Orijinalini görmek için tıklayınız : 10.Aleviforum şiir yarışması sonuçları
10.şiir yarışması sonuçlanmıştır. Katılan ve oylayan herkese teşekkürler.
1. 31 oy ile HACI MOLLA SÖZÜM SANA BİLESİN şiiri ile xolxol_12 (http://www.aleviforum.com/member.php?u=14783)
2. 16 oy ile HİÇMİ İNSAN YOKTU ZALİM SİVASDA şiiri ile dede kızı
3. 15 oy ile YASTADIR PİRSULTAN şiiri ile Suyunsesi
4. 11 oy ile YAKMAYIN TÜRKÜLERİ şiiri ile Piro_62
5.liği 8'er oy ile iki kişi paylaştı
HASRET'e (dedeoglu)
MİSK-İ AMBER (cibril),
1.ye 300 puan
2.ye 200 puan
3.ye 100 puan
4.ye 50 puan
5.lere 25 puan
tebrikler.
Alevimen 23.06.2007, 01:46 he he zamanında geldin ... hmm birinci olan kişiyi daha önce tanımıyordum güzel çıkış yapmış tebrikler.
yarışmaya katılan bütün arkadaşları ve birinci olan arkadaşımızı kutlarım piro oyum sanaydı tahmin etmiştim bu güzel şiirin sahibinin sen olduğunu benim şiirde son sıralarda yer alan sivas şiiriydi :) yarışmayı düzenlediği için nesimiye teşekkürler
Serhatlı 23.06.2007, 01:53 katılan arkadaşların yüreğine sağlık gerçekten güzel şiir ler vardı onur kardeş 4. olmuşuz olsun önemli olan katılmaktı ben ona verdim oyumu.
birinci vede yarışmaya katılan tüm canları kutlarım.
Birinci Olan Arkadaşı Öncelikle Tebrik ederim.
Diğer Katılan Canların Yüreklerine Sağlık. Hepsi Birbirinden Güzeldi.
Puanımı İsterim. :biggrin: :biggrin: :biggrin:
Şaka Tabiki Önemli Olan Katılmaktı. Ve Buradan Bütün canlara Tavsiyem Katılın Bu Heyecanı Çoşkuyu Yaşamak Çok Güzel. Ne Olursa Olsun Bir Kıtada Olsun Bir Deneyin Derim.
İyi Forumlar.
Dereceye girenlerin puanlarını ekledim hayırlı olsun :)
izmir_35 23.06.2007, 01:56 öncelikle nesimi kardeşime teşekürler yarışmada ikinci oldum oy veren herkese teşekürler iki şiir arasında kalmışdım biri 1ci oldu biri 3ci oldu katılan herkesi kutluyorum böyle anlamlı bir yarışmada herkes birincidir herkese teşekürler
oyumu suyunsesine verdim tebrikler
nanis_75 23.06.2007, 01:58 :thumbup1: Birinciyi ve diger kalblerin birincilerini ayri ayri tebrik ederim........ Daha 17 yasinda bu kadar güzel kelimeleri bir araya getirebilen yüregini öpüyorum güzel kardesim....
dedeoglu 23.06.2007, 02:04 Oylamaya katılan ve emeği geçen tüm canlara teşekkürler. İlk şiir denememdi.. Böyle anlamlı bir konuda yazmak geldi içimden. 5. oldum ama önemli olan katılmaktı..
suyunsesi 23.06.2007, 02:15 Dereceye giren ve giemiyen bütün şiirler yürekten yazılmıştı ve hepsi anlamlı ve duygu yüklüydü benim gözümde hepsi birincidir...
Emegi geçen herkesin yüreklerine sağlık
Bende iki şiir arasında kalmıştım
Hiçmi insan yoktu zalim Sivasta ve Hasret'e
Hasrete karar vermiştim.
Tekrar tüm katılımcılara teşkkür ediyorum
serpil_88 23.06.2007, 08:51 çok zorlayıcı şiirler vardı.
ama hakkeden kazandı diye düşünüyorum.
katılan ve dereceye giren bütün arkadaşları ve emeği geçen nesimi canı böyle bir konu seçtiği içinde tebrik ederim
eldorado 23.06.2007, 08:55 gerçekten en güzel şiirdi birinci olan...tebrikler..
