ekinoks63
16.06.2007, 20:15
alın size oy oranları ve sonrası. akp: %45 chp %45 diğerleri %10 işte başlıklar: cumhuriyet: ordu göreve, yenişafak: allah yardımcımız olsun,sabah: yukarı sakal, aşağı bıyık, milliyet: ab sonuçtan memnunmu? radikal: ab sonuçtan memnun değilmi? hürriyet: ikiside bizim partimiz,fotomaç: uzatmalar olmadı penaltılar,bulvar: litvanya li tanya demokrasimize hayran, devam ediyorum akp %90 diğerleri %10 manşetler: cumhuriyet: ordu hemen derhal çabucak göreve, yenişafak: maşallah maşallah, sabah: 12 ciltlik kuran tefsiri 10 kupona bedava, milliyet: ab olmadı islam birliği tek seçenek, radikal: bunu moderatörlerin hoşgörüsüne sığınarak yazıyorum. işte şimdi sıçtık, hürrüyet: hayırlısı oldu inşallah, fotomaç: şortlar diz altına inecekmi? bulvar: bana göre en iyi başlık bu kapatıyoruz, devam edelim yeni bir anket ve başlıklarla chp: %60 akp:%30 diğerleri: %10 başlıklar: cumhuriyet: tehlike geçti farkındamısınız? yenişafak: hayda!! sabah: laikliğin zaferi, milliyet: ab'den ses çıkmadı, radikal: iyi oldu iyi, fotomaç: takımlar sıra ile anıt tepede kampa girecek, hürrüyet: yaşasın demokrasi, bulvar: estonyalı güzel laikliğe aşık. 10 parti birden %9,9 bütün manşetler: böyle olacağı belliydi. evet arkadaşlar biliyorum burasının politika sayfası olduğunu gelin görünki herkes kendi kafasına göre anketler yapmakta ve bizleri uyutmaktalar ama bunun neticesini 23 temmuz günü göreceğiz. bu yazıyı bana gönderen arkadaşımada çok teşekkür ederim. not devamı gelecek. saygılarımla