Orijinalini görmek için tıklayınız : Trabzondaki yolda?lara bir sald?r? daha...

Alevi_cocuk
11.04.2005, 07:47
arkadaşlar Trabzonda yaşanan trajedik olaydan sonra dün ( 10\4\2005 ) bir saldırı daha düzenlendi. Trabzonda saldırıya uğrayan arkadaşlarına destek amacıyla konuşma yaparken faşistlerin saldırısına uğrayan yoldaşlar ne yapğacaklarını şaşırmış bir vaziyette kendilerini korumaya çalıştılar.

Arkadaşlar bu olaylar nereye kadar devam eder ? Hangi örgüt veya kimler bu olayları düzenliyor ? yaklaşan 1 mayısta da aynı olaylar olurmu ?

Bilgisi olanlar varsa cevaplasın ben cevaplarını sizlere yazacağım daha sonra...

:3D_NG (29

HEP YOLDA?'ÇA.

Alevi_cocuk
11.04.2005, 08:25
Yada ben direk cevabını vereyim.
bu olaylar eğer sol görüşlü örgütler ve gruplar bu olaylara karşı büyük bir tepki vermezse bu olaylar hız kazanarak artar.
bu olaylarI genelde düzenleyen sivil ülkücü gruplardır bu gruplar ülkede bir iç karışıklık olsun isterler ve ülkeyi iç savaşa sokmak isterler
Yaklaşan 1 mayıs tada aynı olaylar olabilir diye düşünüyorum bu nedenle 1 mayıs a katılan yoldaşların çok dikkatli olmalarında yarar var çünkü hatırladığımız gibi geçmiş 1 mayıs kutlamalarında yaşanan olaylar hafızamıza kazınmıştır.

HEP YOLDA?'ÇA.

Alevimen
11.04.2005, 10:15
1. konu yanlış bölümde açıldı. (güncel kategorisinde alılmalıydı).
2. medyanın aleti olup bu tür mesajları yayımlamak yanlış onlur. SPEKULASYONLARLA içermiş mesajlar atmayalım.
3. Başlık seçimine dikakte edin
4. 'bence', 'fikrim' gibi terimleri kullanın ve genellendirme yapmayın. Bu nedenle konu kapatılmıştır.
:36_5_8:

5. ayrıca ilk mesajınızı editleyebilirdiniz, yeni cevap yazmanıza gerek yoktu.