Orijinalini görmek için tıklayınız : Önemli bir msn konusu herkes okusun !
xolxol_12 25.06.2007, 12:42 Arkadaşlar bugünden itibaren Sivas'da yanarak hakka yürüyen aydın şehitlerimizi anma amacıyla 3 Temmuz sabahına kadar msn nicklerimizin başına (r) şeklindeki gökkuşağı resmini lütfen ama lütfen koyalım ve elimizden geldiği kadar msn yolu ile herkese duyuralım.Duyarsız kalmayalım !!
Gökkuşağının 7 rengi 7 kutsalımızı temsil etmekderir.
bolşevik 25.06.2007, 12:55 Koydum...Teşekkürler...
Bu şeklin yanına ortak bir yazı yazmalı...
sivaslı_sevda 25.06.2007, 13:02 Ne yazalım ?
Ben sevgili Edip Akbayram'dan alıntı yaparak "Türküler Yanmaz" yazacam...
bolşevik 25.06.2007, 13:12 Ben sevgili Edip Akbayram'dan alıntı yaparak "Türküler Yanmaz" yazacam...
Bu türküyü çok severim, ilk konsere çıkışımda söylediğim türkü ve dahası da manalı...Bu yazılabilir...
EREN izm 25.06.2007, 13:26 Ben sevgili Edip Akbayram'dan alıntı yaparak "Türküler Yanmaz" yazacam...
bende bu nicki kullancam. :):)
sivaslı_sevda 25.06.2007, 13:31 Ben sevgili Edip Akbayram'dan alıntı yaparak "Türküler Yanmaz" yazacam...
Buda güzel ama daha belirli bişey olsa mesela (R) 2 tummuzu unutmayalım yanınada ekleyebiliriz tabi türküler yanmaz diye
arkadaşlar o işareti yapmak istiyorum yapamıyorum yardımcı olursanız sevinirim
sivaslı_sevda 25.06.2007, 13:36 arkadaşlar o işareti yapmak istiyorum yapamıyorum yardımcı olursanız sevinirim
shift tuşu 8 shift tuşu r shift tuşu 9
:clown:
xolxol_12 25.06.2007, 14:00 Bende Türküler yanmaz yazdım =)
öğrenir öğrenmez yazdım!!
diablo21 25.06.2007, 14:25 [QUOTE=Volcano;456539]Ben sevgili Edip Akbayram'dan alıntı yaparak "Türküler Yanmaz" yazacam...[/QU
Duyar duymaz yazdım
ladrestr 25.06.2007, 15:23 yazdim
Sivasta Aydınlarımız Yanmadı Türkiyenin Geleceği Yandı
1 Yanarız 1000 Doğarız
Sivas Şehitlerimizi Saygıyla Anıyorum..
eldorado 25.06.2007, 16:07 sivas bizim için tarihin en önemli aydın katliamıdır...ve asıl üzüntümüz birçoğumuz bu vahşete dakika dakika tanık olduk...gerek görsel gerek medya aracılığıyla...ne gariptirki hala olayların meçhulleri aramızda dolaşmakta ve neredeyse kahraman gözüyle bakılmakta...ama yanan aydınlar kadar yakanlarıda asla ve asla unutmayacağız....onlar hala kara tarihine eklenmiş bir katliamı,biz üzüntüyle anarken bayram edasıyla kutlayacak kadar kör zihniyetler....
eldorado 25.06.2007, 16:28 ayrıca ben derimki ortak seçilecek bir amblemi 2 temmuzda bütün üyeler aleviformda kullansın..bizde enazından bu konuda küçük ama anlamlı bir tepki veririz...
xolxol_12 25.06.2007, 16:36 Güzel fikir ben varım !!
Benim fikrim Gökkusaginin yanina
ATESE SEMAH DÖNENLER
Serhatlı 25.06.2007, 16:48 sivas unutulmaz
türküler yanmaz
pirsultanlar asılsada
hasretler yansada
canlar tükenmez
Bunun Icin Bir Logo Düzenleyebilirim..
Ebetları ve Üstüne Yazilacak Sözü Siz Seçin
Bekliyorum
Kolay gelsin
xolxol_12 25.06.2007, 17:06 Logo daha iyi olur çok güzel fikir...
eldorado 25.06.2007, 17:50 Bunun Icin Bir Logo Düzenleyebilirim..
