Orijinalini görmek için tıklayınız : Teröre Karşı Birlik

ÇaKıL
12.06.2007, 10:09
Sessiz Miting 24.Haziran'da

Genelkurmay Başkanlığı'nın ''teröre karşı kitlesel refleks'' çağrısı üzerine sivil toplum kuruluşları harekete geçti.24.Haziran Pazar günü İstanbul Çağlayan'da'' teröre karşı sessiz miting'' gerçekleştirilecek.Ulusal Sivil Toplum Kuruluşları Birliği Sözcüsü (Prof.Dr.Necla Arat)Arat,mitingin Türkiye'nin dört bir yanındaki Cumhuriyet mitinglerini düzenleten çekirdek kadro tarafından organize edileceğini söyledi.

KaynakCumhuriyet Gazetesi (http://www.haber10.com/images/newspapers/)

Düzenlenen mitinglerde o kadar bağırıldı söylemlerde bulunuldu duyan bir yetkili olmadı.Şimdi sessiz olursa nasıl duyuracaklar merak ediyorum.

eldorado
12.06.2007, 10:16
valla şimdi bu mitingi çok merak ettim..çünki cumhuriyet mitingine katılanların birçoğu sol görüşlü insan,gerek şeriata,gerekse aşırı milliyetciliğe karşı verilmiş kitlesel bir eylemdi...o mitingte şimdi nasıl bir uyuşum olacak,aşırı milliyetcilerin boy göstereceği kesin,nede olsa yaptıkları hiçbirşey yok şehit insanların üzerinden siyeset yapmaktan başka...bizim sol görüşlü insanlarda kelimeyi şahadet getirerek ve allahu hekber naralarıyla o ortama nasıl ayak uyduracak,çoook merak ettim...

ugursarak
12.06.2007, 10:23
Eyvah, bunlar mı düzenliyorlar? yandık.
Orduyla karşı karşıya kaldığı için AKP'yi vatan hainliğiyle eleştirdikleri gibi, PKK ile karşı karşı kalmayan Kürtleri bahane ederek tüm Kürtleri eleştirmesin bu aşırı milliyetçi grup...
Onların ağzından vatan haini lafı çok kolay çıkıyor, yandık ki ne yandık

anadolu75
12.06.2007, 14:02
terore karsi silahla degil demokrasi yoluyla birlik olmaliyiz.silahla hicbir sey olmuyor.

ladrestr
12.06.2007, 14:56
bu miting sadece tek tarafli olursa bosuna yorulmasinlar burda önenli olan asli unsur kürt kardeşlerimizin buna destek vermesidir .onlarsiz yapilacak miting yarar degil zarar verir anti kürtçüler sahneye çikma şansini bulurlarsa birlik degil ayrim olur .pkk yi türk halki degil kürd halki durdurabilir bunu yaninda türk halkida askere, hükümete biz bir arada yaşiyoruz onlarda bizim gibi bu ülkenin asli vatandaşidir ona göre davranin (doguya güney doguya gereken önemi verin ) insanlarin huzur içinde yasamasini saglayin mesaji vermelidir.

serdal sarikaya