objektif programında bi haber izledim.kocaelinde bir radayo yapımcısı canlı yayında hastaları duayla tedavi ediyormuş.insanlar şifa bulmak için uzun kuyruklar oluşturuyor.radyocu tuncay beyi zekasından ötürü kutlamak lazım.ne demişler cahiller olmasa akıllılar nasıl gecinecek...
Merhaba Canlar,
Cehalet kadar tehlike bir durum var mı ki?
İşte bu ve bunun benzeri bir çok olay yaşanıyor.
Ama değişen ne var ki insanlar aynı.
Ve bu insanlar oy kullanacak birilerini seçecek.
Kimleri seçerler dersiniz_?
cehalet sosyal toplumun en büyük düşmanıdır.silahı.topu.tüfeği.tabancası yoktur.karşısındaki tek kuvvet eğitim ve aydın beyinlerdir.aziz nesin türk milletinin %90 sı aptal demişti....buyrun yoruma açık.
onur melis
29.06.2007, 10:18
bana o radyo frekansını versenize kolumu yeni kırdımda bir dua okuyarak ileştirsin arkadaş
arkadas_62
29.06.2007, 10:38
üfürükten teyyare selam söyleyin üfürükçüye allahçıyız diyolar medetide üfürükçüden bekliyolar töbe estefurullahhhhhhhhhh:)
Tıbbın iyileştiremediğini kanser hastasını,boyun fıtığını,sara'yı iyileştirmiş adam..Temiz bir ağızla radyodan dua ediyormuş.Okadar insanın ağzı pis demek ki,yazık o saflarda biz günahkarız bizim dualarımız kabul olmuyor diyorlar.Cehaletin bu kadarınada pes doğrusu...
Bende bi radyocu açıp bu işemi girsem ne. İyi para vardır bu işte şimdi :D Kazandığım paraylada okul yaptırırım.
türküdostu
29.06.2007, 14:15
cehalet sosyal toplumun en büyük düşmanıdır.silahı.topu.tüfeği.tabancası yoktur.karşısındaki tek kuvvet eğitim ve aydın beyinlerdir.aziz nesin türk milletinin %90 sı aptal demişti....buyrun yoruma açık.
aziz nesinin üzerine yürüdüler böyle deyince. o aydın insanın üzerine yürüyeceklerine bu gerizekalı, sahtekarların üzerine yürüselerdi ya.
Cehaletin bu kadarına da pes doğrusu.
Bizim Alevi Radyo da böyle marifetli canlar varmi. Bizde kendimizi bir okutsak.
:D:D:D:D:D:D:D
yaw bende öss ye gırdım acaba yararmı bana adres lazım nerdeydı bu yer bu mıllet akp oy vermıs nasıl cahıl olmasın bu mıllet gercek vatan haınlerını basının ustunde tutarken denızlerı mahırlerı idam sehpasına gondermıstir ve egıtım sistemi bıle cahıl insanlar yaratmak uzerıne kurulmustur. bence azız nesının dedıgı gıbı %90 bıle azdır bu mıllet ıcın
anadolu75
29.06.2007, 20:40
iste cahil ve ilkel kafalar yuzunden turkiye ne hallere geldi.aziz nesin hakli ama eksik demis.turk milletinin %100u aptaldir.
Söylenecek o kadar çok şey var ki...
Kısaca 21 yy.da değişen ne....(?)
HİÇ...!!!