Orijinalini görmek için tıklayınız : 10-11 Haziran İstek ve Görüş Topiği

meymane_usari
10.06.2007, 19:47
Bugün Dost Yaralanmış
Yine Gönlüm Hoş Değil
Her Yanı Parelenmiş
Yine Gönlüm Hoş Değil

Dost Hasretin Zor İmiş
Her Dem Ahuzar İmiş
Derd Adamı Yer İmiş
Yine Gönlüm Hoş Değil

Akarsu'yum Yansam Da
Kül Olup Savrulsam Da
Bazı Bazı Gülsem De
Yine Gönlüm Hoş Değil

Muhlis AKARSU

http://home.arcor.de/muhabbet/images/MA-P1.jpg

Merhaba canlar;

İsteklerinizi bu topiğimiz aracılığıyla bana ulaştırabilirsiniz.

İyi forumlar

MısriKız
10.06.2007, 19:52
mrba ilk istek benden olsun Hasret Gültekin-bir insan ömrünü neye vermeli teşekkürler şimdiden dinleyen herkese için:wink:

saheser
10.06.2007, 19:55
Merhaba meymane kardes, hazine sen seher yelini istesem varmi acaba yoksa saclarini yol getir parcasi olur bu gün cogu arkadaslar semah gösterisindeler alevi forum bize kaldi.Alevi forumdaki arkadaslara gelsin istegim.

saheser
10.06.2007, 20:23
En iyisi ben birtane daha isteyim istek, sabahat akkirazdan deyis istesem semah olsun semah gösterisine giden arkadaslara destek olalim burdan biz gidemedik gönüllerimiz onlarla bizde burda deyisleri dinleriz.

Divani
10.06.2007, 20:35
İyi yayınlar Hasret Gültekin'den bir türkü istiyorum...

Asii
10.06.2007, 20:44
iyi yayınlar diyar ' dan sewe veya ali askerden metrisin önü teşekkür ederim

burty
10.06.2007, 20:51
özcanım selam nasılsın ben 4. levente kadar geldim ama yine bi aksilik oldu gelemedim üzgünüm valla. nasılsın iyisindir umarım sen gittinmi semah dönenlere...

kısmet değilmiş inşaallah pikniğe gelicem ama.

hasret ustamdan çeke çeke teşekkür ederim kolay gelsin...

EREN izm
10.06.2007, 21:14
slmlar ahmet kayada şöyle parcasını istiyorum :)

Hüseyin69
10.06.2007, 21:17
dj eger varsa ozan serdardan haq bela xo todo (allah belani versin)
calabilinmi
bu istegimi
onlara ??????
armagan etmek istiyorum

KIM olduklarini sorma öylesine kafadan attim

burty
10.06.2007, 21:21
grup kızlırmak'tan; "desmal"

özcan senin için, aycan için ve benim için yayınlar mısın

çok iyisin :sas

Türkü Gözlü Kız
10.06.2007, 21:24
ÖzCanim kolay gelsin öncelikle canim, iyi yayinlar dilerim. Bana armagan ettigin eserler icin cok tesekkür ederim :wink: Cok duygulandirdin beni. Sen bir tanesin KAN SEKERiM :biggrin:
Kiskanan bir arkadasimiz icin Hasret Gültekin´den SEN BENiM BASIMA NELER GETiRDiN türküsünü calar misin? Cok sever o türküyü, o kendini biliyor :D

Diger tüm güzel türküler, eserler Sana gelsin canim benim :biggrin:

Ne güzel yaratmis seni yaradan
Dokunmasin sana yar yar
Eller incitir :innocent:

Mavi Göl
10.06.2007, 21:24
Özcan merhba grup yorumdan cemo parçasını çalaröısın.Tüm aleviforuma gelsin.İyi yayınlar..

sausen
10.06.2007, 21:26
Merhaba Canlar,

İyi yayınlar Özcan'ım...
Hasret çekip of diyenler için;
Umut Altınçağ'dan Nasıl Anlatayım Hasretim Seni isimli parçayı istiyorum...

ahmet_turan
10.06.2007, 21:40
merhaba canlar GrupYORUM dan HAZİRANDA ÖLMEK ZOR parçasını istiyorum
haziranda ölen tüm şehitlerimize şairlerimize onların yolunda ilerleyenlere gelsin...

