Orijinalini görmek için tıklayınız : 22 Temmuzda Ne Yapacaksınız?

aga_devrim
14.06.2007, 10:46
merhaba sevgili yoldaşlar.

22 temmuz seçimlerine biliyorsunuz 1 ay kadar bir süre kaldı, ülkenin en duyarlı gençleri olarak 22 temmuzdan sonra ülkenin sürecini ve durumunu değiştirmek için duyarlılığımızı sandıkdada gösterecekmiyiz?

evet izninizle sizlere soruyorum;

sandıkmı yoksa tatilmi...

munzur_62
14.06.2007, 10:48
Tatil Çünkü Bu Sene Oyum Yok

eldorado
14.06.2007, 11:23
merhaba sevgili yoldaşlar.

22 temmuz seçimlerine biliyorsunuz 1 ay kadar bir süre kaldı, ülkenin en duyarlı gençleri olarak 22 temmuzdan sonra ülkenin sürecini ve durumunu değiştirmek için duyarlılığımızı sandıkdada gösterecekmiyiz?

evet izninizle sizlere soruyorum;

sandıkmı yoksa tatilmi...

hala şaşarak izliyorum sizi...ülkenin geleceğini kaç yıldır halk belirliyorki? ve hala neden bunun farkına varamadınız..bu sistemde gelen partinin adı önemli değil...yeterki abd nin desteğini arkasına alsın...
ha ne yapacaksın diyorsan da alırım bi kasa bira erovizyon yarışması izler gibi geçerim tvnin başına...beni o kadar umarsız sanmayın ama sonuçta partilerin çıkardığı adaylara baktıkca ve siyasi söylemlere sanki bir tv yayınından en iyi magazin partisi kim çıkacak diye bir yarışma izleyecek izlemindeyim...iyi seyirler...

aga_devrim
14.06.2007, 11:31
hala şaşarak izliyorum sizi...ülkenin geleceğini kaç yıldır halk belirliyorki? ve hala neden bunun farkına varamadınız..bu sistemde gelen partinin adı önemli değil...yeterki abd nin desteğini arkasına alsın...

sevgili yoldaş vatan gazetesi yazarı ayriyetten star tv de program yapan gazeteci baykala soruyor bu ülkeyi 60 yıldır sağ hükümetler yönetiyor hepsi de başbakan olmak için amerikaya gitti. bir ecevit haric. ve devam ediyor siz ndn böyle bişey yapmıyorsunuz.
baykalın cevabı şu: bu ülkede amerikan desteği olmadan da başbakanlık alınır. benim davama ters bir düşüncedir, kendi ülkemde başbakan olabilmek için amerikanın peşinde koşmak. beni yapacaksa halk yapmalı.

şimdi bu açıklama amerikaya rest değildirde nedir söylermisin?

cano62bln
14.06.2007, 11:34
üçünüde aynı güne sığdırabilirim:) ama bu üç seçenek arasında benim için en önemli olanı sandığa gitmektir...geleceğimizi güvence altına alalım...

ONU®
14.06.2007, 12:09
İkinci seçeneği yarıda keserek birinci seçeneği uygulayacağım :D

ÖzgürEfe
14.06.2007, 12:12
İlk olarak sandığa gideceğim ama oyuu kime vereceğime hala karar vermedim hatta veremedim. Sonra da gelsin tatil.

eldorado
14.06.2007, 12:19
sevgili yoldaş vatan gazetesi yazarı ayriyetten star tv de program yapan gazeteci baykala soruyor bu ülkeyi 60 yıldır sağ hükümetler yönetiyor hepsi de başbakan olmak için amerikaya gitti. bir ecevit haric. ve devam ediyor siz ndn böyle bişey yapmıyorsunuz.
baykalın cevabı şu: bu ülkede amerikan desteği olmadan da başbakanlık alınır. benim davama ters bir düşüncedir, kendi ülkemde başbakan olabilmek için amerikanın peşinde koşmak. beni yapacaksa halk yapmalı.

şimdi bu açıklama amerikaya rest değildirde nedir söylermisin?

vatan ve star gazetesi yanlı yayınlarıyla meşhurdur....ayrıca siyasi söylemlerin güvenirliliğine ne kadar inanıyorsunuz? ha unutmadan akp özellikle amerikan karşıtlığıyı ile oy toplamıştı seçimde...şimdi o kükreyen aslan nerde?

aga_devrim
14.06.2007, 12:24
vatan ve star gazetesi yanlı yayınlarıyla meşhurdur....ayrıca siyasi söylemlerin güvenirliliğine ne kadar inanıyorsunuz? ha unutmadan akp özellikle amerikan karşıtlığıyı ile oy toplamıştı seçimde...şimdi o kükreyen aslan nerde?

kim kükredi amerikaya akp mi. böyle bişey olmamıştır. adam daha başbakan olmadan amerikaya gidipte kırmızı halıyla bush tarafından karşılanmadımı türk halkına sempati uyandırılmadımı. amerikaya karşıtlık böyle olur.

sen hiç baykalın bu şekilde amerikaya gittiğini gördünmü?

anadolu75
14.06.2007, 22:12
22 temmuzda tayyipe guzel bir tokat atmak isterdim.tayyipe gereken tokati halk aticak insallah.

şebgeli BURAK
14.06.2007, 22:14
tabiki sandığa gidecem.

