Orijinalini görmek için tıklayınız : TOKİ Konutları Kimlere Gitti

tykhe
29.06.2007, 01:27
BU DA AKP'LİLERE PEŞKEŞ ÇEKİLEN TOKİ!!!

2. GRUP ALICI LİSTESİ (GRUP TEMSİLCİSİ : OSMAN ÖZTÜRK)

BLOK KAT BAĞ.BÖLÜM ODA SAYISI KONUT ALICISININ ADI, SOYADI
C-K2 5.KAT 22 4+1 EGEMEN BAĞIŞ AKP İstanbul Milletvekili Egemen Bağış
C-K2 5.KAT 23 4+1 ŞADİYE KOÇ Turizm Bakanı Atilla Koç’un eşi
C-K2 1.KAT 6 4+1 NEVZAT PAKDİL AKP Milletvekili, Meclis Bşk. Vekili
C-K2 2.KAT 10 4+1 SUAT KILIÇ AKP Samsun Milletvekili
C-K2 3.KAT 16 4+1 SÜLEYMAN ÇİL AKP Kastamonu Milletvekili
C-K3 5.KAT 23 4+1 SABRİ VARAN AKP Gümüşhane Milletvekili
C-K2 6.KAT 26 4+1 SEYFİ TERZİBAŞIOĞLU AKP Muğla Milletvekili
C-K2 8.KAT 34 4+1 ZEYNEP TEKİN BÖRÜ AKP Milletvekili
C-K2 11.KAT 46 4+1 MEHMET DANIŞ AKP Çanakkale Milletvekili
C-K2 11.KAT 47 4+1 BEKİR BOZDAĞ AKP Yozgat Milletvekili
C-K2 12.KAT 51 4+1 MEVLÜT AKGÜN AKP Karaman Milletvekili
C-K3 1.KAT 5 3+1 SUAT PAMUKÇU AKP Bayburt Milletvekili
C-K3 2.KAT 10 4+1 MEBRURE SUNA KUTAN Recai Kutan’ın Eşi
C-K3 5.KAT 22 4+1 LÜTFİ ESENGÜL Eski Refah Partisi Milletvekili
C-K3 9.KAT 40 4+1 AHMET CEMİL TUNÇ Eski Refah Partisi Milletvekili
C-K3 7.KAT 32 4+1 EMİN ZARARSIZ Başbakanlık Müsteşar Yardımcısı
B-K1 ZEMİN 3 3+1 ÖMER FARUK DOĞAN DTM Müsteşar Yardımcısı
C-K1 2.KAT 11 4+1 ORHAN GÜMRÜKÇÜOĞLU Sağlık Bk. Müst. Yrd.
B-K1 11.KAT 46 3+1 MAKSUT METE Adalet Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı
C-K3 12.KAT 51 4+1 JALE AYGÜL Devlet Personel Başkanı
C-K4 3.KAT 14 4+1 AYKUT ZAHİD AKMAN RTÜK Başkanı
B-K1 3.KAT 14 3+1 İLYAS ARLI Milli Emlak Genel Müdürü
C-K1 1.KAT 7 4+1 YUSUF BEYAZIT Vakıflar Gen. Md.
B-K2 1.KAT 6 3+1 AHMET ANYOLAÇ Vakıflar Genel Müdür Yardımcısı
B-K2 1.KAT 8 3+1 KENAN KARADENİZ Vakıflar Genel Müdür Yardımcısı
B-K2 3.KAT 16 3+1 AHMET ERDAL TEZCAN Başbakanlık Basın Müşaviri
B-K2 11.KAT 46 3+1 VEYSEL EROĞLU DSİ Genel Md.
B-K2 4.KAT 17 3+1 CEMAL NOĞAY DSİ Genel Müdürlüğü Basın Müşaviri
C-K3 11.KAT 47 4+1 BEDRETTİN YILDIRIM Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez BirliğiGenel Müdürü
B-K2 3.KAT 15 3+1 YÜKSEL ÖZTÜRK Kanunlar ve Kararlar Genel Müdür V.
C-K1 2.KAT 10 4+1 ELVAN TURAGAY Eski TOKİ Bşk. Eşi
CK-3 2 9 4+1 HAKAN BİLİR Rekabet Kurumu Uzman
B-K2 7.KAT 31 3+1 ENDER ÇETİNKAYA Danıştay Eski Başkanı
B-K1 1.KAT 8 3+1 CUMALİ TEKİN MEB Müşavirliği’ne atanan AKP Adana milletvekili Zeynep Tekin` in öğretmen kardeşi
B-K1 10.KAT 41 3+1 MEHMET ŞİMŞEK Hükümetin T.C. Merkez Bankası Başkanlığıiçin üzerinde durduğu isim
B-K3 4.
KAT 20 3+1 KENAN İPEK Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkif EvleriGenel Müdürü
C-K1 8.KAT 35 4+1 OSMAN BÖLÜKBAŞI Adalet Bakanlığı, Müst. Yrd.