TÜRKÜLER SUSMAZ HALAYLAR SÜRER....

burty
10.06.2007, 21:44
grup yorum dan madenciden devam çok iyi gidiyor yayın akışı süper

Türkü Gözlü Kız
10.06.2007, 21:46
Özcancigim senden son bir istegim daha olacak.
Tüm Benim gibi gurbette yasayan canlarimiza Hülya Bozkaya´dan HAY BEN BU GURBETiN... türküsünü calar misin? iyi yayinlar canim, kolay gelsin :)

Forum halkina da iyi dinlemeler :)

Yetti be, yetti be
Hay ben bu gurbetin
Hay ben bu hasretin
Gurbette gurbetin... canina yanayim!!!

Ayrica Grup Yorum´dan caldigin CEMO türküsü de suan askerde olan Cemoli12 nickli canimiza gelsin. Seni cok özledik Hemsocan:crying: Cok kötü oldum bu türküyü duyunca, hemen aklima Cem geldi :001_unsur

meymane_usari
10.06.2007, 22:00
Özcancigim senden son bir istegim daha olacak.
Tüm Benim gibi gurbette yasayan canlarimiza Hülya Bozkaya´dan HAY BEN BU GURBETiN... türküsünü calar misin? iyi yayinlar canim, kolay gelsin :)

Forum halkina da iyi dinlemeler :)

Aycan isteğin arşivimde yok sen anlayışlısın :D "Muhlis Akarsu" "Gurbet'i Ben mi Yarattım" senin için...daha fazla ağlarsın :D

çeşm-i naz
11.06.2007, 13:07
Yeni bir hafta yeni umutlar yeni gülüş sebepleri getirsin hepimze
çeşm-i naz'lı türküler türkülerin dili www.aleviradyo.com sizinle dostalar
seyrimize katkıda bulunmak için bu topikten bana ulaşabilirsiniz...

iyi seyirler....:)

yitirilen
11.06.2007, 13:19
öncelikle kolay gelsin...didemim çok hastayım ben çooooookkkkk....ruhum dinlensin deyiş istiyorum sah hatayiden olursa sevinirim...sizlere ve tüm foruma gelsin...

yaşamak çok güzel emma değerini bilirsen,
tıpkı insan gibi,

çeşm-i naz
11.06.2007, 13:22
öncelikle kolay gelsin...didemim çok hastayım ben çooooookkkkk....ruhum dinlensin deyiş istiyorum sah hatayiden olursa sevinirim...sizlere ve tüm foruma gelsin...

yaşamak çok güzel emma değerini bilirsen,
tıpkı insan gibi,

geçmiş olsun :pisman ablacım iyi ol hemi:)
senin için şah hayati deyişi muhabbet bağı teşekür ederim...

lizgem
11.06.2007, 13:34
tolga sağdan çekemiyom gardaş varsa lütfen çalarmısın

çeşm-i naz
11.06.2007, 13:36
tolga sağdan çekemiyom gardaş varsa lütfen çalarmısın

Tolga sağ sizin için sırada..

asnet62
11.06.2007, 13:37
Merhaba DİDEM

agire jiyan dan HELİN'i çalarsan sevınırım..

sadece ve sadece dunyalar güzeli kızım helin'e gelsın

ıyı yayınlar

çeşm-i naz
11.06.2007, 13:40
Merhaba DİDEM

agire jiyan dan HELİN'i çalarsan sevınırım..

sadece ve sadece dunyalar güzeli kızım helin'e gelsın

ıyı yayınlar

Merhaba Abicim
çalmam mı hiççç Helin için Helin kocaman öp benim için:)

BerfeM
11.06.2007, 14:52
didemcim merhaba canım ii yayınlar..eğer varsa fikrimin ince gülü adlı ezgiyi yayınlarsan çok sevinirim..bu ezgi bütün canlara gelsin...

ihsan
11.06.2007, 14:54
slm ali ekber çiçekten kırklar semahı adlı türküyü çalarsanız severim

cansivaslım
11.06.2007, 14:57
slm didem benim için ahmet arslandan susarak özlüyorumu calarmısın.

saheser
11.06.2007, 14:58
Selam naz kardesim daglara gel parcasini calabilirmisin.

asnet62
11.06.2007, 15:10
yenıden merhaba DİDEM

sadece kızın ıcın mı ıstek yapıyosun dıye hanım bosayacak benı:biggrin: . bu seferde sadece dunyalar guzelı kızımın bır o kadar guzel annesı ıcın onur akın dan sevıyorum senı calarsan dua edecegım sana .aıle facıasını onlemıs olursun

ıyı yayınlar

bote
11.06.2007, 15:11
Merhaba Alevİradyo çalİŞanlari Dİno'dan Gula Dilamin'i İzmİrde Şu Anda Sİzİ Dİnleyen Canim ArkadaŞim Hevalim Demete Ve Tüm Alevİrayo çalİŞanlarina ArmaĞan Edİyorum,,,çalarsaniz Sevİnİrİm,,program AkiŞiniz Mükemmel YüreĞİnİze SaĞlik,,,,murat(heval.)