Ebetları ve Üstüne Yazilacak Sözü Siz Seçin
Bekliyorum
Kolay gelsin
nazım ın şiiri nasıl olur?
ben yanmazsam
sen yanmazsan
biz yanmazsak
nasıl çıkar karanlıklar aydınlığa?
ki yobazların gerçek yüzlerini görmemize vesile olan ve bu uğurda ölen insanlarımızı anlatan birşiir gibi geldi bana...karanlıktan çıkamayan herkesi bu karanlığa mahkum etmek için aydınlığı yaktılar...
menekse03 25.06.2007, 18:36 8r9türküler yanmaz
benderli 25.06.2007, 19:36 gün gelir sanma hesap sorulmaz dayanır kapına pir sultanlar ölmez...
Evet Sizden Habersiz Logolara Başladım :)
Ve Çalışmalarım Bitti 3 Tane Logo Yaptım
Birisi Renksiz Sivasta Yanan Canlarımızı Alevlerle Örnek Almakta
Diğeri Renksiz Olana Nazaran Alevler Renkli Olarak Görülmekte
En Son Çalışmamda Leyla "LaDY" Çok Güzel Bir Fikir Üreterek
Türküler Yanmaz Sloganımızın Içine Deniz Renklerini Yerleştirmemi Istedi
Yanan Canlarımızın Ustünde Türküler Yanmaz Diye Sloganımız Deniz Efektiyle Yapildi..
Umarım Ne Denmek Istedigini Anlamişsinizdir
Buyrun Logolarınız
Tüm Logoları Msn'de Avatar Olarak Kullanabilirsiniz Denenmiştir.
12573 12574 12572
Kolay Gelsin
EREN izm 25.06.2007, 19:47 ben yanmazsam
sen yanmazsan
biz yanmazsak
nasıl çıkar karanlıklar aydınlığa?
iyi bence
Şöyle yapalım:
Msn'nin nick kısmına "Türküler Yanmaz" , kişisel ileti kısmına da "Nazım'ın Şiiri"ni yazalım.
KızılBant 25.06.2007, 20:49 Yazalım arkadaşlarınızdan aleviliği saklayanların yazacağını sanmam ama bu sitede eminim o tarz insanlar yokdur. Kimisi arkadaşına Alevi olduğunu söyleyemeyecek kadar sinmiş.
Bakın türkler (TT) yazıyor bazen yani Türkiye Türklerindir yazıyorlar. Bunu newrozdan sonra yapmışlardı. Bizde de o cesaret olsun insan yakanlara gereken cevabı verelim buda bir adımdır ayrıca 2 temmuzdaki mitinglere katılalım
ahmet_turan 25.06.2007, 21:33 işte buradayız
lime lime edildik ölmedik
işte buradayız şimdi burada
sıkılı yumrukta saflardayız biz
diri diri yakıldık ölmedik
işte buradyız şimdi burada
dirençte, inançta en öndeyiz biz
topraklara verildik ölmedik
onurda, umutta kavgadayız biz
işte buradayız, şimdi burada
öfke ile dolu yüreğimizle
ezipte geçeriz zalimleri biz
söz-müzik: grup yorum
Kişisel iletiye türküler yanmazı nick e Nazım'ın şiirini yazdım. ve her iki ifadenin yanına güller koydum. böyle birşey düşündüğünüz için teşekkürler...
ugursarak 25.06.2007, 23:08 Hep destek tam destek,
bende gökkuşağını ekledim
erol_zile 25.06.2007, 23:52 gökkuşağını ekledim avatarı koydum nazımın şiiri de kişisel iletiye yazdım 3 temmuz sabaha değil ben daha kaldırmam bunları
yenibirgün 25.06.2007, 23:55 (R)(W) bir de gül hediye ettim onlara; onlar olmadığı için soldu, boynu büküldü özlemden.
En Son Çalışmamda Leyla "LaDY" Çok Güzel Bir Fikir Üreterek
Türküler Yanmaz Sloganımızın Içine Deniz Renklerini Yerleştirmemi Istedi
Yanan Canlarımızın Ustünde Türküler Yanmaz Diye Sloganımız Deniz Efektiyle Yapildi..
Umarım Ne Denmek Istedigini Anlamişsinizdir
evet deniz renklerini ben istedim ve Akayım kırmadı beni. aslında suyun renklerini ifade ediyor renkler. ateşin düşmanı değil midir su ? o alevlerin de düşmanı Türkülerimiz... Canlarımızı, bizi yakayabilirler ama Türkülerimizi asla yakamazlar... Ağıdımız, feryadımız, çığlığımız Türkülerimiz. Yaşanılan vahşetin, geleceğe tanığı Türkülerimiz. Bize unutturmayan bizden sonrakilere anlatacak Türkülerimiz...
Unuttun mu ey zalim!
Pir Sultan Abdal'dan gelir soyum,
Bir ölür bin dirilirim ben...