nihat 61
29.06.2007, 01:54
İşte bu AKP iktidarı, bugüne kadar değil yolsuzlukla mücadele yapmayı, tam tersi uygulamalarla "Her Şey Türkiye İçin" seçim beyannamesi sloganını "Her Şey AKP ve Yandaşları İçin" icraatına dönüştürdü

toki konutlarıda böylece yandaşlara bagış lanmış

tykhe
29.06.2007, 01:59
İşte bu AKP iktidarı, bugüne kadar değil yolsuzlukla mücadele yapmayı, tam tersi uygulamalarla "Her Şey Türkiye İçin" seçim beyannamesi sloganını "Her Şey AKP ve Yandaşları İçin" icraatına dönüştürdü

toki konutlarıda böylece yandaşlara bagış lanmış

eee akp nin ilk dönem icraati neydi hatırlayalım "KALKINMA"

ikinci dönem kazanırlarsa "ADALET" olacakmış bu

ilkinde tüm icraatler yapıldı.. akp yandaşları keselerini doldurdular kalkınma programı başarılı oldu.. bu da küçük bir ispat sadece

Alevimen
29.06.2007, 06:03
tv haberlerine çıktı mı bunlar?
skandal türü..
TorpilTürkiye :)

nusayri
29.06.2007, 07:27
tokinin yaptığı inşatların hepsi sözde evsiz dar gelirli vatandaşlara verilecakti?.

ne güzel 5 10 yoksul akp li vadandaşlara verilmiş kiyametmi koptu kimi bakan eşine kimi militin seçtiyi vekiline verilmiş bakana verilmiş hepside bu ülkenin vatandaşları çok yazık yoksulluk hallerine acıyorum.
yoksul halkımızın ağızındaki lokmayı bile zekat olarak din adına alma gayreti içindeler.
akp zihniyetini iç yüzü inanç kultürünü kulanarak halkı nasıl sömürebileceklerini meslek haline getirmişler,bosna herseke tolanan paralar aynı zihniyeti yutmadımı? insanın en zayıf noktasından tutmayı iyi becerebilyorlar.
bu tip insanlar reklam olsun diye çok namaz kılar insanları etkilemek için her ilk söze başladıklarında allah bismillah la başlarlar çeplerini dodurmak için insanları ahiretle korkuturlar.

saygılarımla.

çeşm-i naz
29.06.2007, 08:22
İşte bu da akp nin diğer yüzü
aaa öle demeyin arkadaşlar adamlar yoksula yardım ediyorlar yaaa aaaa
yolsuzluk torpil geçmiyor ya aaaa dimi ama:)

Zahir
29.06.2007, 08:49
Niye peşgeş olsun adamlar parasını ödemiş almışlar. Üstelik yazdığınız isimler arasında AKP li olmayan büroklarda var. Bizim üstadıda yazmışsınız. Adam İlim sahibi olarak o makamda. Hemde kafa gücüyle. Üstelik yıllardır....

Bence Kanunda konutlara nasıl sahip olunur onu araştırın. Büroktat ve Vekilllerin bu ülkede mülk edinemeyeceğini düşünüyorsanız ne diye bilirim ki!!!!

Seyduna
29.06.2007, 11:19
Niye peşgeş olsun adamlar parasını ödemiş almışlar. Üstelik yazdığınız isimler arasında AKP li olmayan büroklarda var. Bizim üstadıda yazmışsınız. Adam İlim sahibi olarak o makamda. Hemde kafa gücüyle. Üstelik yıllardır....

Bence Kanunda konutlara nasıl sahip olunur onu araştırın. Büroktat ve Vekilllerin bu ülkede mülk edinemeyeceğini düşünüyorsanız ne diye bilirim ki!!!!

Illa da laf dokundurtmucak. Su sizin ustadi da merak ettim. Adini buyruru musunuz? Biraz da biz arastiralim bakalim kafa gucu, ilim, irfan derken neyi kastediyorsunuz? Nasil aliniyor konutlar, soliyim ben sana TOKI konutlari. Once AKP'nin siyasi kollarindan birine uye oluyorsun, sonra TOKI'ye basvuruyorsun AKPli olduugnu birsekilde belli ederekten ve onca aday icinde torpille ev sana cikiyor.Bu kadar basit.

eldorado
29.06.2007, 11:34
TOKİ nin kuruluş amacı her dar gelirliyi kira öder gibi ev sahibi yapmaktı...
ülkemizin dar gelirli vatandaşlarını (mebuslarını)görünce şimdi içim acıdı....
işin garip tarafı toki inşaatlarını yapan mütahitler,alınan malzemelerin adresleri....çalışan işçilerin geldiği yerler...binaları akp yandaşları yaptı,akp yandaşları oturdu...

Zahir
29.06.2007, 11:41
Illa da laf dokundurtmucak. Su sizin ustadi da merak ettim. Adini buyruru musunuz? Biraz da biz arastiralim bakalim kafa gucu, ilim, irfan derken neyi kastediyorsunuz? Nasil aliniyor konutlar, soliyim ben sana TOKI konutlari. Once AKP'nin siyasi kollarindan birine uye oluyorsun, sonra TOKI'ye basvuruyorsun AKPli olduugnu birsekilde belli ederekten ve onca aday icinde torpille ev sana cikiyor.Bu kadar basit.

Ben kimsenin savunuculuğunu yapmıyorum. Eğiriye eğri, doğruya doğru ne ise onu sölüyorum. Olayları objektif değerlendiriyorum. Bu ülkede AKP iktidarına son verilmesini canı gönülden isteyenlerdenim.

Milli Emlak Genel Müdürü İlyas ARLI üstüdın bu şekilde bir peşkeş kurumu içinde olduğunu sölemek saygısızlıktır. Bu arada Biz Maliyeciler ünvan olarak bizden bir üst makamda bulunana Üstad deriz. Bu üstad kelimesi senin anladığın türden değildir.

Sen konutların dağıtımı ile ilgili kendi zannına göre siyasi yorum yapmışsın. Bizde burda TOKİ ye bedelsiz arsa tahsisi yaptık. Konutların çoğunu alanda CHP liler. Şimdi TOKİ konutları CHP lilere peşkeşmi çekildi diyelim????

Objektif ve mantıklı olmak lazım. Evet iktidara karşı muhalefet yapılır eleştirilir ama bununda bir düsturu vardır. Tutarlı şeyler söleyinde evet bizde haklısınız diyelim.

ONU®
29.06.2007, 14:01
Nasil aliniyor konutlar, soliyim ben sana TOKI konutlari. Once AKP'nin siyasi kollarindan birine uye oluyorsun, sonra TOKI'ye basvuruyorsun AKPli olduugnu birsekilde belli ederekten ve onca aday icinde torpille ev sana cikiyor.Bu kadar basit.

Sonra da anahtarını başbakan veriyor.Oh ne rahat.Olay bu.Yardakçılık ve adam kayırmacılık dizboyu.

f_adar
29.06.2007, 15:30
merhaba arkadaşlar bunlar gerçekten doğrumu yoksa isim benzerliğimi bilemiyorum ama araştırılması lazım
ben binbir umutla yazıldım konutlara ama çıkmadı,gerçi fazlada üzülmedim kısmet değilmiş diye ama bunları gördükçe insanın hiçbirşeye güveni kalmıyor,bir arkadaş yazmış adamalar kurada çıkmış demiş bu insanların neyi eksikki iki alt gelir grubuna verilecek konuta göz dikmişler,haksız bişeyler elde edenlerin allah görüyor yanlarına kalmaz ağız tadıyla oturmak nasip olmaz inşallah...