saheser
11.06.2007, 15:15
Naz kardesim dün sema gösterisine gittiniz biz gidemedik ama gönlümüz sizinleydi.Ya taksimde nerden cikti simdi üzüldüm bize nisbet yapar gibi anlattin yani siz yoktunuz ama biz yine eylendik diye anlattin.Bunun üstüne küstürdüm barisamam türküsünü istesem iyi gider.Dün burasi sessizdi yoklugunuz belli oluyordu bizler yaninizda yoktuk yoklugumuz belli olmamis.

cansivaslım
11.06.2007, 15:23
didem büyük bir zevkle taşıdık ffiko ile pankartı. hele birde ben stadın önüne geldim bir pankart. ********** biz yazıyo. hemen nacı verdim pankartı. tabii bizim pankart büyük . alevi forumcular bir toplandı.baktım onlar toparlanıyo ********** biz ekibi 3 nolu kapıya lütfen anons geldi.gittiler.

ihsan
11.06.2007, 15:28
selam neşet ertaştan zahidem türküsünü çalarsanız sevinirim...

yitirilen
11.06.2007, 15:35
didemim senden bir parca daha isteybilirmiyim
sendenmidir bendenmidir'i çalarmısın....tüm canlara ve eşime gelsin....

ne acı yüreğin yandı sanıyosun,
oysaki karsındakinin yüreği tutuşmu bile...

bote
11.06.2007, 15:56
Merhaba Gökçem.. Dİdemden Az önce Dİno'dan Gula Dilamini İstedİk Ama çalmadi Ya Beklİyoruz ,,İzmİrde Şu Anda çalİŞan Hevalİm Demete çalarsan Sevİnİrİm,hepİnİz Mükemmelsİnİz Tekrar YüreĞİnİze SaĞlik Dİyorum ,programiniz çok Güzel,murat(heval)

alevi_siyah
11.06.2007, 16:01
Merhaba Gökçem.. Dİdemden Az önce Dİno'dan Gula Dilamini İstedİk Ama çalmadi Ya Beklİyoruz ,,İzmİrde Şu Anda çalİŞan Hevalİm Demete çalarsan Sevİnİrİm,hepİnİz Mükemmelsİnİz Tekrar YüreĞİnİze SaĞlik Dİyorum ,programiniz çok Güzel,murat(heval)

çok uzgunum ama bende o parça yok başka bi istek istersen memnunıyetle

BerfeM
11.06.2007, 16:12
canım benim güzel gözlüm ii yayınlar..senden onur akın'dan seviyorum seni adlı ezgiyi istiyorum mümkünse...
bu ezgi bütün canlara gelsin..(dün munzur cafede ki bütün canlara benden gitsin bu parça..ben şimdiden hepinizi çok özledim..)

çeşm-i naz
11.06.2007, 16:15
bende grup çığdan benim ömrüm türküsünü istiyorum meslektaş:):)

alevi_siyah
11.06.2007, 16:18
canım benim güzel gözlüm ii yayınlar..senden onur akın'dan seviyorum seni adlı ezgiyi istiyorum mümkünse...
bu ezgi bütün canlara gelsin..(dün munzur cafede ki bütün canlara benden gitsin bu parça..ben şimdiden hepinizi çok özledim..)

onuda çalıcam ama once bende sana başka bir parça dinle ablammmm :D

yitirilen
11.06.2007, 16:20
iyi yayınlar gökçem,
didemden istedim ama sendende istiyorum ben ya
sendenmidr bendenmidr çalarmısın
herkese gelsin ve eşimede tabiki.....

yarin yanağından gayrı haramdır bana.....

alevi_siyah
11.06.2007, 16:28
iyi yayınlar gökçem,
didemden istedim ama sendende istiyorum ben ya
sendenmidr bendenmidr çalarmısın
herkese gelsin ve eşimede tabiki.....

yarin yanağından gayrı haramdır bana.....

