"Saygıdeğer", "samimi dindar", "büyük insan" "başbakanımız" Erdoğan ın din çimentodur sözünden sizin çıkardığınız anlam nedir? ya da türkiye için bu çimento nasıl işlev görür, aleviler bu çimentoya dahil midir? yoksa aleviler kum daki -elekten geçirilecek- deniz kabukları mıdır?
Yakapınarlı
30.12.2005, 14:00
anlamı muhtemelen eğer sen çimen toyu karmayı bilirsen belli bir müddet sonra kalıplaşır olabilir.alevileri bu çimentoya katmak istese bile başarılı olamayacağını biliyordur muhtemelen.
bir ulusun ilindeki insanlarına (gavur ) diyen zihniyet herşeyi soyler ayrıca kardeş sen neden alevileri alıp bu olaya dail ettin amacın ne aleviler asla va asla boylesi basıt olallara gelmezler sana davsiyem yazdıgın seyi biliçlenerek yaz aslada onun yada bunun soyledigini alevi toplumuna dail etme
bir ulusun ilindeki insanlarına (gavur ) diyen zihniyet herşeyi soyler ayrıca kardeş sen neden alevileri alıp bu olaya dail ettin amacın ne aleviler asla va asla boylesi basıt olallara gelmezler sana davsiyem yazdıgın seyi biliçlenerek yaz aslada onun yada bunun soyledigini alevi toplumuna dail etme
Allah allah! :3D_NG (7)
Doğan24 merak etme yeteri kadar bilinçlendim sayende.
rockçı turna
30.12.2005, 14:30
dogan24 arkadasım bence yazıyı bi daha okumalısın. oli nin yazdıklarının senin yaptıgın yorumla alakası bile yok. hatta oli yle farklı şeyleri düsünmediginizden de eminim:3D_NG (28
Ya bu çimento içine bizi aldıgını zannetmiyorum hiç de sayın olmayan o insanın.. Evet elekden eleyecek olduguna inannıyorum. Bunun yanında ırk meselesinide aklınca alt üst kimlik geyikleriyle çözecek kafasınca...Bu oyun tutacagını zannnetmiyorum..
Lütfen yazıları daha dikkatli okuyalım ve gereksiz polemiklerden kaçınalım. Yanlış anlamalarla kişisel polemiklerin oluşmasını istemeyiz.
izmirksk
30.12.2005, 15:36
din nasıl çimento olabilir?bu ülkede herkes müslüman olmak zorunda değil.
işlerine geldimi türkiyenin %99 u müslüman, ama zulüm görüyoruz derler işlerine geldimi 15-20 milyon yada daha aşağı farketmez sonuçta milyonlarca aleviye ateist derler ....
%99 nereden gelir onuda anlamam türk ve sünni aileden gelip yada sünni kürt aileden gelip ateistim diyenlerde azımsanmayacak bir oranda.
kaldıki herkes müslüman olsada bu ülkede alevi ve sünni ayrı ayrı inançsal noktalara sahip.onun kastettiği sünni islam
ama başbakanın türkiye vatandaşlığı üst kimliğine katılıyorum.
Din çimento olsa şu an Irak'ta olması lazım. Hepsi Müslüman ama ilk fırsatta birbirini boğazlayacaklar...
haklısınız benim hatam arkadaşım özur dilerim (dikkatli okumamışım)
dogan24 arkadasım bence yazıyı bi daha okumalısın. oli nin yazdıklarının senin yaptıgın yorumla alakası bile yok. hatta oli yle farklı şeyleri düsünmediginizden de eminim:3D_NG (28 ben zaden hatamı gördum ve bunun içinde gerekirse binlerce kez özurde dilerim ama senin tekrar yazmandaki nedenne acaba ben insanim yanlişim tabiki olacaktır .oli
tabiki haklıdır dosdum benim hatam dememdendemi anlamadın bes doğrusu
hızır yardımcınız olsun saygılar