Bir yakıp savurmayla küllerimi,Bu can tükenir mi sandın?
Bir ölmeyle bu can biter mi sandın?
LaDY...
çeşm-i naz 26.06.2007, 10:13 Nickim Türküler yanmaz
Kişisel iletim forumda ki imzam
Lanet olsun Temmuz ayını bundan sevmiyorum bizlere çift açılar getiriyor
Kazım Koyuncuyu da unutmayın arkadaşlar:(
bende ekledim nickimin başına tşkler..
Nickim Türküler yanmaz
Kişisel iletim forumda ki imzam
Lanet olsun Temmuz ayını bundan sevmiyorum bizlere çift açılar getiriyor
Kazım Koyuncuyu da unutmayın arkadaşlar:(
Kazım unutulur mu ona da bizler sahip çıkıyoruz.Karadenizli olupta Kazım'ı sevmeyenlere...
diablo21 26.06.2007, 20:40 Nickim Türküler Yanmaz
ileti : Sen hiç ateş'de semah döndün mü? Biz ateş'de semah döndük..Gerekirse yine döneriz !!!
saol didem :)
Westside 28.06.2007, 15:18 ben de ekledim
Merhaba Canlar,
Bende koydum.
Umarım herkes koyar...
gulguselı 28.06.2007, 15:38 nickimi TÜRKÜLER YANMAZ yaptım ... bi karanfil koydum..ve msn im deki herkese söylüyorumm desteklemeleri için..
güzel fikir tesekkür ederim bende yazdım hatta arkadaslarımada yazdırdım
horasan66 28.06.2007, 17:06 yazdım bende. bu konuda bize akıl veren arkadaşlarımıza çok teşekürler
Okur okumaz ben de yazdım.Bu fikri veren arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.
deryadenizG 28.06.2007, 17:35 teşekkürler canlar..
bıldırcın24 28.06.2007, 17:42 fikir ve tavsiyeyle birbirimize kenetlenip,geçmişte çekmiş olduğumuz acıları,ızdırap ve kâhırları yad etmemiz.Değer ve kültürümüze sahip çıkıp bunu insanlığa aktarmayı vazife bilmiş sivas şehitlerimizi,unutmamamız onları herzaman yüreklerimizde kanayan yara misali taşıyıp..... hatırlayıp,hatırlatmamız; onların ruhuna bir esinti, topraklarına'da su serpmişlik olduğunun bilincinde oluşumuz mutluluk verici.......
Bunun yanında paha biçilmeyecek bu değerleri,çıkar ve menfaâtleri uğruna
yoksayıp görmek istemeyen insanlarımızın varlığı ayrı bir yürek acısı.
Cem Tv ortağı olarak bilinen bir değerimiz'in yanan,vurulan hunharsızca asılan canlarımız'ın sorumluluğunu şuanki mevcut amblemi ile halen yaşatan siyasi bir partinin İzmir 2 bölge millet vekili adayı olduğunu duyduğumda sadece üzülülerek,geçiştirmiştim ya da inanmak istemeyişimden esgeçmiştim.
Ancak dev posteri ile o siyasi parti amblemi altında arabalarla süslenip gözlerimin önünde geçmesi hafif diye geçiştirdiğim duygularımı şaha kaldırdı...
yüreğim birkez daha yandı,İçim olabildiğince acıdı Sonra düşündüm belki dalıp gitttim. sivas'a gittim maraş'a gittim çorum'a bu uğurda ölenler öldürülenler bu gerçeği haketmişlermiydi? diye sorup durdum kendime
Bunun sadece Cem Tv ortağı ile sınırlı olmadığını Alevi düşünce ve görüşünün herdaim karşısında olan,bu inanç ve yaşam koşulunu yok sayan zihniyetlerle omuz omuza yan yana olan çok canlarımızında varlığı düşündürücülüğü haricinde can yakıcı olduğunuda vurgulamakta fayda var.
msn'lerimize işaret,amblem ya da notlar düşeriz şüpheniz olmasın.ama yüreklerimizdeki bu canlara yukarıda saydığım ihanetleri reva görmeyelim...onları ölümü bile göze aldığı düşünce ve anlayışla analım yaşatalım...
gökkuşsagını koydum msn me ama karanfili nasıl yapacagomı bilmiyorum.nasıl yapacagımı anlatırsanız onuda yaparım şimdiden teşekkürler
xolxol_12 30.06.2007, 17:17 (r) yaz çıkıyo zeeul
Alevimen 30.06.2007, 18:32 önemli, herkes okusun gibi kelimeler(i) başlıklarda bulundurmayın. kazan.
|