ben çok fazla turku çalmıorum ama ok senın ıcın bı bakım arşivime

lamekan_87
11.06.2007, 16:40
slm gökcem senin seçtiğin bi parça tüm forumdaki canlara gelsin kolay gelsin teşekürler

alevi_siyah
11.06.2007, 16:43
slm gökcem senin seçtiğin bi parça tüm forumdaki canlara gelsin kolay gelsin teşekürler

hemen cnm

lamekan_87
11.06.2007, 16:55
Yine ben gökcem senden son olarak aynur doğandan-mikail aslandan aşkın şarabını arife abla ve erdinç abi için istiyorum ikisine ömür boyu mutluklar diliyorum ikisine

alevi_siyah
11.06.2007, 17:06
Yine ben gökcem senden son olarak aynur doğandan-mikail aslandan aşkın şarabını arife abla ve erdinç abi için istiyorum ikisine ömür boyu mutluklar diliyorum ikisine

zaten bugun yayını onlara ayırdık ama o parça yok cnm ben başka bişey çalarım onlar için. sonrda senın ıcın ok

meymane_usari
11.06.2007, 18:45
Merhaba canlar;

İsteklerinizi bu topik altından bana iletebilirsiniz....

iyi forumlar

çeşm-i naz
11.06.2007, 18:48
iyi yayınlar bana dönek demiş itin birisi adlı türküyü istiyorum türkü umarım yerine ulaşır..

saheser
11.06.2007, 19:03
Selam eftalya türküsünü calabilirmisin.Tüm arkadaslara gelsin.

EREN izm
11.06.2007, 19:06
hasret gültekin - daglar :) parcasını çalarsanız sevinirim

LaDY
11.06.2007, 20:05
mavi boran (http://www.aleviforum.com/member.php?u=20573) (fiko) ablasının gülü, deneme yayınıyla şimdi sizlerle Türkü Dostlarımız...
AleviRadyo ekibi gün geçtikçe gelişip büyüyerek çıkıyor karşınıza...
Sevgili Fiko ilk yayının verdiği heyecanı yaşarken siz de bu heyecanı paylaşmak istiyorsanız, İsteklerinizle ya da yorumlarınızla yanımızda olun istiyoruz :) tıpkı yüreklerinizle olduğunuz gibi :)

Fikom, ablasının gül yüzlüsü... ilk isteğin benden, sen bilirsin ablana ilaç olacak Türküyü ;) kulağım sende yüreğimin olduğu gibi ;)

kolay gelsin ablacım ve başarılar...

çeşm-i naz
11.06.2007, 20:07
başarılar dileyim önce şimdi de istek yapayım
benim türküm mustafa özarslan benim ömrüm:)

mavi boran
11.06.2007, 20:07
ablacığım sağol biliyorum türkünü geliyor:)

mavi boran
11.06.2007, 20:08
başarılar dileyim önce şimdi de istek yapayım
benim türküm mustafa özarslan benim ömrüm:)

teşekkürler didem isteğin sırada...:walkman:

meleğim24
11.06.2007, 20:08
fıkretcim hayırlı olsun canım basarılar dılerım arkandayız canom kendıne ıyı bak bıde bana mustafa özarslandan bir kuş gibi cıksam daglar basına türküsünü calarsan ıyı olur kendıne ıyı bak heycan yapma hadı basarılar sana kolay gelsın

mavi boran
11.06.2007, 20:10
fıkretcim hayırlı olsun canım basarılar dılerım arkandayız canom kendıne ıyı bak bıde bana mustafa özarslandan bir kuş gibi cıksam daglar basına türküsünü calarsan ıyı olur kendıne ıyı bak heycan yapma hadı basarılar sana kolay gelsın

sağol yengeciğim mustafa özarslan istendi ama o zaman didem ve senin için gelsin:walkman:

meleğim24
11.06.2007, 20:12
o zaman ferhat tunctan bır türkü calarmısın bana iyi yayınlar

ankh
11.06.2007, 20:13
Canım fikretim hayırlı olsun gülüm başarılar diliyorum sana

Bende sende nasıl yar diyeyim ben böyle yareyi istiyorum.
Buda Leylama Seldama Aytenime gülcanıma ve didemime gitsin benden olurmu.

mavi boran
11.06.2007, 20:14
o zaman ferhat tunctan bır türkü calarmısın bana iyi yayınlar

ferhat tunç sırada senin için bir güzel deyiş:walkman:

tykhe
11.06.2007, 20:22
bende mustafa özarslandan "kışı bitmez şu ömrümün" türküsünü fatoşuma, seldama,gülcan ablama, leylama, didemime istiyorum

iyi yayınlar sana da..

mavi boran
11.06.2007, 20:23
bende mustafa özarslandan "kışı bitmez şu ömrümün" türküsünü fatoşuma, seldama,gülcan ablama, leylama, didemime istiyorum

isteğin sırada can:walkman:

mavi boran
11.06.2007, 20:24
Canım fikretim hayırlı olsun gülüm başarılar diliyorum sana

Bende sende nasıl yar diyeyim ben böyle yareyi istiyorum.
Buda Leylama Seldama Aytenime gülcanıma ve didemime gitsin benden olurmu.

ablacığım isteğin sırada iyi dinlemeler...