Volcano
14.06.2007, 22:20
Türkiye'de oy kullanmak Akp gelmesin diye sevmediğim bir partiye oy vermekse(Ör:Chp) ya oy kullanmayacağım ya da bağımsız birine vereceğim.Tüm alevi arkadaşlardan isteğim Chp'ye oy atmayın.Bunca sene alevilerin oyunu aldılarda naptılar.Bir kez daha bizi sömürmelerine izin vermeyelim...

suzi34
14.06.2007, 22:23
Sandığa gitmekten başka seçeneğimiz yok.Bende sandık diyorum...

Erdem12
14.06.2007, 22:36
kim kükredi amerikaya akp mi. böyle bişey olmamıştır. adam daha başbakan olmadan amerikaya gidipte kırmızı halıyla bush tarafından karşılanmadımı türk halkına sempati uyandırılmadımı. amerikaya karşıtlık böyle olur.

sen hiç baykalın bu şekilde amerikaya gittiğini gördünmü?

Amerika, Onlara güven duymuyordu; çağırdı brifing aldı!

Amerikan ve NATO çıkarlarına aykırı hareket etmeyeceğine dair görüşlerini ve söz aldı (Ki söylemlerinde, iç politikalarında batı karşıtlığı belirgindi; tabanında da Hristiyan dünyası antipatisi, tepkisi, hatta nefreti vardı). Bu hristiyan karşıtı algının ABD-NATO karşıtlığı içerip içermeyeceğini öğrenmeye çabaladı.

Diğerlerinin, yani ortanın sağının, ortanın solunun ve milliyetçilerin ABD-NATO karşıtlığı sözkonusu değildir (Sosyalistlerimizin tutumu nettir bu konuda; Emperyalizme ve NATO'ya karşı en sağlıklı tutumu izlemişlerdir her zaman) . AKP 'de; CHP'de; MHP'de; DYP'de NATO'ya sadıktırlar, ABD bundan emindir kesinlikle...

Sadece ilk başlarda, AKP'den bazı kuşkuları vardı; o kuşkularda yüzyüze görüşmelerde giderilmiş oldu o zamanlar o şekilde...

erdem_akyurek
14.06.2007, 23:10
arkadaşlar geleceğimizi belirlemek bizim elimizde lütfen 22 temmuzda sandık başına gidelim geleceğimizi bizler belirleyelim

özdilek
15.06.2007, 18:16
Sandığa gitmekten başka seçeneğimiz yok.Bende sandık diyorum...

kesinlikle sandik sirf bu yüzden bütün tatil planlarimizi degistirdik.ben zaten gümrükte kullanacagim.istanbuldaki ailemle hepberaber memlekete gidecegiz normalde uzun kalacaktik ama secim dolayisiyla kisa kesecegiz.22temmuzda secim yerlerinde olacaklar.bizler vatandaslik görevimizi hep yapmisizdir.özellikle busefer dahada istekliyiz secim sandigina gitmeye. akp yi oradan indirmek yada tek ikdidar yapmamak icin elimizden geleni yapacagiz. yok gitmiyecegim,bos kullanacagim diyenleride anlamis degilim.sonra kalkip sikayet etmeyin.hic hakkiniz yok cünki. belki yine ayni tas ayni hamam olabilir ama görevinizi yaptiginiz icin sikayet hakkinizda olur.

ahmet_turan
15.06.2007, 22:39
seçilecek adam yok ki bütün partiler adaylar birbirine girdi oyumuz kime gidecek bilmiyoruz...Onun için boykot ediyoruz tüm tanıdıklarım sandığa gitmiyoruz...:bored:

doktor62
15.06.2007, 23:10
Her seçimde hep tanıdık simalar önümüze çıkıyor.Nasıl olsa seçilirim düşüncesiyle ona oy veren halkı unutuyorlar.Bu seçimde bağımsız adaylara şans verilmelidir.

Nesimi
16.06.2007, 01:49
Aksilik olmazsa oy kullanmayı düşünüyorum ama düşük bir ihtimalde olsa o tarihlerde oy kullanamayabilirim.

Seçimlerle değişen bir şey pek olmuyor AKP gider MHP gelir veya bir başkası ginede umutsuz olmamak lazım ne kadar demokrat insan meclisde olursa Türkiye için o kadar güzel olur. Demokrat bilincli insanlar lazım.

sahrut75yagmur
16.06.2007, 02:30

Vatan.Bu başbakanın oğlunun gemisini manşetlerde taşıyan bir gazetedir.Şu an basın yayını elinde bulunduranların,eski azılı solcular olduğunu unutmayalım.Ülkemizde siyaset yapacakların da sağa kaymalarını yadırgamayalım.topu topu kaç kişiyiz.Sağ kaç kişi siyaset yapacaklarda bütün mileti temsil edecegine göre biraz sağcı da görünebilirler.Ailerinizde 1 Mayısa giderken herkes sizemi eşlik ediyor.Sağ milliyetçilik,muhafazarlik,din altında toplanırken bizler o tüh,bu vah,o kaka diyerek bölünüyoruz.Lütfen sevmesekte Atatürk'ün partisi azda olsa bana yakın diyerek ülkemizi o,diğerlerine bırakmayalım.Lütfen.Saygılarımla.

Bedrana
30.06.2007, 23:53
bence bu ankette 1 inci şıktan başkası oy almamalı...siyasi dengelerin değiştirildiği devlet kadrolarının değiştirildiği ülkemizin başka ülkelere yedirildiği bu dönemde bunu engellemek bizim görevimiz...kime oy verirseniz verin ama sandığa gidin...