Westside
29.06.2007, 15:49
Hic şaşırmadım dogrusu.Ne bekliyordunuz ki.2002 den beri böyle zaten.

bozalcan
29.06.2007, 16:28
bu ülkeyi kendi yandaşlarına peşkeş çekenler, satanlar 22 Temmuzda sandığa gömülmelidir gömülecektirde.Tehlikenin farkındamısınız...

xolxol_12
30.06.2007, 17:21
Süper bi tespit ya bende AKP nasıl böyle bir hayırlı iş yapıyor diye kara kara düşünüyordum =) Varmış bir bit yeniği !! =) keşke tayyip baba şuraya bi cevap yazsa ... =)

Hüzün Kovan
30.06.2007, 17:28
Akp iktidarı her şeye olduğu gibi toki konutlarına da yürütme politikası uygulamış.Saolsunlar pekte güzel yürütmüşler konutları.Bunlarda işte ülkenin yasal hırsızları ne diyelim başka...

yenibirgün
30.06.2007, 17:37
Ben kimsenin savunuculuğunu yapmıyorum. Eğiriye eğri, doğruya doğru ne ise onu sölüyorum. Olayları objektif değerlendiriyorum. Bu ülkede AKP iktidarına son verilmesini canı gönülden isteyenlerdenim.

Milli Emlak Genel Müdürü İlyas ARLI üstüdın bu şekilde bir peşkeş kurumu içinde olduğunu sölemek saygısızlıktır. Bu arada Biz Maliyeciler ünvan olarak bizden bir üst makamda bulunana Üstad deriz. Bu üstad kelimesi senin anladığın türden değildir.

Sen konutların dağıtımı ile ilgili kendi zannına göre siyasi yorum yapmışsın. Bizde burda TOKİ ye bedelsiz arsa tahsisi yaptık. Konutların çoğunu alanda CHP liler. Şimdi TOKİ konutları CHP lilere peşkeşmi çekildi diyelim????

Objektif ve mantıklı olmak lazım. Evet iktidara karşı muhalefet yapılır eleştirilir ama bununda bir düsturu vardır. Tutarlı şeyler söleyinde evet bizde haklısınız diyelim.

Arkadaşım kusura bakma da bu nasıl mantık ? Sen bir kurumu yoksul ve kirada yaşayan insanlara ev sağlasın diye kur , alakası olmayan maddi durumu da yoksulluğu değil orta halliği aşan insanlar konut alsın. Biz kimse ev alamaz diyoruz; ama bürakratsa bilmem neyse ki maaşı ülke ortalamasının çok üstünde olan insanlar bunlar vatandaşın hakkını yemesin, açgözlülük yapmasın.Bahsettiğin Milli Emlak Genel Müdürü İlyas ARLI adlı şahsı tanımıyorum o yüzden yorum yapmayım; ama malum bu kurumda müdürün gelip de her ev alanı kontrol edeceğini sanmıyorum.Balık baştan kokar diyemem; ama yapılanlar ortada. Aynı şeyi CHP yapsa ona derim, tabi akp den çok fazla nefret ediyorum. Allah bu insanların gözlerini doyursun da bir daha insanların hakkını yemesinler.

eldorado
30.06.2007, 17:54
aslında toki bir nevi akpnin devletin parasını yandaşlarına peşkeş çektiği bir kurum...neden derseniz en küçük örneğini vereyim,tokat toki....mütahitler ankaradan,işçiler doğudan gelen aşiretlerin kendi adamları ki bu aşiretler tayyip erdoğanı yasağı kalktığında vekil olarak seçen,seçtirenler,malzemeler hep değişik illerden gelen ve adı duyulmayan şirketler...düşünsenenize tokat inşaat sektöründe çok önde bir il olmasına rağmen tokide bir tane tokatlı çalışan işçi yok....ayrıca burda bazı akp ye yakın işyerleri el altından küçük ihalelerle hatrı sayılır paralar kazandı...yani toki alt sınıf halk için değilde biraz daha para babalarını zengin etti....işin garibi bizim vergilerimizle...ne demiş atalar verdiğiniz her vergi size yol,su elektrik olarak geri dönecek....he he...yıllardır bekliyoruz bize hala uğramadı..GÖREN DUYAN YADA HABERİ OLAN VARSA Bİ ZAHMET söyleyinde birde bize uğrasın...

fatih
30.06.2007, 18:57
Bu konutlar nerde? Ortada bir liste var sadece, neyi kanıtlar ki? Bunlar orta gelirliye yapılan konutlara benzemiyor, çünkü onlar genelde 2+1 daireler. Daha çok özel şirketlerin yaptığı 4+1 şeklindeki lüks konutlara benziyor.

Toki'nin konutlarına gelince, bizim işyerinde çalışan birinede kurayla çıktı ki, arkadaş alevi.