazanmıştır..

Katılan canlara ve tüm Üyelerimize, İlgilerinden dolayı tekrar teşekkür ediyoruz

Birdaha ki Fotoğraf Yarışmasında görüşmek dileğiyle..

Köprü başındaki Hızır sizinle olsun..

Saygılarımla..

Alevi Forum Yönetimi..

MısriKız
07.06.2007, 20:03
Tebrik ederim arkadaşlar benim oy verdiğim resim 3. olmuş ama hepsi birbirinden güzeldi tekrar tebrik ederim:wink:

Agop
07.06.2007, 20:04
Teşekkürler Şoreş birinci olan arkadaşı tebrik ederim , hak ederek aldığını düşünüyorum. Katılan ve oy veren tüm canlara teşekkür ederim.

Divani
07.06.2007, 20:06
Benim oy verdiğim resim birinci olmuş :D Tebrikler arkadaşlar...

Alevimen
07.06.2007, 20:15
Bende herkese tebrik ederim, bir güzel yarışmayı daha bitirdin Şoreş sanada tebrikler :)

sausen
07.06.2007, 20:34
Bende katılan bütün arkadaşları ve dereceye giren bütün arkadaşları tebrik ediyorum.

bolşevik
07.06.2007, 20:38
Benim beğendiğim fotoğraf 3. olmuş, Nesimi'ye bir ara artık veririm, telif hakkını,izinsiz kopyaladım fotoğrafını:D
1. arkadaşı tebrik ederim...

kemal tepe
07.06.2007, 20:46
coro yu tebrik edıyorum resımı gercekten cok guzelldi birincilik onun hakıydı ve bırınci oldu

Garaoglan
07.06.2007, 20:55
bizler hepimiz birinciyiz , su anki siralama istatistik geregi yapilmistir :D

ben herkesi tebrik ediyorum

BerfeM
07.06.2007, 20:59
yarışmaya katılan ve emeği geçen herkesi tebrik ediyorum..güzel ve anlamlı fotoğraflardı..

ÇaKıL
07.06.2007, 20:59
Dereceye giren arkadaşlarımızı tebrik ederim.
Sn.Alevimen ve Şoreşim teşekkürler böyle güzel yarışmalarla foruma ayrı bir renk getirdiğiniz için.
Favorim olan fotoğrafların ortak puanla dereceye girmeleri beni sevindirdi.

Şah-Mat
07.06.2007, 21:09
İlk başta çok fazla bakamadan oy vermiştim ama daha sonra fotograflara baktığımda en etkiliyeci olarak "insan-ı kamil.."'e oy verdim.Tüm katılan VE kazanan arkadaşlara teşekkür ediyorum ama "insan-ı kamil" kiminse ona daha çok teşekkür ediyorum.Gerçekten güzel ve etkileyiciydi..teşekkürler..

Güzel ve zor bir yarışmaydı doğrusu...:)

cornflakegirl
07.06.2007, 21:34
benim oy verdiğim dereceye bile giremese de:p özellikle ilk 5i ve diğer tüm katılan arkadaşları tebrik ederim.hepsi güzeldi karar vermek zor olmuştu.

halitseyfi
07.06.2007, 21:42
Katılan ve dereceye giren arkadaşları tebrik ediyorum

betüş
07.06.2007, 21:49
Ben de Hüzün Var Yuzunde Anadolum'a vermiştim dereceye girememiş:sad: Ama patik de çok süperdi:biggrin: Tebrik ederim arkadslarımızı..:turned:

sivaslı_sevda
07.06.2007, 21:50
Nasıl oluyorsa bütün yarışmalarda kime oy versem o birinci oluyor :) güzel ama hem tarafta tutmadım hemşerime bile vermedim oyu patik isimli fotografa vermiştim coro arkadasımızı tanımıyorum ama tebrikler 1. olmuş emegi geçen herkesi kutluyorum gercekten 3 4 fotograf arasında kalmıştım hepside birbirinden güzeldi yarışmaların devamını bekliyor şoreş canı tekrar kutluyorum ...

foodal
07.06.2007, 21:50
Kazanan kazanmayan tüm arkadaşları tebrik ederim, benim oy kullandığım da 4. olmuş :biggrin: çocukları çok severim ama bunlar içtendi.