MısriKız 23.06.2007, 09:27 katılan ve dereceye girenleri tebrik ediyorum katılan diğer arkadaşlar oy verenler ve düzenleyen kişilerede teşekkürler
Katılan tüm şiirler çok güzeldi,yüreğinize sağlık.Herkesi kutluyorum,benim beyendiğim şiir birinci olmuş,oyumu bu şiire vermiştim.Tekrar tebrikler...
xolxol_12 23.06.2007, 11:27 Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim dostlarım.
Önceden de söylediğim gibi şiir yarışmasındaki bu 1.lik benim için hiç bir anlam ifade etmez.
Benim için bu güzel dostlarımın ,güzel teşekkürleri anlam ifade eder.
Bu yarışmaya şiir yazmış bütün katılımcıları gönlümden kutluyorum.Ne kadar şiir yazsakda , ne kadar kin duysakda orada yananları geri getiremeyiz.
Daha Türk Halk müziğine çok eser verilecekdi...
Daha ne çalışmalar yapılacakdı...
HEPİNİZE SAYGILARIMLA...
Emeklerinden dolayı Nesimi Bıraya sonsuz teşekkürler..
Birinci olan ve dereceye giren tüm arkadaşlarımızı candan tebrik ederim..
sivaslı_sevda 23.06.2007, 16:07 ooo 15 yaşında küçük kardeşim tebrikler oyumu sana vermiştim şiirin gercekten güzeldi .
bolşevik 23.06.2007, 16:34 Herkesi tebrik ederim...
Tabi öncelikle de Nesimi'yi, çünkü böyle bir konu için böyle bir güzel yarışma düzenlediği için...
Alevimen 23.06.2007, 17:08 hee rumuzu değişmiş ondan tanıyamamışım :biggrin:
halitseyfi 23.06.2007, 18:38 birinci olan ve dereceye giren tüm canlara tebrikler.
Yarışmaya katılan ve dereceye giren tüm arkadaşları tebrik ediyorum. Konu ve şiirler gerçekten çok anlamlı idi. Emeği geçen tüm canlara saygı ve sevgiler..
yarışmaya katılan ve dereceye giren arkadaşları tebrik ediyorum
Ali sağlam 23.06.2007, 22:20 Dereceye giren tüm canlarımızı kutluyorum ayrıca nesimi cana da böyle güzel yarışma düzenlediği içinde tebrik ediyorum nesimi candan böyle güzel nice yarışmalar düzenlemesi dileğiyle.Hz.Ali ve Oniki İmamlar yardımcınız olsun.
Xolxol_12 eski nickiyle caferalimerdan12 :)
isteği üzerine nickini de değiştirdim. Çeşitli organizasyonlarda(kadıköy belediyesi vs) da birincilikleri olan bir kardeşimiz bu açıdan cevherdir. Tekrar kutluyorum :)
EREN izm 24.06.2007, 18:56 Tebrik ederim Başarılarının devamını dilerim :):)
Benim de oy verdiğim şiir birinci olmuş, tebrik ediyorum. 2 Temmuz'un ağıdını gönüllerinden kopan sözlerle tekrardan hafızalarda anımsatan tüm canları kutluyorum.
birinci olan arkadaşı tebrik ederim..gerçekten yaşına rağmen bu kadar duyarlı olması,ifade ediş şekli çok güzeldi..yüreğine sağlık hak etmiş bence birinciliği.....
Birinci olan arkadasa teprikler ve ayrica bütün arkadaslarin yuregine saglik diyorum.
Oylamaya katılan ve emeği geçen tüm canlara teşekkürler. İlk şiir denememdi.. Böyle anlamlı bir konuda yazmak geldi içimden. 5. oldum ama önemli olan katılmaktı..
Ben oyumu sana vermistim. Bende siir yolamistim ve ilk denememdi ve dereceye girmedim, cok uzuldugum soylenemez, cunku digerleri cok ama daha cok iyilerdi. Seni bilmem ama ilk denemem oldugu icin ilham gelsin diye Sivas olayini yazan bir kitapa goz gecirmistim, keske yapmasaydim diye dusunuyorum simdi. Ilk iki gun hungur hungur agladim, o resimleri gorunce, yasarken ve morgta,olenlerin hayatlarini ve yasananlari..ve sonralari biraz ilham geldi ama...
EREN izm 30.06.2007, 21:43 Tebrik ediyorum başarıların devamını diliyorum. hepsi birbirinden güzel etkileyici :)
gercekten yazdıgı şiir çok güzeldi ben oy veremedim siteye yeni üye olmuştum. yazanı tebrik ederim
|