BerfeM
11.06.2007, 20:34
fikomm canım benim hayırlı olsun..ii yayınlar ablasının bitanesi..
gülüm senden grup sentezden ''dün gece''yi istiyorum mümkünse...
çokkkkk sevdiğim bir insan gitsin bu parça.....

LaDY
11.06.2007, 20:38
Fikom :)

"Grup Munzur- Dost Sen mi Geldin" Fatoş Ablama,Ayten Ablama, Selda Anneme, Gülcan Anneme, Sana......... Dostlarıma gelsin olur mu ?

Bir de "Grup Sılam-Gülüşlerim Ağlamaklı" bana gelsin sadece bana :)

mavi boran
11.06.2007, 20:38
fikomm canım benim hayırlı olsun..ii yayınlar ablasının bitanesi..
gülüm senden grup sentezden ''dün gece''yi istiyorum mümkünse...
çokkkkk sevdiğim bir insan gitsin bu parça.....

tabiki ablacığım sırada isteğin iyi dinlemeler çok sağol.ben biliyorum o kişiyi gidecek şimdi:)

mavi boran
11.06.2007, 20:39
Fikom :)

"Grup Munzur- Dost Sen mi Geldin" Fatoş Ablama,Ayten Ablama, Selda Anneme, Gülcan Anneme, Sana......... Dostlarıma gelsin olur mu ?

Bir de "Grup Sılam-Gülüşlerim Ağlamaklı" bana gelsin sadece bana :)

geliyor ablacığım sırada.ama 2. si az sonra nedenini biliyorsun.herkese de gitsin:)

yagmur12
11.06.2007, 20:47
Hayırlı olsun Fikret, başarılar dilerim. Organizasyon işinden sonra bu alana da el attın he?? :sarkazm Sen bu işin de üstesinden kalkarsın eminim. :wink:

Forumdaki tüm arkadaşlar için Mikail Aslan'dan Zere Mi'yi çalarsan sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim. İyi yayınlar... :)

mavi boran
11.06.2007, 20:49
Hayırlı olsun Fikret, başarılar dilerim. Organizasyon işinden sonra bu alana da el attın he?? :sarkazm Sen bu işinden üstesinden kalkarsın eminim. :wink:

Forumdaki tüm arkadaşlar için Mikail Aslan'dan Zere Mi'yi çalarsan sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim. İyi yayınlar... :)

sağol yağmurcuğum ne de olsa forumun fikoo suyum her yerde ben varım:turned: isteğin sırada güzel yürekli dost:walkman:

Zeyno_24
11.06.2007, 20:50
slm fiko abicim benim, ilik yayinin hayirli ugurlu olsun, bana abidin biterden arguvanlimi calarmisin, iyi yayinlar

mavi boran
11.06.2007, 20:51
slm fiko abicim benim, ilik yayinin hayirli ugurlu olsun, bana abidin biterden arguvanlimi calarmisin, iyi yayinlar

sağol zeynom ikimiz için gelsin o zaman arguvanlım.:walkman:

saheser
11.06.2007, 20:53
Mavi boran kardesim iyi yayinlar iyi gidiyorsun hayirli ugurlu olsun.
Kahpe felek sana nettim türküsünü calarsan sevinirim. Alevi forum radyosunu dinleyen arkadaslara gelsin.Birde esime ve cocuklarima gelsin.

betüş
11.06.2007, 20:55
Kolay gelsin Fikoo başarılar yeni görevnde tüm forumdaki canlar için Hasret Gültekin'den bi parça istiyorum mümkünse..:turned:

mavi boran
11.06.2007, 20:55
Mavi boran kardesim iyi yayinlar iyi gidiyorsun hayirli ugurlu olsun.
Kahpe felek sana nettim türküsünü calarsan sevinirim. Alevi forum radyosunu dinleyen arkadaslara gelsin.Birde esime ve cocuklarima gelsin.

geliyor tabiki iyi dinlemeler...

mavi boran
11.06.2007, 20:56
Kolay gelsin Fikoo başarılar yeni görevnde tüm forumdaki canlar için Hasret Gültekin'den bi parça istiyorum mümkünse..:turned:

sağol betül senin için kucaklarım seni geliyor iyi dinlemeler:walkman:

yagmur12
11.06.2007, 20:59
Ben geldim yine bir isteğim olacak mümkünse :) annem için Aynur Doğan'dan Daye'yi bir de Dar Hejiroke'yi çalar mısın?