Bella
07.06.2007, 22:03
coroooo oyum sanaydı..:) ahh o nine hemen aldı bizi bizden..tebrik ederim...diger arkadaşlarlarıda kutlarım...

firariHH
07.06.2007, 22:19
Katilan ve emegi gecen herkeze tesekkürler,ayrica birinciyi tebrik ediyorum.

saheser
07.06.2007, 22:38
Oy verdigim 4. olmus olsun aslinda herkesin resimi güzeldi önemli olan katilmakti resimlerin hepsinin bir anlami vardi gercekden resimlere bakarak o insanlarin neler yasadigini görebilmek önemli resimlere bakarak cok sey yazilabilinir.

Tüm katilan arkadaslar birinciligi alan ve almayan arkadaslari kutlarim.

tuncerbio
07.06.2007, 22:43
yarışmayı yine yeni bir üyemiz kazanmış hayırlı olsun ; oritenya yazan resmi agop un çektiğini anlamıştım kendisine de söyledim ! be de oyumu nesiminin fotoğrafına vermişim dereceye girmiş olması güzel ..birdahaki yarışmaya kadar bol bol fotoğraf çekmeyi ihmal etmeyelim ...

coro
07.06.2007, 22:48
bana oy veren vermeyen tüm canlara teşekkürler ediyorum ayrıca benım favorım başka bir fotoğraftı(urfada çekilen)onuda özel olarak tebrık edıyorum oyumu ona vermiştim... tekrar herkese teşekkürler

yagmur12
07.06.2007, 22:55
Çok anlamlı ve güzel fotoğraflardı hepsi ve seçmek gerçekten zor oldu... Dereceye giren arkadaşları tebrik ediyor, emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum.

PirO_62
07.06.2007, 22:56
Katılan canları tebrik ediyorum. Gerçekten yine güzel bir yarışmaydı Soreş emeğine sağlık. Benim oyumu verdiğim 4. olmuş.

ForZaSLaN
07.06.2007, 22:58
Oy verdigim 3. olmuş, tebrik ederim 1. olan can'ı tüm fotograflar güzeldi gercekden.

alicem_kisas
07.06.2007, 23:02
coro arkadaşımızı kutluyorum ve benim fotoğrafa oy veren bütün

arakadaşlara teşekkür ediyorumdevamı gelir inşallah :d

awaz
07.06.2007, 23:09
benim oy verdiğim resim 4. olmuş

ama bütün resimler güzeldi tebrikler...

LaDY
07.06.2007, 23:10
coro tebrik ederim can, emeğine sağlık...

Gurbet (Hatay) isimli fotoğraf kimin :crying: ne olur o kişi bana ulaşsın :crying:
kendisine söylemek istediğim bir kaç cümle var, ve beni kırmayacağını düşünüp bir de isteğim olacak :crying:

Şoreş
08.06.2007, 00:00
Bende tekrar tebrik ederim canlarımızı..

saki
08.06.2007, 00:44
Resimlerin hepsi çok güzeldi, yarışmaya katılan bütün arkadaşlara tebrikler.Hepinizin emeğine sağlık...

