Orijinalini görmek için tıklayınız : Değrlendirmeniz Önemli Lütfen

e_pir
07.06.2007, 21:20
Sevgili Can iyi aksamlar;

Genel Bölüm / Güncel Konular

"Karakol Baskını" konulu topiği açtım ve açtığım topikteki yazılanlarla ilgili vermiş olduğum cevaplardan
rahatsız olan bazı satatü sahibi arkadaşlar beni o topiğe girme hakkımı elimden aldılar ve ben bu durumdan aşırı
derecede rahatsız oldum.Bu nedenle 1 ay süre ile foruma girmeyerek bu durumu protesto etmeye karar verdim.Sizde
ricam benim yazmış olduğum yazıları tek tek incelemeniz ve hangi gerekçe ile sınırlandırılmış olabileceğimi kendi
yorumlarınızıda ekleyerek bana yazmanız zamanınızı ayıracağınız için tesekkür ederim.Lütfen tarafsız olalım.
Bunu yapmayı istememdeki amacım ben bu cezalandırmayı hakedip haketmediğimi öğrenmek istememdir.Bana sorarsanız
asla haketmedim.Nedenini sorarsanız daha önce foruma yazdığım bazı yazılarda benim şahsıma hakaretlere varan
yorumlarda bulunanlara hiç bir şekilde cezalandırma işlemi uyguyanmadığı gibi ödüllendirildikleridir.Buna karşın
ben kimseye hakaret etmediğim halde bana bu şekilde haksız cezalandırma işleminin uygulanmasıdır.Bunu protesto
ediyorum.Değerlendirme için zamanınızı ayıracağınız için şimdiden tesekkür ederim.Hepinize saygılar,sevgiler.

Şah-Mat
07.06.2007, 21:24
Merhaba e-pir...,

Görüldüğü üzere yeni üyesiniz..Bu yüzden forumun bir kaç mevcut topiği var.

Sorunlarımızı orada belirtiyoruz..."teknik sorunlar adı altında bir bölüm"..

Belki haklısın belki haksız bunu dile getirdiğin içinde teşekkürler..

Sonuçta çağdaş ve demokrat bir forumuz...

Bu arada diğer sullalerine yöneticiler karar versinler...

Saygılar..

Şoreş
07.06.2007, 21:26
Size yapılan değerlendirmeler iyide olabilir, kötüde olabilir..
Bundan rahatsız olmayınız...
Eğer ceza aldıysanız bu demektir ki üslubunuz doğru değil, yada uygunsuz yorumlarınız var demektir..

Konu kapanmıştır.