Teşekkür ederim.

mavi boran
11.06.2007, 21:03
Ben geldim yine bir isteğim olacak mümkünse :) annem için Aynur Doğan'dan Daye'yi bir de Dar Hejiroke'yi çalar mısın?

Teşekkür ederim.

sırada isteğin:walkman:

ÇaKıL
11.06.2007, 21:08
Fikretim hayırlı olsun kolay gelsin.
Senden bir değil iki isteğim var ilki haq bela xo todo (allah belani versin) türküsünü isteyen arkadaşa itafen gelsin zevzek
İkinci türküm Ne arkadaş ne dost ne evlat ne bacı ne kardeş diye ayırım yapamadığım kendi içimde benle beraber ömür verdiğim Leylam Fatoşum Aytenim Gülcanım Didemime gelsin.Türkünün adını onlar için koyamadım.Senden gelsin.Ama güzellere ve bana verdikleri sevgiye yakışsın.

mavi boran
11.06.2007, 21:10
Fikretim hayırlı olsun kolay gelsin.
Senden bir değil iki isteğim var ilki haq bela xo todo (allah belani versin) türküsünü isteyen arkadaşa itafen gelsin zevzek
İkinci türküm Ne arkadaş ne dost ne evlat ne bacı ne kardeş diye ayırım yapamadığım kendi içimde benle beraber ömür verdiğim Leylam Fatoşum Aytenim Gülcanım Didemime gelsin.Türkünün adını onlar için koyamadım.Senden gelsin.Ama güzellere ve bana verdikleri sevgiye yakışsın.

geliyor ablacığım hemen gerçekten güzel seçmişsin:thumbup:

Zeyno_24
11.06.2007, 21:15
fikocum eger varsa bana Kenan Callidan Inanmadimi calarmisin

mavi boran
11.06.2007, 21:16
fikocum eger varsa bana Kenan Callidan Inanmadimi calarmisin

sırada isteğin zeynocum :walkman:

meymane_usari
11.06.2007, 21:18
Kankam iyi yayınlar ilk yayının hayırlı olsun.Herkese benim için Grup Yorum'dan İnsanların İçindeyim ezgisini çalar mısın ?

Kankam sen bir tanesin ;)

meleğim24
11.06.2007, 21:19
fıkretim ben ahmet kayadan şiire gazele ezgisini istiyorum calarsan memnun olurum cano ıyı yayınlar heycan yok unutma

mavi boran
Kankam iyi yayınlar ilk yayının hayırlı olsun.Herkese benim için Grup Yorum'dan İnsanların İçindeyim ezgisini çalar mısın ?

Kankam sen bir tanesin ;)

sağol canım kankam tabiki sırada isteğin:)

eldorado
ahmet tuncerden sana olan sevdamdandır...akşam akşam nede güzel gider...kolay gelsin...

mavi boran
11.06.2007, 21:21
fıkretim ben ahmet kayadan şiire gazele ezgisini istiyorum calarsan memnun olurum cano ıyı yayınlar heycan yok unutma

yengeciğim ahmet kaya dan başka bir ezgi gelecek şu an cd de kayıtlı yükleyecem onuda ii dinlemeler.

mavi boran
11.06.2007, 21:22
ahmet tuncerden sana olan sevdamdandır...akşam akşam nede güzel gider...kolay gelsin...

ahmet tuncer arşivimde yok can cevdet bağca bilesin sana gelsin...

betüş
11.06.2007, 21:33
Biraz önce Zileli ve alevi bi gencimizin şehit oldugunu öğrendim.:36_1_44:Bi akrabamızın köylüsüymüş. Allah pkk'nın belasını versin:cursing: Bi parça çalar mısın fikoo şehitler için şehit anaları için..:no:

ahmet_turan
11.06.2007, 21:33
suavi'den arkadaş isimli parçayı istiyorum...
şuan kıbrısta,karsta ve erzurumda askerlik yapan dostlarıma,tüm alevi forum üyelerine+ Türkü Gözlü Kız a hedayem oslun:001_rolle :001_rolle

LaDY
11.06.2007, 21:34
"Kıvırcık Ali- Canınım içi" gül yüzlüm; peteğim; yarenim; canımın içi Zeynebime gelsin :)