Serhatlı
08.06.2007, 01:18
benim fotoğraf derece ye girmemiş ama olsun katılmak da güzeldi yarışmaya katılan arkadaşlara teşekkür eden arkadaşların hepsine burdan teşekkür ediyorum

Ayrıca patik beni etkilesede ben oyumu dersimde kadın olmak tan yana kullanmışdım ikisi de dereceye girdiği için ayrıca sevindim

birinciyi kutlarım

inşallah bende bir gün birinciliği alırım

Saygılarımla

Gülom
08.06.2007, 01:49
Bana oy veren tum arkadaslara tesekur ederim. Bende oyumu "Patik" e vermistim, ama secim cok zor olmustu. Benim cektigim fotoraf 2002 yilinda cekilmis, ve kendisi o an 95 yasinda ve halen yasiyor. Bu bayan (enistemin kivresi) o yasta süt sagmadan geliyordu.. .ve bunun gibi halen nice yaslilarimiz var, kadin olmasi önemli degil...bu bilgileri sizlerle paylasmak istedim, cunku bu bayanin boyle dinc olmasi beni halen cok sasirtiyor...:o

kirampali
08.06.2007, 09:37
oy verdiğim fotoğraf yine birinci olmuş. katılanlara ve emeği geçen herkese teşekkürler.

suyunsesi
08.06.2007, 10:31
Yarişmaya katılıpta kazanan ve kazanmayan arkadaşlarının gözlerine ve objektiflerine sağlık. Gerçektende fotoraflar buram buram Aanadolu kokuyordu...Benim favorim olan
insan-ı kamil.. ( Sivas - Zara )

"Ulaşım aracı olarak öküz arabalarının kullanıldığı yıllarda akarsudan geçmeye çalışan bir insan-ı kamil''di

Evet ben bu fotorafa oyumu kullandım ama ilk beşe bile giremedi sağlık olsun. Bu fotorafta Boyunduruk altındaki öküzünün akarsuda kana kana su içmesi beni çok etkiledi.

Bu resim kime ait merak ediyorum...

Bence tüm fotoğraflar birincidir...
Başta sevgili Şoreşe ve tüm katılımcı arkadaşlara tekrar teşekkür ediyorum.

Hevinn
08.06.2007, 11:07
resimlerin hepsi çok güzeldi birinci olan ve yarışmaya katılan arkadaşlarımızı kutluyorum emeklerinden dolayı şoreşide kutluyorum güzel organizasyon

karakartal
08.06.2007, 11:32
coro tebrikler. Aldığın itici kuvvetle birlikte daha iyi foto çalışmalarını bekleriz.

Ben "Hüzün var yüzünde Anadolum.. " a vermiştim. Sanırım dereceye girmemiş. Bağlamayı çalan dostun ve ninenin arasındaki bağ çok iyi özetlenmişti çünkü. Doğal bir pozdu. Tokattan maraşa dersimden hataya, urfaya her yerde bağlamanın inanılmaz büyüsü bu. Çeşit çeşit insan var. Huysuzu, geçimsizi, sarhoşu, öfkelisi, pek suskunu, pek içtenlisi. Hemen hemen her türden anadolu insanını etrafından toplayan ve derin duygulara iten eşsiz bir kültür bu. Bu topraklara ait bir şey. Bu fotoyu çeken arkadaşın ismini göremiyorum. Kimse yürekten tebrik ederim.

Ayrıca rodin ne tatlı çıkmış öyle. İnsanın dişleyişi geliyor. Bu fotonun büyük versiyonu varsa, bizle paylaşırsanız harika olur.

alicem_kisas
08.06.2007, 12:13
coro tebrikler. Aldığın itici kuvvetle birlikte daha iyi foto çalışmalarını bekleriz.

Ben "Hüzün var yüzünde Anadolum.. " a vermiştim. Sanırım dereceye girmemiş. Bağlamayı çalan dostun ve ninenin arasındaki bağ çok iyi özetlenmişti çünkü. Doğal bir pozdu. Tokattan maraşa dersimden hataya, urfaya her yerde bağlamanın inanılmaz büyüsü bu. Çeşit çeşit insan var. Huysuzu, geçimsizi, sarhoşu, öfkelisi, pek suskunu, pek içtenlisi. Hemen hemen her türden anadolu insanını etrafından toplayan ve derin duygulara iten eşsiz bir kültür bu. Bu topraklara ait bir şey. Bu fotoyu çeken arkadaşın ismini göremiyorum. Kimse yürekten tebrik ederim.

