Orijinalini görmek için tıklayınız : BOP Eşbaşkanı Tayyip Erdoğan

Comrat86
08.06.2007, 15:19
Birçoğunuz bu haritayı görmüssünüzdür.Türkiye Cumhuriyeti başbakanı nasıl böyle bisey söyler anlamıyorum canlar.

http://img258.imageshack.us/img258/3238/bopjw2.gif

Alevimen
08.06.2007, 15:33
iyide BOP hakkında resmi sayfa nerde?
Herşey'de kötülük aramayalım, tamam belki sn. başbakanın fikirlerine ve ideolojine bu forumun 90%'u uyuşmuyor ama bu olay sanki sadece anti-erdoğanlık gibi geldi bana..
Yani biraz düşünelim bu ülkenin Başbakanı o kadar saf mı ki ülkenin bölünmesine yardımcı olacak? Bu nedemek? Kendi kuyunu kazmak demek..
Olaylara biraz daha olgunca yaklaşmak gerekiyor. Sırf pro-islamcı ve alevilere yeterli değer vermeyen bir başbakan olduğu için her fırsatta her ipucu'da acımasızca eleştirmeyi açıkcası pek dorğu bulmuyorum.

Comrat86
09.06.2007, 12:31
Bu resim Nato toplantılarında ,.hatta Avrupa'daki üniversitelerde ögrencilere derslerde gösterilmistir.

sausen
09.06.2007, 12:38
Merhaba Canlar,

Evet bir ulusa bazı haklar istediğim doğru ama bu kadar değil...
Ve yukarıda gördüğüm harita bazılarının düşündüğü bir harita ama olması mümkün olmayan bir harita...
En azından direnen bir ülkenin çocuğu olarak söylüyorum bunları...

eldorado
09.06.2007, 12:45
Merhaba Canlar,

Evet bir ulusa bazı haklar istediğim doğru ama bu kadar değil...
Ve yukarıda gördüğüm harita bazılarının düşündüğü bir harita ama olması mümkün olmayan bir harita...
En azından direnen bir ülkenin çocuğu olarak söylüyorum bunları...

mümkün olmayan diye birşey yok...ne ile direneceğiz anlamıyorum?
adamlar oturdukları yerden isteseler bir düğmeye basarak ortadoğuyu toz duman eder...japonya ya atılan atom bombasını anımsarsanız ne demek istediğimi iyi anlarsınız...ama bizim bombalık işimiz yok,at ortaya bir söz,birazda proveke olay çıkar al sana karmaşa...