Orijinalini görmek için tıklayınız : Halk Soleni ( Istanbul)

KoCGIRİ
01.01.2006, 20:55
KIZILIRMAK COŞKUSUYLA İMRANLI HALK ŞÖLENİ

İmranlı-Der (İMRANLI KÖY DERNEKLERİ)
İstanbul/Ümraniye Prenses Düğün Salonu'nda
12 OCAK 2006 Perşembe(Kurban Bayramının 3.günü) akşamı saat 17:00 de başlayacak bir halk şöleni düzenliyor.

Tüm Canlar davetlidir.

PROGRAM
Ferhat Tunç
Cihan Çelik
Binali İlgün
Metin Öztem
SOSO ve Saver Kardeşler
Dursun Erdoğan
Semah Ekibi (PSAK Derneği Kadıköy)
Halk Oyunları
Sürpriz Sanatçılar

Daha fazla bilgi ve irtibat için lütfen tıklayınız... (http://www.imranlider.org.tr/editorden/kasim/0caksolen.htm)

(http://www.imranlider.org.tr/editorden/kasim/0caksolen.htm)

Kızılırmaklı
02.01.2006, 14:30
İmranlılı olupda gelmemek olur mu ya, biz gelmeyelimde kim gelsin :) Gelin valla hep beraber türkülerimiz eşliğinde halaya durup, kurtlarımızı dökeriz fena mı :))

koçgiriyim
03.01.2006, 22:14
arkadaşlar gece bilertlidir sanırım.bileti nerden temin edebiliriz.hazır istanbula gelebilmişken böyle bir etkinliği kaçırmayalım:3D_NG (5)

Kızılırmaklı
04.01.2006, 12:00
Bileti konser günü düğün salonundan temin edebilirsin... Mutlaka artan bilet olacaktır.

Kızılırmaklı
14.01.2006, 20:31
Ben şölene katılan biri olarak az bahsetmek istiyorum. Şölen genel itibariyle güzeldi iyiydi ve ilk olması nedeniyle tabi noktanlıklar vardı. Benim istediğim İmranlılar olarak ilçemizin bu tür faaliyetlerine katılalım. Bu bir kaç köyle olamaz İmranlı 102 köyü mevcut. Benim üzüldüğüm şenliğe pek katılım yoktu. Dilerim bir sonraki şenliğimiz bundan daha çok katılım gerçekleşir ve çoşkulu bir şekilde geçiririz. Birde İmranlılı Cihan Çelik'i şiddetle tavsiye edeceğim şölende dinledim çok hoş bir sesi var. Hemşehrimiz olarak yöremizin bu sanatçısına destek verelim... Ferhat Tunç ilçemiz hakkında içten, samimi cümleler kurdu. Onun için İmranlı denince Hasret Gültekin i çağrıştırır... 10 yıldan beri elinden Hasret Gültekin in sazını elinden düşürmeyişi onun onu her yönüyle ne kadar sevdiğini ve özlem duyduğunu ortaya çıkartıyor. Birde ilçemizde gittiği zaman ilgisini çeken bir şeyi vurguladı; İmranlı nın çok sessiz olduğunu ve köylerimizden uzaklaşmamaz sahip çıkmamız gerektiğini dedi.
O yüzden zaman dayanışma zamanı, elimizden gelen çabayı göstermemiz gerekir.