Ayrıca rodin ne tatlı çıkmış öyle. İnsanın dişleyişi geliyor. Bu fotonun büyük versiyonu varsa, bizle paylaşırsanız harika olur.

teşekkür ederim ben de o bağı göstermek için o fotoğrafı gönderdim birde o fotoğrafa bir uzun hava eşliğinde bakın ne anlatmak istediğini daha iyi anlarsınız saygılar...

sertur
08.06.2007, 12:17
katılımcı ve oylamacı bütün arkadaşlara teşekürederim, dereceye giren arkadaşları kutluyorum...

yudum
08.06.2007, 12:53
yarışmaya katılan ve düzenleyen tüm arkadaşları tebrik ediyorum.

sürdemi
08.06.2007, 17:21
Dereceye Gİren Ve Gİremeyen Canlara Can_i Yürekten TeŞekkürler Elİnİze Ve Yüreginize SaĞlik..hüzün Var Anadolumun Yüzünde FoĞrafina Oy Kullan MİŞtim Oda Dereceye GİrmedİĞİ İçİn üzüldüm Walla Yİne Halkin Taktİrİ Dİyorum Bİrdaki Sefere İnŞallah Alİcem_kİsas YüreĞİne SaĞli....

gulguselı
08.06.2007, 18:29
yarışmaya katılan tüm canları kutluyorum ..fotoğrafların hepsi çok anlamlıydı.. ben oyumu "dersimde kadın olmak"isimli fotoğrafa vermiştimm...bana babaannemi ve köyümü hatırlattı...:clover:

serpil_88
08.06.2007, 18:39
ben oyumu bilinmez keder isimli resime vermiştim
ordaki beyaz uzun sakallı dede çok hoşuma gitmişti
dereceye giren ve katılan arkadaşları tebrik ederim

pelegozlu
08.06.2007, 18:45
Emeği geçen tüm arkadaşlar teşekkürler. Yarışmada dereceye giren arkadaşlarıda tebrik ediyorum..

bolşevik
08.06.2007, 18:47
Gerçekten bütün fotoğraflar güzeldi...
Herkesin eline sağlık...
Ben de katılmayı düşünüyorum bir dahakine, bakalım...

EREN izm
08.06.2007, 20:43
Forumda emegi geçen tüm canlara gönülden teşekkür ederim. başarıya giren dostlarımada başarılar dilerim..

cicim
08.06.2007, 21:51
Benim oy verdiğim resim birinci olmuş:)

Herkesi tebrik ediyorum...

izmir_35
08.06.2007, 22:04
dereceye giren veya girmeyen tüm arkdaşları kutlarım hepsinin emeğine sağlık ama ben kime oy verdiğimi unuttum

hezdar
08.06.2007, 22:57
bütün resimler çok güzeldi
oy verdiğim ikinci olmuş
emeği geçen herkese teşekkürler benden,
birşey itiraf edeyim forum bende bağımlılık yaptı:)

Ali sağlam
08.06.2007, 23:38
Şoerş can öncelikle seni kutluyorum böyle güzel yarışmalarla canları araştırmaya ve fotoğraf sanatına katkı sağladığın için ayrıca ilk beşe giren canlarıda kutluyorum başarılarının devamını diliyorum canların.Saygılarımla.HZ.Ali ve Oniki İmamlar yardımcınız olsun.

Nesimi
11.06.2007, 23:21
Patik ve Dersimde kadın olmak fotoğrafları arasında kalmıştım. seçmek zor oldu. Tüm katılanları kutluyorum güzel fotoğraflardı. Ayrıca Şoreşi de kutluyorum =)

Şoreş
12.06.2007, 10:25
Patik ve Dersimde kadın olmak fotoğrafları arasında kalmıştım. seçmek zor oldu. Tüm katılanları kutluyorum güzel fotoğraflardı. Ayrıca Şoreşi de kutluyorum =)

Tu '' Sê '' buyê Bramın.. Ez te piroz dikim :thumbup1:

Kutlarım bıramın..:thumbup1: