hadi örençiler söleyin bakim notlarınız nasııııl :D
ben başlim :sas
takdir aldım ayıptır sölemesi :biggrin: ama 3 var btane ya ha bi de milli güvenlikçi 4 vermiş çok kötü oldum yaa pis adam alevi olduğumu bilio sözlüme düşük vermiş! :olmadi
hadi siz de söleyinn :stuart:
munzur_62
18.06.2007, 18:13
Teşekkür Aldım ama karneyi almaya giderken son karnem olacağından dolayı seviniyordum ta ki karneyi alıncaya kadar öğretmenimizin ağlayışı beni ve arkadaşlarımı çok kötü etkiledi "üzülmeyin hocam ziyaret edecez sizi " deyince şok bir cevap aldık hocanın tayini Bitlise çıkmış gidiyorum dedi iki gün çok kötü oldum
serpil_88
18.06.2007, 18:38
bak bak bak
bizim alevi gençliği ne kadar çalışkanmış ya
tebrikler arkadaşlar
her sene böyle olması dileğiyle
ezgican sen milli güvenlikçiye de benden selam söle:mad:
milli güvenlikçi nasıl ayrım yapar ya
onlar asker değil mi :sneaky2:
nebilim anam da öle dio ama yapıo işte jandarma köpek adam :mad:
adam her ders bi şekilde alevilik konusunu açıo beni konuşturmaya çalışıo falan konuşmuom ben de ne diyim deli midir nedir ya duruyo duruyo bana dio aleviliği anlat bize dedim öle iki dakkada anlatılcak bişi deil drup dururken derste bana dio hiç ceme gttin mi nası oluo blmem ne cuma karne aldık ya çarşamba okula gttim milli güvenlik ödevini götürmeye (bi tek çarşambaları okulda adam) tam çıkarken yakaladım dedim hocam ben ödev getrdm sözlüleri verdim ben dedi çkardı kağtları mal herif 77 vermiş sözlüye yaaa!! ya insan bi 85 90 verir yükseltir ! yok abi bu adam bana gıcık okul bitsin döverim ben bunu :mad:
neyse çok konuştum ya konu sapmasın :)
serpil_88
18.06.2007, 18:54
nebilim anam da öle dio ama yapıo işte jandarma köpek adam :mad:
adam her ders bi şekilde alevilik konusunu açıo beni konuşturmaya çalışıo falan konuşmuom ben de ne diyim deli midir nedir ya duruyo duruyo bana dio aleviliği anlat bize dedim öle iki dakkada anlatılcak bişi deil drup dururken derste bana dio hiç ceme gttin mi nası oluo blmem ne cuma karne aldık ya çarşamba okula gttim milli güvenlik ödevini götürmeye (bi tek çarşambaları okulda adam) tam çıkarken yakaladım dedim hocam ben ödev getrdm sözlüleri verdim ben dedi çkardı kağtları mal herif 77 vermiş sözlüye yaaa!! ya insan bi 85 90 verir yükseltir ! yok abi bu adam bana gıcık okul bitsin döverim ben bunu :mad:
neyse çok konuştum ya konu sapmasın :)
sakin ol canım sen yine de takdirini almışsın ya ona bak :biggrin:
yani o seni yıldıramıyor di mi :clown:
ne mutlu sana :lol:
yok yaw ne yılcam vız gelir tırıs gider :D
Comrat86
18.06.2007, 20:08
benim transkripti göstersem millet kacar :D