Melita_Ergül
11.06.2007, 21:34
İyi yayınlar Arzu'dan bir türkü çalarmısınız

mavi boran
11.06.2007, 21:35
Biraz önce Zileli ve alevi bi gencimizin şehit oldugunu öğrendim.:36_1_44:Bi akrabamızın köylüsüymüş. Allah pkk'nın belasını versin:cursing: Bi parça çalar mısın fikoo şehitler için şehit anaları için..:no:

geliyor isteğin betül abidin biter den mercan dağları bizim şehitlerimizin türküsü sayılır iyi dinlemeler:walkman:

mavi boran
11.06.2007, 21:36
suavi'den arkadaş isimli parçayı istiyorum...
şuan kıbrısta,karsta ve erzurumda askerlik yapan dostlarıma,tüm alevi forum üyelerine+ Türkü Gözlü Kız a hedayem oslun:001_rolle :001_rolle

isteğin sırada can iyi dinlemeler:)

mavi boran
11.06.2007, 21:37
İyi yayınlar Arzu'dan bir türkü çalarmısınız

tabiki arzu dan vay lele geliyor sizin için...

mavi boran
11.06.2007, 21:38
"Kıvırcık Ali- Canınım içi" gül yüzlüm; peteğim; yarenim; canımın içi Zeynebime gelsin :)

sırada ablacığım geliyor:walkman:

Türkü Gözlü Kız
11.06.2007, 21:41
Fikom öncelikle hayirli ugurlu olsun, kolay gelsin. iyi yayinlar diliyorum ve ilk istek olarak senden icinden gelen her hangi bir türkü istiyorum. Zevkine güveniyorum, hadi bakalim utandirma beni:D HAngi türküyü armagan ediyorsun bana?

Bir de tüm forum halkina, özellikle de Ahmet Turan, Betüs, Leyla Ablam icin ve de Tekin Abim icin Efkan Sesen´den Dokuz Alti yollari türküsünü calarsan cok sevinirim canim benim :wink:

Heyecan yapma okey, süper gidiyor yayinin, tebrikler :innocent:

mavi boran
11.06.2007, 21:45
Fikom öncelikle hayirli ugurlu olsun, kolay gelsin. iyi yayinlar diliyorum ve ilk istek olarak senden icinden gelen her hangi bir türkü istiyorum. Zevkine güveniyorum, hadi bakalim utandirma beni:D HAngi türküyü armagan ediyorsun bana?

Bir de tüm forum halkina, özellikle de Ahmet Turan, Betüs, Leyla Ablam icin ve de Tekin Abim icin Efkan Sesen´den Dokuz Alti yollari türküsünü calarsan cok sevinirim canim benim :wink:

Heyecan yapma okey, süper gidiyor yayinin, tebrikler :innocent:

aycanım bakıyorum o varsa gelecek yoksa başka bişey gelecek...sağol

Zeyno_24
11.06.2007, 21:46
fiko abi varsa benim icin Ercan Ulusudan Bu Sevdayi calarmisin, yoksa, gönlünde ne gecioyrsa benim icin onu calarmisin :-)

mavi boran
11.06.2007, 21:48
fiko abi varsa benim icin Ercan Ulusudan Bu Sevdayi calarmisin, yoksa, gönlünde ne gecioyrsa benim icin onu calarmisin :-)

o yok canım sıradaki senin içinde gelsin:walkman:

ozanlı_ozan
11.06.2007, 21:50
slm bir parça isticem mümkünse Ateşi Aşkına
iyi yayınlar aleviradyo

mavi boran
11.06.2007, 21:53
slm bir parça isticem mümkünse Ateşi Aşkına
iyi yayınlar aleviradyo

can isteğin gelecek iyi dinlemeler...

ahmet_turan
11.06.2007, 22:07
irica etsem GrupYORUM dan Özlem isimli parça tüm hasret çeken canlara çalabülümüsün...:):)

Mavi Göl
11.06.2007, 22:09
Fiko grup yoldan hozat parçasını çalarmısın.Bu arada hayırlı olsun djlikte Başarılar.İyi yayınlar fiko..

mavi boran
11.06.2007, 22:10
irica etsem GrupYORUM dan Özlem isimli parça tüm hasret çeken canlara çalabülümüsün...:):)

can sanırım pencerene bak kırlangıç var adlı ezgiyi istedin hemen sıraya alıyorum gerçekten güzel bir ezgi.iyi dinlemeler:walkman:

mavi boran
11.06.2007, 22:10
Fiko grup yoldan hozat parçasını çalarmısın.Bu arada hayırlı olsun djlikte Başarılar.İyi yayınlar fiko..

tolga isteğin sırada:walkman:

ahmet_turan
11.06.2007, 22:12
can sanırım pencerene bak kırlangıç var adlı ezgiyi istedin hemen sıraya alıyorum gerçekten güzel bir ezgi.iyi dinlemeler:walkman:

evet o parça ismi özlem gerçekten çok güzel parça dinleyenler ağlamak yok sakın ona göre...

Türkü Gözlü Kız
11.06.2007, 22:18
evet o parça ismi özlem gerçekten çok güzel parça dinleyenler ağlamak yok sakın ona göre...

iyi diyosun da Ahmet bu türküye aglamamak mümkün mü? Duygusalim iste biliyorsun, bir de böyle Özlem dolu türküler istiyorsun :crying:

Fikom Yavuz Bingöl´den YARiM NERDESiN türküsünü ve her hangi bir gurbet türküsü calar misin? Benim ve benim gibi tüm gurbette yasayip da SILA´sini özleyen canlar icin calar misin? Özellikle Erhan abi´ye gelsin, o da gurbette ya :wink:

mavi boran
11.06.2007, 22:23
iyi diyosun da Ahmet bu türküye aglamamak mümkün mü? Duygusalim iste biliyorsun, bir de böyle Özlem dolu türküler istiyorsun :crying:

Fikom Yavuz Bingöl´den YARiM NERDESiN türküsünü ve her hangi bir gurbet türküsü calar misin? Benim ve benim gibi tüm gurbette yasayip da SILA´sini özleyen canlar icin calar misin? Özellikle Erhan abi´ye gelsin, o da gurbette ya :wink:

aycan delüm çalıyor şu an.:arabia:

ahmet_turan
11.06.2007, 22:23
mavi_boran dostum fazla oluyorum ama türkü gözlü kız için FERHAT TUNÇ tan SEN AĞLAMA YAR ı çalarmısın... çok sulu göz bu kız yaa

mavi boran
11.06.2007, 22:24
bende biricik esra ablama umut altınçağ yitirileni çalıyorum.ondan bana gelsin.ablam umutlar seninle olsun.yitirilen şeyler kötü şeyler olsun.

mavi boran
11.06.2007, 22:27
mavi_boran dostum fazla oluyorum ama türkü gözlü kız için FERHAT TUNÇ tan SEN AĞLAMA YAR ı çalarmısın... çok sulu göz bu kız yaa

can biri istedi benden özel olarak ferhat tunç sizler için Qurbana caven te geliyor özel bir istekti bu sırada iyi dinlemeler:thumbup1:

Hevinn
11.06.2007, 22:30
bende biricik esra ablama umut altınçağ yitirileni çalıyorum.ondan bana gelsin.ablam umutlar seninle olsun.yitirilen şeyler kötü şeyler olsun.

canım kardeşim benim çok sağol güzel dileklerin için evet bendende sana gelsin çok teşşekkürler dj lik yakıştı kardeşime :thumbup1:

ahmet_turan
11.06.2007, 22:49
ııı şeeyy Türkü Gözlü Kız ve Ben bi Tokat ezgisi istiyoruz...
tokattan mı geliyon
abum
yada ellik olabilir...

göçütük hasret ve ayrılık şarkılarından yaa Çalarmısın...

mavi boran
11.06.2007, 22:51
ııı şeeyy Türkü Gözlü Kız ve Ben bi Tokat ezgisi istiyoruz...
tokattan mı geliyon
abum
yada ellik olabilir...

göçütük hasret ve ayrılık şarkılarından yaa Çalarmısın...

ellik sizin için gelecek iyi dinlemeler...

ozanlı_ozan
11.06.2007, 23:02
teşekkürler aleviradyo :107:

mavi boran
11.06.2007, 23:03
arkadaşlar yayınımız deniz mavi arkadşımız mehmet le devam edecek.iyi dinlemeler.yalnız bırakmadığınız için teşekkürler.

cicim
12.06.2007, 12:29
Fikooooo

bir isteğim varrrr

Sadece susarak özlüyorum seni...
İyi yayınlar kardeşim...

mavi boran
12.06.2007, 12:34
Fikooooo

bir isteğim varrrr

Sadece susarak özlüyorum seni...
İyi yayınlar kardeşim...

geliyor ablacığım yalnız istek topiğimiz az sonra açılacak oraya yazın bu dününki:)

Hevinn
12.06.2007, 12:38
fiko abalsı bende yılmaz çelikten yaprak ağlar dal ağları çalmanı rica edicektim bütün foruma gelsin

mavi boran
12.06.2007, 12:41
fiko abalsı bende yılmaz çelikten yaprak ağlar dal ağları çalmanı rica edicektim bütün foruma gelsin

geliyor ablam sırada:walkman:

LaDY
12.06.2007, 12:48
12 Haziran İstek ve Görüş Topiği (http://www.aleviforum.com/showthread.php?t=31931) isteklerinizi buradan verebilirsiniz :)

Türkülerle kalın dostlar :)