merhaba forum dostları bir imzada sizden kampanyasına katılmanızı istiyoruz herkesin bu linki tıklayıp ve desteğini sürdürmesini canı gönülden istiyorum .lütfen sizlerde duyarsız kalmayın arkadaşlar.reşitpaşa körler okullunu büyük şehir rant uğruna boşaltmak istiyor ve buranın körler vakfında kalması için elimizde gelen ve desteğinize muhtaç olan arkadaşlarımıza bir destekde siz verin http://
http://okulumadokunma.org
xolxol_12
20.06.2007, 00:20
Bu paylaşımından ötürü hakiki bir teşekkür ederim sana.
Evet bizim gözlerimiz var havayı görebiliyoruz,
evet bizim gözlerimiz var çiçeği görebiliyoruz,
evet bizim gözlerimiz var mezarı görebiliyoruz,
evet bizim gözlerimiz var bebeği görebiliyoruz
o da yetmedi bir de dünyada gördüklerimizin rüyasını gece yatarken görüyoruz...
Yapılan bir araştırmaya göre dünyada düşüncesi en temiz olan insanlar görme engelli kardeşlerimizmiş...
Aşık Veysel'ide örnek verebiliriz (7 yaşından sonra...)
Çünkü onlar her türlü kirliliği görmüyorlar insanları fiziksel özelliklerine göre değil gerçekden yüreklerinden tanıyorlar !!!!
Bu paylaşımından ötürü hakiki bir teşekkür ederim sana.
Evet bizim gözlerimiz var havayı görebiliyoruz,
evet bizim gözlerimiz var çiçeği görebiliyoruz,
evet bizim gözlerimiz var mezarı görebiliyoruz,
evet bizim gözlerimiz var bebeği görebiliyoruz
o da yetmedi bir de dünyada gördüklerimizin rüyasını gece yatarken görüyoruz...
Yapılan bir araştırmaya göre dünyada düşüncesi en temiz olan insanlar görme engelli kardeşlerimizmiş...
Aşık Veysel'ide örnek verebiliriz (7 yaşından sonra...)
Çünkü onlar her türlü kirliliği görmüyorlar insanları fiziksel özelliklerine göre değil gerçekden yüreklerinden tanıyorlar !!!!
evet arkadaşım sanırım buruk bir şey ne kadar dünya kötü olsa bile yinede görülecek güzel şeylerde vardır yeryüzünde .acı ve vahşet olsa dahi güzeliklerde filizlenecek birgün mutlaka .
bu linkin çok tıklanmasını isterdim forumda oma görünen oki kimse bu konuya fazla öemsemedi bizlerde eğer kayıtsız kalırsak bu yardıma kimlere güvenecek bu dostlarımız kimlere .kimlerden isteyecekler yardım .hergün bu okulun önünde akşam ve sabah geçmek nedir bilirmisin .artık buraya bakarken bir hüzünleniyor insdan .o kardeşlerimizi durakta her gördükçe artık sanırım hiçbir şey elimizde gelmiyormu diyelim o kadarmı bizlerde bakan kör olduk .
dediğin gibi sanırım en iyi onlar hiç olmasa görmüyorlar bu ayıbımızı ne diyeyim
Merhaba Canlar,
Görememeyi düşünüp hiç düşünmeden desteğimi verdim.
O insanların dokunuşlarıdır gözleri ve onlara destek vermekse çok zor değil.
Bir şeyler yapabilmekse azda olsa bir destektir.
Herkesi duyarlı olmaya çağırıyorum.
Bugün görebiliyoruz ama yarın?!