Orijinalini görmek için tıklayınız : Pkk Ateşkes İlan Etti

munzur_62
12.06.2007, 17:50
Dünyanın en büyük haber ajanslarından biri olan AP'nin 'acil' koduyla verdiği habere göre, terör örgütü PKK ateşkes ilan ettiğini duyurdu.
Belçika merkezli bir Kürt haber ajansı olan Fırat'ın açıklamasını yayınlayan AP haberi şu ifadelerle geçti: 'PKK Türkiye hedeflerine olan saldırıları durdurduğunu fakat saldırı karşısında kendilerini koruyacaklarını söyledi. Fırat haber ajansında yayınlanan açıklamada şu sözler yer aldı: 'Kendimizi korumak dışında saldırıları sürdürmeyeceğiz'.
AP’nin geçtiği haberde ayrıca orduyu son haftalarda ülkenin güneydoğusunda şiddeti artırmakla suçlayan bir bildiri yayınlayan PKK'nın şu ifadelerine yer verdi: ‘Eğer devlet gerginliği azaltmak ve seçimleri daha güvenli bir ortam içinde yapmak istiyorsa bunun tek yolu ordunun saldırılarını kesmesidir. 1 Ekim’den beri sadık kaldığımız tek taraflı ateşkes resmi olarak yürürlükten kalkmamasına rağmen ordunun operasyonlarında bir artış oldu. Saldırılarımızı kendimizi korumak adına yaptık. Operasyonlar sona ererse gerginlik de sona erecektir’.

Heralde pkk nın patlatacak mayını kalmadı yeni mayınlar döşemek için ateşkes ilan ediyor Ben artık Pkk nın ateşkeslerine inanmıyorum

beş telli
12.06.2007, 17:55
türk ordusunun mücadelesi devam edecektir.

evrim87
12.06.2007, 17:59
Bu konuda ordumuza da buyuk is dusuyor sanirim.Bu yasananlar cinayettir,bu sekilde,barbarca olumler olamaz.Mayına basip da vucudu parcalara ayrilmis turk askeri icin de icim yanar, cesedi ailesine teslim edilmeden tanınmayacak hale sokulan gerillalar icin de...Bu yaşananlar kalleşçe ölümlerdir.ikisinin annesinin kalbine ayni ateş düşer.
Evet, yine bi baris umudu düştü benim de kalbime.Bakalim bu sefer uzun süre yasatabilirler?

munzur_62
12.06.2007, 18:02
Bu konuda ordumuza da buyuk is dusuyor sanirim.Bu yasananlar cinayettir,bu sekilde,barbarca olumler olamaz.Mayına basip da vucudu parcalara ayrilmis turk askeri icin de icim yanar, cesedi ailesine teslim edilmeden tanınmayacak hale sokulan gerillalar icin de...Bu yaşananlar kalleşçe ölümlerdir.ikisinin annesinin kalbine ayni ateş düşer.
Evet, yine bi baris umudu düştü benim de kalbime.Bakalim bu sefer uzun süre yasatabilirler?

Valla Bende Geçen Ateşkeste Umutlanmıştım Ama Anladımki pkk Ateşkeslerde döşeyebildiği yerlere mayın döşüyor İnşallah bu seferde aynı şeyleri yapmazlar

ÖzgürEfe
12.06.2007, 18:06
Hiç inandırıcı değil. Mayın döşemeler, Yapılan baskınlar, Karakol taramalar ve niceleri...Fazla da söylenebilecek söz yok bence.

beş telli
12.06.2007, 18:07
erkek arkadaşlar siz askerde hiç çatışmaya giripte kolu bacagı kopmuş insan gördünüz mü terör heryer de terördür.pkk yıllardır bu ülkenin kanını emmiştir.en büyük terör örgütü dünyanın jandarması amerikadır.

izmir_35
12.06.2007, 18:22
herşeyi amerikaya mal etmeyelim tabiki amerikanın suçu var ama biz sorunlarımızı kendimiz çözemessek çomak sokan çok olur yinede olan bize olur

DiLkeT-CeZaM
12.06.2007, 18:28
bu kacinci ateskes?? bu kacinci sinir ötesi operasyonu?? bu kacinci insanin ölmesi?? nereye gidecek bütün bunlar yeter artik yeter!!! her iki taraftanda nefret ediyorum artik kimin ne dedigi zerre kadar umurumda degil umurumda olan bu iste sucu gunahi olmayanlarin yasamlarina son verdirilmesi ve bu insanlarin katili kim????:cursing:

LaDY
12.06.2007, 18:37
Forum Kuralları (http://www.aleviforum.com/announcement.php?f=36) diyor ki...

25. Tecrübelerimize göre PKK hakkında mesajlarda tamamen kaos oluşmakadır o nedenle forumda PKK hakkında yorum yazmak genel olarak yasaktır, yorumun içeriği önemli deyildir olumlu veya olumsuz yorumların tümünu sansürlemek zorundayız. Seviyeli biçimde tartışmalar olduğunda hoş görü ile karşılama olabilir.

İyi Forumlar...